Coinbase lancerer Crypto Index Fund: Kun de velhavende behov gælder

Coinbase Index Fund

Coinbase har netop meddelt, at de nu accepterer investeringer i deres nye indeksfondsprodukt. Fonden tilbyder eksponering mod Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Bitcoin Cash. Denne meddelelse kommer varmt i hælene på meddelelsen i går, at virksomheden snart vil begynde at støtte Ethereum Classic. Hvert aktiv vil være til stede i fonden i en andel, der repræsenterer deres markedskapital. De eneste problemer? Kun de rige kan deltage, og gebyrerne er skøre høje.

Coinbase Index Fund

Coinbase-indeksfonden

Ved første øjekast synes det overhovedet lidt underligt at kalde dette en “indeksfond”. Det skyldes, at indeksfonde traditionelt er ETF’er, der repræsenterer mange hundrede individuelle investeringer som aktierne i forskellige virksomheder. Normalt består ETF’er af 100 eller flere individuelle aktiver. Coinbase-indeksfonden består derimod kun af fem.

Med det til side er fonden en del af en relativt ny tjeneste, der tilbydes af Coinbase under dens aktivforvalteret arm.

Idéen bag forretningsarmen er at tilbyde måder, hvorpå institutionelle investorer kan få adgang til kryptokurrency, hvor de ellers ikke ville være i stand til hverken af ​​frygt eller af usikker juridisk overholdelse. Ved at investere i en fond, der tilbydes af en anden, reducerer de deres risiko og øger deres udseende af juridisk overholdelse.

Denne fond er dog ikke uden fejl.

Kun de rige (og bosiddende i USA) kan ansøge

Et grimt problem, der vises straks, når du gennemgår meddelelsesindlæg skrevet af porteføljeforvalteren, Reuben Bramanathan, er, at potentielle investorer skal ramme tre meget høje og strenge minimumsniveauer. Disse inkluderer, at investoren er bosiddende i USA, at de er akkrediteret, og at de kan lægge en minimumsinvestering på $ 250.000.

Enhver, der kan investere $ 250.000 i en enkelt investering, er allerede rig. Men ikke kun er minimumet utroligt højt, men du skal også være “akkrediteret”. Omtalelsen af ​​dette krav på tilmeldingssiden linker til et SEC-websted, investor.gov. Dette websted siger, at for at kvalificere dig som akkrediteret skal du enten have en indkomst på $ 200.000 eller mere som person i de sidste to år og forvente, at det fortsætter, eller du skal have en nettoværdi på over $ 1 million, ekskl. værdien af ​​din primære bopæl eller hus. Det er overflødigt at sige, at opfyldelse af disse krav let placerer dig i top 1% af lønmodtagere.

Et sidste potentielt negativt at overveje er, at fonden opkræver et højt gebyr på 2% om året. Dette er højt, fordi hvis du sammenligner dette med en etableret udbyder af indeksfonde som Vanguard, såsom deres populære Vanguard Total Stock Market Index Fund, kan du forvente at betale 0,04% som et fondsudgiftsgebyr. Som du kan se, er 2% drastisk højere i sammenligning og bør tages i betragtning for de velhavende nok til endda at kunne overveje Coinbase-fonden.

Individuelle investorer frit at duplikere fonden

Lad os sige, at du uanset årsag er en normal individuel investor, ikke er akkrediteret eller ikke er bosiddende i USA, men du vil stadig have adgang til denne type investeringsstruktur. Heldig for dig, da denne indeksfond er ret lille med hensyn til antallet af aktiver, den tilbyder, bør det være ret let selv at replikere denne fond i mindre skala. Det vil sige, at man kunne købe de fem aktiver i en portefølje af enhver størrelse, men opretholde den nøjagtige procentdel af beholdningen som Coinbase-lister i deres fond.

Sammensætning

Sammensætning af Coinbase Index Fund

Selvom du er berettiget til at købe fra Coinbase-fonden, kan der være en række fordele ved at gøre det alene.

For det første, hvis du agter at holde investeringen i flere år, ville gebyrerne sandsynligvis være meget lavere, hvis du selv gjorde det. Selv hvis du skal købe dine aktiver fra Coinbase og betale et gebyr for at gøre det, ville det bare være et engangsgebyr og ikke et tilbagevendende årligt procentbaseret gebyr.

For det andet, hvis du beslutter at køre denne fond selv, kan du gøre det, mens du stadig opretholder total kontrol over alle aktiverne i fonden. Hvis sikkerhed er et problem, er alle fem af disse aktiver kompatible med hardware-tegnebøger. Dette betyder, at du kan oprette tegnebogen, købe og overføre midlerne og derefter glemme dem, indtil du er klar til at tjene penge.

Er en indeksfond den rigtige tilgang til Crypto?

For at opsummere det hele er Coinbase, der tilbyder sin indeksfond, interessant, fordi det kunne give et meget specifikt sæt investorer mulighed for at komme ind i krypto, der ellers måske ikke har været i stand til eller villig til at komme ind.

Men er en indekseret tilgang den rigtige måde at investere i krypto på? I sidste ende er det op til den enkelte investor at beslutte. For nogle mennesker kan måske en hybrid tilgang til at investere i et indeks som dette (kørt af dig selv eller en anden) og derefter holde dine øjne og ører åbne for andre interessante kryptomuligheder give de bedste resultater. Eller måske bare ved at holde fast i de blå chips i rummet, ville det give dig bedre resultater. Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, skal du bare sørge for at vide, hvad du laver og tåle de tab, der kan komme fra det.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me