Cryptocurrency Options i Sydafrika på vej op

Sydafrikas kryptovaluta

Cryptos-muligheder i Sydafrika tager fart. Mens andre nationer er opstået som førende udviklingscentre for blockchain-teknologi, kommer Sydafrika frem som en innovator inden for den virkelige kryptobrug.

Sydafrikas regering ser ud til at være glad for at lade kryptorummet vokse, og kryptoejerskab i Sydafrika er det højest i verden.

Vedtagelsen af ​​kryptokurver i Sydafrika bør ikke komme som en overraskelse. Mens nationen har et højere udviklingsniveau end mange af sine naboer syd for Sahara, beskæftiger Sydafrika sig stadig med en enorm indenlandsk befolkning, der ikke har bank, og et stort hul mellem de rige og fattige.

Sydafrikas kryptovaluta

Kryptovalutaer har evnen til at skifte, hvordan folk investerer, sparer og foretager daglige transaktioner. Mange mennesker i Nordamerika og EU er simpelthen ikke klar til at begynde at acceptere kryptoer i deres lille virksomhed, men det er ikke tilfældet i Sydafrika.

Crypto-brug i Sydafrika vokser

Tidligere på året fortalte Tito Mboweni, der er den sydafrikanske finansminister, offentligheden, at ”Det forventes, at den regulerende arbejdsgruppe for kryptoaktiver efter en bred branchekommentar og deltagelse vil være klar til at frigive et endeligt forskningsoplæg om emne i løbet af 2019. ”

Selvom der ikke har været noget solidt i vejen for krypto-regler, ser det ud til, at Sydafrika muligvis er et af de første lande, der officielt tilføjer krypto-regler til sin skattekode.

Mboweni oplyste, at kryptoregler blev tilføjet til lov om ændring af skattelovgivningen fra 2018, og at kryptoer ikke ville blive betragtet som aktiver til personlig brug til kapitalgevinstskatteformål. I stedet behandles kryptoer som en finansiel tjeneste til momsformål.

Den holdning, som regeringen i Sydafrika tager, vil tillade brugen af ​​kryptoer i nationen at vokse. Indtil videre har landet tiltrukket nogle af de mest innovative kryptovirksomheder og Sydafrikanske mæglere der arbejder for at gøre kryptoer til en levedygtig måde at shoppe hver dag.

Cryptos accepteret her!

Sydafrikansk kryptobørs DoshEx har indgået et samarbejde med en af ​​de mest innovative kryptobetalingsprocessorer, PundiX. Målet med partnerskabet vil være at udrulle PundiXs PoS-betalingssystem via salgsstedet over hele Sydafrika. PundiXs platform tillader almindelige mennesker at bruge kryptoer som betalingsmiddel, selvom de ikke har en bankkonto.

Mens PundiX har gennemført pilotprogrammer på velhavende markeder som Hong Kong, har dette program i Sydafrika et enormt potentiale. Afrika syd for Sahara har en af ​​verdens største befolkninger uden bankkonti. Det kan være meget svært at få adgang til finansielle tjenester uden en bankkonto, og kryptoer er en perfekt løsning.

Zac Cheah, der er administrerende direktør for PundiX Labs, fortalte medierne det,

“XPOS er det nemme, overkommelige adgangspunkt til krypto for almindelige detailhandlere og forbrugere … Nu giver et XPASS-kort fyldt med krypto almindelige mennesker mulighed for at omfavne krypto-fremtiden, inklusive millioner af ikke-bankede sydafrikanere.”

Efter nogle skøn er mere end 60% af befolkningen i Afrika syd for Sahara uden bank, hvilket gør regionen til et massivt potentielt marked for både kryptokurver og PundiX.

Sydafrika kunne være modellen

Mens der er en enorm procentdel af Sub-Sahara befolkning der er ikke-bankeret, mange har enkle mobiltelefoner. PundiXs platform kan betjenes med et kort, men der er andre platforme, der fungerer via SMS-beskeder.

Cryptos har evnen til at skære banker ud af den økonomiske økonomi og give folk adgang til finansielle tjenester med meget små beløb. Sydafrika ser ud til at opbygge en kryptoøkonomisk model, der kunne implementeres i hele Afrika og også i andre udviklingsregioner.

En af de største ting, der tillader Sydafrika at komme videre i kryptoudviklingsrummet, er regeringens åbenhed over for kryptoer. Indien og Indonesien er andre massive markeder for kryptoer, men regeringerne i begge nationer har grundlæggende forbudt implementeringen af ​​kryptobaserede PoS-systemer.

Crypto-brug vil sandsynligvis vokse

Der er allerede platforme som M-Pesa, som er en mobiltelefonbaseret betalings- og pengeoverførselsplatform. Det har tiltrukket mere end 30 millioner brugere i hele Afrika i de sidste to årtier. Selvom det ikke understøtter kryptoer, viser M-Pesa, hvor åbent det afrikanske kontinent er for finansiel innovation.

Cryptos-optioner i Sydafrika vil sandsynligvis udvides i løbet af de kommende år og kan også give anledning til en stigning i andre nationer. I modsætning til det spekulative kryptokøb, der drev kryptobommen i 2017, bruges kryptoer faktisk som penge i Afrika.

Den næste fase af kryptoudvikling vil sandsynligvis være fokuseret på brug, og Sydafrika ser ud som en innovator i den henseende.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me