Chelan County PUD stelt hogere elektriciteitstarieven voor Bitcoin Miners voor

Bitcoin-mijnwerkers

Het Chelan County Public Utility District (PUD) in Washington heeft een nieuw voorstel voor een elektriciteitsprijsstructuur opgesteld voor Bitcoin-mijnwerkers in de provincie, zogenaamd bedoeld om de kosten van de toegenomen vraag naar stroom te verschuiven naar mijnwerkers.

Bitcoin-mijnwerkers

Hoger tarief voor mijnwerkers

Met het voorgestelde tarief zullen de variabele en de vaste kosten op één hoop worden gegooid in een nieuwe tariefstructuur voor elektriciteit. Volgens een rapport over Het in Washington gevestigde radiostation KPQ, dat de Customer Utilities Rate Adviser voor Chelan County PUD Lindsey Mohns citeerde, is er niet veel verschil tussen het huidige tarief en het voorgestelde tarief.

Om het verschil uit te leggen, merkte Mohns op dat de voorgestelde tariefstructuur gemodelleerd was naar de “bestaande tariefstructuur die cryptocurrency miners nu betalen”.

“Wat deze nieuwe tariefstructuur (schema 36) doet, is een marktoverweging over de energieprijs omdat we stroom op de markt zullen moeten kopen om de variabele belasting van cryptocurrency te kunnen bedienen.”

Ze voegde eraan toe dat de extra vraag naar stroom zou worden doorgeschoven naar mijnwerkers.

Kimberlee Craig, Public Information Officer van Chelan PUD, merkte ook op dat de PUD de voorgestelde tariefstructuur als alomvattend beschouwt, aangezien deze de “kosten dekt en de investering beschermt voor de klanten die er al zijn en veel in ons systeem hebben geïnvesteerd”.

De investering verwijst naar de infrastructuur die de provincie van stroom voorziet, en hier komen de hogere vaste kosten om de hoek kijken. De vaste kosten van de Chelan PUD of ‘voorafbetalingen’ zullen het nutsbedrijf helpen de slijtage van de infrastructuren die de systemen aandrijven, te dekken, met name de onderstations, de kerncomponent van de PUD.

“Dus de vooruitbetalingen houden rekening met de capaciteit die wordt gebruikt door cryptocurrency-mijnwerkers”, merkte Mohns op.

Bitcoin energieverbruik

Lees: Bitcoin-energieverbruik

Stroomaankopen

De PUD verklaarde ook dat het verhoogde tarief ook rekening houdt met de stroomaankopen die het op de markt doet, waarvan het opmerkt dat het niet noodzakelijkerwijs waterkracht hoeft te zijn, vanwege de lage kosten, maar dat het een energie en fossiele brandstoffen. “

De Chelan PUD ontmoette mijnwerkers tijdens een bijeenkomst op 7 november 2018, waar het hen op de hoogte bracht van de voorgestelde tariefstructuur, in de hoop op hun buy-in. Maar de PUD kreeg meer dan waarop hij had gerekend, omdat de mijnwerkers hun ongenoegen uitten dat ze buiten het besluitvormingsproces werden gelaten.

Een van de mijnwerkers, Denton Meier, die mede-eigenaar is van mijnbouwbedrijf Silicon Orchard, zei dat de mijnwerkers er kapot van waren dat het nutsbedrijf een dergelijke beslissing kon nemen zonder hen bij het proces te betrekken.

“Ik vind het leuk om commentaar te kunnen geven, maar het lijkt erop dat ze al een besluit hebben genomen. Wat ontbrak, is een rondetafelgesprek en meer een brainstormsessie. Hoe kunnen we de lokale economie beïnvloeden, hoe kunnen we samenwerken? Laten we een businesscase-scenario maken en de PUD daarin opnemen. “

Meier en andere mijnwerkers die bij de vergadering aanwezig waren, hadden het nutsbedrijf gewaarschuwd voor hun onwil om de nieuwe tariefstructuur te betalen, en dreigden hun bedrijfsactiviteiten elders te verplaatsen als de nieuwe elektriciteitstarieven werden goedgekeurd.

Hij voegde toe:

“Als je het in een groter geheel bekijkt, is het niet alleen mijnbouw, maar ook diensten die daaromheen kunnen gebeuren. Zoals het creëren van banen in programmeren, financiën en andere dingen die in de loop van de tijd met de cryptocurrency-markt zullen gebeuren. We hebben de mogelijkheid om daarvoor een hub te worden. Met tarieven die ons uit dat balspel prijzen, is het niet die wortel die we nodig hebben om die andere bedrijven te laten groeien, dus dat zal elders gebeuren. “

De provincie heeft een geschiedenis van onenigheid met mijnwerkers die in de regio actief zijn. Eerder dit jaar, de provincie heeft een moratorium uitgevaardigd en de gemeenschap geïnformeerd dat het geen nieuwe aanvragen zal accepteren van mijnwerkers, die de regio als een mijncentrum beschouwen vanwege de lage stroomprijzen. Destijds had de County gezegd dat cryptomining zijn energiebronnen onder druk zette en zijn belangrijkste doelen verstoorde. Het nutsbedrijf hintte ook naar lokale bitcoin-mijnbedrijven, die mogelijk niet geregistreerd waren en mijnmachines gebruikten zonder de nodige veiligheidsnormen of koelapparatuur.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me