Kon’nichiwa! Ethereum Devcon 5-festiviteiten beginnen in Japan

Devcon

Gehost door de Ethereum Foundation (EF) met steun van tientallen belanghebbenden in het cryptocurrency-ecosysteem, is de Devcon-conventie van dit jaar – waar de beste en slimste Ethereum’s jaarlijks bijeenkomen om innovatie te stimuleren – officieel van start..

De vijfde editie van de conferentie, gehouden in Osaka, Japan, ging van start op 8 oktober en eindigt op 11 oktober.

Devcon

“Dit is een conferentie voor allerlei soorten bouwers: ontwikkelaars, ontwerpers, onderzoekers, uitvoerders van klanten, testingenieurs, infrastructuurbeheerders, gemeenschapsorganisatoren, sociale economen en kunstenaars”, de Devcon 5 website verklaart.

Luidsprekers, Lightning-luidsprekers, Workshops, Oh My!

Zonder gebrek aan intriges en activiteiten voor de bijeenkomst van een week, zal het moeilijkste voor veel Devcon-bezoekers zijn om te kiezen naar welke van de vele evenementen van de conferentie ze gaan..

Aan het hoofd van de belangrijkste sprekers van de conventie staan ​​figuren die invloed hebben gehad en zullen blijven bij het bouwen van de toekomst van Ethereum, waaronder EF Executive Director Aya Miyaguchi en enkele van de belangrijkste technische visionairs van het project, zoals Vitalik Buterin, Vlad Zamfir en Karl Floersch.

Toch zijn dit slechts enkele van de meer bekende gezichten van de vele opmerkelijke hoofdpresentatoren die in Osaka zullen spreken. Andere invloedrijke figuren die ook presenteren, zijn onder meer EF-maestro Hudson Jameson, economisch theoreticus Zoe Hitzig, Gitcoin-oprichter Kevin Owocki, cryptografie-onderzoeker Benedikt Bünz, hacktivist Amir Taaki, MyCrypto-CEO Taylor Monahan en meer..

Kortere presentaties van “Lightning Speakers” zullen ook gedurende de week worden opgesteld, bijvoorbeeld van Augur’s Joey Krug en Ethereum 9¾-maker Wanseob Lim, evenals talrijke workshops over onderwerpen als door mensen leesbare contracten, gedecentraliseerde derivaten en de ins-en- outs van de nieuwe Lira-coderingstaal.

Enterprise Ethereum Alliance (EEA) schetst nieuw tokenwerk

Het EEA – het op ondernemingen gerichte consortium dat bestaat uit steunpilaren van Ethereum-ecosystemen zoals ConsenSys en traditionele industriële machten zoals Cisco, Intel, IBM en Microsoft – heeft een nieuw tokenbeloningssysteem gecreëerd om samenwerking tussen organisaties te stimuleren, bijv. een consortium zoals de EER.

Met name benadrukt de non-profitorganisatie de nieuw systeem, die gedeeltelijk werd geleid door teams van Intel en Microsoft, op de tweede dag van Devcon 5-evenementen.

Zojuist aangekondigd: de Enterprise Ethereum Alliance onthult token-geactiveerde blockchain in actie op # Devcon5. Lees hier meer: https://t.co/leAV0nGb5R pic.twitter.com/gpe9iqfplD

– Enterprise Ethereum Alliance (@EntEthAlliance) 7 oktober 2019

In het bijzonder gebruikt het systeem belonings-, reputatie- en boete-tokens om partnerorganisaties in staat te stellen codebijdragen te belonen en tekortkomingen te bestraffen, zoals het wegvallen van deelname. Het is de inaugurele inspanning die het resultaat is van het Token Taxonomy Initiative, dat de EMA in het voorjaar aankondigde als een poging om het tokenisatiewerk rond Ethereum te standaardiseren.

Daarnaast zal het EMA een open forum en een aparte interactieve discussie houden op Devcon 5, waarbij beide evenementen gericht zijn op het stimuleren van bredere samenwerking binnen de gemeenschap..

“Ik moedig alle Ethereum-ontwikkelaars aan om naar de workshop te komen en een forum te openen om met ons in contact te komen en te bespreken hoe EER-specificaties de algehele acceptatie van Ethereum kunnen stimuleren”, aldus Paul DiMarzio, de EEA Director of Community.

Alle ogen gericht op volgend jaar

Hoewel de Devcon 5 van dit jaar nog niet is gekomen en gegaan, zal een aandachtspunt op de conferentie 2020 zijn – of liever de geplande overgangsstappen van de Ethereum-gemeenschap om de ‘Ethereum 2.0’-blockchain te actualiseren, die op een bepaald moment zal worden uitgerold. volgend jaar.

EF-onderzoeker Justin Drake maakte in juli furore toen hij de eerste publieke indicatie maakte dat het genesisblok van ETH 2.0 al begin 2020 zou kunnen lanceren. algemene consensus onder Ethereum-ontwikkelaars is dat de evolutie van het platform volgend jaar zal beginnen.

Recente interoperabiliteitsontwikkelingen bij de top ETH 2.0-klanten maken Q1 beter haalbaar. Hoewel er nog niets is afgerond, is het duidelijk dat het optimisme hoog is onder de verschillende belanghebbenden van de Ethereum-gemeenschap voorafgaand aan de grote Serenity-upgrade.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me