CFTC Insider: Fylder brændstof til den bullish Ethereum-brand, antyder at ETH-futures er indgående

Ethereum

Selvom kryptokurrencymarkedet stadig er drastisk lavere, end det var på tidspunktet for Bitcoins højdepunkt på $ 20.000, har BTC-futuresvolumen på Chicago Mercantile Exchange (CME) fortsat etableret nye højder i de seneste måneder.

Med andre ord, i modsætning til almindelig tro, er futures-køretøjer blevet en integreret facet i kryptohandel. US Commodity Futures Trading Commission (CFTC), der overvåger dette aspekt af dette embryonale marked, har taget denne tendens op med en insider til agenturet, der afslører, at den snart kan godkende Ethereum (ETH / Ether) futures.

Ethereum

CFTC er mindelig mod Ether Futures

I henhold til en eksklusiv rapport fra CoinDesk, der citerer en “højtstående embedsmand”, der har kendskab til CFTC, er den finansielle tilsynsmyndighed fuldstændig mindelig over for Ethereum. Han / hun forklarede, at “vi kan blive fortrolige med, at et Ether-derivat er under vores jurisdiktion”, hvilket bekræfter hørselshæmningen, at CFTCs fætter, Securities and Exchange Commission (SEC), ser ETH som en ikke-sikkerhed.

Denne nyhed kommer efter CFTC udstedte en “Request for Input” (RFI) i december, hvilket var, da BTC handlede til kun 3.150 $..

Siden udstedelsen af ​​RFI har agenturet modtaget et antal kommentarer, en påstået 35, fra vigtige interessenter i branchen som Coinbase, Circle og endda Craig Wright. Selvom alle kommentarerne ikke var lige positive, var det, CFTC ledte efter, “de forskellige problemer, der kunne eksistere”, og hvordan det skulle løse de nævnte problemer, når de samarbejdede med branchen, som om det var at godkende et Ethereum-baseret produkt.

Alt dette er ikke at sige, at folk i CME eller dens primære konkurrent, Chicago Board Options Exchange (CBOE), er interesseret i at støtte Ethereum. Faktisk i midten af ​​2018 Terry Duffy, administrerende direktør for CME Group, fortalte Bloomberg at hans virksomheds omdømme er på banen, når det bliver involveret i kryptokurrency, hvilket gør det ulogisk at skynde sig at notere produkter til BTC eller andre digitale aktiver, inklusive Ether. I betragtning af at CME har set monumentale interesser for sit Bitcoin-produkt, virker lancering af et lignende køretøj til det næstmest populære digitale aktiv som et logisk næste trin..

Bortset fra CME synes ErisX, en mere krypto-native opstart ledet af den bemærkelsesværdige Wall Street-veteran Thomas Chippas, også noget interesseret i en futures-kontrakt baseret på Ethereum. I en kommentar, der blev udsendt til CFTC i februar, skrev Chippas, at Ethereum-futures på regulerede markeder ville være i overensstemmelse med CFTC’s M.O. at lette “åbne, gennemsigtige, konkurrencedygtige og økonomisk sunde derivathandelsmarkeder [og] for at forbyde svig, manipulation og misbrug i forbindelse med derivater og andre produkter, der er underlagt [Commodity Exchange Act] CEA.”

Tilsyneladende som et resultat af CoinDesk-artiklen har værdien af ​​ETH øget. På tidspunktet for skrivningen af ​​dette har ETH fundet sig op med 10,4% til at handle på $ 180 – 2019’s højeste hidtil – mens de fleste andre kryptovalutaer har haft gevinster på kun en procent eller to.

En positiv streng af Ethereum-udviklingen

Uanset om Ether-futures kommer til at realisere i den nærmeste fremtid eller ej, tilføjer det nylige citat den række positive udviklinger, som Ethereum for nylig har set.

Bare i sidste uge afslørede en gruppe af Ethereum-kerneudviklere, at blockchains overgang til Proof of Stake (PoS) i en række opgraderinger kaldet “Serenity” er godt på vej. Justin Drake fra Ethereum Foundation bemærkede, at kodespecifikationer for fase nul i Serenity er “på rette spor” for at se færdiggørelse inden 30. juni. Når færdiggørelsen finder sted, kan udviklere begynde at opbygge kode omkring specifikationerne, da de sikrer, at alle er på samme side. Drake uddyber:

”Vi er stadig meget på rette spor. Alligevel kommer [kode] forenklinger igennem, hvilket er fantastisk, og processen med finkæmning er også for at finde endelige fejl. ”

For de uvidende vil fase nul, også kaldet “Beacon Chain”, tillade validatorer snarere end minearbejdere, at stikke Ether og stemme om forbedringsforslag..

Alt dette kommer, da Ethereum, eller i det mindste private kæder baseret på teknologien, er begyndt at få trækkraft i mainstream, især med store firmaer. For eksempel afslørede rygter i slutningen af ​​april, at Samsung, en af ​​verdens største teknologibutikker, har til hensigt at opbygge en Ethereum-baseret blockchain, der er vært for sit eget token. Det er ikke klart, hvilken anvendelse dette aktiv ville have, men kilden antyder, at blockchain kunne bringes til Samsung Pay, teknologigigantens fintech-applikation.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me