Er dette slutningen på Bitcoin SV? Pris falder efter kontroverser & fjernelse af lister

Bitcoin SV

Binance har officielt meddelt, at det fra næste uge ikke længere vil tilbyde udbetalinger eller handelsmuligheder for Bitcoin SV (BSV) pr. Post på dets officiel blog.

I posten påpegede børsen, at den vil fjerne notering og stoppe med at tilbyde handel på alle tilgængelige handelspar af BSV, en valuta, der først blev oprettet sidste år i november, efter at Bitcoin Cash havde forked.

Bitcoin SV

Mulig afslutning for BSV?

I meddelelsen hævder Binance, at den rutinemæssigt gennemgår tokens, der er opført på sin platform for at sikre, at “hvert aktiv fortsætter med at opfylde det høje niveau af standard, som vi forventer.” Virksomheden hævder, at en afnotering, som denne, kun vil blive nødvendig, efter at et aktiv har gennemgået en grundig gennemgang, da de mener, at afnotering er den eneste måde at beskytte deres brugere på.

Børsen påpegede også, at inden den går videre til en afnotering, tager den hensyn til faktorer som kvaliteten og niveauet af aktivets udvikling, lydhørhed over for dets anmodninger o due diligence og “ethvert bevis for bedragerisk eller uetisk adfærd.”

Børsen sluttede med at sige, at den vil fortsætte med at støtte udbetalinger af BSV indtil kl. 10.00 UTC den 22. juli. Fra da af ville valutaen ikke længere være tilgængelig for nogen finansiel transaktion på dens platform.

Afnoteringen kommer kun få dage efter, at Changpeng Zhao (CZ), administrerende direktør for Binance, truet med at udføre netop denne handling. I en tweet fra sin konto havde CZ advaret om, at Binance ville fjerne BSV, hvis Craig Wright, valutaudvikleren, nægtede at afstå fra sin aggressive adfærd på Twitter.

Andre udvekslinger fulgt

Kort efter Binance’s fjernelse af tweet begyndte andre udvekslinger at følge trop. Den første var Kraken, der kørte en afstemning, der spurgte deres tilhængere, om de også skulle fjerne BSV, resultatet hidtil er en rungende 72% for.

Bør Kraken fjerne Bitcoin SV (BSV)? #delistbsv

– Kraken Exchange (@krakenfx) 15. april 2019

Næste gang var Erik Voorhees, grundlægger af Shapeshift, der også sagde, at de vil fjerne listen inden for 48 timer.

Vi står med @binance og CZ’s følelser. Vi har besluttet at fjerne Bitcoin SV #BSV fra @ShapeShift_io inden for 48 timer.

– Erik Voorhees (@ErikVoorhees) 15. april 2019

I skrivende stund er Bitcoin SV faldet med 21% inden for de sidste 24 timer. Hvis flere børser deltager i fjernelsen af ​​mønten, kan det stave problemer for BSV, hvorfra det vil have svært ved at komme sig.

Craig Wright: Kontroversiel figur

Craig Wright har – ved flere lejligheder – udtalt, at han er Satoshi Nakamoto, skaberen og grundlæggeren af ​​Bitcoin (BTC).

Wright har været i nyhederne for nylig, da han tilbød en belønning på $ 5.000 i BSV til alle, der havde oplysninger om identiteten af ​​Hodlnaut, en Twitter-bruger, der primært blev populær for at starte Lightning Torch Network, Lightning Network-baseret krypto humanitær platform.

Hodlnaut, hvis Twitter-konto nu er blevet slettet, fandt sig selv (eller sig selv, som det meget godt kan være tilfældet) som genstand for iværksætterens ire efter direkte anklager ham for fejlagtigt at hævde at være Satoshi Nakamoto og kalde ham svindel.

Ud over Hodlnaut udsendte Wright også juridiske meddelelser til et par af hans modstandere, herunder Peter McCormack, vært for den populære podcastkanal “What Bitcoin Did”, der offentligt har hævdet, at Wright ikke er Nakamoto.

https://twitter.com/PeterMcCormack/status/1116733748794540033

Som svar på Wrights bounty begyndte adskillige medlemmer af kryptosamfundet en kampagne for at beskytte enheden i Hodlnaut, herunder skiftende deres Twitter-profilnavne og viser billeder til den anonyme bruger. Da Hodlnauts konto ikke blev verificeret, ville det være umuligt for nogen at finde ham (eller hende).

Alligevel stoppede Twitter-kryptoverse ikke der. De startede kampagnen # WeAreAllHodlnaut i et forsøg på at vise solidaritet med den udkæmpede bruger. Derudover viste de omfattende støtte til CZ og opfordrede andre populære krypto-udvekslinger til også at fjerne fjernelse af BSV med hashtagget #DelistBSV.

Det ser ud til, at anmodningerne begynder at få trækkraft. På sin Twitter-konto gennemførte den populære udveksling Kraken en online afstemning om, hvorvidt BSV også bør fjernes fra listen. I skrivende stund har afstemningen fået 5.264 stemmer, hvoraf 77 procent stemte positivt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me