Gemini lanceert Crypto Custody terwijl SEC beweert dat Bitcoin-beveiliging nodig is

Gemini-bewaring

Vanwege het feit dat cryptocurrencies van nature gedecentraliseerd zijn, worstelen investeerders in activa zoals Bitcoin al jaren met het beveiligingsprobleem.

Hoewel een Ledger- of Trezor-koelopslagapparaat vaak goed genoeg is voor de meeste consumentenbeleggers zoals jij en ik, zijn instellingen en grotere houders niet bepaald bereid om de veiligheid van miljoenen – soms miljarden – in een klein USB-apparaat te stoppen dat kan gemakkelijk verloren gaan.

Daarom hebben bedrijven miljoenen geïnvesteerd in het lanceren van bewaarservices, die extra beveiligingslagen bieden voor de cryptocurrency-vergelijking. Enorme bedrijven, zoals de Intercontinental Exchange via Bakkt en Wall Street’s Fidelity Investments, zijn al in deze subindustrie terechtgekomen.

Gemini-bewaring

Maar startups die afkomstig zijn uit de cryptocurrency-industrie hebben ook de sprong gemaakt. Gemini, de in New York gevestigde Bitcoin-uitwisseling en Trust gelanceerd door de Winklevoss Twins van Facebook & Olympische bekendheid, is het nieuwste nietje in de branche dat bewaringsdiensten heeft gelanceerd.

We erkenden de noodzaak van een:

-Voldoet

-Compromisloos veilig

-Wereldwijd toegankelijk

-Kostenefficiënt #cryptocustody oplossing, voor zowel persoonlijk als institutioneel gebruik.

Wij hebben gemaakt #GeminiCustody met die behoeften in gedachten.

Lees er hier meer over: https://t.co/zpR6DUg0PJ

– Tweelingen (@Gemini) 10 september 2019

Winklevoss Twins lanceert custody-service

Dinsdag onthulde Gemini Gemini-bewaring, die het factureerde als ‘crypto-opslag van institutionele kwaliteit. Toonaangevende beveiliging ”. Volgens de nieuwe webpagina die het nieuwste aanbod van Gemini beschrijft, zullen investeerders met deze service 18 cryptocurrencies en tokens kunnen opslaan – alles van Bitcoin en Ethereum tot MakerDAO / DAI en Basic Attention Token – in een door het bedrijf gerunde “cold storage” -oplossing..

De andere ondersteunde activa zijn Litecoin, Bitcoin Cash en een reeks populaire ERC-20-tokens, waaronder Gemini’s interne stablecoin, de Gemini Dollar. Gemini CEO Tyler Winklevoss schreef de lancering van dit product in de volgende beknopte verklaring:

“Vanaf de eerste dag erkende Gemini de behoefte aan een bewakingsoplossing van wereldklasse die veilig, compliant en gebruiksvriendelijk is voor individuen en instellingen over de hele wereld.”

Hoewel dit klinkt als een zoveelste bewaaroplossing om aan de mix toe te voegen, vertelde Jeanine Hightower-Sellitto, Gemini’s Managing Director of Operations, The Block in een interview dat het product van Gemini verschilt van de rest van het pakket..

De uitvoerende macht noemde het feit dat Gemini Custody iets zal ondersteunen dat het bedrijf ‘instant trading’ noemt, waardoor instellingen de mogelijkheid krijgen om cryptocurrencies te verhandelen vanuit een veilige omgeving..

SEC over Bitcoin ETF: bewaring is de nummer 1 zorg

Het nieuwe product van Gemini komt op een perfect moment. In een gesprek met CNBC’s ‘The Exchange’-anker, Bob Pisani, beweerde de voorzitter van de Securities and Exchange Commission (SEC) maandag dat de veiligheid van Bitcoin-holdings de meest prominente zorg van zijn organisatie is met betrekking tot de cryptocurrency-markt..

Voorzitter Jay Clayton zei dat om de SEC een Bitcoin ETF te laten overwegen, er een goede beveiligingsoplossing voor de onderliggende munten nodig is. De toezichthouder liet niet doorschemeren of hij gelooft dat de huidige oplossingen van spelers als Fidelity of Coinbase goed genoeg zijn. Toch is het waarschijnlijk een geruststellend teken voor de hoopvolle Bitcoin ETF’s dat er zoveel wordt gestoken in het veilig houden van cryptocurrencies die voor instellingen worden aangehouden..

Kan instellingen helpen om crypto te gaan gebruiken

Zelfs als de lancering van Gemini’s bewaarproduct en andere soortgelijke ondernemingen de SEC niet katalyseren om een ​​Bitcoin ETF groen licht te geven, kan dit instellingen ertoe aanzetten om door te gaan met de branche..

Zie je, instellingen, zoals eerder vermeld, zullen waarschijnlijk niet vertrouwen op de huidige consumentengerichte bewaaroplossingen die op hun markt bestaan, zelfs als ze aantoonbaar veilig zijn en voor mama werken. & pop investeerders. Als er miljoenen dollars op het spel staan, is dit logisch.

Oplossingen zoals die Gemini zojuist heeft gelanceerd, vergroten echter waarschijnlijk alleen de kans dat instellingen zich verdiepen in cryptocurrencies. Voormalig Wall Streeter Mike Novogratz zei vorig jaar beroemd dat de lancering van “world-class” custody door Fidelity een stimulans zou kunnen zijn voor instellingen om te investeren in cryptocurrency..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me