SEC geeft nieuwe crypto-richtlijnen en tokenbrief zonder actie vrij

De seconde

De Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten heeft een nieuwe verklaring gepubliceerd die bedoeld is om deelnemers aan het initiële muntenaanbod (ICO) te begeleiden bij het bepalen of tokens inderdaad onderworpen zijn aan de Amerikaanse federale effectenwetten.

De document, getiteld ‘Framework for ‘Investment Contract’ Analysis of Digital Assets,’ is de eerste verduidelijking van de voorlopige standpunten van de SEC ten aanzien van cryptocurrency-tokens sinds de Commissie haar inaugurele standpunten over crypto in juli 2017 uiteenzette. DAO-rapport.

De seconde

Toch was er na dat eerste rapport een overvloed aan onzekerheid, aangezien het Amerikanen nog steeds ontbrak aan definitieve en uitgebreide juridische richtlijnen over de vraag of cryptocurrencies grondstoffen, effecten, eigendom waren, al het bovenstaande, of een geheel nieuwe categorie activa..

Het nieuwe raamwerk, geschreven door SEC-directeuren William Hinman en Valerie Szczepanik, heeft nog lang geen uitgebreide juridische verduidelijking, aangezien het niet-bindend is en de mening van het personeel weergeeft. Hinman zelf maakte vorig jaar furore door zijn mening te uiten dat ether (ETH) geen zekerheid was. Het raamwerk biedt echter ‘aanvullende richtlijnen’ over wat de SEC-specialisten op het gebied van digitale activa beschouwen als de wet van het land voor tokens in de VS..

22 / CONCLUSIE, het raamwerk is absoluut een cumulatie van de waarschuwende lessen die we hebben geleerd van de eerdere handhavingsmaatregelen van de SEC (schenk uw token $ waarde niet, ontwikkel eigenlijk een bruikbare token, heb een echt plan om uw team, enz.).

– Katherine Wu (@katherineykwu) 3 april 2019

Daartoe ging het rapport dieper in op de manier waarop de Commissie de Howey-test benadert, of de normen die worden gebruikt om te bepalen of een asset een zekerheid is in Amerika, als het gaat om symbolische projecten. Namelijk, als een dergelijk project een ICO lanceerde voor geld en afhankelijk is van één gecentraliseerd ontwikkelingsteam, is het waarschijnlijk een.

In het rapport van de Commissie werd ook opgemerkt dat tokenkopers die een ‘redelijke verwachting hadden dat er winst zou worden gehaald uit de inspanningen van anderen’ een andere factor was die tokens ertoe aanzette om effecten te worden onder de Amerikaanse wetgeving..

De verduidelijkingen zijn niet geheel verrassend in de context van eerdere SEC-acties, maar ze kunnen ertoe leiden dat meer cryptocurrency-ondernemingen zich op hun gemak voelen om in de toekomst een winkel in Amerika te openen.

0 / Ja, ik mag meer schrijven, maar daar ben ik het grotendeels mee eens @MattCorva. De regels van de SEC zijn nog steeds niet zo duidelijk als plaatsen als Singapore, het VK en Frankrijk, maar ik hoop dat dit advocatenkantoren, projecten, investeerders en klanten nog steeds voldoende duidelijkheid zal geven om weer zaken te doen.. https://t.co/y6wlC19BiM

– Patrick Berarducci (@PatBerarducci) 3 april 2019

SEC geeft ook geen actiebrief uit over het tokenproject, een primeur

De dag voordat het haar laatste crypto-verklaring publiceerde, stuurde de Commissie haar eerste “no-action letter” naar een cryptocurrency-project.

Niet-restitueerbare tokens die fungeren als een coupon voor vooruitbetaalde on-demand luchtcharterservices zijn geen beveiliging, zegt SEC in geen reactie op een actiebrief (op basis van details die door de advocaat in een brief zijn verstrekt). https://t.co/hzeQO3N1aJ

– Palley (@stephendpalley) 3 april 2019

Dat project was TurnKey Jet, een kleine luchtvaartmaatschappij die het TKJ-token ontwikkelde als een couponachtig bezit dat bedoeld was om te worden ingewisseld voor vluchten. In de brief van de SEC werd bepaald dat de toezichthouder geen handhavingsmaatregelen zou nemen tegen TKJ, aangezien het token niet voldeed aan hun definitie van een effect:

“Integendeel, de rente die wordt vertegenwoordigd door een teken zal een consumptief recht zijn om de in beslag genomen fondsen terug te betalen om te betalen voor luchtcharterdiensten. Als zodanig is er geen ‘beleggingscontract’, ‘nota’ of ‘bewijs van schuldenlast’ of een andere vorm van zekerheid aanwezig. Er is geen redelijke verwachting van winst die wordt behaald met de inspanningen van anderen, en de verwachting van de consument zal zijn om een ​​consumententransactie aan te gaan voor vooruitbetaling van luchtcharterdiensten. “

De brief geeft een sprankje hoop aan crypto-facturen die momenteel in verschillende Amerikaanse staatswetgevers vordert en die beveiligingstokens zou scheiden van utility-tokens via formele definities..

EERSTE OOIT geen-actie-brief van de SEC op een #crypto token – dat is groot nieuws. #Wyomingis baanbrekend #utilitytoken De wet ziet er best goed uit in tegenstelling tot nieuwe SEC-richtlijnen, & stelt dat het heeft gekopieerd (#Colorado+8 anderen in behandeling) kijken SMAAAAAAART!!!https://t.co/L14QycEedZ

– Caitlin Long &# 128273; (@CaitlinLong_) 3 april 2019

SEC is op zoek naar een cryptocurrency-expert

Een nieuwe vermelding op een vacaturesite bij de overheid geeft aan dat de Commissie op zoek is naar een ‘cryptospecialist’ die de ‘afdeling handel en marktactiviteiten met betrekking tot crypto- en digitale activa-effecten’ kan coördineren bij de waakhond.

Het is gewoon een andere ontwikkeling die laat zien hoe de prille crypto-economie gestaag een groter en serieuzer aandachtspunt wordt voor Amerika’s belangrijkste effectenregelgever..

En aangezien de crypto-activiteiten van de SEC de afgelopen jaren zijn toegenomen, zou de toekomstige aanwerving van de Commissie voor haar nieuwe positie als cryptospecialist vermoedelijk geen tekort hebben aan regulering om onmiddellijk in te duiken – momenteel wordt aangenomen dat de SEC een aanzienlijke werkachterstand heeft. gerelateerd aan cryptocurrencies in zijn boeken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me