Coinbase breidt diensten uit in Azië en Zuid-Amerika en lijsten versterken REP

Coinbase

Pas op Binance – Coinbase, de grootste cryptocurrency-exchange van Amerika, gaat op volle kracht vooruit in zijn wereldwijde uitbreidingsinspanningen.

Die realiteit werd deze week opnieuw benadrukt toen het crypto-handelsplatform aankondigde crypto-naar-crypto-handelsdiensten te openen op 11 grote internationale locaties..

Als zodanig zullen Coinbase.com en Coinbase Pro, de geavanceerde handelsservice van het merk, nu beschikbaar zijn voor klanten in Aziatische hubs zoals Hong Kong, India, Indonesië, Zuid-Korea en de Filippijnen; in de Latijns-Amerikaanse landen Argentinië, Chili, Colombia, Mexico en Peru; en in Nieuw-Zeeland van Oceanië.

Coinbase

Bij de aankondiging van hun laatste uitbreidingen merkte het Coinbase-team op dat hun platforms nu klanten in 53 verschillende landen bedienen – een cijfer dat nog maar een jaar geleden uit 32 landen is gestegen, wat in die periode een toename van 65 procent oplevert..

Vandaag verwelkomen we klanten uit 11 landen in Latijns-Amerika en Azië in de #cryptoeconomy met crypto-naar-crypto-handel. Lees het nieuws: https://t.co/j0pxcTxzE0 pic.twitter.com/yR5rkVYjeW

– Coinbase (@coinbase) 17 april 2019

De exchange zei dat crypto-naar-crypto-conversies een steeds belangrijkere service worden, zowel bij het bedrijf als in de bredere crypto-economie:

“Directe handel tussen crypto’s wordt steeds meer de nieuwe norm en heeft in het afgelopen jaar de traditionele fiat van cryptohandel over de hele wereld ingehaald.. Miljoenen Coinbase-klanten kunnen nu veilig en snel handelen tussen verschillende crypto’s en stuur crypto off-platform wanneer het hen uitkomt. “

Door de wereldwijde groei van Coinbase komt het meer in lijn met het feit dat het een concurrent is van Binance, wat op dit moment misschien wel de meest populaire crypto-uitwisseling is onder internationale investeerders.

Het REP-token van Augur komt op het podium bij Coinbase

Op 17 april ook Coinbase bekend gemaakt dat het het REP-token van Augur vermeldde op Coinbase.com en op zijn mobiele Android- en iOS-apps. De verhuizing komt nadat de uitwisseling eerder deze maand voor het eerst inkomende overdrachten van REP, naast EOS en MKR, naar Coinbase Pro toestond..

Het feit dat het bedrijf REP aanbiedt in de Verenigde Staten (met uitzondering van in New York) geeft aan dat hun complianceteam vond dat het token geen niet-geregistreerd beveiligingsaanbod was volgens de Amerikaanse federale wetgeving.

Augur is de meest spraakmakende marktplaats voor gedecentraliseerde voorspellingen van het Ethereum-ecosysteem. REP-tokens worden gebruikt om zijn markten te vergemakkelijken.

Koopdruk aangespoord door het noteringsnieuws zorgde ervoor dat de munt omhoogschoot van $ 19 USD naar $ 27 op de dag voordat hij weer dichter bij $ 20 kwam.

Momenteel de 33e grootste cryptovaluta op basis van marktkapitalisatie, zal de plaats van REP in het muntenspel op de middellange termijn waarschijnlijk hoger worden vanwege de ‘Coinbase Bump’, d.w.z. blootstelling aan de steeds populairder wordende fiat-crypto-gateway van de beurs..

En REP is klaar om de enige voorspellingen te zijn die de marktplaats op Coinbase speelt in de nabije toekomst, aangezien er geen andere op voorspellingen gerichte projecten meer zijn huidige batch tokens de uitwisseling overweegt momenteel notering.

De lijst benadrukt dat de muntselectie van de beurs zich uitbreidt, samen met zijn wereldwijde aanwezigheid.

Meer tokens, meer landen, meer… uitzetten

De belangrijkste beurs van Amerika is niet alleen gericht op het verbreden van zijn aanbod en zijn activiteiten. Het platform wil ook graag nieuwe soorten diensten aanbieden en veel meer worden dan alleen een eendimensionale crypto-uitwisseling.

Hoe? Door staking en governance-activiteiten voor zijn gebruikers te vergemakkelijken.

Coinbase Custody verklaarde vorige maand zoveel toen het aankondigde dat het staking-services ging aanbieden voor zijn Tezos (XTZ) -gebruikers. De uitwisseling kenmerkte de verhuizing als de eerste in zijn soort:

“Coinbase Custody beheert zijn eigen knooppunten en validators en onderwerpt ze aan dezelfde beveiligings- en infrastructuurnormen die de tientallen miljarden dollars veilig in cryptovaluta hebben opgeslagen die we de afgelopen zeven jaar hebben bewaard. Coinbase Custody is de eerste alles-in-één, echt institutionele uitzetservice. “

Destijds zei de uitwisseling dat het in de nabije toekomst ook zou gaan onderzoeken of er inzetdiensten voor Cosmos beschikbaar zouden komen en dat het faciliteren van Maker (MKR) governance-stemmen een andere belangrijke prioriteit zou zijn..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me