Coinbase-rapport: Bitcoin og kryptovaluta vinder grund i USA

Coinbase

I en ny rapport med titlen “De Forenede Stater af Crypto,”Amerikansk kryptokursudvekslingskraftværk Coinbase har undersøgt den stigende opmærksomhed omkring kryptokurver i Amerika som en del af en hyldest til nationens kommende 4. juli uafhængighedsdag-festligheder.

Rapportens vigtigste kerne? Navnlig at der var nået et “bøjningspunkt” blandt amerikanske borgere med hensyn til kryptokurver, det vil sige Bitcoin, og i mindre grad andre topkryptokurrencyprojekter, er kommet ind i mainstream i nationen, og der er ingen vej tilbage nu.

Coinbase

For eksempel Coinbase highlighed, hvordan søgninger efter “Bitcoin” havde været mere eksplosive i 2019 end andre populære nutidige emner, som f.eks. “Kim Kardashian”. Børsen bemærkede:

”Google-søgninger efter Bitcoin steg næsten tre gange højere end søgninger efter Kardashian. Og det er ikke kun reality-tv-stjernen. Amerikanere skrev ‘Bitcoin’ på Google flere gange sidste år, end de søgte efter en række overskriftsfrasætninger, fra ‘kongeligt bryllup’ til ‘valgresultater.’ “

Et årti efter lanceringen af ​​Bitcoin er vi på et bøjningspunkt i bevidsthed om og interesse for krypto. I det forløbne år googlede flere mennesker "Bitcoin" end “kongeligt bryllup" eller “Kim Kardashian.” Deltag i os, når vi kigger på krypto-adoption stat-for-stat: https://t.co/pQIEfqAgT4 pic.twitter.com/lpKi87KgMs

– Coinbase (@coinbase) 28. juni 2019

Zoom ind på amerikansk kryptobevidsthed

Oprettet ved hjælp af “makroniveau” Coinbase-brugerdata og gennem forskning ledet af det britiske markedsundersøgelsesfirma YouGov, fandt den nye Coinbase-rapport, at bare genert for 60 procent af amerikanerne tidligere havde hørt, på en eller anden måde eller om noget, om Bitcoin.

Desuden var næsten 40 procent af respondenterne i stand til direkte at nævne Bitcoin som et eksempel, når de blev spurgt om kryptokurrencyteknologi generelt.

Og da undersøgelsen zoomet ind på respondenterne på et “stat for niveau” -niveau, udledte Coinbase, at en sådan bevidsthed var betydeligt højere i nogle stater sammenlignet med andre.

F.eks. Viste børsens forskning, at næsten tre femtedele af respondenterne i staterne Colorado, Massachusetts, Utah, Wisconsin og Wyoming var i stand til at demonstrere “uhjælpelig bevidsthed om Bitcoin.”

Relateret opfattede Coinbase, at staterne med den “højeste procentdel af krypto-ejende befolkning” var Californien, Colorado, New Jersey, New York og Washington.

Rapporten fremhævede også, hvordan 70 procent af amerikanske stater – med andre ord 35 stater ud af 50 – har “vedtaget regler, der tegner sig for cryptocurrency eller blockchain-teknologi.” (Det, der hidtil mangler i Amerika, har været omfattende føderal lovgivning, der vil binde alle amerikanske stater til nye kryptoregler, men det er en side til side).

Med hensyn til faktiske køb fandt rapporten, at så mange som 15 procent af amerikanerne planlagde at forestille sig at købe kryptovalutaer. Dette tal er ikke langt væk fra de 22 procent af institutionelle investorer, som Fidelity Investments for nylig hævdede, allerede har købt i kryptokurver.

Kamp om hjertet af en nation? Udfordringer på højt niveau forbliver

Kryptovalutaer er såkaldte kryptokurver, fordi deres eksistens understøttes af stærk krypteringsteknologi.

Alligevel indikerer en ny rapport fra amerikansk politisk afsæt Politico, at USAs præsident Donald Trump og hans administration overvejer en retshåndhævelsespivot hvis det skubbes fremad, vil det bakke op om illegalisering af enhver form for krypteringsteknologi i USA, der er etableret til at være for hård for de amerikanske myndigheder til at knække.

2 / Storbritannien og Australien har allerede gjort kryptering (uden en regerings bagdør) effektivt ulovlig. USA er et af de mest liberale af de store lande på dette … indtil videre.

– Ari Paul ⛓️ (@AriDavidPaul) 28. juni 2019

Selvfølgelig har Trump-administratoren ikke ensidig beføjelse til at ulovliggøre stærk kryptering i USA. Men præsidenten med fuld styrke fra den udøvende magt (og betydelig kongresstøtte i ryggen) har utvivlsomt omfattende indflydelse, hvis administrationen søger at gøre sagen til en politik, der fastholder fremadrettet.

Det er ikke nøjagtigt klart, hvad en sådan drejning, hvis den er aktualiseret, ville betyde for kryptokurver i USA, især da føderal lov i nationen allerede er tvetydig og resultatet af gammel patchwork-lovgivning.

Alligevel er skrivningen på væggen uanset: hvis Trump-administratoren vil forhindre krypterede kommissioner, der ikke kan kompromitteres, vil de formodentlig gerne gøre det samme med krypterede penge, der ikke kan kompromitteres.

https://twitter.com/jerrybrito/status/1144397708779839490

Navnlig har lederskabet i non-profit kryptokurrency-advokatgruppe Coin Center forpligtet sig til at bekæmpe omdrejningspunktet, hvis det faktisk bliver til noget.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me