Det australske videnskabsagentur (CSIRO) tester succesfuldt Blockchain-afviklingssystem

CSIRO Blockchain

Commonwealth Scientific and Industrial Research Organization (CSIRO) lige frigivet resultaterne af en test, de udførte på et blockchain-netværk, de oprettede i samarbejde med University of Sydney. Ifølge en meddelelse, som CSIRO lavede, efter at testen var afsluttet, kan deres nye blockchain-netværk behandle 30.000 internationale transaktioner pr. Sekund.

CSIRO Blockchain

Data61 fra CSIRO og Concurrent Systems Research Group (CSRG) fra University of Sydney er ansvarlige for at skabe det nye netværk, der kaldes Red Belly Blockchain. CSIRO rapporterede, at “benchmarket blev sat ved at sende 30.000 transaktioner pr. Sekund fra forskellige geografiske regioner.” Ifølge den samme meddelelse blev netværket testet med 1.000 noder i 14 lande, herunder Asien, Stillehavsområdet, Europa og Amerika.

Den langsomme transaktionshastighed for første generations blockchain-platforme som Bitcoin har været en stor kilde til kritik for blockchain. Bevis for arbejdssystem synes at være kernen i disse problemer. Det nye netværk bruger en anden algoritme, kaldet deterministisk byzantinsk konsensus. Den nye platform ser ud til at være meget hurtigere, hvilket kan åbne døre for blockchain-teknologi.

CSIRO gør fremskridt

Det er ikke en hemmelighed, at blockchain-platforme har været vanskelige at skalere op til behovene i den globale økonomi. Red Belly Blockchain er designet til at løse problemer med skalerbarhed og ser ud til at gå i den rigtige retning. Den tilsyneladende vellykkede prøve blev implementeret ved hjælp af Amazon Web Services (AWS) globale skyinfrastruktur.

Dr. Vincent Gramoli, der er seniorforsker ved Data61 og leder af CSRG, sagde det,

“Virkelige applikationer af blockchain har kæmpet for at komme af sted på grund af problemer med energiforbrug og kompleksitet fremkaldt af beviset for arbejde,” og det, “Udrulningen af ​​Red Belly Blockchain på AWS viser den unikke skalerbarhed og styrke af den næste generation af ledgerteknologi i en global sammenhæng. ”

CSIRO arbejder sammen med IBM for at skabe, hvad nogle også kalder Australian National Blockchain. Det er interessant at se, at et nationalt videnskabsagentur arbejder på at udvikle virkelige løsninger til en banebrydende teknologi. Australske banker og virksomheder har også arbejdet hårdt for at gøre blockchain-baserede systemer praktiske for industrien og forbrugerne.

Masser af blokke ned under

Commonwealth Bank of Australia (CBA) udviklede et proprietært blockchain-system, der blev testet i løbet af sommeren. De udviklede en blockchain-baseret platform til at hjælpe eksportører med at drage fordel af de effektivitetsgevinster, som blockchain kan skabe for den globale logistikindustri. De brugte deres system med succes til at koordinere en forsendelse af mandler fra australske landmænd til europæiske importører.

Platformen, som CBA udviklede, blev kun brugt til at spore afsendelsen af ​​mandler, men den kunne også vokse til en handelsfinansieringsplatform. Mange store asiatiske banker udvikler blockchain-baserede handelsfinansieringssystemer, der til enhver tid kan implementeres på markedet.

Kraftbøger fortsætter med at vokse

Power Ledger er et andet australsk blockchain-firma, der ser ud til at have succes i den virkelige verden. De samarbejdede for nylig med Aussie Real Estate Heavyweight Vicinity til at styre den elektriske strøm i Castle Plaza Mall, der er placeret i Adelaide, South Australia.

Powerledger Guide

Læs: Beginners Guide to Power Ledger

Partnerskabet er en del af Vicinitys $ 75 millioner AUD solenergiprogram, der søger at hjælpe Vicinity med at udnytte deres solformue med optimal effektivitet. Power Ledger’s platform hjælper Vicinity med at vælge mellem deres egen solenergi og det nationale elnet.

Justin Mills, administrerende direktør for Vicinity kommenterede, hvorfor blockchain kunne hjælpe virksomheder og forbrugere med at få mest muligt ud af deres penge

“Vi ser vores partnerskab med Power Ledger som en væsentlig mulighed for at låse op for en fremtid med mere konkurrencedygtige energipriser for vores detailhandlere og kunder, mens vi potentielt deler ren, vedvarende energi til samfundene omkring vores centre.”

Power Ledger er også hjælpe virksomheder i Bangkoks Sukhumvit-distrikt handle el med hinanden. Platformen, som Power Ledger designet, kom i drift i Bangkok i sidste måned og giver mulighed for at handles med 635 kw solkraft mellem fire enheder i et af Thailands rigeste områder. Hvis pilotprogrammet er vellykket, kan Power Ledgers platform bruges i mere end 30 andre projekter i Thailand.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me