Katastrofer og skuffelser: 2018’s største krypto mislykkes

2018 Crypto mislykkes

Dette år har ikke været det bedste for Cryptocurrency, efter at have udholdt et langvarigt bjørnemarked i næsten hele det. Undervejs har der været masser af positive nyheder og udvikling, da virksomhederne og teams i rummet fortsatte med at “BUIDL”, der har også været en rimelig andel af problemer.

2018 Crypto mislykkes

Da 2018 går ind i de sidste uger, skal vi se tilbage på nogle af de største kryptokatastrofer, der er sket i år.

5. Korea hacking

Crypto-angreb opstod i hvert hjørne af verden i løbet af 2018, og Koreas “sydlige halvdel” – ofte betragtet som et massivt krypto- og teknologihub – så sin retfærdige andel. I juni var landet for eksempel genstand for to udvekslingshacks – Coinrail og Bithumb – der samlede samlede tab på over 71 millioner dollars. Coinrail så omkring 40 millioner dollars i kryptofonde forsvinde fra sine forskellige hot-tegnebøger, mens Bithumb tabte over 31 millioner dollars.

Bithumb hacket

Læs: Bithumb Hacked: $ 30 millioner i stjålne aktiver

Derudover har Sydkoreas nordlige nabo angiveligt ofret landet i flere tilfælde gennem forskellige krypto-jacking-angreb, der så digitale aktiver udvundet gennem Sydkoreas computerkraft.

4. Bitcoins volatilitet ved udgangen af ​​året

Efter rapporter om, at bitcoin angiveligt var på det laveste niveau af volatilitet i to år, begyndte alles foretrukne kryptokurrency at falde. For det første faldt det til $ 5.000 serien. Derefter $ 4.000. På pressetiden handler bitcoin på et lavt niveau på 15 måneder og går for lidt over $ 3.400 en mønt. Er dette den nuværende tilbage på vores strømper til december? God jul, alle sammen …

Hvad er Bitcoin? Komplet guide

Læs: Hvad er Bitcoin? Ultimate Guide

Ud over, mange kilder hævder bitcoin er ikke færdig med bunden, med nogle, der siger, at bitcoin kan falde til så lavt som $ 1.000, før det begynder at komme sig.

3. Crypto Crime: $ 1 billion stjålet

Moskva-baserede cybersikkerhedsfirma Group-IB udgav en ny rapport om, at næsten 1 mia. $ I kryptofonde var blevet stjålet fra forskellige investorer og handlende over en toårsperiode, hvor mere end halvdelen forsvandt i 2018.

I løbet af det sidste år er kryptobaseret kriminalitet gået gennem taget med ting som falske indledende møntoffer (ICO’er) tyveri over 500 millioner dollars fra investorer. Ting er blevet så dårlige, at Securities and Exchange Commission (SEC) har taget en stærkere holdning mod ICO’er, insisteret på specifikke registreringsprocesser og straffet dem, der ikke overholder. Nylige SEC-afregninger inkluderer dem med Paragon Coin og AirFox. Begge har angiveligt undladt at registrere deres tidligere ICO’er korrekt som værdipapirer og inducerede bøder på ca. $ 250.000 hver.

2. John Griffins Tether-rapport

Dette behøver ikke gøre så meget med et hack eller tyveri, men snarere afskaffelsen af ​​bitcoin – verdens største kryptovaluta – og tether – en fremtrædende stabil mønt, der først ankom i 2014.

Tether Guide

Læs: Hvad er Tether?

Tilbage i juni 2018, University of Texas finansprofessor John Griffin udgivet en ny rapport hævder, at bitcoin-prisstigningerne, der var sket så fremtrædende i 2017, var resultatet af potentiel manipulation. Rapporten nævnte, at hver gang bitcoin faldt i pris med en lille margen, blev tether brugt til at købe valutaen og skubbe dens værdi op igen. Ved brug af tether til køb af BTC bundet dette i sidste ende valutaen til USD – som angiveligt understøtter tether-priser – og hjalp med at holde dens værdi op.

1. Coincheck Hack

Måske er den største begivenhed i år en, der ironisk nok fandt sted nær starten. Vi taler naturligvis om det berygtede Coincheck-hack, der opstod i januar 2018 og slog rekorden, der blev sat af Mt. Gox som verdens største kryptovaluta-tyveri.

Denne var den store mamma. Den der satte hele Japans nation på spidsen. Tyveriet fandt sted i de første uger af januar og resulterede i, at over 500 millioner dollars i kryptofonde forsvandt natten over. Børsen blev bredt kritiseret for sin hot wallet-taktik, og mange mente, at virksomheden ikke havde gjort nok for at beskytte sine kunder eller deres midler.

Japansk kryptovaluta

Læs: Japan forbedrer sin kryptovaluta-registreringsproces til udveksling

Dette fik Japans Financial Services Agency (FSA) opmærksomhed. Organisationen begyndte at tage en mere aktiv rolle i kryptovaluta-scenen og arbejdede med Coincheck for at øge sine sikkerhedsprotokoller og skrive truende breve til alle konkurrerende børser, der sagde, at hvis de ikke gjorde det samme, ville de blive lukket permanent. Japan er nu hjemsted for verdens to største kryptokurrencyhacks – noget det sandsynligvis er ret flov over.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me