Da Bitcoin rammer nyt 2019 højt: Er $ 50.000 pr. BTC på vej?

Bitcoin-prisforøgelse

Efterhånden som købstrykket begynder at stige i rummet, ser kryptoøkonomiens OG-kryptokurrency ud som om den kan være på vej mod endnu et tyre marked.

Denne dynamik kommer efter at bitcoin-prisen brød igennem $ 5.500 USD og dukkede op til så højt som $ 5.636 den 22. april for en gevinst på mere end $ 250 på dagen. Denne vurdering af $ 5.636 markerede bitcoins højeste pris endnu i 2019.

Bitcoin-prisforøgelse

BTC-prisen er nu steget ni procent i ugen, op 40 procent i løbet af måneden og op over 56 procent i løbet af de sidste tre måneder. Den grønne stribe har været mere vedvarende end nogen opadgående bevægelse, som bitcoin havde sidste år – en realitet, der har mange kryptoanalytikere, der spekulerer på, om kryptos længste bjørnemarked til dato officielt er forbi.

For det første forventede Wall Street crypto hopeful’s Fundstrat i deres 2019-kryptoperspektiver tidligere på denne måned, at den bearish cyklus, der begyndte i 2018, syntes at aftage. I deres rapport bemærkede de:

“Bundlinie: Vi ser færre grunde til at stille spørgsmålstegn ved de nylige opsving Bitcoin-priser – det bedste kvartal siden 2017. Mens den vigtigste tekniske prishindring er, at BTC lukker over sin 200D (i øjeblikket ~ $ 4.600 og falder med $ 15 om dagen), ser vi 2019 som positiv risiko / belønning. ”

Optimismen vokser

Og naturligvis er det sagnomspundne “gyldne kors” vendt tilbage.

En bullish teknisk indikator, et gyldent kors opstår, når et “relativt kortvarigt glidende gennemsnit krydser over et langsigtet glidende gennemsnit” pr. Investopedia. Med hensyn til bitcoins nuværende kontekst betyder det, at møntens 50-dages glidende prisgennemsnit har nu krydsede over dets glidende gennemsnit på 200 dage.

Til det formål er det første gang bitcoin har opnået et sådant kryds siden efteråret 2015 og yderligere brændstof til bullish spekulation.

Ud over diagrammerne er der generelt vokset optimisme i kryptoøkosystemet for sent på hælene af udviklingen, der har medført øget opmærksomhed og aktivitet:

  • Crypto omfavner fra store virksomheder som EY, Facebook, JP Morgan og videre validere snarere end direkte udfordre bitcoin.
  • Twitter og Square CEO Jack Dorsey bliver mere og mere direkte involveret i BTCs fremtid.
  • En nylig stigning i bekræftede transaktioner af Bitcoin blockchain.
  • Fortsat fremskridt med større kryptobørs som Binance og Coinbase.
  • MtGox-brugere får tilsyneladende nogle af deres mistet bitcoin tilbage uanset om de indgav ansøgninger om krav.
  • TokenSets bitcoin- og etherindekser, som uden tillid og automatisk genbalancerer sig selv, nu er live.

BTC Market Cap til $ 1 billioner?

Efter prisbevægelsen den 22. april svæver markedsværdien af ​​bitcoin lige under 100 millioner dollars. Chris Burniske, en partner hos venturefirmaet Placeholder, mener, at varemærket kan nå $ 1 billioner, når endnu et kryptoøkonomi-tyrløb rammer sit skridt, hvilket vil placere Bitcoin over $ 50.000 pr. BTC.

At se på de 10 bedste kryptoassets i slutningen af ​​hvert år får mig til at tænke #bitcoin (blå) når op på $ 1 billioner alene på det næste tyremarked. pic.twitter.com/75YaGesYxR

– Chris Burniske (@cburniske) 20. april 2019

Naturligvis er denne mulighed ikke nødvendigvis utænkelig for kryptointeressenter, der var i 2017, da bitcoin-markedsværdien sprang op til sit sidste højdepunkt på $ 326,5 mia..

Derfor er det næste bull run nødvendigt at tredoble møntens sidste topkappe for at nå $ 1 billion milepæl – en stigning, for at være sikker, men en der er ikke ubegribelig, hvis virksomheder deltager i det næste tyremarked i større antal. Bakkt, ErisX og Fidiely Digital Assets er platforme beregnet til at lette netop sådan deltagelse.

Så mens det stadig er at se, hvor bitcoin-prisen går herfra på kort sigt, er det klart, at kryptos troende er lige så overbeviste som nogensinde om, at mønten er grundlagt til en større fremtid. Det har trods alt haft en imponerende fortid.

To års afkast:

S&P 500: 19,9%

Guld: 1,3%

Olie: 31%

Bitcoin: 457%

Den ikke-korrelerede, asymmetriske karakter af Bitcoin gør det bydende nødvendigt, at hver portefølje inkluderer en vis eksponering for den digitale valuta. #GetOffZero

– Pomp &# 127786; (@APompliano) 23. april 2019

Og mens fortiden ikke er en indikation af fremtidig ydeevne, antyder tendenser inden for digitalisering og decentralisering kombineret med bitcoins førstegangsfordele, at kryptoens sagnomspundne stigning mod dagslysets lys er langt fra forbi endnu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me