Enhjørninger: Ny rapport siger, at 11 Blockchain-virksomheder nu er mere end $ 1 milliard værd

enhjørning

Et “enhjørningsfirma” er en privat opstart, der har nået en værdiansættelse på 1 mia. USD, før den foretog en børsintroduktion (IPO).

EN ny rapport fra Kina-baseret forsknings- og investeringsfirma Hurun siger, at antallet af enhjørninger i blockchainindustrien nu ikke er mindre end 11.

Den første udgave af den årlige “Hurun Global Unicorn List”, der blev offentliggjort i denne uge, konkluderer, at der nu er 494 enhjørningsopstart i verden, hvor de fleste for tiden stammer fra felterne e-handel (68) og fintech (56).

enhjørning

Især blockchainindustriens 11 enhjørninger satte det uafgjort til 16. plads med “New Retail”, for hvilke sektorer der havde flest sådanne virksomheder.

Med hensyn til hvilke blockchain-virksomheder, der kom på Hurun-listen, inkluderede de 11 startups:

 • Bitmain ($ 12 milliarder)
 • Coinbase ($ 8 milliarder)
 • Ripple ($ 5 mia.)
 • Kanaan ($ 3 mia.)
 • Cirkel ($ 3 mia.)
 • Binance ($ 2 mia.)
 • Block.One ($ 2 mia.)
 • Dfinity ($ 2 milliarder)
 • Ebang ($ 2 mia.)
 • BitFury ($ 1 mia.)
 • Flydende (1 mia. $).

I de kommende år vil det være interessant at se, om antallet af disse enhjørningsfirmaer svulmer højere i naturalier med vækst i blockchain-industrien.

Ifølge analyser frigivet af ResearchAndMarkets.com i sidste måned, forudsagde virksomheden, at det globale blockchain-marked ville nå en vurdering på mere end 162 milliarder dollars inden 2027.

“Voksende regioner som Asien og Stillehavsområdet, Mellemøsten, Afrika og Sydamerika forventes også at tilbyde betydelige vækstmuligheder for det globale blockchain-marked i prognoseperioden … på grund af de støttende regeringsinitiativer,” sagde forskningsfirmaet..

Nogle tager problemer med virksomheder på listen

Da nyheden om Huruns oprettede enhjørningsliste er begyndt at lave runder gennem kryptoveroveren, har nogle interessenter i rummet opfordret forskningen til at være ufuldstændige eller unøjagtige.

For eksempel tog Ryan Selkis, medstifter og administrerende direktør for Messari-kryptovaluta-analyseplatformen, til Twitter for at argumentere for, at listen indeholdt “skrald” og udelod “nogle giganter”. Selkis tilbød sin egen reviderede liste over 16 virksomheder, hvoraf flere er store kryptoøkonomifirmaer som BitMEX og Huobi, som Huruns forskere ikke inkluderede.

Crypto enhjørningsliste:

(Ignorer det affald fra Hurun, som inkluderer Circle, Dfinity & Ebang og ignorerer nogle giganter.)

Udveksling:

Binance

BitMEX

Coinbase

Huobi

OKex

Bitfinex

Væske

UpBit

Bitflyer

Kraken

Polet:

Krusning

BlockOne

Minedrift:

Bitmain

Kanaan

Bitfury

Andet:

DCG

– Ryan Selkis (@twobitidiot) 23. oktober 2019

En anden vigtig rynke at overveje kom fra Larry Cermak, forskningsdirektør hos The Block, der bemærkede på Twitter, at mindst to af Huruns 11 blockchain-enhjørninger – Circle and Ripple – havde selskabsaktier, der i øjeblikket handler med store rabatter på private markeder.

Hurun Unicorn-listen har både Circle og Ripple opført som enhjørninger, hvilket er sjovt, fordi Circles aktier i øjeblikket tilbydes med en rabat på ~ 80% på det private marked og Ripples med så meget som ~ 90% rabat. Ingen af ​​dem er i øjeblikket over en milliard på det private marked.

– Larry Cermak (@lawmaster) 23. oktober 2019

Hurun sagde, at den afsluttede undersøgelsen til sine enhjørningsanalyser i løbet af den sidste sommer, så dens liste er naturligvis ikke opdateret med de nuværende markedsforhold. Alligevel er firmaets arbejde nøjagtigt det – en virksomheds arbejde – og bør ikke betragtes som helt autoritativt.

Forvent flere enhjørninger, når institutionel aktivitet vokser

De ovennævnte enhjørninger har fået denne status, mens blockchain-industrien stort set har været på kanten af ​​mainstream. Men når flere virksomheder og institutioner ser på sektoren, bør der strømme flere penge ind, og der vil sandsynligvis blive foretaget flere enhjørninger.

I de seneste dage har der faktisk været en strøm af institutionel-relateret udvikling omkring kryptoøkonomien, der antyder, at der er flere blockchain-enhjørninger, der skal laves endnu.

For eksempel har Association of National Numbering Agencies (ANNA), et globalt organ, der hjælper med at danne unikke og universelle identifikatorer for traditionelle finansielle aktiver som værdipapirer og råvarer, netop meddelt, at det vil begynde at arbejde med at give anbefalinger om identifikatorer for digitale aktiver – et skridt det vil kun hjælpe med at bringe kryptokurver og kryptovirksomheder længere ind i mainstream.

Også ude i denne uge er nyheden om, at Bakkt, kryptovalutaudvekslings- og derivatplatformen bakket op af NYSE-ejeroperatører ICE, netop opnåede et nyt rekordhøjt niveau for mængden af ​​bitcoin-futureskontrakter, der handles i løbet af dagen

Ikke alene har Bakkt en chance for at blive en enhjørning i sig selv, men den stigende interesse omkring sin platform viser, at flere institutionelle penge løbende strømmer ind i rummet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me