Algorand rejser $ 60 millioner i hollandsk auktion, markedsværdi på $ 24 milliarder

Algorand

Det første algo token-salg er afsluttet og for meget ado. Algorand Foundation var vært for dets indledende hollandsk auktion og behandlede det gennem Algorand blockchain onsdag den 19. juni. Den oprindelige pris for et algo-token, det bevis på indsats, blockchains oprindelige aktiv, afregnes til $ 2,40 USD, når mere end $ 60 millioner hæves i udbuddet.

På grund af karakteren af ​​sin specialauktion startede Algorand Foundation foreløbigt prissætningen på $ 10 per Algo, hvor 25 millioner tokens var sat op til det første tilbud. 4.000 deraf følgende blokke af bud kørte denne værdiansættelse ned til tokens clearingpris på $ 2,40.

Algorand

$ 24 milliarder markedsværdi

Sammenlignet med det smarte kontraktprojekts planlagte levering af 10 mia. Token fra og med 2024, projicerer den indledende algo-pris kryptokurrencyens markedsværdi til cirka 24 mia. $ – selvom det stadig er at se, om projektet kan opretholde denne værdiansættelse i dette tidsrum.

Algorands underforståede markedsværdi er nu ~ $ 24B (10B tokenforsyning inden 2024)

Bare genert for Ethereums ~ $ 28B pic.twitter.com/zuGRp4AI9d

– Tony Sheng (@tonysheng) 19. juni 2019

Naturligvis vil algo-prisen utvivlsomt svinge op og ned – måske meget i begge retninger – i løbet af de næste fem år. Hvor tegnet vil være afgjort inden 2024, er det umuligt at projicere i øjeblikket, så dets underforståede markedsværdi fortæller os ikke meget i øjeblikket. For at være sikker vil tingene se anderledes ud i kort rækkefølge, da Algorand Foundation auktionerer 600 millioner yderligere tokens om året i en overskuelig fremtid..

Alligevel er det oprindeligt underforståede mærke iøjnefaldende i starten, nemlig for virksomheden ville det sætte algos i, hvis deres hætte blev transponeret til her og nu.

For eksempel holdt ether markedsværdi (ETH), Ethereum-netværks “gas”, jorden over 28,6 milliarder dollars på pressetiden. Ethereum bevæger sig øjeblikkeligt til konsensus om bevis for stav, så det og Algorand må nu kæmpe med hinanden i deres fælles arena.

CoinList-platform

Især var den første hollandske algo-auktion, der var vært for Singapore af CoinList-platformen, begrænset til borgere fra flere nationer ud af lovgivningsmæssig forsigtighed. Sortlistede nationer omfattede Canada, Kina, Iran, Sydkorea og USA. Algorand Foundation havde allerede i nyere tid samlet op 66 millioner dollars i venturefinansiering via firmaer som Union Square Ventures.

For at deltage i auktionen havde budgivere brug for at registrere sig på CoinList og fuldføre platformens verifikationsprocesser for overholdelse. Efter at være oprettet kunne potentielle købere finansiere deres tegnebøger med USD inden salget og forberede deres algo-tegnebøger.

Da både Facebook har annonceret sin Libra-kryptokurrency i denne uge og Algorand-økosystemet blev lanceret, siger nogle af kryptoverse-interessenterne, at konkurrencen fortsætter som aldrig før for især Ethereum. Andre er mindre overbeviste og argumenterer for, at alle nyankomne stadig har en lang vej at gå, før de understøtter de millioner af dollars af DeFi-aktivitet, som Ethereum gør i dag.

Kampen om fremskridt – og brugere – er bestemt på begge måder. Algo-salget kommer få dage efter Algorands Boston-baserede backing-firma åbent indkøbt dets node-arkiv med et sind mod at indlede en ny bølge af udviklere, der kan hjælpe med at opbygge platformens økosystem.

“Vi håber, at du slutter dig til os, når vi går ind i en ny æra, hvor du ikke længere er begrænset af umoden teknologi og kan opbygge muligheder i en ny grænseløs økonomi,” sagde projektets team over depotets udfoldelse.

Algorand, der zoomer tættere på, blev designet af nul-videnfast innovator og MIT-datalogiprofessor Silvio Micali. Netværket udnytter en konsensusmekanisme, som dets bygherrer har kaldt Pure PoS. Dens struktur er designet til at gøre systemet meget skalerbart og sikkert og samtidig opretholde overlegen decentralisering.

Hvad angår Algorand-blokke, er de konstrueret gennem en lotteriproces, hvor en tilfældigt valgt tokenholder foreslår den efterfølgende blok. Den første fase følges op af en komitéafstemning, der indebærer 1.000 tilfældigt udvalgte tokenholdere til at stemme på den oprindeligt foreslåede blok.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me