Bitcoin & T-Bills ETF-forslag arkiveret af NYSE, efter SEC nægter VanEcks ansøgning

Crypto ETF

På trods af hævende institutionel interesse, bedre kryptomarkedsforhold og forbedret infrastruktur har US Securities and Exchange Commission (SEC) været langsom med at acceptere en Bitcoin-støttet fond med åbne arme.

Bitcoin (BTC) kan være en ikke-sikkerhed i den finansielle tilsynsmyndigheds øjne, men produkter centreret omkring kryptokurrency har stadig angiveligt en iboende risiko. Og dermed har SEC endnu ikke accepteret en enkelt ansøgning om en kryptobørshandlet fond (ETF). Alligevel har et firma et uortodoks forslag om at berolige SEC’s betænkeligheder.

Crypto ETF

NYSE & Wilshire File New Bitcoin (ish) ETF

Tidligere på året indsendte Wilshire Phoenix, en investeringsstyringsgruppe med hovedkontor i New York, sammen med NYSE Arca en S-1-ansøgning til SEC.

Arkiveringen vedrørte angiveligt et kryptostøttet produkt, der hedder USAs Bitcoin og Treasury Investment Trust. I modsætning til foreslåede køretøjer fra VanEck & Co. eller Bitwise & Co., Wilhires tillid var beregnet til at have positioner i ikke kun BTC, men også kortsigtede amerikanske statsobligationer og amerikanske dollars. ETF-håbefulde forklarede den begrundelse bag denne diversificering, der ikke var kendt i kryptoindustrien, i det juridiske dokument:

“Formålet med trusten er at give investorer eksponering for BTC på en måde, der er mere effektiv, praktisk og mindre ustabil end at købe enkeltstående BTC.”

På det tidspunkt var Wilhires dokument imidlertid kun et prospekt. Nu, en ny arkivering har afsløret, at den lovgivningsmæssige godkendelsesproces for produktet officielt er begyndt, hvilket betyder, at det har 45 dage til at træffe en indledende beslutning om at acceptere, nægte eller forsinke.

Mens nogle frygter, at denne ansøgning blev afvist, ligesom sine forgængere, har nogle håb om, at dette Bitcoin-laced køretøj kan klare det gennem den lovgivningsmæssige handske.

Det førnævnte prospekt fremhævede, at tilliden ikke er beregnet til at efterligne direkte eksponering for Bitcoin. I stedet hævder Wilshire, at dette foreslåede instrument er en måde for investorer at få en minimal, men alligevel tilstrækkelig allokering til den førende kryptokurrency. Taler til MarketWatch i januar bemærkede en talsmand for virksomheden, at den noget uortodokse kombination af amerikanske regninger, fiat og Bitcoin ville reducere “den samlede volatilitet i prisen på den foreslåede ETF.”

For at forsøge at tilfredsstille SEC’s bekymringer over forvaring og aktivsikkerhed har Wilshire angiveligt bekræftet, at Coinbase Custody, en arm af kryptokurrency-giganten, der nu har mere end 1 mia. $ Aktiver under forvaltning, vil holde den investerede Bitcoin. Desuden har Wilshire-fonden opnået en dækning på 200 millioner dollars mod kryptovaluta-tyveri fra forsikringsselskaber.

Denne nyhed kommer kun en dag efter, at SEC afslørede, at den vil udøve sin ret til at forsinke sin beslutning om et Bitcoin ETF-forslag fra VanEck og SolidX. Agenturet citerede bekymringer, som f.eks. At der ikke er tilstrækkelig infrastruktur til at forhindre “bedrageriske og manipulerende handlinger og praksis”.

Og få dage tidligere udstedte firmaet en lignende dom på en ansøgning fra Bitwise af lignende grunde, der bekræftede, at etablering af passende sikkerhedsteknikker, overvågningsmetoder og mere er af største betydning.

Har vi selv brug for en ETF?

Et sådant køretøj er muligvis ikke nødvendigt for succesen med kryptokurrency. Taler til Yahoo Finance, CoinLists Andy Bromberg forklarer, at en af ​​de seneste forretningsnyhedsforretninger dramatisk har øget sin dækning af dette embryonale rum, CoinLists Andy Bromberg, at han ikke er for sikker på, om en Bitcoin ETF “betyder så meget mere”.

Som Blockonomi forklarede i sin tidligere rapport i denne igangværende historie, og Bromberg bemærkede, er der andre infrastrukturelle spil, der vil være velsignelse for Bitcoin. Bromberg ser på rygterne om, at detailmæglergiganter E * Trade og TD Ameritrade snart vil tilbyde direkte Bitcoin-handel til deres kunder.

Den fremtrædende forsker Alex Krüger bemærker dog, at mens de to førnævnte mæglervirksomheder, der tilbyder Bitcoin, ville være godt for detailhandlen, vil institutionelle spillere stadig være på udkig efter en god måde at få adgang til kryptovalutamarkedet. Og lige nu er en ETF angiveligt deres bedste chance.

SEC, der godkender en bitcoin-ETF, ville være en meget stor ting og gå langt i at legitimere krypto i øjnene af institutionelle investorer med dybe lommer.

– Alex Krüger (@krugermacro) 21. maj 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me