Crypto Fund Managers: Pensioner har brug for Bitcoin “nu”

Crypto Pension Fund

Millioner verden over er afhængige af pensioner for deres pensionering. Men data indsamlet af Bloomberg og American Federal Reserve har afsløret, at sådanne fonde, der fungerer som økonomiske livslinjer for de snart pensionerede, ikke går for varmt.

Faktisk hævdede Mark Yusko, en fremtrædende amerikansk investor, for nylig, at pensionen snart kan blive “virkelig grim”, når de dækker deres forpligtelser. Men der er et uortodoks men helt logisk svar på dette voksende dilemma: Bitcoin og kryptoaktiver.

Crypto Pension Fund

Private pensionsfonde kan være i problemer

Anthony “Pomp” Pompliano, medstifter af Morgan Creek Digital og forretningspartner til Yusko, skrev for nylig at private pensioner i 4. kvartal 2018 oplevede deres største tab af aktiver siden 2008’s store recession, på et tidspunkt, hvor økonomien skulle klare sig bedre end nogensinde.

Dette skridt, der så private pensioner miste 6% af deres aktiver på tre måneder, satte den økonomiske fremtid for “titusinder af mennesker i en højere grad af risiko end tidligere forstået”, som Pomp forklarede.

Faktisk mistede Japans regeringspension, verdens største fond af sin art, en kæbende fald på 136 milliarder dollars i 4. kvartal 2018, hvilket sandsynligvis skadede værdien af ​​de krigskister, som millioner af japanere har ret til at modtage.

Alvorlig #Dårlige nyheder

Pensioner har nøjagtigt forkert aktivfordeling på nøjagtigt forkert tidspunkt (igen …)

tingene bliver virkelig grimme til finansieringsniveauer & evne til at opfylde forpligtelser, når værdiansættelser betyder tilbagevenden …

Det er bydende nødvendigt, at pensioner #GetOffZero Tildeling til #Crypto nu https://t.co/hwQXskqW3w

– Mark W. Yusko (@MarkYusko) 8. april 2019

Mens disse porteføljer er begyndt at komme sig igen, som et resultat af Federal Reserve’s mere lempelige holdning til økonomisk vækst, forventes disse fonde at se, at rettighederne skyder i luften i de kommende år, da den demografiske babyboomer går på pension en masse.

Mange af disse fonde forbliver dog drastisk under deres vægtklasse, hvilket betyder, at de ikke vil være i stand til at distribuere kapital til alle pensionister. Faktisk, som Pomp forklarede, er Californiens offentlige medarbejderes pensioneringssystem, den største offentlige pensionsfond i Amerika, med 300 milliarder dollars i aktiver, angiveligt mindre end 70% finansieret.

Men igen er der en løsning i Bitcoin og kryptokurver. En 1% BTC og 99% kontantbeholdning i sig selv slog præstationen for S&P 500 i løbet af det sidste årti. Med dette i tankerne kombineret med følelsen af, at denne tendens med kryptokurver, der overgår traditionelle aktiver, vil fortsætte, skriver Pompliano, der er helt logisk for organisationer som Japans regering at begynde at overveje at “komme ud af nul.” Han konkluderer:

”Vi er i et vigtigt øjeblik i tiden – pensionskasserne for titusinder af millioner amerikanere er i betydelig fare, og det er vigtigt, at kapitalallokatorer forstår fordelene, som Bitcoin og krypto giver.”

Hedgefonde skal også dykke i krypto

Mens der er en voksende sag for pensioner til at dykke ned i området for digitale aktiver, er nogle overbeviste om, at traditionelle hedgefonde, der primært holder fast ved etablerede, mindre volatile handler, også bør få en vis eksponering for kryptokurver. I et tweet udgivet i begyndelsen af ​​februar, da mange interessenter i branchen forventede, at Bitcoin skulle etablere nye nedture, fremsatte Galaxy Digital’s Mike Novogratz en overraskende munter bemærkning.

Den tidligere fæstningsinvestering og Goldman Sachs direktør, der er blevet en inderlig krypto diehard, forklarede, at han ikke forstår, hvorfor store makrofonde, såsom Ray Dalios Bridgewater Associates, slet ikke har nogen Bitcoin. Som støtte til sin kommentar tilføjede Novogratz, at et sådant skridt er logisk “selvom du er tilbøjelig til at være en skeptiker,” sandsynligvis ved at røre ved den asymmetriske risiko-returprofil, som kryptokurver er bedst kendt for.

Og fonde kan have brug for det potentielle opadrettede, som digitale aktiver kan levere. Data indsamlet af Hedge Fund Research og Bloomberg, udarbejdet af Financial Times, har indikeret, at hedgefonders årlige afkast er aftaget over hele linjen. Fra 1989 til 1999, da Dotcom Bubble tog fat i makroøkonomien, udgjorde den gennemsnitlige hedgefond 18,3% om året.

Det næste årti, 6,4% om året. Men i løbet af det sidste årti, selvom aktier er begyndt at handle med deres “mest uanstændige værdiansættelser i USAs historie”, er præstation fra Wall Street hotshots ikke alt for smuk. Faktisk viser den gennemsnitlige hedgefond en beskeden 3,4% gevinst, der bare tommer ud foran inflationen i den amerikanske dollar.

Men med analytikere over hele linjen, der hævder, at Bitcoins opadrettede er monumental, kan selv en smidgen af ​​en position i aktivet vise sig at være fantastisk for traditionelle investorer over lang tid, ikke skadeligt som nogle forventer..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me