Hot Off Oracle Partnership: Chainlink (LINK) rulles ud på Coinbase Pro

Chainlink Coinbase Pro

I 2019 har decentraliseret oracle-projekt Chainlink i stigende grad legitimeret inden for og ud over kryptoøkonomien. Stykkets seneste fremskridt? Dens nye indgang til Coinbase-økosystemet.

Den 26. juni blev Coinbase Pro – den avancerede handelsarm for den amerikanske kryptokurrencyudveksling tungvægt – annonceret det var at aktivere indgående overførsler af LINK, det token, der tilskynder Chainlink-netværket, til ether- og dollarhandelspar i alle selskabets aktuelt understøttede jurisdiktioner undtagen den amerikanske delstat New York.

Chainlink Coinbase Pro

Tidspunktet for noteringen kommer som en overraskelse, men ikke selve noteringen. I december 2018 erklærede Coinbases ledelse, at en gruppe på 31 kryptokurver blev overvejet til lister på dens forskellige platforme, hvor LINK derefter blev citeret som blandt de specifikke tokens, der blev overvejet..

Mange af disse målrettede projekter er faktisk blevet hilst velkommen under børsens paraply, herunder EOS, XRP og Augur (REP). Som sådan er LINK den seneste til at foretage den snit.

Navnlig, da Coinbase kun oprindeligt har placeret købsrestriktioner for New York-handlende (handlende under tommelfingeren i statens strenge BitLicense-regler), skal børsens juridiske team derfor have bedømt LINK ERC20-tokenet ikke var en uregistreret sikkerhed i henhold til amerikanske føderale værdipapirlove..

Desuden gør tilføjelsen af ​​LINK det til det første projekt af sin art – dvs. et projekt centreret omkring oracle middleware – for at gøre det på Coinbase.

“Dette netværk giver smarte kontrakter på Ethereum mulighed for sikkert at oprette forbindelse til eksterne datakilder, API’er og betalingssystemer,”

Som børsen beskrev Chainlink i deres onsdagsmeddelelse.

Vores LINK / USD og LINK / ETH ordrebøger vil snart gå i kun overførselstilstand og acceptere indgående overførsler af LINK i understøttede regioner. Ordrer kan ikke placeres eller udfyldes. Ordrebøger vil være i kun overførselstilstand i mindst 12 timer. https://t.co/BnVOqhFUdV

– Coinbase Pro (@CoinbasePro) 26. juni 2019

Gør smarte kontrakter endnu smartere

Smarte kontrakter har brug for hjælp til at interagere med data ud over en blockchain. Det er her Chainlink kommer ind.

Chainlink’s decentrale oracle-system giver brugerne tillid til at spolere orakler, der kan bruges til at linke smarte kontrakter til eksterne datakilder.

Et sådant værktøj er ikke gået tabt på nogle af de største teknologivirksomheder i verden. Den 25. juni erklærede den amerikanske softwaregigant Oracle, at dens opstartsdivision, Oracle for Startups, ville samarbejde med Chainlink-teamet for at hjælpe 50 startups med at sælge deres data via indtægtsgenererede API’er..

Oracle for Startups seniorchef Fernando Ribeiro meddelte samarbejdet fra hovedfasen af ​​CloudEXPO-konferencen og sagde, at meldingen handlede om at hjælpe startups med at få mest muligt ud af Oracles omfattende kundebase. Som han forklarede i sin præsentation:

“Vi vil udvikle Chainlinks sammen med 50 kvalificerede startups for at forberede dem på at sælge deres data til Oracle’s 430.000 kunder i 175 lande på Oracle Blockchain Platform.”

Et par dage forud for Oracle-nyhederne offentliggjorde Allen Day, en talsmand for Google Cloud, en opskrivning på vegne af cloud computing-armen, der beskriver, hvordan Chainlink, Ethereum og Googles BigQuery-database kunne bruges sammen til at skabe det, hvad han kaldet “hybrid blockchain-cloud-applikationer.”

Som Day udtrykte det i sin forklarer:

“Mulige applikationer er utallige, men vi har fokuseret […] på et par, som vi mener er af høj og øjeblikkelig nytte: forudsigelsesmarkeder, futureskontrakter og transaktionsbeskyttelse.”

Den højt profilerede shoutout sendte forståeligt nok Chainlink-samfundet forvirrende. Og mens der ikke fortælles, hvem eller hvad der kan omfatte projektet næste gang, er en ting sikker: hvis Oracle og Google Cloud holder øje med Chainlink’s muligheder så tidligt, er det sandsynligt, at yderligere virksomheder vil følge trop i betragtning af middleware-teknologien også.

LINK-prisen er dens højeste tid

Med optimisme og købetryk flyder, nåede LINK en rekordværdiansættelse på $ 2,42 USD den 26. juni.

Token er nu steget med 660 procent i løbet af de sidste seks måneder og med 1.233 procent i løbet af det sidste år.

Uptrend har gjort LINK blandt de mest effektive aktiver i kryptoøkonomien for sent. Og nu hvor det er kommet ind i Coinbase-økosystemet, vil token nyde mere likviditet og opmærksomhed end nogensinde før.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me