Blockchain-distributionsplatforme kan give producenter af sociale medier indhold

Snapparazi

Sociale medier er blevet en stærk styrke over hele kloden. Platforme som Facebook og Twitter er destinationer for nyheder og information. Der findes meget lidt tilsyn for virksomheder, der er blevet en vigtig del af informationsdistribution rundt om i verden. Ud over de etiske problemer, der opstår fra disse platforme, er der stadig mange grå områder, hvor blockchain kan hjælpe med, hvordan indhold tjene penge..

En platform som Facebook eller Snapchat er dybest set en måde for folk let at dele indhold. Platformen gør lidt for at skabe noget, men de er i stand til at realisere betydelige gevinster fra deres brugere. Folk, der sender deres fotos, videoer og andre medier, skaber markedsførbar underholdning til platformene. Imidlertid er indholdsskaberne ikke meget i vejen for kompensation for deres indsats.

Snapparazi

Selv en platform som YouTube, der giver indholdsskabere mulighed for at realisere en vis fortjeneste fra deres arbejde, har evnen til at ‘dæmonisere’ indhold efter ønske. Platformen vinder stadig ved indholdet, fordi de viser annoncer under en demonetiseret video. Brugere og indholdsskabere står over for platformene, men blockchain kan være en del af at finde en løsning på dette problem.

Deling af indhold, fri for politik

Alex Jones er gået på rekorden med nogle vilde udsagn. Uanset hvad en person måtte føle om de holdninger, som Alex Jones har indtaget, ville det være klogt at være opmærksom på, hvad der kunne være en skræmmende forrang. Inden for en uge blev den åbenlyse Texan forbudt fra alle større indholdsplatforme. Der er ikke meget, han kan gøre for at genvinde brugen af ​​verdens største mediedistributionssystemer.

Det hele kommer ned på virksomhedspolitik, ikke lov. Alex Jones gjorde intet ulovligt, og alligevel kan han ikke sende videoer til websteder, som han hjalp med at generere utallige dollars i annonceindtægter i over mange år. Ikke alene er han udelukket fra fortsat brug, men hele hans værk er blevet klemt ned i ‘hukommelseshullet’. Det er overflødigt at sige, at dette ikke er godt for indholdsskabere.

Decentral distribution

Der burde ikke være noget argument for, at en platform som Facebook realiserer massivt overskud fra sin infrastruktur. Uanset de involverede omkostninger er det klart, at distributionsplatforme for indhold skaber værdi. Spørgsmålet er nu, hvordan denne fortjeneste deles, og blockchain kan bringe overskuddets magt tilbage i reklamerne.

Alex Jones-affæren skinner et lys over et meget større problem, som reklamer står over for i dag. Mens adgang til indhold aldrig har været nemmere, er det ikke ligetil at få betalt for at oprette. Platforme som YouTube og Facebook er blevet rige på frit tilbudt indhold, men blockchain kunne den teknologi, der gør det muligt for reklamer at skære mellemmanden ud.

Blockchain-baserede opbevaringssystemer tillader enorme mængder data at blive registreret uden mellemled. Inden for social media og indholdsdeling betyder det, at platforme som YouTube let kunne erstattes af cloud-computing-noder. Der er også nye reklameplatforme, der bruger blockchain til at registrere, hvor annoncer vises, og hvem der er opmærksomme på dem.

Nye ideer kunne ændre markedet

Contentos markedsfører deres COS-token, som de har designet til at skabe en skalerbar markedsplads til distribution af onlineindhold. Ideen er mere eller mindre at forbinde indholdsproducenter direkte med medieforbrugere, selvom de ikke har en platform, der kan udfordre YouTube eller Facebook. De har skabt evnen for andre virksomheder til at deltage i deres økosystem, så hvis en tokeniseret distributionsmodel for indhold bliver populær, kan de være værd at se.

Snapparazzi tager en anden tilgang og bruger blockchain til at hjælpe reklamer, der ønsker at sælge billeder af nyhedsværdige begivenheder. Deres platform giver reklamer mulighed for at uploade deres billeder og videoer, og nyhedsplatforme kan byde på dem. Køberne betaler i fiat, og annoncerne modtager SnapCoin-tokens, som muligvis afskrækker etablerede journalister fra at bruge den nye platform.

Uanset økonomi synes Snapparazzi at være et skridt i den rigtige retning for reklamer. Selvom blockchain endnu ikke er brugt til at skabe en rival til Facebook eller YouTube, er der platforme, der går i den retning. Når folk indser de fordele, som blockchain skaber med hensyn til sikkerhed for personlig information og tilsyn, er det sandsynligt, at de foretrækker blockchain-baserede sociale medier.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me