Hoard Crypto Wallet en handelsplatform kondigt bèta-lancering aan

Hoard Invest

Hoard, een crypto-portemonnee met meerdere valuta’s die uiteindelijk geïntegreerde functies voor kopen, verkopen en verkooppunten zal bieden, heeft zojuist de aanstaande bètaversie aangekondigd. Het bedrijf is van plan om een ​​concurrent van Coinbase te worden en shoppers de mogelijkheid te bieden om de app te gebruiken om aankopen te doen met crypto en de verkoper crypto of fiat te laten ontvangen. Lees verder terwijl we Hoard bespreken en de aanstaande bètaversie is.

Wat is Hoard?

Volgens het is wit papier, Hoard is “een reeks financiële tools die zijn ontwikkeld om het investeren, handelen, betalen en opslaan in cryptovaluta voor iedereen eenvoudig, toegankelijk en bruikbaar te maken.”

De Hoard-homepage, hoardinvest.com

Het doel van het project is om een ​​gebruiksvriendelijke en zeer flexibele app te creëren die nieuwkomers in cryptocurrency aanmoedigt om snel en gemakkelijk mee te doen. Het bedrijf suggereert dat de huidige batch van cryptocurrency-apps “complex” is en de acceptatie van de consument onderdrukt. De laatste Hoard-app is ontworpen om toekomstige klanten in staat te stellen “Kopen. Handel. Verkopen. Track. Besteden. Winkel. Alles in één geïntegreerde portemonnee “.

Het bedrijf wordt geleid door CEO Jason Davis, een voormalig UX-ontwerper voor Wells Fargo en een voormalig VP product voor LegalHub.

Hoard bèta inkomend

In een recente blogpost, het bedrijf kondigde aan dat hun app binnenkort een bètaversie-fase ingaat. De aankondiging komt na ongeveer een jaar wachten sinds het bedrijf voor het eerst live ging.

Volgens de aankondiging zullen deelnemers met de bèta toegang krijgen tot het platform, ondersteunde crypto-activa opslaan en zich aanmelden voor een aanstaande tokenverkoop (alleen geaccrediteerde investeerders).

Wat het meest interessant is aan Hoard, is hun beloofde kenmerk dat ze elke cryptocurrency kunnen verhandelen of inwisselen voor een andere. Meer verrassend dan dat, beweert het witboek dat gebruikers uiteindelijk elke cryptocurrency (die het platform ondersteunt) rechtstreeks in fiat-valuta kunnen verhandelen. Als dit aanbod uitkomt, kan dit de manier waarop mensen omgaan met crypto naar fiat-uitwisselingen aanzienlijk veranderen.

Cryptocurrency ruilt handelsschermen uit

Bekijk hier onze serie voor uitgebreide handleidingen over veel topbeurzen

De andere belangrijke geplande functie die live gaat wanneer het eindproduct wordt uitgebracht, is ondersteuning voor kassasystemen. Blijkbaar kunnen winkels die de Hoard-app ondersteunen, elke vorm van betaling accepteren die het platform ondersteunt, en elke vorm van betaling ontvangen (fiat of crypto) die de verkoper wil. Als Hoard bijvoorbeeld Dash ondersteunt, kan een koper iets kopen met Dash en kan de verkoper ervoor kiezen om al zijn uitbetalingen te ontvangen in een andere ondersteunde altcoin zoals Litecoin, of gewoon direct fiat krijgen..

Maar hoe is dit mogelijk? Dit is wat de whitepaper zegt: hun “any-to-any cryptocurrency exchange” stelt handelaren in staat om elke cryptocurrency te verhandelen voor een andere cryptocurrency. Dit verstoort de status quo van het verhandelen van alleen beperkte paren van BTC, ETH en USDT. “

Juridische zorgen?

Omdat het bedrijf wil concurreren met Coinbase, kunnen ze met een aantal juridische hindernissen worden geconfronteerd voordat ze hun gebruikers vrijelijk kunnen laten handelen in crypto- en crypto-naar-fiat-paren. De grootste potentiële zorg zou zijn als het bedrijf dezelfde soort licenties zou moeten krijgen als een bank nodig zou hebben.

De officiële website vermeldt niet specifiek waar het bedrijf is gevestigd, maar het witboek vermeldt hun doelstellingen om een ​​’MSB-bedrijf in de VS’ te zijn, een ‘Bitlicentie’ in New York te krijgen en ‘legaal in alle 50 staten te deponeren’.

Gelukkig heeft de Amerikaanse regering verschillende suggesties gedaan dat ze niet opzettelijk cryptocurrency-innovatie binnen haar grenzen zullen onderdrukken of belemmeren. De wetten zijn echter in veel gevallen nog erg vaag.

Een voorbeeld om te overwegen is Salt Lending in Utah. Het bedrijf beloofde aanvankelijk dat iedereen in de VS een door cryptocurrency gedekte geldlening zou kunnen krijgen. Dit veranderde snel toen het bedrijf aankondigde dat alleen degenen die in een zeer kleine lijst van staten woonden in de nabije toekomst in aanmerking zouden komen voor leningen..

Het is echter mogelijk dat Hoard dit soort evenementen kan gebruiken als een manier om deze problemen te vermijden voordat ze problemen worden. Het zou echter redelijk zijn om te verwachten dat het bedrijf niet in staat zal zijn om een ​​uniforme landelijke implementatie uit te voeren, en in plaats daarvan per staat.

Hoard om OAR-tokens aan te bieden in de komende TGE

Het bedrijf is van plan om zijn eigen token, OAR, aan te bieden bij een komende verkoop. Helaas heeft het bedrijf gespecificeerd dat alleen geaccrediteerde investeerders kunnen deelnemen.

De tokens zelf zullen worden gebruikt om klanten in staat te stellen “elke valuta die zij geschikt achten te investeren, aan te houden en te gebruiken, waarbij fysieke of digitale grenzen worden omzeild” tijdens het gebruik van Hoard. In termen van de leek lijkt het erop dat OAR-tokens op de een of andere manier zullen worden gebruikt om transacties en handel buiten de keten te versnellen en het platform de liquiditeit te geven die het nodig heeft om te functioneren. 

Voor de houder beweert het witboek dat ze zullen worden “gestimuleerd om onze valuta te” hamsteren “, zodat ze vrijelijk met elke andere valuta kunnen handelen.”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me