Bitcoin er en hæk mod global ustabilitet, hævder førende kryptokommentator

Bitcoin hæk mod recession

Satoshi Nakamoto, den pseudonyme skaber af Bitcoin-projektet, udtrykte altid en anelse om mistillid og kynisme over for centraliserede institutioner, herunder Wall Street og den siddende regering. Dette tema blev kun forstærket, da Satoshi indlejrede en Financial Times-overskrift, som diskuterede 2008’s store recession, ind i møntbasen af ​​hans hjernebarns første blok nogensinde.

Men i årenes løb er den underliggende værdiproposition af Bitcoin blevet misforstået, især da ordninger med ‘bliv rig hurtigt’ er blevet en sektorstøtte. Alligevel har en række førende kryptoindustri-kommentatorer forsøgt at bringe dette samfund tilbage til sine rødder og påbegynde en verbal og social krig for at skubbe fortællingen om anti-etablering endnu en gang.

Bitcoin hæk mod recession

Global ustabilitet præsenterer en Bitcoin Bull-sag

I 2017 var det ingen hemmelighed, at et flertal af Bitcoin-investorer købte kryptovalutaen til monetær gevinst. Men da værdien af ​​digitale aktiver er reduceret, har de resterende deltagere i dette rum fået et nyt par øjne til at observere denne industri med.

Ingen ved dette bedre end Alec Ziupsnys, bedre kendt som RhythmTrader på Twitter, som for nylig begyndte uophørligt at udråbe de underliggende fordele ved Bitcoin på en uhyggelig måde. I en nylig tweet bemærkede Ziupsnys, at den “næsten rekordopbygning i statsgælden”, stigende niveauer af global økonomisk og politisk ustabilitet, og inflationen i fiat-valutaer burde skubbe tilstrømningen af ​​købspresset for kryptovalutaen.

https://twitter.com/AlecZiupsnys/status/1095028886361047040

Mens nogle vil hævde, at Ziupsnys frygt er overdreven, da makroøkonomien anekdotisk er på vej til at udvikle sig opad, er Den Internationale Valutafond (IMF) selv begyndt at udtrykke, at der er en grund til bekymring. På verdens regeringstopmødet i Dubai, IMFs Christine Lagarde bemærkede at der er “fire skyer”, der lukker ind i det globale økonomiske miljø og endda udvise, at en “storm” måske rammer.

Lagarde forklarede, at disse skyer inkluderer handelsspat mellem USA og Kina, kvantitativ stramning, Brexit og uden tvivl vigtigst af alt den “tunge gæld”, som regeringer, enkeltpersoner og virksomheder har fået..

Og med alt dette i tankerne mener nogle libertarer og anti-etableringsfigurer, at et sammenbrud af meget af den arvede finansielle verden er en mulighed i de kommende år. Nogle med denne tankegang kombineret med en krypto-tilbøjelighed, som den respekterede Max Keizer, har således konkluderet, at kryptokurver er en perfekt afdækning mod en potentiel krise.

Bitcoin er en kredit-default swap mod finanspolitisk uansvarlighed

Ziupsyns er ikke den eneste brancheinsider, der udråber en form for denne fortælling. Ifølge CNN-forretning, Travis Kling, en tidligere kapitalforvalter hos Steven Cohens Point72 blev krypto-hedgefondsleder, bemærkede, at Bitcoin er en perfekt afdækning mod “finanspolitisk og uansvarlig politik” på Cayman Alternative Investment Summit.

Kling, der har taget hele 180 ° fra sit liv som et Wall Street-hotshot, fortsatte endda med at sammenligne flagskibskryptovaluta med en credit default swap (CDS) mod centralbanker, især sagde institutionernes utødelige tilbøjelighed til at udskrive penge. CDS er naturligvis det, der effektivt alene forårsagede 2008’s økonomiske nedsmeltning. (Ironisk, he.) Investoren, der nu er investeringschef for den Los Angeles-baserede Ikigai, kommenterede endda, at han er forsigtig med det gældsniveau, som regeringer har befundet sig i.

Ikigai-grundlæggeren, der lancerede sin fond i oktober 2018, erklærede endda, at den monumentale stigning i tilsluttede kvantitative lempelsesstrategier (QE) er “hvordan man skriver scriptet” til vedtagelse af kryptokurver, især dem, der er fuldt decentraliserede, verden over. I et tidligere interview med TD Ameritrade kritiserede Kling denne stemning til Bitcoins unikke natur som et ikke-suverænt, deflatorisk, uforanderligt og decentralt aktiv.

Selvom fondsforvalteren syntes næsten at være overbevist om, at kryptovalutaer er på randen af ​​storhed, bemærkede Kling, at der, som det ser ud, er et “overudbud af krypto i forhold til efterspørgsel.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me