Ethereum: Seneste Gitcoin-tilskud peger på et mere robust økosystem

Gitcoin-tilskud

Vanskeligheden ved at finansiere open source-software eller OSS har været et dilemma i længere tid, end Ethereum har levet. Alligevel har det unge Ethereum-økosystem allerede blomstret en af ​​de mest interessante stikker til at besvare problemet, og den blomstrende er Gitcoin.

Gitcoin er mange ting. Det er en Ethereum-dapp, det er en projektsuite, og det er en community-platform.

Under alle omstændigheder peges Gitcoin og dets skare på en mission: at fremme mere bæredygtig OSS-finansiering omkring Ethereum.

Et af projektets største hits til dato har været dets Gitcoin-tilskud program, hvoraf den seneste, runde 4, sluttede den 21. januar efter at have kørt i to uger.

I dette tidsrum boostede initiativets innovative mekanisme med “kvadratisk finansiering” små donorer, hvilket betyder, at brugere, der kun brugte en håndfuld Dai, stadig kunne sikre hundreder af dollars til finansiering af Ethereum-projekter.

Runde 4 ser masser af deltagelse

Med midler på 200.000 dollars, der er afsat af sponsorer til den seneste tildelingsrundes kvadratiske matchning, sprang mere end 1.000 samfundsmedlemmer på chancen for at øge deres valgte projekter med en ekstra mængde finansiering.

Da Q1-runden nu er afsluttet, viser dataene, at det var en produktiv succes.

Alt i alt ydede Ethereum-offentligheden over 5.000 donationer samlet på i alt mere end $ 100.000 dollars, oven på hvilke de matchede midler vil blive anvendt.

STATISTIK: Gitcoin Grants Round 4 har set 5644 bidrag fra 1188 unikke medlemmer af samfundet til en værdi af $ 111093 på lidt over 14 dage. &# 128176;&# 128176;

Sidste dag! Bidrag i dag kl https://t.co/EuP1mCO11f https://t.co/eowJpF9IXI

– Gitcoin (@gitcoin) 21. januar 2020

Denne runde var også af sin første række, da den så Gitcoin åbne to tilskudsfinansieringspuljer: en “infrastruktur” til Ethereum-udviklingsprojekter og en “fællesskab” til Ethereum-medieprojekter, hvor sidstnævnte var ny tilføjelse.

I kategorien Infrastruktur var de projekter, der anslås at modtage de mest matchede midler i runde 4, 1) Tornado.cash ETHs privatlivsløsning, 2) “let node” maestros DAppNode og 3) Sablier real-time pengestrømmende dApp, der for nylig er fangede fantasien hos mange Ethereum-interessenter.

Hvad angår fællesskabskategorien var de projekter, der anslås at modtage de mest matchede midler, denne go-around var 1) den populære uge i Ethereum News-nyhedsbrevet, 2) Twitter-nyhedsaggregeringstjenesterne for @antiprosynth, og 3) den øverste Ethereums community-portal, EthHub.

Den akutte finansiering generelt vil hjælpe mange Ethereum-projekter ind i 2020 med bedre krig. Men flere Dai-donationer kommer endnu, hvis Gitcoin har noget at sige om det.

Flere tildelingsrunder kommer

Runde 4 genererede en masse brummer og goodwill i Ethereum-samfundet, og det forankrede yderligere Gitcoin som en skat deri. Runden er også kun den første af fire på skifer i år.

“Håbet er, at de regelmæssigt planlagte runder vil hjælpe støttemodtagerne med at bruge disse midler ikke kun som yderligere donationer, men som en stærk finansieringskilde til deres aktiviteter i Ethereum-samfundet,” som Gitcoyns Vivek Singh tidligere har forklaret.

Når det er sagt, sigter Gitcoin med at distribuere 1,5 millioner dollars i tilskudsfonde inden årets udgang med kommende tilskudsrunder, der er sat til marts, juni og september.

Det større billede

Gitcoin løser ikke alle Ethereums finansieringsproblemer, selvom det allerede har vist sig at være meget produktivt og et imponerende fremskridt i de rigtige retninger.

Projektet er interessant i, hvad det antyder om Ethereum. For det første antyder det robustheden i det nye Ethereum-økosystem. Der er ingen nuværende analog med Gitcoin i noget andet kryptosamfund. Det er et bevis på Ethereums smarte kontraktfunktioner, som Gitcoin udnytter dygtigt såvel som Ethereums position som den regerende platform for smarte kontrakter..

Gitcoin Grants, som et spejl, antyder også, hvilken slags ting Ethereum-samfundet står over for eller prioriterer på et givet tidspunkt. For eksempel viser Tornado-privatlivsløsningen et stort svar i runde 4, at flere Ethereum-interessenter begynder at værdsætte fortrolighedsværktøjer i stigende grad, når blockchain-projektet modnes.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me