Crypto & Gold: Two Magic Bullets to Beat Recessions & the Fed siger Ron Paul

Kryptovaluta og guld

USAs Federal Reserve, en ikke-statlig enhed, der for det meste ligger uden for den amerikanske regerings jurisdiktion, er igen faldet under skud fra præsident Donald Trump. Dette fik den tidligere senator Ron Paul til at skrive en skarp blog, der yderligere angreb Federal Reserve og antydede, at måske Trump har ret.

Deltag i os, når vi graver ind i dette fascinerende emne, og se hvordan kryptokurver fundamentalt kan ændre det nuværende økonomiske landskab. Og måske endda, som Ron Paul foreslår, forhindre recessioner fra at skade almindelige mennesker.

Kryptovaluta og guld

Ron Paul: Centralbanker forårsager recessioner med det formål

Inden vi går for dybt ind i dette emne, er vi nødt til at gå lidt over, hvordan centralbanker fungerer. Vi bruger den amerikanske centralbank som et eksempel. Imidlertid bruger de fleste lande i dag en eller anden form for centralbank, så disse eksempler kan anvendes næsten hvor som helst.

På den enkleste måde opretholder Federal Reserve en utrolig høj kontrol over den amerikanske økonomi. De fastsætter renten på bankprodukter som opsparingskonti og kreditkort, og de styrer også pengemængden ved at udskrive mere eller mindre nye sedler hvert år.

Trump og Federal Reserve

Trump og Federal Reserve, billede fra Ron Paul

Ved at kontrollere disse to aspekter af det finansielle system kan Federal Reserve skabe forhold, der fører til boom- og bust-cyklusser.

Ifølge Ron Paul’s nyere artikel, de nuværende positive økonomibevægelser, vi ser i dag, er resultatet af Federal Reserve’s blanding. Han går endda så langt som at henvise til det som en fantasi eller en illusion.

Under mandens tommelfinger

De fleste mennesker handler i dag udelukkende i fiat-valutaen for den nation, de bor i. Det betyder, at amerikanere for det meste handler i dollars, britiske folk for det meste i pund og så videre.

Hvad de fleste ikke er klar over, er at dette er en farlig ting at gøre. Det svarer til at lægge alle dine livsbesparelser og kontanter i noget som Litecoin eller Ripple. Det betyder ikke, at det er dårlige valg for investering, men i stedet er det som at lægge alle dine æg i en kurv. Hvis det ene køretøj, du gemmer al din værdi i, pludselig falder, så kan du se dig selv i en meget usikker position.

Mens kryptovaluta-investorer vil indse behovet for at diversificere, har den gennemsnitlige person typisk ikke et godt greb om de risici, der er forbundet med at holde hele deres værdi i kun et aktiv, nemlig en fiat-valuta. For at gøre tingene værre har mange mennesker sandsynligvis ikke en god forståelse af, hvor penge kommer fra, eller hvordan og hvorfor de har nogen værdi.

Ron Pauls argument

Ifølge tidligere senator Ron Paul, fordi centralbanker kan manipulere de finansielle markeder når som helst, er enkeltpersoner nødt til at beskytte sig selv ved at sprede deres beholdning for at inkludere sunde dele af ikke-fiat-butikkernes værdi. Eksemplerne, han gav i sin artikel, omfattede ædle metaller og overraskende nok bitcoin og andre kryptokurver.

Ron Paul fremsatte også en interessant, men noget skræmmende forudsigelse. Specifikt forudsiger han, at en ny recession snart kan komme. Denne mulige recession ville ifølge Paul være forårsaget af Federal Reserve selv.

Så hvordan kan enkeltpersoner beskytte sig selv? Svaret er naturligvis ret oplagt. Hvis et betydeligt antal mennesker diversificerer deres kapitalandele til ikke-fiat-aktiver, ville de for det meste være immune over for deres fiat-valutas fald. For eksempel, hvis Federal Reserve træffer foranstaltninger til at bremse eller endda skade økonomien, vil disse foranstaltninger kun gælde for amerikanske dollars og ikke guld eller bitcoin.

Hvad der er endnu mere overraskende er, at Ron Paul foreslog, at denne kommende recession, som han forudsiger, også kunne medføre afslutningen på fiat-valuta, som vi kender den.

Det er sandsynligt, at den næste Fed-oprettede recession kommer hurtigere end senere. Dette kan være den største katastrofe, der fører til slutningen af ​​fiat-valuta.

Hvordan skal regeringen handle efter Paulus? Han aktiverer, at regeringen skal fritage “alle transaktioner i ædle metaller og kryptokurver fra kapitalgevinstskatter og andre skatter.” Dette vil måske øge deres adoption blandt en bredere vifte af investorer.

Bitcoin versus verden

Mens Ron Pauls forudsigelser om fiat-valutaens undergang sandsynligvis vil vise sig at være overstatninger, er der stadig nogle værdifulde oplysninger, der skal hentes fra hans påstande.

Vigtigst er det, at alle skal engagere sig i den kloge diversificering af deres opsparing og aktiver. Selvom det generelt er vigtigt at holde de fleste af dine penge i fiat-valuta, skal enkeltpersoner også have aktiver, der ikke er fiat.

Dommedagsscenarier til side, det har været et almindeligt afholdt afhold blandt eksperter, at enkeltpersoner i det mindste bør lægge mindst en del af deres penge til hårde aktiver som guld og fast ejendom. Måske er det nu tid for den gennemsnitlige investor at se nærmere på kryptokurver for at se, om de kan passe ind i deres overordnede investeringsstrategi eller ej.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me