Coinbase kondigt vijf potentiële nieuwe activa aan: ADA, BAT, ZEC, ZRX en XLM

Nieuwe Coinbase-vermeldingen

Coinbase heeft de cryptocurrency-wereld opnieuw verbluft met een nieuwe aankondiging dat de uitwisseling is begonnen met wat zij noemen verkennend onderzoek naar het toevoegen van vijf nieuwe assets. Enkele van die activa komen als een verrassing, terwijl andere, gezien hun algemene groei, al een tijdje bijna vanzelfsprekend lijken.

Nieuwe Coinbase-vermeldingen

De line-up met vijf verdachten

Het is belangrijk op te merken voordat we met Coinbase beginnen, zoals in niet mis te verstane bewoordingen, dat er geen garanties zijn dat deze activa überhaupt zullen worden toegevoegd. In plaats daarvan verklaarde het bedrijf dat ze officieel onderzoek zullen gaan doen naar deze activa en of ze al dan niet kunnen worden toegevoegd vanuit zowel een technologisch als een juridisch perspectief..

De reeks activa die momenteel wordt onderzocht, omvat Cardano, Basic Attention Token, Zcash, 0x en Stellar Lumens. Een troef die echter opvallend afwezig is, is de beruchte Ripple XRP.

XRP-supporters woedend

Toen Coinbase onlangs aankondigde dat ze Ethereum Classic zouden opnemen, werd de aankondiging ontvangen met een verontwaardiging van gefrustreerde beleggers die verwachtten dat het volgende toe te voegen activum XRP zou zijn. Deze keer is niet anders, aangezien XRP-fans opnieuw hun woede en onvrede uiten.

Een gebruiker op Twitter suggereerde zelfs dat alle XRP-investeerders “Coinbase verwijderen”, aangezien de beurs geen interesse heeft getoond in het toevoegen van hun favoriete activa.

Waarom denk je er niet eens over na #XRP? WTF? Vanaf nu vertel ik de XRP-gemeenschap, de GROOTSTE cryptogemeenschap, om Coinbase te verwijderen. pic.twitter.com/qsxKj2IViR

– Steven Bull From the Diep (@DiepSanh) 13 juli 2018

En nog een teleurgestelde XRP-gelovige:

Bitcoin is een gecentraliseerde, doelloze, hackbare munt.

De $ XRP Hodlers vertrouwen niet op een vermelding voor dit digitale item naar de maan, het is gewoon onzin dat ze ETH Classic en enkele van deze gaan vermelden.#XRP gaat bereiken waar de bitcoin-fans ooit van hebben gedroomd 1/2

– Marsel (@MarselFejzaj) 13 juli 2018

Een ander interessant punt was een groot aantal Tweets waarin werd gevraagd om verschillende andere activa toe te voegen in de toekomst, met meer dan een dozijn gebruikers die de uitwisseling vroegen om DigiByte toe te voegen, en een handvol verzoeken om activa zoals Verge.

Vragen over Zcash Privacy

Zcash is uniek onder alle activa die door Coinbase worden aangeboden of overwogen, omdat het volledig anonieme transacties mogelijk maakt. Zcash-transacties zijn niet standaard anoniem, maar met de juiste portemonnee kunnen transacties worden gemaakt die momenteel niet traceerbaar zijn.

ZCash Mijngids

Lees ook: Hoe ZCash te mijnen

Er zijn suggesties gedaan dat Coinbase misschien alleen stortingen van Zcash accepteert die afkomstig zijn van niet-geanonimiseerde bronnen. Concreet zegt het bericht:

We kunnen ook alleen bepaalde manieren inschakelen om via onze site met deze activa te communiceren, zoals alleen ondersteuning van stortingen en opnames van transparante Zcash-adressen.

Verder vermeldde de blogpost waarin de verkenning van de nieuwe activa werd aangekondigd, dat het mogelijk is dat niet alle activa in alle gebieden beschikbaar zullen zijn voor handel, of zelfs dat sommige activa alleen binnen het platform kunnen worden gekocht en verkocht, maar opnames en stortingen zouden dat wel doen. niet worden toegestaan.

Momenteel heeft Coinbase geen uitspraken gedaan over hoe dit precies zou werken, aangezien we ons nog in de beginfase bevinden.

Ethereum Classic onderweg

De blogpost bevatte ook een sectie met wat aanvullende informatie over de aanstaande lancering van Ethereum Classic-handelsondersteuning.

In het artikel stond dat Ethereum classic al een bevestigd bezit is en beschikbaar zal worden gesteld zodra het klaar is. In tegenstelling tot deze vijf vandaag aangekondigde activa die zich slechts in een verkennende fase bevinden, vereist Ethereum classic niet zoveel werk als technisch vrijwel identiek aan Ethereum, en het is een voordeel dat de uitwisseling al geruime tijd wordt ondersteund.

De betreffende Medium-post vermeldt:

We zijn bezig met engineeringwerk om Ethereum Classic (ETC) toe te voegen, en het verloopt zoals gepland. We doen deze aankondiging zodat we aan de volgende fase van het werk kunnen beginnen om te onderzoeken of we meer middelen aan het platform kunnen toevoegen.

De markten reageren

Na de aankondiging van Coinbase zagen alle vijf de activa die door Coinbase worden verkend scherpe prijsstijgingen, met sommige zelfs maar liefst 25% na de aankondiging.

Het is denkbaar dat we een meer algemene opwaartse beweging zullen zien, zoals Ethereum Classic dat heeft gehad sinds de aankondiging. Het is echter nog steeds heel goed mogelijk dat sommige of zelfs al deze activa niet aan Coinbase worden toegevoegd, of alleen op een sterk vereenvoudigde manier worden toegevoegd..

We vermoeden dat de prijsstijging die we vandaag zagen in de komende dagen langzaam zal afvlakken en pas weer zal verschijnen zodra Coinbase officieel bevestigt welke activa worden opgenomen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me