Crypto Community bryder ud, da Coinbase øger gebyrer for detailhandlere

Coinbase anmeldelse

Torsdag eftermiddag afslørede Coinbases professionelle kryptokurrencyudveksling, den passende navngivne Coinbase Pro, at den ville implementere en ny gebyrstruktur for at “øge dybden og likviditeten på vores markeder”.

Til manges overraskelse var det ikke et skridt at sænke gebyrerne for størstedelen af ​​Coinbases store kundekreds.

Kryptomiljøet var hurtig til at reagere på beslutningen. Og lad os bare sige, at de fleste ikke var alt for glade.

Den nye struktur

Før vi går ind i det nitty-gritty af samfundets reaktion, lad os se på ny struktur der pålægges af Coinbase Pro mandag i næste uge. Denne opdatering vil “lidt” øge handelsgebyrerne for kunder med mindre volumen og “reducere gebyrene” for kunder, der handler kryptovalutaer meget. Coinbase-klienter, der har et volumen på over $ 50.000, vil overhovedet se en reduktion eller ingen ændring.

Brugere med mellem $ 0 og $ 10.000 i månedligt volumen skal betale 0,5% (50 basispoint) på handler, mens konti med mere end $ 50 millioner månedligt volumen skal betale nul “producent” -gebyrer og marginale “taker” -gebyrer.

For at sætte 50 basispoint i et perspektiv gør denne handelsgebyropdatering Coinbase Pro til den dyreste børs (bundet med Bitstamp) for detailinvestorer, der udgør en stor del af Bitcoin-markedet.

Og selvom et gebyr på 0,5% muligvis ikke gør noget på ens konto i løbet af en eller to handler, kan det tilføjes med tiden.

En Coinbase Pro-ækvivalent, noget som Kraken eller Bitfinex, taker (den mest almindelige ordretype, der bruges af forbrugerhandlere), er nærmere 0,25%.

Crypto Community slår tilbage på Coinbase

Selvom såkaldte hvaler sandsynligvis er over månen (haha, ved jeg) efter at have set Coinbases seneste gebyrmodel, er handlende overalt i Crypto Twitter gået ud på gaden og udtrykker deres afsky over denne opdatering.

Makro og kryptoanalytiker Alex Kruger bemærkede, at denne seneste opdatering har øget gebyrerne til detailkunder med “i alt [på] 233% siden marts.” Forskeren spøgte, at individerne på Coinbase “rockede” og “skal være store forretningsmænd” og udtrykte sin forvirring på den måde.

Rabatmæglere på traditionelle markeder bevæger sig mod nul handelsgebyrer for kunder.

Coinbase lyttede nøje og besluttede at gøre det nøjagtige modsatte: forhøj gebyrer med 150%, hvilket er en samlet stigning siden marts på 233%.

Disse fyre rocker, de må være gode forretningsmænd. https://t.co/5vBFgKRc2l pic.twitter.com/EqKOZgFVpJ

– Alex Krüger (@krugermacro) 3. oktober 2019

Joe McCann, en fremtrædende kryptokurrencyanalytiker, bemærkede, at dette nylige skridt fra Coinbase er underligt ironisk, da det er blevet en almindelig overbevisning om, at Bitcoin blev oprettet for at fjerne finansielle formidlere, hvoraf de fleste opkræver gebyrer ved hver tur for at opretholde deres forretning.

McCann skrev, at “den ‘lejesøgende mellemmand’ forretningsmodel, som så mange i krypto-foragt vil komme i fuld cirkel til børser, der netop gør det – indsamle din husleje for at lette handel.”

Finance Going Feeless

Mens Coinbase synes at have gode intentioner bag sin beslutning om at øge gebyrerne for detailinvestorer, er det vigtigt at bemærke, at mæglervirksomhed begynder at udvikle sig mod en følelsesmæssig model – i det mindste i det traditionelle finansområde alligevel.

Charles Schwab afslørede ved månedskiftet, at det ville sænke handelsgebyrerne til nul for aktie-, børshandlede fonde og optionstransaktioner foretaget på amerikanske og canadiske børser. TD Ameritrade og E * Trade, de to andre giganter i detailmæglergiganterne, fulgte trop og sænkede deres gebyrer til nul i en massiv gebyrskrig.

ICYMI

Meglerbranchen ændrede sig fundamentalt i dag.

Schwab annoncerede nul handelsprovisioner. At udslette $ 400 mio. I omdrejningstal med det samme, men mindre% af omdrejningsmixet end konkurrenterne. TD, E * Handel & andre fulgte.

Konkurrenceopdræt forbrugeroverskud. https://t.co/WTPyKTPv4J pic.twitter.com/NoGCufaPSE

– Hunter Horsley (@HHorsley) 3. oktober 2019

McCann blandt andre kryptokurrencyanalytikere mener, at det kun vil være et spørgsmål om tid, før platforme som Coinbase, Bitfinex, Binance osv. Osv. Følger trop. Men med hensyn til hvornår er ingen alt for sikre.

Ser du, mange kryptokursudvekslinger har endnu ikke etableret ordentlige indtægtsstrømme uden for handelsgebyrer og ville således blive lammet, hvis de mistede handelsgebyrstrømmen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me