Gemini lancerer Crypto Custody, når SEC hævder, at Bitcoin er nødvendigt

Gemini forældremyndighed

På grund af det faktum, at kryptokurver er naturligt decentraliserede, har investorer i aktiver som Bitcoin kæmpet med sikkerhedsproblemet i årevis.

Mens en Ledger- eller Trezor-kølelagerenhed ofte er god nok for de fleste forbrugerinvestorer som dig eller jeg, er institutioner og større indehavere ikke ligefrem villige til at sætte millioner i sikkerhed – undertiden milliarder – i en lille USB-udseende enhed, der kan let gå tabt.

Derfor har virksomheder investeret millioner i lancering af depotydelser, som giver ekstra lag af sikkerhed til kryptovaluta-ligningen. Massive firmaer, som f.eks. Den interkontinentale børs gennem Bakkt og Wall Street’s Fidelity Investments, er allerede kommet ind i denne underindustri.

Gemini forældremyndighed

Men startups, der er hjemmehørende i kryptovalutaindustrien, har også gjort springet. Gemini, den New York-baserede Bitcoin-udveksling og tillid lanceret af Winklevoss Twins of Facebook & Olympiske berømmelse, er den nyeste industriel basis, der har lanceret frihedsberøvende tjenester.

Vi erkendte behovet for en:

-Overensstemmende

-Kompromisløst sikker

-Globalt tilgængelig

-Omkostningseffektiv #cryptocustody løsning til både personlig og institutionel brug.

Vi skabte #GeminiCustody med disse behov i tankerne.

Lær mere om det her: https://t.co/zpR6DUg0PJ

– Tvillinger (@Gemini) 10. september 2019

Winklevoss Twins lancerer forældremyndighed

Tirsdag afslørede Tvillingene Gemini forældremyndighed, som den fakturerede som “Institutional-grade crypto storage. Brancheførende sikkerhed ”. Ifølge den nye webside, der skitserer Geminis seneste tilbud, vil denne service give investorer mulighed for at gemme 18 kryptovalutaer og tokens – alt fra Bitcoin og Ethereum til MakerDAO / DAI og Basic Attention Token – i en virksomhedsdrevet “kolde opbevarings” -løsning.

De andre aktiver, der understøttes, er Litecoin, Bitcoin Cash og en række populære ERC-20-tokens – inklusive Geminis interne stablecoin, Gemini Dollar. Gemini CEO Tyler Winklevoss kritiserede lanceringen af ​​dette produkt i følgende kortfattede udsagn:

”Fra første dag anerkendte Gemini behovet for en forældremyndighed i verdensklasse, der er sikker, kompatibel og nem at bruge for enkeltpersoner og institutioner rundt om i verden.”

Mens dette bare lyder som endnu en forældremyndighed, der kan tilføjes blandingen, fortalte Jeanine Hightower-Sellitto, Gemini’s Managing Director of Operations, i et interview til The Block, at Gemini’s produkt adskiller sig fra resten af ​​pakken.

Ledelsen nævnte det faktum, at Gemini Custody vil støtte noget, firmaet kalder “øjeblikkelig handel”, hvilket giver institutioner mulighed for at handle kryptokurver fra et sikkert miljø.

SEC On Bitcoin ETF: Depot er den største bekymring

Gemini’s nye produkt kommer på et perfekt tidspunkt. Formanden for Securities and Exchange Commission (SEC) hævdede mandag at CNBC’s “The Exchange” -anker, Bob Pisani, hævdede, at sikkerheden ved Bitcoin-beholdninger er hans organisations mest fremtrædende bekymring med kryptokurrencymarkedet.

Formand Jay Clayton sagde, at for SEC at overveje en Bitcoin ETF, skal der findes en ordentlig sikkerhedsløsning for de underliggende mønter. Regulatoren antydede ikke, om han mener, at de nuværende løsninger fra spillere som Fidelity eller Coinbase er gode nok. Alligevel er det sandsynligvis et betryggende tegn for Bitcoin ETF-håb om, at der lægges så meget på at sikre, at kryptokurver, der holdes for institutioner, holdes sikre.

Kan hjælpe institutioner med at gå krypto

Selvom lanceringen af ​​Geminis depotprodukt og andre satsninger som det ikke katalyserer SEC til at give en Bitcoin ETF sit grønne lys, kan det lokke institutioner til fortsat at strejfe ind i branchen.

Ser du, at institutioner, som før nævnt, sandsynligvis ikke stoler på de nuværende forbrugerkvalitetsløsninger, der findes på deres marked, selvom de er beviseligt sikre og fungerer for mor & pop investorer. Når millioner af dollars er på banen, giver det mening.

Løsninger som den, Gemini lige lancerede, forbedrer dog sandsynligvis kun sandsynligheden for, at institutioner fordyber sig i kryptovalutaer. Tidligere Wall Streeter Mike Novogratz sidste år sagde berømt, at lanceringen af ​​”verdensklasse” forældremyndighed af Fidelity kunne være en drivkraft for institutioner til at foretage en investering i kryptokurrency.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me