Fireside Chat i Berkeley: Vitalik Buterin vejer ind i fremtiden for Blockchain

Vitalik Future of Blockchain

Vitalik Buterin har været en af ​​de mest indflydelsesrige sind inden for blockchain-teknologi. Sidste uge mødtes han med Jason Hsu kl ildchat vært for Blockchain i Berkeley, en studenterorganisation, Origin og Steve Chen. Nedgang i priser, der har foregået hele året, var ikke på deres dagsorden, selvom Vitalik Buterin talte om, hvor vigtig vedtagelse er for blockchain-rummet.

Vitalik Future of Blockchain

Ifølge Vitalik Buterin –

”Mængden af ​​bæredygtig brug af blockchain er meget lav. Selvom det eksisterer, er der mange mennesker, der giver værdi til kryptokurver, men alligevel er mængden af ​​nyttige ting, der sker, stadig meget lavere end markedsværdien på 200 milliarder dollars. Den største udfordring for branchen, som jeg ser det, er grundlæggende at forstå, hvordan man kan bygge bro over dette hul og komme til det punkt, hvor der er 200 milliarder dollars i en eller anden forstand, at den faktiske endelige værdi genereres. ”

For nu ser det ud til, at Vitalik Buterin er mere eller mindre korrekt. Mens der har været et skyn med at udvikle blockchain-baserede platforme fra store virksomheder, er antallet af DLT-baserede projekter, der vedtages af store økonomiske interesser, der fungerer uden for platforme som Ethereum, lavt.

Vitalik Buterin ser privatlivets fred som en bekymring

En af de største anstødssten for det etablerede økonomiske samfund, når det gælder vedtagelse af Ethereum-baserede platforme, er deres behov for at overholde adskillige regler. Privatliv er en stor del af det finansielle system, som åbne platforme som Ethereum har svært ved at håndtere.

Vitalik Buterin havde dette at sige om sagen,

”I øjeblikket er der ingen gode måder at bruge blockchain på, mens man beskytter privatlivets fred. Der har været gode bestræbelser på at løse dette ved hjælp af for eksempel Zcash sammen med forskning på toppen af ​​Ethereum. Der er dog stadig en vej at gå med hensyn til at bevare privatlivets fred på blockchain. ”

Ud over reglerne er der nogle problemer med at placere følsomme data overalt i nærheden af ​​en blockchain. De første faser af blockchain-udvikling har været meget imponerende, men som mange hacks og tyverier har vist, er der stadig meget arbejde at gøre. Kryptobank Xapo har skabt en solid måde at forsvare deres klienter mod hacking, men desværre involverer det en række hvælvinger rundt om i verden og omfattende sikkerhedsprotokoller, der udføres offline.

Der kommer nogle nye ideer, som numeriske beviser, der fungerer som en form for verifikation. Til dato er de ikke meget brugt i kryptorummet. Dette kan ændre sig, når blockchain-specifikke sikkerhedsprotokoller udvikler sig yderligere, men i øjeblikket er dette stadig en udfordring. Sikkerhed er altafgørende for enhver form for økonomisk teknologi. For at blockchain kan udvikle sig yderligere, er der stadig meget arbejde at gøre.

Hvor skal man fokusere?

Blockchain-teknologi vil sandsynligvis fange, når folk er i stand til at bruge det problemfrit i deres hverdag. Lige nu er dette et mål, men det kan blive en realitet, da flere mennesker indser de fordele, som kryptokurver giver.

Vitalik Buterin udtrykte sin vision for fremtiden med disse ord

”Jeg vil være i stand til at gå ind i en dagligvarebutik, få et kort og betale et mindre gebyr for at begynde at bruge Bitcoin Cash. At tillade folk at bruge små mængder kryptokurrency til daglig brug er værdifuldt inden for krypto, og også især til brugstilfælde af blockchain, der går ud over krypto. Selv ikke-økonomiske blockchain-brugssager kræver stadig transaktionsgebyrer. Hvis vi kan reducere denne friktion med en tur til dagligvarebutikken, ville det være nemt at begynde at bruge kryptokurrency. ”

På dette tidspunkt er der meget få mennesker, der ejer eller bruger kryptokurver. Langt størstedelen af ​​mennesker forstår ikke, hvad en krypto er, endsige hvordan man bruger dem.

Desværre kom kryptoer ind i offentlighedens øje som et resultat af en massiv prisrally, der ser ud til at kollapse i øjeblikket. Blockchain-teknologi har også fået meget opmærksomhed. I modsætning til kryptokurver synes blockchain at være på en mere bæredygtig vej, selvom det ikke påtager sig den rolle, som mange DLT-pionerer havde forestillet sig for det.

Scenariet til forretningsbrug

Det er svært at finde en sektor, hvor blockchain ikke undersøges. De fleste banker leder efter måder at integrere blockchain i deres infrastruktur, men få fokuserer på kryptoer. Dette er en anden udfordring for kryptobrugere, og som Vitalik Buterin påpegede, er det lovgivningsmæssige miljø de største økonomier forvirret.

Fra Vitalik Buterin,

“… på den lovgivningsmæssige side skal kryptovalutaudveksling, projektindsamling osv. Have kryptovennlige regler. Vigtigst af alt er det også nødvendigt at tilskynde til et stærkt akademisk økosystem for regeringer, der ønsker at vedtage regler. ”

Nogle nationer som Malta og Luxembourg har gjort fremskridt med at integrere kryptovalutaer i deres bankforskrifter, men steder som USA er der næsten fuldstændig stilstand på føderalt niveau. I nogen grad kan dette være et resultat af forankrede interesser, der kæmper. Idéerne om, at DLT-baseret FinTech er direkte imod det nuværende finansielle system, hvilket kan betyde flere kampe, før kryptoer kan købe en kop kaffe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me