Ethereum Classic Report: ETC på sporet for stor vækst og nye projekter

Ethereum Classic

Ethereum Classic Cooperative (forkortet ETC Cooperative) har netop frigivet deres seneste halvårlig rapport om deres fremskridt med at hjælpe Ethereum Classic med at vokse og blive et topvalg for DApp-producenter. I rapporten oplyser gruppen, at de i øjeblikket har et overskud af kontanter, og de bruger det aktivt til at henlede opmærksomheden på projektet via sponsorater og ved at ansætte udviklere til blandt andet forbedringer. Deres sociale mediefølgning er mere end fordoblet, og de daglige transaktionsrater er skyhøje.

Ethereum Classic-rapport

Tilstand for ETC Blockchain

Sådan forbedrer vi os $ ETC

For meget til en tweet, så kig på den fulde rapport med dine øjenkugler.

Fuld rapport: https://t.co/LkPKoLlxqu

Bekendtgørelse: https://t.co/UOqiHxGhAG https://t.co/dbu6HLBake

– ETC Cooperative (@ETCCooperative) 9. juli 2018

I lighed med den klassiske unionstale, der blev holdt af den amerikanske præsident, frigiver ETC Cooperative en rapport hver sjette måned, der beskriver deres succeser, fiaskoer og deres planer for fremtiden. Ethereum Classic har været et populært emne i kryptokurrency i de sidste par uger efter meddelelsen om, at Coinbase vil notere aktivet i den nærmeste fremtid.

ETC-kooperativet er på mange måder analogt med Ethereum Foundation ledet af bemærkelsesværdige personer som Vitalik Buterin. Under ledelse af Anthony Lusardi er kooperativet i færd med at blive en amerikansk nonprofitorganisation, der potentielt vil give dem mulighed for at modtage skattefradragsberettigede donationer i den nærmeste fremtid, hvis det lykkes med arkivering.

Ifølge rapporten har gruppen en årlig positiv pengestrøm på $ 375.000 og sidder i øjeblikket i en USD kontantreserve på $ 700.000.

Voksende det grønne

Det meste af rapporten er dedikeret til, hvad teamet har gjort, hvad de laver og områder, hvor de føler, at de har brug for at udvikle sig. Den beskriver også, hvordan de bruger deres budget inklusive donationer, de har modtaget. Lad os gennemgå nogle af disse punkter nu.

Succeser

Kooperativets mål er at støtte ETC ”samfund, udvikling og marketingindsats inden for Ethereum Classic-økosystemet” med den hensigt at gøre det bedre ved “at fjerne smertepunkter og forhindringer, der interfererer med ETCs nuværende og fremtidige brugere”..

Med dette i tankerne bemærker gruppen, at deres sociale mediefølgning er vokset markant, med deres sub Reddit- og Twitter-konti, der ser stigninger på op til 70%. Blockchain selv har oplevet en stigning på 175% i gennemsnitlige transaktioner om dagen eller ca. 47.000 hver 24. time. For en eller anden kontekst ser Ethereum cirka 10 gange det beløb hver dag.

Ethereum vs. Ethereum Classic

Læs også: Beginners Guide to Ethereum Vs. Ethereum Classic

Angivet også i rapporten er en liste over forbedringer, som gruppen er lavet til teknologien bag blockchain.

Specifikt har der været en masse udvikling på etherhub.io-siden, der er foretaget forbedringer af boot-noder, og der er udviklet et system, der hjælper store interessenter med at få advarsler, når kritiske opdateringer kommer ud. Holdet har også moderniseret deres primære hjemmeside, EthereumClassic.org og lanceret et nyt site EthereumClassicAsia.org, der er designet til specifikt at give modersmålsinformation til Kina, Japan og Sydkorea.

Fejl

Rapporten nævner også en række områder med projektet, der er “underholdt”.

Disse inkluderer manglen på flere blok-opdagelsesrejsende, koordinering af opdateringer med minearbejdere og udvekslinger var ikke glat, det primære websted var forældet indtil for nylig, en række sproggrupper var “underordnede”, og måske vigtigst af alt, “ETC blev stort set set som separat det bredere Ethereum-samfund ”.

Måske er det denne sidste, der er den mest gribende. Faktisk hvis Ethereum Classic er i stand til at komme i kontakt med det eksisterende Ethereum-samfund, såsom udviklere og iværksættere, kan det være lettere for dem at tilskynde flere projekter til at gøre brug af det, da det giver en række økonomiske og teknologiske fordele i forhold til Ethereum dels på grund af, at kæden på nogle måder er underudnyttet, når det kommer til decentrale applikationer.

En stor fordel Ethereum Classic har er, at enhver kode, der er skrevet til Ethereum, kan fungere nøjagtigt den samme inden for Ethereum Classic, og derfor har udviklere, der allerede har færdigheder med Ethereum-udvikling, allerede de nødvendige færdigheder til at skrive software eller kontrakter om ETC.

Planer for fremtiden

Rapporten beskriver derefter de seks primære mål, som gruppen vil fokusere på i sin næste seks måneders tidslinje.

Disse mål inkluderer at gennemføre igangværende programmer, øge opsøgende og markedsføringsforsøg, få bedre kontakt med forskellige sproggrupper, udvikle et samarbejde med en række brancher, der kan drage fordel af at bruge ETC, opbygge tættere bånd mellem de forskellige ETC-teams og ansætte flere medarbejdere til at støtte yderligere projekter.

Med andre ord, hvis du leder efter et job i blockchain-rummet, vil du måske se på ETC Cooperative.

Rapporten afsluttes med at nævne, at gruppen modtog en “meget generøs donation” fra Digital Finance Group og Grayscale, et investeringsselskab, der driver Ethereum Classic Investment Trust. Gruppen har et mål om at modtage $ 1,75 millioner i donationer for året, hvoraf de hævder at have allerede modtaget halvdelen.

Afsluttende tanker

Ethereum Classic er kommet langt siden det først blev til. Det er gået fra noget, der kun var værd et par øre hver, til noget, der bliver noget af et stjernebarn for mange i kryptokurrencyverdenen.

Men det er ikke alt solskin og roser, da Ethereum Classic stadig har en lang vej at gå, hvis det nogensinde kommer til at indhente sin meget større fætter. Efter alt at dømme ser det ud til, at målet med ETC-kooperativet ikke er at besejre eller fjerne Ethereum, men i stedet for at finde sit eget unikke rum i den stadigt voksende blockchain-industri.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me