Blockstack en Lambda School werken samen aan het dApp-coderingsprogramma

Blockstack Lambda

Het gedecentraliseerde computerbedrijf Blockstack PBC werkt samen met de programmeergerichte Lambda School – waar studenten niet vooraf collegegeld betalen, maar pas nadat ze zijn afgestudeerd – op een nieuw educatief programma voor het bouwen van dapps.

Blockstack Lambda

Het programma, dat op 13 augustus werd onthuld, zal Lambda-studenten ervaring laten opdoen in het gebruik van de ontwikkeltools van Blockstack, zoals Patrick Stanley, hoofd groei bij Blockstack, uitlegde in een blogpost op dinsdag:

“Als onderdeel van de samenwerking zal Lambda School nauw samenwerken met Blockstack PBC om educatief materiaal en actieve leersessies voor studenten aan te bieden, die hen zullen voorbereiden om apps te bouwen met behulp van Blockstack’s open source ontwikkelaarstools en netwerk. Deze apps zijn gericht op beveiliging, privacy en gegevenseigendom door het gebruik van Blockstack’s gedecentraliseerde domeinnaamsysteem, gecodeerde privé-cloudopslag en toegepaste cryptografie. “

Met name alle studenten die deelnemen aan het nieuwe gecoördineerde programma van de startups, zullen tegelijkertijd ook het in-house App Mining-programma van Blockstack invoeren, waar ontwikkelaars inkomsten kunnen verdienen voor het bouwen van gedecentraliseerde apps met behulp van de infrastructuur van Blockstack..

Verhaal van twee startups die samenwerken:

– Lambda School, die opnieuw uitvindt hoe universiteiten werken en programmeervaardigheden bijbrengt aan de nieuwe generatie

– Blockstack, die opnieuw uitvindt hoe cloud computing werkt en ontwikkelaars de juiste tools geeft voor Web 3.0

Voorwaarts! &# 128640; https://t.co/hm0J8TlYrB pic.twitter.com/H05NhPOmMl

– Muneeb (@muneeb) 13 augustus 2019

Op dit moment betaalt de App Mining elke maand ongeveer $ 200.000 USD uit – hoewel dat cijfer tegen het volgende voorjaar tot wel 400 procent zou kunnen stijgen naarmate er meer Blockstack’s Stacks (STX) -tokens in de campagne worden geïnvesteerd, zei het bedrijf in juli. Aankondiging.

“Dit is het soort programma waarvan ik wenste dat het voor mij beschikbaar was toen ik een jonge student was, en ik twijfel er niet aan dat de lessen die hier zijn geleerd, Lambda School-studenten zullen helpen om uit te blinken wanneer ze hun nieuwe carrière ingaan en zelfs nieuwe bedrijven starten,” Blockstack PBC zei CEO Muneeb Ali op het nieuws.

Austen Allred, medeoprichter en CEO van Lambda, merkte op dat de samenwerking Lambda-leerlingen een manier zal bieden om geld te verdienen terwijl ze zich inschrijven voor de meeslepende online school.

“Het geeft Lambda School-studenten een directe weg om echte ontwikkelingservaring op te doen en tegelijkertijd extra inkomen voor hun werk te verdienen,” zei Allred.

Blockstack heeft onlangs SEC-kwalificatie gekregen voor het aanbieden van tokens

Eerder deze zomer onthulde het leiderschap van Blockstack dat de startup goedkeuring had gekregen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) om zijn STX-tokens aan Amerikaanse investeerders aan te bieden in een openbare verkoop..

De gelegenheid was de eerste keer ooit dat een cryptocurrency-aanbod SEC-kwalificatie heeft ontvangen. In het bijzonder kwalificeerde de SEC het daaropvolgende Stacks-aanbod met het Regulation A + -kader van de toezichthouder – een alternatief voor de eerste openbare aanbieding (IPO) dat kleine bedrijven kunnen gebruiken om fondsen te werven.

Destijds zei het Blockstack-team dat andere cryptoprojecten hun aanpak met de SEC als voorbeeld zouden kunnen gebruiken en dat de mijlpaal een stap voorwaarts was voor de crypto-economie als geheel:

“We hebben besloten om met Amerikaanse toezichthouders samen te werken om een ​​wettelijk kader voor ons tokenaanbod te vinden, omdat we ons tokenaanbod voor het grote publiek wilden openen, zonder de VS uit te sluiten. Wij geloven dat dit de moeilijkere maar betere weg was om te bewandelen. We hopen dat dit regelgevingskader de toegang tot ons netwerk zal democratiseren en dat andere projecten mogelijk ons ​​wettelijk kader als voorbeeld kunnen gebruiken. “

Bij de kwalificatie verspilde Blockstack geen tijd met het lanceren van hun STX-uitverkoop, die op 11 juli begon. In het verlengde daarvan gebruikte het bedrijf het aanbod als een kans om nog eens $ 12 miljoen aan STX toe te wijzen aan zijn App Mining-programma.

Een paar dagen nadat de gekwalificeerde openbare verkoop begon, onthulde het cryptobedrijf zijn specifieke routekaart om zijn maandelijkse App Mining-uitbetalingen te verhogen tot het equivalent van $ 1 miljoen in STX:

“In november zijn we van plan de maandelijkse uitbetaling te verhogen tot $ 500.000, volledig betaald in STX (we zijn van plan BTC uit te faseren). In februari verwachten we een stijging tot $ 700.000 in STX, om uiteindelijk in mei 2020 $ 1.000.000 in STX te bereiken. “

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me