Italienske posthus slutter sig til Hyperledger Community: Ny kode udvider potentialet

Hvad er Hyperledger

Det italienske postkontor eller Poste Italiane er på en liste over nylige tilføjelser til Hyperledger Community. Andre, der er hoppet om bord, er blandt andet Myndshft, Omnigate, BTS Digital LLP, Exactpro Systems Limited, Jitsuin, Lares Blockchain. Poste Italiane mener, at blockchain er en teknologi med meget potentiale, og de vil ikke gå glip af det.

Hvad er Hyperledger

Læs: Hvad er Hyperledger?

Chief Information Officer for Poste Italiane, Mirko Mischiatti, sagde det,

”Poste Italiane ønsker aktivt at deltage i dette nye og spændende samfund ved at blive medlem af Hyperledger for at fortsætte sin vej til innovation og modernisering af finans-, logistik- og forsikringsbranchen. Vi ser virkelig frem til at arbejde med andre medlemmer og gøre vores indsats for at bidrage til forbedring af blockchain-teknologi. ”

Der er ingen tvivl om, at Hyperledger er en af ​​de mest succesrige blockchains målt ved vedtagelse af etablerede industrier. IBM har haft stor succes med at sælge en Hyperledger-variant til sine kunder, og det er også blevet brugt til at lancere andre platforme i den globale logistikindustri.

Det italienske postkontor slutter sig til schweizisk post i omfavnende blockchain

Sent sidste år meddelte Swiss Post, at det besluttede at arbejde med Swisscom om at udvikle en privat blockchain, der bruger Hyperledger.

Swiss Post kommenterede at, “I modsætning til” offentlige blockchains “(der bruger proof-of-work), kræver denne private blockchain-infrastruktur meget mindre energi, da den kun kan bruges af identificerede brugere, der har et kontraktligt forhold til udbyderne af en applikation. Dette muliggør mere effektive aftaleprocedurer samt væsentligt højere sikkerhed og ydeevne. ”

Det schweiziske postkontor sagde, at det var planer om at bruge blockchain til at producere en platform, der forbinder offentlige agenturer. Det valgte Hyperledger baseret på dets evne til at levere en, “enkel, sikker og bæredygtig” platform. Holdet planlægger at skabe en platform, der opnår det sikkerhedsniveau, der ville være nødvendigt for banker, men planlægger ikke at dele informationen i deres blockchain uden for Schweiz..

Hyperledger kan gøre meget

Brian Behlendorf, administrerende direktør hos Hyperledger kommenterede, at “Vi afsluttede 2018 med et vellykket og spændende Hyperledger Global Forum … Dette første verdensomspændende møde i Hyperledger-samfundet understregede det voksende tempo i udvikling og implementering af blockchain generelt og vores værktøjer og teknologier i særdeleshed. Vi ser flere tegn på dette accelererende tempo i modning og adoption her i begyndelsen af ​​2019, ”efter at det blev meddelt, at 12 nye organisationer sluttede sig til Hyperledger-samfundet.

Hyperledger annoncerede også en ny platform, kaldet ‘Hyperledger Grid’, som er lavet specielt til forsendelse, sporing og logistik. Hyperledger Grid er stadig i sine tidlige faser, men det kan hjælpe virksomheder, der ønsker bedre sporingsløsninger til deres forsyningskæde.

Hyperledger har været ansat i den nye IBM Food Trust, som er planlagt til at blive brugt af Walmart til madsporing i år. Der er mange områder, hvor blockchain kan hjælpe med at sikre sikkerheden for emner, der er følsomme over for temperatur eller kan være udsat for forurening.

Sikker i transit

Når det kommer til at finde ud af de betingelser, en forsendelse af letfordærvelige varer har været udsat for, kan der være nogle vanskeligheder. Rederier har muligvis adgang til de data, der indsamles fra overvågningsenheder, der er installeret i køleforsendelsescontainere, men de virksomheder, der køber varerne, gør sjældent.

Blockchain-baserede poster kan ændre alt det, hvis de kombineres med realtidsovervågningssystemer, der har adgang til de globale telenet.

Med det kunne enhver i forsyningskæden få adgang til en forsendelsesrekord for varer, de køber. Teknologien er stadig et par år væk, men der har været test, der bekræfter, at end-to-end-overvågning for skibsfart ser både muligt og økonomisk muligt ud med en blockchain-platform..

Et spørgsmål, der opstår i al denne udvikling, er: Hvor eksisterer den fælles grund mellem platforme?

I betragtning af den globale økonomis stærkt integrerede natur ville det være fornuftigt for alle disse rederier at sørge for, at dataintegration på tværs af platforme ikke er vanskelig at opnå.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me