Crypto Coffers: Politiske kryptovaluta donationer OK’d i Japan

Japan

Donationer i kryptovaluta på den politiske arena har officielt været grønt lys i den asiatiske supermagt i Japan.

Det er ifølge en pressekonferencehjælp fra 8. oktober fra landets minister for indre anliggender og kommunikation, Sanae Takaichi, hvor den konservative japanske politiker offentligt præciserede, at kryptokurver ikke var reguleret under landets politiske fondskontrol lovgivning, fordi de ikke var “monetære penge”. som fiat-valutaer eller værdipapirer.

Japan

Da kryptokurver ikke falder inden for disse bestemte kategorier, kan japanske borgere følgelig donere ubegrænsede sum af krypto til indenlandske politiske figurer eller årsager uden reguleringsbegrænsning, en dynamik, der ikke på samme måde er mulig for traditionelle penge i henhold til ovennævnte stående lovgivning.

Penge spørgsmål: Ingen møntoplysninger er nødvendige i øjeblikket

Fordi kryptokurver ikke er dækket af landets lov om kontrol med politiske fonde, bemærkede Takaichi, at modtagere ikke engang skal oplyse omfanget af eventuelle kryptokurrency-donationer, de modtager.

Som det ser ud, kan den manglende krævede videregivelse virke som et smuthul eller moden for korruption, men det er også sandsynligt, at videregivelsesregler senere vil opstå, når kryptovalutaer i stigende grad vedtages. I en overskuelig fremtid er det dog stadig at se, hvor populære politiske donationer i kryptokurrency vil være i landet.

Naturligvis har Japan i de senere år vist sig at være et førende globalt knudepunkt for anvendelse og innovation af kryptokurrency, så det asiatiske kraftværk har sin rimelige andel af kryptobrugere. Imidlertid er mange af disse brugere først og fremmest investorer på nuværende tidspunkt, så de vil sandsynligvis ikke være hurtige til at bruge deres mønter. Som David Otto, en mediekoordinator med Japan Blockchain Conference, fortalte Forbes tidligere på året:

”[Japan] har mange investorer på udkig efter nye muligheder for at investere i et land, der har en meget lav føderal rente, selv til tider når de negative renter. Disse to faktorer har skabt interesse for kryptovalutaer og kryptoaktiver som en måde for Japan at forme fremtiden for krypto på. ”

Det ironiske er, at ifølge minister Takaichis nye bemærkninger kan kryptokurver lovligt bruges til at donere på pengelignende måde til politiske formål i Japan, men den indenlandske regering der ser ikke disse aktiver formelt som penge, og indenlandske brugere vil sandsynligvis ikke være ivrig efter at bruge dem som penge.

Kridt det op som et andet sted, hvor krypto er de facto penge, men ikke de jure penge for nu.

Japan har indflydelse på det globale kryptostadium

Ak, politiske donationer af kryptokurrency er officielt fair spil i Japan fremover. Nationen slutter sig således til Amerikas Forenede Stater, hvis kampagnefinansieringsvagthund – den føderale valgkommission – først godkendte kryptodonationer tilbage i 2014.

Som medlemmer af gruppen af ​​tolv “G12” -blok har begge lande stor indflydelse på verdensscenen, og stater fra hele verden holder i øjeblikket øje med, hvad disse kræfter gør foran kryptokurrencybestemmelserne.

Deres respektive beslutninger om at tillade politiske kryptodonationer vil utvivlsomt påvirke andre nationer til i det mindste at overveje at følge trop.

Devcon 5 Har Ethereum summende i Japan og videre

Ethereum-samfundets interessenter har alle blikket rettet mod Japan i denne uge, da den smarte kontraktplatforms bygherrer og fortalere er faldet ned til Osaka, Japan, til Ethereums årlige Devcon-samling.

Konferencen har snesevis af hovedtalere, samt hundreder af sidebegivenheder, ”Lightning Talk” -præsentanter og praktiske workshops. Nogle af de indflydelsesrige figurer, der står over for den innovationsindstillede konvention, inkluderer Ethereums tekniske grundpiller som Karl Floersch, Vlad Zamfir og Vitalik Buterin.

Og mens store spørgsmål om platformens fremtidige herre er tunge ved dette års Devcon forud for den store ”Serenity” -opgradering, der starter næste år, har atmosfæren været begejstret og endda lyshjertet indtil videre, især hvis udseendet af Dogecoins doggy inspiration ved festlighederne var noget tegn.

Sjovt øjeblik på Devcon: et stort publikum dukkede op for at tage en selfie med den originale Doge Shiba. pic.twitter.com/pS7YchZ9VG

– Alex Van de Sande (avsa.eth) (@avsa) 8. oktober 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me