Premier League: Bitcoin-logo verschijnt op het Watford Football Club-shirt

Watford Bitcoin

Watford Football Club heeft onlangs zijn sponsorovereenkomst met Sportsbet.io uitgebreid, waaronder het krijgen van het bitcoin-logo op de mouwen van de truien van de club. De verhuizing zou een grotere bekendheid creëren voor bitcoin onder de fans en het grote publiek.

Bitcoin en cryptocurrency worden over het algemeen nog steeds wijdverspreid geaccepteerd, met name vanuit de sportindustrie. In de loop van de tijd heeft de opkomende industrie samengewerkt met spraakmakende sportteams, die op hun beurt cryptocurrency accepteren als betaalmiddel voor hun koopwaar, tickets, enz..

Watford Bitcoin

Hoewel bitcoin nog ver verwijderd is van reguliere acceptatie vanwege de angst voor volatiliteit en risico, laten partnerschapsovereenkomsten met enkele grote industrieën zien dat meer sectoren de talrijke voordelen van cryptocurrency beginnen te erkennen..

Watford FC “Bitcoin Sleeves” om bewustzijn te creëren

De Engelse Premier League-voetbalclub Watford FC maakte op zijn website op donderdag (12 september), dat als onderdeel van de sponsorovereenkomst met Sportsbet.io, een platform voor sportweddenschappen en hoofdsponsor van de truien van de club, het bitcoin-logo op de hemdsmouwen van de club zou verschijnen.

Vanaf zondag (15 september) zouden de Hornets in de wedstrijd tegen Arsenal FC het “B” -logo voor bitcoin op hun mouwen hebben. Volgens de deal zou het bitcoin-logo op de mouw van de trui staan ​​gedurende de rest van het EPL-seizoen 2019/2020.

Over de nieuwe ontwikkeling zei het hoofd Marketing bij Sportsbet.io, Justin Le Brocque:

“ Onze samenwerking met Watford markeert een grote verstoring in de wereld van traditionele sportsponsoring, en door het Bitcoin-logo toe te voegen, hopen we dat de eerste samenwerking van deze wereld nog meer opwinding rond cryptocurrencies zal creëren. ”

Verder merkte Le Brocque op dat het soms een uitdaging was om het publiek te informeren over de voordelen die overvloedig aanwezig zijn in de cryptocurrency-sector en om de algemene negativiteit en FUD rond virtuele valuta af te wijzen..

Maar de toevoeging van het bitcoin-logo op de mouwen van de truien is een bredere campagne om meer bewustzijn te creëren over cryptocurrency en de vele voordelen en toepassingen ervan voor miljoenen fans. Le Brocque voegde toe dat het gokbedrijf besloot terug te geven aan de cryptocurrency-gemeenschap door het bitcoin-logo te gebruiken.

Gratis 2 mBTC-weddenschappen voor het oprapen!

Afgezien van het gebruik van het logo om bewustwording te creëren, is de sponsoring naar verluidt crowdfunded, wat betekent dat iedereen met bitcoin kan profiteren van de sponsors van de club. Andere voordelen zijn onder andere exclusieve Watford FC-merchandise, een kans om in de openbare LED-ruimte te zijn waar live wedstrijden worden getoond.

Voorzitter en CEO van Watford Football Club, Scott Duxbury, sprak ook over de bitcoin-logo-deal. Volgens Duxbury:

“Het plaatsen van het Bitcoin-logo op een Premier League-shirt is iets dat de geaccepteerde norm uitdaagt. We zijn enthousiast over de partnerschappen en het potentieel voor nieuwe wereldwijde gesprekken die het voor onze club zou kunnen helpen op gang te brengen. “

Het platform voor sportweddenschappen heeft een gratis weggeefactie om de nieuwste sponsoring te vieren. Alle spelers van het gokplatform zouden een gratis weddenschap van 2 mBTC (0.002BTC) krijgen als de Hornets scoren tegen de Gunners in hun zondagse wedstrijd.

Engelse Premier League adopteert cryptocurrency

In januari 2018, grote Engelse voetbalclub, Arsenal FC, partnered met iGaming-bedrijf CashBet om de nieuwe crypto-token van het bedrijf, CashBet Coin, te promoten. De samenwerking was naar verluidt de eerste in zijn soort, tussen een grote voetbalclub en een cryptocurrency-platform.

Ook zeven Premier League-clubs – Newcastle United, Southampton, Leicester City, Tottenham Hotspur, Crystal Palace, Brighton en Cardiff City – waren het er allemaal mee eens om probeer cryptocurrency door virtuele valutaportefeuilles in te stellen in samenwerking met eToro.

Het uitwisselingsplatform voor cryptocurrency, Coindeal, werkte ook samen met Wolverhampton Wanderers FC en werd de hoofdsponsor van de club. In juli 2019 hernieuwde de digitale valuta-uitwisseling zijn sponsoring met de Engelse club en vierde de verlenging met een weggeefactie van hun crypto-token.

Buiten de EPL zijn voetbal en sport in het algemeen aan het opwarmen richting bitcoin en andere virtuele valuta. Blockonomi meldde onlangs de samenwerking tussen de grootste cryptocurrency-exchange van Turkije, BtcTurk en de Turkse voetbalclub Yeni Malatyaspor..

Ook heeft Cavs Legion, de esports league-dochter van het professionele basketbalteam, Cleveland Cavaliers UnitedCoin aangenomen als zijn officiële digitale valutapartner.

Een soortgelijke stap werd gemaakt door een ander voetbalteam, Miami Dolphins, dat door een samenwerking Litecoin adopteerde als de officiële cryptocurrency van het team..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me