Domstolen tager kontrol over $ 21 millioner i tvist mellem bank og QuadrigaCX Exchange

QuadrigaCX anmeldelse

En dommer har besluttet, at de 21,6 millioner dollars, der har været grundlaget for en tvist mellem en canadisk bank og en kryptokursudveksling, vil blive afleveret til Ontario Superior Court, ifølge en retsdokument. QuadrigaCX, den største kryptokurrencyudveksling i Canada, som havde sin adgang til $ 21,6 millioner på sin forretningskonto nægtet af Canadian Imperial Bank of Commerce (CIBC) i januar 2018. Banken frøs også kontiene til Custodian Inc., betalingsprocessoren. ansat af børsen omtrent det samme.

QuadrigaCX anmeldelse

Ejerskab af fonde

Sidste december rapporterede CIBC, at Custodian Inc.-kontiene var vidne til en stigning i aktivitet, idet 388 personer deponerede 51,8 millioner dollars mellem den 4. december 2017 og den 20. februar 2018. Nogle af pengene blev til sidst trukket tilbage med ca. 21,6 millioner dollars tilbage.

Rapporter fra The Globe og Post afslørede, at CIBC frøs regnskabet, fordi banken var ude af stand til at fastslå de reelle ejere af midlerne, inden han anmodede om, at retten skulle overtage midlerne i mellemtiden. Banken bad også om, at retten skulle etablere de retmæssige ejere af midlerne mellem Custodian Inc. og i alt 388 personer, der foretog indskud i børsen til køb af kryptokurver. QuadrigaCX fortsatte imidlertid med at påpege, at en stor del af de midler, der var i strid, tilhørte børsen, og at banken tog fejl med at fryse nogen af ​​dens konti.

Ifølge et retsdokument opfordrede handelsplatformen til, at domstolen ikke skulle give efter for bankens krav, idet de sagde, at de kun var snedige og ubekræftede formodninger om, at transaktionerne var tvivlsomme..

QuadrigaCX mener, at CIBC besluttede at fryse deres kunders bevidsthed. Børsen beskyldte også banken for at lede efter forskellige – og ulovlige – midler til yderligere at udvide deres evne til at holde disse fonde, samtidig med at den også forsøgte at foretage en handling, der i første omgang ikke burde være sket for at se rationel ud..

Adoption af Bitcoin

Virksomheden informerede sine kunder via e-mail om, at forskellige canadiske banker havde samarbejdet om at gøre deres aktiviteter vanskelige ved at begrænse dets bestræbelser på at få adgang til de midler, der var tilgængelige på dets opsparingskonti. Det hævdede, at banden var at forhindre mainstream-vedtagelsen af ​​Bitcoin og andre kryptokurver af forskellige aktører i den canadiske økonomi.

I en dom afsagt den 9. november bekræftede dommer Glenn Hainey fra Ontario Superior Court CIBC’s holdning om, at ejerne af midlerne er uklare. Dommeren beordrede, at penge skal overføres fra banken til revisor for Superior Court for at retten skal kunne spore, hvem der ejer pengene. Dommeren nægtede imidlertid også at oplyse, om bankens handlinger med hensyn til indefrysning af konti var upassende.

Dommer Hainey sagde i retsdokumentet:

”Respondenterne hævder, at CIBC uretmæssigt frøs regnskaberne. Jeg er ikke i stand til på denne optegnelse at træffe nogen beslutning om CIBC’s mulige ansvar for at gøre det. Følgelig ville det være uhensigtsmæssigt for mig at slette ethvert ansvar, som CIBC måtte have for frysning af regnskabet i mangel af bevismateriale, der viser, at CIBC ikke er ansvarligt. “

Bankens beslutning om at fryse børsens midler har ikke påvirket børsen meget, da beslutningen påvirkede mindre end 1% af børsens kunder.

Gerald Cotten, administrerende direktør hos QuadrigaCX, sagde i en e-mail-korrespondance med et lokalt nyhedsudtag, at det tempo, hvormed sagen bevæger sig, “glædede ham”, og at han er optimistisk over, at sagen vil blive løst inden det drejer sig om år.

Cotten tilføjede også:

“Endnu vigtigere er, at retten endnu ikke har truffet nogen afgørelse om, hvorvidt CIBC i første omgang handlede passende med at fryse midlerne. Med hensyn til dette punkt overvejer vi vores næste skridt. ”

Denne tvist kommer som den seneste i en bølge af undersøgelser af “skruppelløse kryptokurrencyinvesteringer” fra regulatorer i hele USA og Canada i år. Som en del af “Operation Cryptosweep”, som blev påbegyndt af den nordamerikanske Securities Administration Association (NASA), blev godt 70 undersøgelser åbnet tilbage i maj, og der har været flere siden da.

Julie Mix McPeak, kommissær for Tennessee Department of Commerce and Insurance (TCDI), sagde:

”Bedrageriske aktiviteter, der involverer ICO’er og investeringer i kryptokurrency, er en stor trussel mod vores Main Street-investorer. Cryptocriminals har brug for at vide, at vi er forpligtet til at beskytte investorer mod svindel, der involverer disse investeringer. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me