Amerikaans congreslid stelt rekeningen op om blockchain en virtuele valuta te ontwikkelen

Amerikaans congres

Er zijn plannen om nieuwe wetsvoorstellen in de lagere kamer van de wetgevende arm in te voeren die de activiteiten van blockchain-technologie en de virtuele valuta-industrie onderschrijven.

De Amerikaanse vertegenwoordiger voor het 6e congresdistrict van Minnesota, Thomas Emmer, maakte dit bekend na de Aankondiging van drie blockchain-gecentreerde rekeningen op vrijdag. Hij maakte zijn voornemen bekend om de wetsvoorstellen in het Congres in te dienen naarmate de weken vorderden. De meervoudige rekeningen behandelen een breed scala aan bijkomende problemen binnen de snelgroeiende blockchain-industrie. Dit omvat inspanningen gericht op het ontwikkelen van de industrie, het stimuleren van activiteiten van mijnwerkers en het opzetten van regelgevende maatregelen voor de snelle kwijtschelding van virtuele valuta-gerelateerde belastingen.

Amerikaans congres

Het persbericht gaf inzicht in hoe deze facturen bedoeld zijn om de ondersteuning te bieden die nodig is om de groei van de ontluikende industrie te stimuleren.

In de woorden van Emmer:

“De Verenigde Staten moeten prioriteit geven aan het versnellen van de ontwikkeling van blockchain-technologie en een omgeving creëren waarin de Amerikaanse particuliere sector voorop kan lopen op het gebied van innovatie en verdere groei.”

Hij benadrukte ook de noodzaak voor wetgevers om de mogelijkheden van de nieuwe technologie te benutten door beleid te formuleren dat de groei ervan bevordert..

Rekeningen om ruimte te bieden in de crypto-industrie

Het bieden van een stimulerende omgeving is van essentieel belang, en als zodanig zal de kern van de rekeningen zich meer richten op de regelgevende maatregelen binnen de industrie, vooral omdat het zowel ontwikkelaars als gebruikers positief beïnvloedt bij het onder de aandacht brengen van hun initiatieven. Met andere woorden, het primaire doel van deze rekeningen is om het bouwen, mijnen en ruilen van cryptocurrencies binnen de marktruimte te bevorderen..

De Verenigde Staten behoren tot de voorlopers als het gaat om het gebruik van cryptocurrencies. In de poging om de innovaties van de afgelopen jaren te consolideren, betuigt het eerste wetsvoorstel “steun voor de industrie en de ontwikkeling ervan” in de VS door te pleiten voor “een lichte, consistente en eenvoudige juridische omgeving”.

Als onderdeel van de inspanningen om de uitsluiting van cryptocurrency-mijnwerkers van de Bank Secrecy Act’s (BSA) -definitie van een geldzender te versterken, is het tweede wetsvoorstel gericht op het handhaven van de uitspraak van het Amerikaanse Financial Crimes Enforcement Network, dat mijnwerkers niet erkent als geldoverbrengers. Van cryptocurrency-mijnwerkers wordt dus niet verwacht dat ze zich registreren als geldtransmitters, omdat ze “nooit de controle over consumentenfondsen overnemen”.

Aanbieders van minisignatuurportemonnees vallen onder de tweede factuur, uitgaande van de aard van hun diensten waarmee gebruikers hun persoonlijke online winkelinformatie kunnen beheren.

Er kunnen gevallen zijn waarin het protocol een radicale verandering ondergaat en daardoor blokken of transacties valideert die eerder ongeldig waren gemaakt of vice versa. Het derde wetsvoorstel beoogt het creëren van een “veilige haven” om ervoor te zorgen dat belastingbetalers niet de dupe worden van cryptocurrencies die het gevolg zijn van een netwerkhard fork. Wanneer het in de wet wordt aangenomen, wordt verwacht dat dit wetsvoorstel de belastingbetaler zal beschermen tegen ongerechtvaardigde boetes die worden opgelegd door de Internal Revenue Service (IRS). Wanneer belastingbetalers winst uit tokens melden, worden ze vaak geconfronteerd met heffingen die als controversieel kunnen worden beschouwd, aangezien het cryptocurrency-schema niet goed gedefinieerd is.

Congressional Committee roept op tot een alomvattende belastingstrategie voor virtuele valuta

Er wordt aan herinnerd dat de controverse rond de gehulde cryptocurrency-belastingcodes werd aangepakt in een open brief verzonden naar de Internal Revenue Service (IRS) door het Congressional Committee on Ways and Means op 17 mei 2017.

Het Comité wees erop dat de belastinginstantie de codes moet verduidelijken om investeerders de vooruitziende blik te geven die ze nodig hebben om in de sector te gedijen. Hoewel deze malaise meer dan een jaar later wordt aangepakt, zijn de wetgevers nog steeds niet tevreden met de hervormingen die mogelijk zijn doorgevoerd om de belastingbetalers te verlichten van de last die ze ondergaan bij het afdragen van vermogenswinstbelasting over hun cryptocurrencies..

“… De IRS blijft haar handhavingsactiviteiten uitbreiden zonder verdere richtlijnen voor belastingbetalers te geven. Daarom schrijven we vandaag opnieuw om de IRS dringend aan te sporen bijgewerkte richtlijnen uit te brengen, die extra duidelijkheid bieden aan belastingbetalers die hun belastingverplichtingen bij het gebruik van virtuele valuta beter willen begrijpen en naleven, ”aldus de brief..

Om het belang van hun aanbeveling te onderstrepen, verwezen de wetgevers naar de inspanningen van andere organisaties die zich bij het discours hebben aangesloten voor hetzelfde streven. Deze organisaties omvatten de Association of International Certified Professional Accountants, de American Bar Association en de Treasury Inspector General for Tax Administration. Deze organisaties hebben ook indruk gemaakt op de noodzaak voor IRS “om een ​​alomvattende belastingstrategie voor virtuele valuta te ontwikkelen.”

Daartoe wordt gehoopt dat het bureau op of vóór 17 oktober 2018 de nodige aanpassingen zal doorvoeren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me