Japanese Exchange Liquid wordt “Unicorn” -bedrijf na nieuwe financiering

Vloeistof

Fiat-naar-crypto-uitwisseling Liquid heeft zojuist de waarderingsmijlpaal van $ 1 miljard USD voor ‘unicorn startup’ overschreden na een eerste Series C-fondsenwervingsfase die enkele spraakmakende cryptoverse investeerders binnenhaalde..

De ontwikkeling is opmerkelijk in zoverre dat Liquid de tweede eenhoorn in de technische industrie is die zich realiseert in Japan, waar het hoofdkantoor van de startup is gevestigd. De beurs beheert ook activiteiten in Singapore en Vietnam en biedt dienovereenkomstig fiat-valuta’s zoals de Japanse yen en Singaporese dollars als basisvaluta’s voor cryptohandel. 

Vloeistof

In een reactie op het nieuws suggereerde Mike Kayamori, CEO van Liquid, dat de nieuwe oorlogskas met fondsen zal worden gebruikt om de verdere penetratie van de exchange in wereldwijde cryptocurrency-markten te versnellen:

We zijn verheugd de eerste afsluiting van onze lopende Series C-financieringsronde aan te kondigen, geleid door @RTLnieuws met deelname van @BuienRadarNL. Deze financiering ondersteunt onze wereldwijde expansie, productontwikkeling en toegang tot de markt voor beveiligingstoken.https://t.co/AHse7Pr4Gi

– Vloeistof (@Liquid_Global) 3 april 2019

“Nu we een nieuw tijdperk van digitale disruptie in financiële dienstverlening ingaan, hechten consumenten steeds meer waarde aan digitale activa en technologieën die ze kunnen vertrouwen en die ze gemakkelijker kunnen gebruiken. Onze visie is om financiële diensten voor iedereen toegankelijk te maken, wat inhoudt dat meer mensen toegang krijgen tot de digitale asset-ruimte, zodat iedereen er deel van kan uitmaken. “

De positionering van de eenhoorn van Liquid is ook belangrijk omdat de startup zich nu heeft aangesloten bij de selecte weinige wereldwijde fintech-eenhoorns wiens activiteiten zich bezighouden met cryptocurrencies – ondernemingen zoals Coinbase, Circle en Robinhood.

Liquid was in staat om zijn waardering van $ 1 miljard te bereiken via investeringen van gevestigde bedrijven zoals cryptominer die zwaargewicht Bitmain vervaardigt en investeringsmaatschappij IDG Capital. IDG leidde de financieringsronde en staat erom bekend eerder te hebben geïnvesteerd in crypto-economische krachten zoals Coinbase en Ripple.

De regels volgen om vooruit te komen in Japan

Jihan Wu, de mede-oprichter van Bitmain, zei dat de duidelijke cryptocurrency-regels van Japan en de nieuwe fondsen van Liquid het platform zo veel competitiever zouden maken ten opzichte van zijn internationale fintech-concurrenten:

“Japan is een van de leidende landen in het onder de juiste regelgeving brengen van de crypto-industrie en Liquid Group heeft bewezen de voorbeeldige speler te zijn binnen dergelijke nalevingsregels. Dit is een zeer belangrijke en unieke gracht te midden van wereldwijde concurrentie. “

Inderdaad, aangezien Japan momenteel een van de meest drukke en gereguleerde crypto-gebruikersbanken ter wereld heeft, hoopt Liquid de toenemende en steeds ordelijker wordende activiteit van zijn gebruikers te gebruiken om zijn bedrijfsactiviteiten verder te ontwikkelen dan die van zijn internationale concurrenten..

Voorstanders van meer regelgeving in de crypto-economie zullen zeggen dat de opkomst van Liquid een voorbeeld is van hoe de ruimte over de hele linie robuustere regelgeving zou kunnen gebruiken, aangezien strakkere regels op dezelfde manier sterkere bedrijven in de industrie in staat zouden kunnen stellen om te gedijen terwijl minder en oplichter spel wordt verwijderd.

En Japan heeft de zaken inderdaad krap gehouden. Zo hebben overheidsfunctionarissen vorige maand nieuwe regels ingevoerd die strengere beperkingen opleggen aan binnenlandse platforms die cryptomargehandel aanbieden.

Meer Crypto-eenhoorns komen eraan, maar wanneer

De Series C-boost van Liquid geeft aan dat er voldoende ruimte is voor groei in de cryptocurrency-industrie voor de elitespelers van de ruimte, zelfs bij afwezigheid van uniform bullish omstandigheden of te midden van volatiele markten.

Dat gezegd hebbende, de uitwisseling zal zeker niet de laatste crypto-eenhoorn zijn die de fintech-scene bereikt, dus de relevante vragen die vooruit gaan, hebben betrekking op zaken als wie en waar en wanneer in plaats van of.

De Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) heeft zojuist een analytisch raamwerk gepubliceerd om te begrijpen hoe tokens waarschijnlijk in de Amerikaanse wetgeving passen, en de richtlijnen leidden al snel tot speculatie dat crypto-ondernemingen misschien opwarmen voor het idee om nu een beetje operaties in de VS te openen. er is meer duidelijkheid gekomen van de belangrijkste effectenwaakhond van het land.

Daartoe zou een grotere en meer accommoderende Amerikaanse cryptocurrency-scène ongetwijfeld leiden tot meer crypto-eenhoorns op de weg.

0 / Ja, ik mag meer schrijven, maar daar ben ik het grotendeels mee eens @MattCorva. De regels van de SEC zijn nog steeds niet zo duidelijk als plaatsen als Singapore, het VK en Frankrijk, maar ik hoop dat dit advocatenkantoren, projecten, investeerders en klanten nog steeds voldoende duidelijkheid zal geven om weer zaken te doen.. https://t.co/y6wlC19BiM

– Patrick Berarducci (@PatBerarducci) 3 april 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me