Crypto skal vokse op: Cornell-professor som svar på kontrovers

Krypto

I løbet af den sidste dag eller to har medlemmer af kryptosamfundet været mere rasende end normalt og set på to forskellige begivenheder, der fik dem til at stille spørgsmålstegn ved, hvor modent dette rum virkelig er.

I en tweet, der blev krypto-viral, skrev en førende branchekommentator, der underviser på Ivy League-skolen Cornell University, på Twitter, at branchen har et “stort behov for voksne i lokalet”, der tilsyneladende finder, at et flertal af dem at arbejde i dette rum (eller i det mindste dem med en stemme) er kun børn.

Krypto i “Dirt behov for voksne”

I et tweet offentliggjort mandag morgen, Emin Gün Sirer – en tyrkisk-amerikansk computerforsker, professor ved Cornell og administrerende direktør for blockchain-startende Ava Labs – sagde i et populært tweet at “dette område” med henvisning til blockchain-rummet “har stort behov for voksne i rummet.”

I går så vi en "selfie ved en begravelse," hvor en skamløs promotor forsøgte at bruge Kobes død til at pumpe en mønt.

I dag er en artikel om coronavirus ‘indflydelse på kryptokonferencer af alle ting.

Dette område har stort behov for voksne i rummet.

– Emin Gün Sirer (@ el33th4xor) 27. januar 2020

Læsning af denne linje kan have Blockonomi-læsere forvirret. Hvad skete der for at gøre Sirer så vred?

To ting:

For det første Kobe Bryants død. Søndag blev det afsløret, at den legendariske Los Angeles Lakers-spiller og familiemand, der også vandt en Oscar for en kortfilm, døde sammen med en række andre i en helikopterulykke i en forstad uden for City of Angels. Bryant døde sammen med en af ​​sine fire døtre.

Da Bryant stort set var elsket over hele kloden for hans bidrag til samfundet, hans dygtighed på banen og hans overordnede arbejdsmoral og persona, var enhver og enhver hurtige til at give deres medfølelse med sig på ethvert socialt afsætningssted, de kunne finde. Twitter var et sådant sted.

Crypto-ledere som Justin Sun, administrerende direktør for Tron, var blandt dem, der talte om Bryants uheldige bortgang. Sun, sammen med sit firma, indsendte tweets som den, der ses nedenfor, og nævner navnene på Bryant og Tron i tandem, for basketballspilleren var en hovedtaler på projektets flagskibskonference sidste år.

Kobe, var dejligt at have mødt dig i niTROn 2019. Mtg du var en af ​​mit livs største ære & privilegium, jeg vil for evigt huske os på scenen og diskutere fremtiden for blockchain. Vi har et øjebliks stilhed til ære for dig i løbet af niTROn 2020. R.I.P. pic.twitter.com/oMqU9ZpkKh

– Justin Sun (@justinsuntron) 26. januar 2020

Selvom Sirer tilsyneladende blev lavet uden dårlig hensigt, stemplede han dette som en “‘selfie ved en begravelse'”, hvor “en skamløs promotor forsøgte at bruge Kobes død til at pumpe en mønt.”

Og det andet tilfælde af umodenhed, som Sirer henviste til, var et nylig antal kryptokurrencyrelaterede artikler, der nævner coronavirus, der spinder denne biologiske terror – som hidtil har inficeret næsten 5.000 og dræbt over 100 – til en potentiel katalysator for vækst i Bitcoin marked.

Sirer citerede specifikt en artikel, der (sjovt?) Foreslog, at virussen kunne være god til cryptocurrency-konferencer.

Der var også en for nylig offentliggjort artikel til Financial Times ‘Alphaville-kolonne, hvor en forfatter satiriserede denne industris tilbøjelighed til at dreje visse begivenheder som en måde at skille Bitcoin eller lignende teknologier på:

Duh. Coronavirus spredes gennem udveksling af DIRTY FILTHY FIAT-sedler. Så vær ikke en dummy, beskyt dig selv og vend dig til kun digital krypto. Ingen lurgier der.

Er det en internetkultur ting?

En meningsfuld til side: Jeg tror, ​​at branchens tilbøjelighed til at involvere sig i memes og handle på måder, der kan være irrationelle, er et biprodukt af det faktum, at kryptokurrency i sig selv er digital.

I modsætning til andre industrier, der involverer person-til-person-kontakt, kan virksomheder spindes op, og der kan tjene penge i kryptorummet, uden at folk bruger deres rigtige navne, nogensinde mødes eller handler på en måde, der kan anses for moden.

Ja, onlinetilstedeværelsen og den udbredte anonymitet af kryptokurrency-samfundet undskylder ikke visse adfærd, men det ville forklare meget.

Uanset nuancerne ved denne tilsyneladende umodenhed er der tegn på, at der er mere erfarne virksomheder og forretningsfolk, der dykker ned i kryptovaluta- og blockchain-rum. Nogle af dem på denne liste inkluderer Fidelity Investments, Microsoft, Starbucks og ING – som alle for nylig er gået ned i denne branche på en bemærkelsesværdig måde.

For ikke at nævne er der et voksende niveau af regulering, der kan hjælpe med at udelukke enhver forretningsadfærd i kryptovalutaindustrien, som nogle måtte betragte som tvivlsom eller ufølsom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me