Bitmain annoncerer nye antminer ASIC’er: Skal du få en?

Antminer

Ifølge en officiel erklæring har Bitmain netop annonceret den forestående frigivelse af den nyeste generation af Antminer ASIC-minedrift.

De nye enheder, der kaldes S17 + og T17 +, har højere hash-priser end tidligere generationer sammen med relativt sammenlignelige energiforbrug. Begge enheder forventes at være tilgængelige for køb den 11. oktober 2019.

Priserne var ikke tilgængelige på pressetidspunktet, men vi antager, at de vil være i tråd med andre enheder, som Bitmain tidligere har frigivet. Deltag i os, når vi kigger på de nye enheder og kører numrene på, hvad du kan forvente at få ved at køre en af ​​disse enheder.

Antminer

Endnu et år, endnu en ASIC

I de sidste par år har Bitmain regelmæssigt frigivet opdaterede maskiner i sin Antminer-linje. Ofte er disse enheder oprindeligt øverst i deres klasse med hensyn til hashrate, men deres dominans udfordres ofte hurtigt af konkurrerende ASIC-virksomheder.

Et andet problem, der regelmæssigt plager enhederne, er voldsom oplagring og videresalg til meget oppustede priser. I de senere år har det været almindeligt at se enheder, der sælges af Bitmain til detailpris, hurtigt være udsolgt og forhandlere dukker op overalt og beder om firdobbelt pris eller mere.

Vi bliver nødt til at se, om efterspørgslen efter disse enheder er faldet, eller om Bitmain på en eller anden måde har formået at producere nok af enhederne, så der ikke er mangel denne gang.

Ifølge frigøre, Bitmain lancerer ikke en, men to forskellige ASIC-minearbejdere til (formodentlig) forskellige prispunkter og forskellige hash-priser. Flagskibsenheden, S17 +, kan prale med en hashrate på 72 TH / s og bruger cirka 2.920 watt strøm.

S17 Asic

Den anden enhed, T17 +, som mere er en budgetmulighed, ure med 64 TH / s og bruger 3.200 watt strøm.

Mønter efter tal

Det store spørgsmål er – er det rentabelt at køre en af ​​disse enheder nu? Til vores beregninger brugte vi Coinwarz minedrift rentabilitetsberegner og antog en elpris på $ 0,10 pr. kilowatt. Alle andre variabler såsom bitcoin vanskelige blev efterladt ved deres standardindstillinger, der er baseret på regelmæssigt opdaterede data.

Baseret på hvad vi fandt, er S17 + rentabel at betjene, men ikke ekstremt. Regnemaskinen antyder, at du kører og 17 + 24 timer om dagen, syv dage om ugen i et helt år (og forudsætter, at der ikke ændres i sværhedsgrad, hvilket sandsynligvis ikke er givet lanceringen af ​​en mere kraftfuld enhed), at du kunne forvente at tjene omkring en halv bitcoin eller 0,52212548 BTC.

Når du først har indregnet elomkostninger, kan du dog omtrent halvere din potentielle indkomst med en anslået strømomkostning på $ 2.557,92.

Ser man på den anden enhed, kan du potentielt udvinde omkring 0.45156798 BTC om et år til en pris af $ 2.803,20 i elafgifter.

Er det det værd?

Dette er et vanskeligt spørgsmål at besvare, fordi det er baseret på et antal variabler, som det er umuligt at forudsige.

Det er rimeligt at antage, at når disse enheder kommer på markedet, bliver de hurtigt standarden for hash-hastighed, hvilket øger netværksproblemer og sænker maskinernes effektivitet.

For det andet, da bitcoinpriserne har været svævende omkring $ 8.000 til $ 10.000-mærket i nogen tid, hvis ens hensigt er at straks sælge al den bitcoin, de genererer til overskud, ville de sandsynligvis kun bare kunne dække omkostningerne ved hardware og strømmen efter det første år og ikke se meget fortjeneste ud over det. Selvfølgelig, hvis bitcoinpriserne går op eller ned, ændrer det resultatet.

Før man overvejer at komme ind i minedrift, er det dog en nyttig øvelse at overveje, hvad der ville ske, hvis du blot skulle bruge en halv bitcoin. Til dagens priser ville en halv bitcoin koste cirka $ 4.250 dollars. Sammenlign dette med Bitmain S17 +, som sandsynligvis koster tæt på $ 2.000 dollars.

Hvis du simpelthen køber bitcoin, vil du i slutningen af ​​året have hele den halve bitcoin uden at skulle have bekymret dig for at køre et varmt, støjende stykke hardware og udlevere masser af kontanter for at betale din elregning måned efter måned..

Hvis bitcoin-priserne stiger, vil du se den samme fordel ved at købe, og som du ville have ved minedrift.

Skal du købe en af ​​disse enheder?

I sidste ende er det en beslutning, som kun du kan tage, men for den afslappede bitcoin-investor er du sandsynligvis bedre stillet med bare at købe og holde.

Hvis du er død ved at komme i minedrift, kan køb af en af ​​disse maskiner dog være en rimelig måde at gøre det på – så længe du ikke betaler en for høj pris for forhandler, hvis der opstår en anden mangel. Du tjener aldrig dine penge tilbage, hvis du betaler for meget for hardwaren.

Afsluttende tanker

Du spørger dig muligvis – hvis minedrift bitcoin ikke er bedre (eller i nogle tilfælde værre) end at købe og holde bitcoin, til hvem er disse maskiner egentlig? Svaret på det er ret simpelt.

Langt størstedelen af ​​bitcoin-minedrift udføres af aktører i industriel skala, der har adgang til ekstremt billig elektricitet og kan drage fordel af stordriftsfordele.

Mest sandsynligt kan disse store spillere købe hundreder eller endda tusinder af disse maskiner på én gang til en masserabat og køre dem til en meget lav pris. For disse spillere er det nemt at tjene en fortjeneste med minedrift bitcoin.

Men hvis du bare er en person, der ønsker at køre en eller to af disse maskiner i dit soveværelse, er det sandsynligvis bedre for dig at give afkald på det og overlade minedrift til professionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me