Canadese overheidsinstantie helpt bij het ontwikkelen van Ethereum Blockchain Explorer

Canada Ethereum Blockchain Explorer

Volgens een persbericht eerder deze week ondersteunde de National Research Council of Canada (NRC) de ontwikkeling van een blockchain-verkenner. De nieuwe ontdekkingsreiziger is ontwikkeld met hulp van het Industrial Research Assistance Program (IRAP) van de NRC. Blockchain start-up Bitaccess heeft het nieuwe platform gebouwd en het wordt gehost op het veelgebruikte InterPlanetary File System (IPFS).

Canada Ethereum Blockchain Explorer

Bitaccess mede-oprichter Moe Adham, had dit te zeggen over het programma in een verklaring die werd afgelegd nadat de nieuwe verkenner was uitgebracht,

“Ons doel is om instellingen in staat te stellen volledig transparant te worden en kiezers in staat te stellen deel te nemen aan de verificatie en validatie van openbare informatie”, en vervolgde: “We hebben de [IPFS] gebouwd als een eenvoudige applicatie met een laag risico voor instellingen om kennis te maken met blockchain-technologie. “

De NRC legde uit dat ze voor IPFS kozen omdat het werkt als een peer-to-peer netwerk voor het delen van bestanden dat zeer goed bestand is tegen schokken. Programma’s die op de IPFS worden gehost, kunnen bijna niet worden gewijzigd of verwijderd. Gebruikers kunnen deze nieuwe verkenner gebruiken om informatie te vinden over openbare subsidies en andere onderwerpen op de Ethereum-blockchain.

Canada was in de 20e eeuw geen belangrijk ontwikkelingscentrum voor geavanceerde technologie, maar dat lijkt te veranderen. Ethereum werd min of meer in Canada geboren en tal van blockchain-start-ups hebben ervoor gekozen om van Canada hun thuis te maken.

Wat is IPFS?

Lezen: Wat is interplanetair bestandssysteem IPFS? 

Canada speelt een leidende rol bij blockchain-investeringen

De financiële markten van Canada worden vaak overschaduwd door hun buur in het zuiden. De Amerikaanse financiële markten zijn misschien wel de grootste ter wereld, maar Canada biedt veel flexibiliteit aan innovators die het zich niet kunnen veroorloven om te gaan met de enorme kosten van bureaucratie in de VS. De eerste crypto-miners die naar de beurs gingen, deden dat in Canada, vanwege het gemak van zakendoen daar.

HIVE Blockchain was vorig jaar een marktliefhebber op de TSX-V (Toronto Venture Exchange). Zoals de meeste dingen in de crypto-sector, is het sindsdien afgekoeld. Canada was ook het eerste grote land dat een blockchain-ETF toestond om op hun beurzen te vermelden. Volgende maand lijkt het erop dat er weer een blockchain ETF zal worden genoteerd voor openbare handel.

Lezen: HIVE Blockchain-technologieën: beursgenoteerd Crypto Mining Company

De blockchain ETF die in Vancouver is gevestigd First Block Capital (FBC) plannen om volgende maand op de lijst te zetten, zullen niet de legendarische Bitcoin ETF zijn waar Amerikaanse beleggers op hebben gewacht. In plaats van zich te concentreren op de enorm vluchtige crypto-sector, is FBC van plan te investeren in grote bedrijven die werken met blockchain-technologie.

FBC kijkt naar bedrijven als IBM, Maserk en Walmart, waarschijnlijk omdat ze blockchain-patenten veiligstellen en de mogelijkheid hebben om langetermijnontwikkelingsprogramma’s op zich te nemen. Deze ETF levert misschien niet het soort rendement op dat sommige tokens vorig jaar hebben gecreëerd, maar op de lange termijn kan het een veiligere manier blijken te zijn om in de blockchain-ruimte te investeren..

Novogratz ging naar Canada

Mike Novogratz is een van de meest uitgesproken voorstanders van blockchain in de publieke arena. Als voormalig werknemer van Goldman Sachs heeft hij meer dan een jaar gewerkt om zijn crypto-handelsbank, Galaxy Digital Holdings genaamd, openbaar te maken. Het gebeurde uiteindelijk begin augustus, hoewel de huidige bearmarkt in cryptoprijzen Galaxy niet veel heeft geholpen.

Galaxy Digital

Lezen: de Crypto Merchant Bank van Mike Novogratz verliest veel in het eerste kwartaal

Mike Novogratz had dit te zeggen vlak voordat Galaxy-aandelen begonnen te handelen op de TSX-V,

“Als ik wist wat ik nu weet, wist dat de cryptomarkten evenzeer zouden bezwijmen en het zo lang zou duren, zou ik misschien nog een jaar of zo privé zijn gebleven en daarna openbaar zijn geworden”, zei hij in een interview. met BNN Bloomberg, “Maar ik denk niet dat het een vergissing is.”

Hoewel de aandelen aanvankelijk stegen tot meer dan C $ 3, zijn ze sindsdien gedaald tot C $ 2,35. Andere bedrijven, zoals HIVE Blockchain, hebben nog grotere dalingen gezien sinds de onstuimige dagen van 2017. HIVE-aandelen stegen tot C $ 4,71, hoewel ze onlangs verhandeld werden tot C $ 0,68. Ongeacht de achtbaanrit in cryptoprijzen, heeft Canada laten zien dat het bereid is blockchain-technologie te accepteren en start-ups de risico’s te laten nemen die kunnen leiden tot geweldige bedrijven.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me