JP Morgan: Tre offentlige virksomheder ville vinde stort med Blockchain

JP Morgan Blockchain-vindere

Blockchain fik fremtrædende plads i 2018, især inden for erhvervslivet. På trods af anvendelsen af ​​denne nye, men innovative teknologi inden for forskellige virksomhedssfærer, er mange investorer stadig ikke bekendt med den bortset fra dem, der er i kryptokurrency-transaktioner, ifølge en rapport på CNBC.

I en undersøgelse foretaget af JP Morgan’s Software Equity Research-enhed udnævnte banken tre offentlige virksomheder, der blev angivet som potentielle vindere, der kan få det bedste ud af den innovative teknologi på lang sigt.

JP Morgan Blockchain-vindere

Integration af Distribueret Ledger-teknologi

Den amerikanske multinationale investeringsbank mener, at softwarevirksomheder drager fordel af kunstig intelligens og maskinindlæring, og mener, at flere virksomheder vil integrere blockchain-teknologi i deres processer i fremtiden. Banken gav ikke desto mindre kunder med en relativt upartisk forudsigelse af de tre offentlige virksomheder, som den mener er i stand til at skabe “væsentlige trinvise vækstmuligheder” ved hjælp af teknologien..

Akamai, DocuSign og Ellie Mae

JP Morgans væddemål for at ændre status quo er “mellemledsmuligheder” og “Blockchain as a Service” (Baas). Ifølge analysen er de tre offentlige virksomheder, der opfylder kriterierne Akamai, DocuSign og Ellie Mae.

J.P. Morgan vurderede den amerikanske baserede cloudleverandør Akamai som “overvægtig” og sagde, at den er i stand til at udnytte BaaS-tilgangen.

“I stedet for at bygge fra bunden ser vi kunder, der ønsker at udnytte en leverandør som Akamai, der tilbyder sine Blockchain-funktioner som en service,” sagde Sterling Auty, JP Morgan’s software equity research analytiker, torsdag i en note til klienter..

“Mens der er en række virksomheder, der har blockchain-teknologi, er IBM som et eksempel, vi mener, at det store Akamai-netværk er en iboende fordel ved at køre en distribueret hovedbog i blockchain.”

Det decentrale system af offentlige blockchains er en iboende ulempe, hvilket er en grundlæggende grund til, at J.P. Morgan også talte for brugen af ​​lukket, tilladt blockchain, der almindeligvis omtales som “privat”.

I modsætning til private netværk tillader offentlige blockchains som Ethereum og Bitcoin bare enhver at læse, skrive eller deltage. Der er ingen med en overvældende kontrol over netværket, hvilket betyder, at data kan ugyldiggøres, selv efter at de er skrevet på netværket.

Dette er et problem, som DocuSign forsøger at løse, da det hævder, at virksomheden har evnen til at forbinde et blockchain-netværk til sin standardbaserede digitale transaktionsstyringsplatform. J.P. Morgan vurderede det også som “overvægtigt” og argumenterede for, at det kan udnytte både private og offentlige blockchains.

”DocuSign ønsker at være platformen til at muliggøre hele kontraktprocessen på en digital måde. Over tid kunne vi se, at meget af platformen var baseret på en blockchain, grundlæggende flyttede sin centraliserede sikkerhedsmodel til den distribuerede model af blockchain, ”bemærkede Auty.

Ellie Mae, det tredje selskab, udvalgt som en langsigtet vinder, vil drage fordel af anvendelsen af ​​blockchain-teknologi i ejendomssektoren, som Auty beskrev som den mest “indlysende.” Ellie Mae er klassificeret som en “undervægt” af J.P, Morgan, og er et berømt softwarefirma, der er kendt for at behandle femogtredive procent af amerikanske realkreditansøgninger..

Auty mener, at realkreditbanken kan bruge den distribuerede hovedbogsteknologi til at “styre hele realkreditprocessen kan skabe tillid blandt parterne, og brug af smarte kontrakter kan hjælpe med at automatisere forskellige opgaver (inspektion, indkomst / beskæftigelse, verifikation).”

JP Morgan beskriver Blockchain som den rigtige aftale

I marts, JP Morgan udgivet en rapport med titlen “Unlocking Economic Advantage with Blockchain”, der fortaler for anvendelsen af ​​teknologien i ældre forretning og kapitalforvaltning. Rapporten indeholdt også en vedtagelsestidslinje for den teknologiske udvikling i den nærmeste fremtid.

Rapporten forudsagde et paradigmeskift i den måde, og hvordan mennesker forholder sig til den finansielle sektor.

Det sagde:

“Der er en voksende erkendelse af, at distribueret ledger-teknologi – populært kendt som blockchain – vil medføre et radikalt skift i den måde, vi tænker på finansielle aktiver og den måde, den finansielle industri vil fungere i fremtiden.”

Rapporten belyste fire forventede stadier af blockchain-implementering, som er informationsdelingsfasen, dataløsningsfasen, den kritiske infrastrukturfase og den fulde decentrale fase. Da disse faser er nødt til at overlappe hinanden, forestiller rapporten en virkelig decentral økonomi, der kommer til virkelighed, som derefter vil se blockchain erstatte centraliserede modeller..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me