Fat Burger: Annoncerer tokeniseret etereumbaseret obligation på $ 30 millioner

Fatburger

FAT Brands, moderselskabet bag Fat Burger, som også (ejer flere andre restaurantmærker, herunder Buffalo Wild Wings), vil samarbejde med et Coinbase-støttet finansieringsselskab for at frigive en tokeniseret obligationsudstedelse på Ethereum blockchain.

Som et partnerskab med Cadence vil FAT Brands rejse $ 30 millioner og opdele obligationen i tokeniserede aktiver, der giver renteindtægter til sine indehavere.

Fatburger

Kan ikke stoppe kæden

Disse dage ser det ud til, at flere og flere virksomheder, store og små, bliver involveret i kryptokurver som Ethereum for at udføre en række opgaver. Denne aftale med FAT-mærker og kadence er en relativt ny begivenhed, der kan forudse en øget mængde fundraising-aktivitet, der lettes af Ethereum eller andre lignende blokeringer.

I tilfælde af en obligation, der hæver $ 30 millioner af FAT-mærker, frigiver virksomheden oprindeligt hvad Forbes refererer til som “Standard papirbaserede udstedelsesmetoder” og senere fortsat med tokeniseret i de samme papirbaserede udstedelser.

Dette er vigtigt, for hvis noget går galt med udstedelsen af ​​token, vil virksomheden have de traditionelle papirbaserede obligationskomponenter at støtte sig på.

Ifølge en officiel erklæring fra Cadence, den blockchain-drevne aftale vil “gøre det muligt for investorer at få adgang til et højere niveau af data om handlen, herunder identiteten på andre obligationsejere.”

Det samme papir siger også, at virksomheden til sidst har til formål “at gennemføre en securitisering, der bruger blockchain-teknologi overalt, med digitale tokens udstedt fra starten i stedet for papirkontrakter.” Denne obligation på $ 30 millioner er et testbed for fremtidige obligationer, der ikke kræver en papirkomponent.

Aktie- og obligationsmarkedsalternativ?

Selv om det er vanskeligt at forudsige, hvordan lovgivere vil behandle denne type tokeniseret virksomheds sikkerhed, er det let at forestille sig, at flere og flere virksomheder i de kommende år vil bruge denne type obligationsudbud til at rejse kapital.

Hvis de gør det, kan det at eje aktier i en sådan obligation og generere et stabilt afkast fra at eje det ske bare ved at holde fast i digitale tokens, der er bundet til denne obligationskontrakt..

Denne type investeringsparadigme kan åbne døre for mange mindre investorer, der ønsker at komme ind i virksomhedsobligationer, men måske ikke er i stand til det på grund af begrænsninger, eller bare fordi obligationer i nogle tilfælde kan være meget komplicerede aktiver at eje for uerfarne investorer..

Blockchain-drevne obligationer kan også være en velsignelse for virksomheder, da det sandsynligvis er, at et blockchain-drevet obligationsudbud ville være langt lettere at lancere og pådrage sig færre gebyrer end at gå den traditionelle rute..

Med andre ord kan virksomheder få adgang til kapital, der er nødvendig for at vokse til en lav pris, og store og små investorer kan let købe og handle tokeniserede obligationsaktiver, der kommer med et stabilt afkast.

Ethereum er stadig førende

Kort efter at Ethereum eksploderede i popularitet, kom utallige konkurrenter på banen, som alle hævdede at være den næste Ethereum-morder. For blot at nævne en håndfuld eksempler hævder blockchain-projekter som Neo, Lisk, EOS og utallige andre at have fordele i forhold til Ethereum.

Ethereum ser dog stadig ud til at være førende med hensyn til vedtagelse af store aktører. Det betyder ikke, at de andre projekter ikke ser nogen brugssager. Snarere synes Ethereum stadig at hævde størstedelen af ​​rampelyset (i det mindste for nu).

Når Ethereum vokser og ændrer sig, og især når det skifter til sin eventuelle bevis-for-stake-model, ville det være fornuftigt, at andre sammenlignelige blockchain-projekter ville finde deres nicher og uddele et krav i det voksende corporate-blockchain-hybridrum.

Selvom Ethereum forbliver den øverste hund generelt, er der ingen tvivl om, at der skal findes alternativer, så Ethereum ikke bliver et monopol. Men da vi er så tidligt i spillet, er det også muligt, at Ethereum kan ende med at spille anden violin til et konkurrerende projekt, når kryptorummet når modenhed.

Afslutning

Obligationsaftalen med FAT-mærker er enorm. Selv om det på mange måder kun er en test, vil det utvivlsomt vise sig at være ekstremt oplysende og vil bidrage til at bane vejen for flere tokeniserede obligationsudstedelser i de kommende år.

Dette kan vise sig at være et stort skridt for krypto generelt, selvom det ender med at blive en fiasko. Fordi selv en fiasko ville kaste lys over, hvordan man bedst kan få dette til at fungere i et fremtidigt forsøg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me