Sådan mines X-CASH (XCA): Komplet begyndervejledning

Sådan mines X-Cash

X-KONTANT er en kryptokurrency, der sigter mod at give en måde at overføre penge til meget lidt. Mønten har en maksimal forsyning på 100 milliarder, og gebyrerne ligger ca. 1,14XCA lige nu. Dette ville betyde, at selvom denne mønt havde en markedsværdi på en milliard dollar, ville gebyrerne stadig være omkring 0,01 USD til at flytte penge.

Hvad angår X-CASHs funktioner, er de en gaffel af Monero. På grund af dette har X-CASH Moneros privatlivsaspekter ved sig kaldet RingCT. De tillader mixins på 1-10 med 0 mixin-kapacitet på køreplanen om få måneder.Mønten har også et minut blokeringstider og er baseret på anti ASIC-cryptongiht_v7-algoritmen.

Med hensyn til X-CASHs unikhed er det en mønt, der blev lanceret den 30. juli 2018 af et selvfinansieret “no ICO” -team på tre, der sigter mod at integrere X-CASH i bankverdenen, da deres grundlægger er en tidligere handelsmand for en stor bank.

Sådan mines X-Cash

Holdet er meget aktivt på BitcoinTalk, telegram og Uenighed. De er også meget aktive i udviklingen af ​​X-CASH med allerede frigivet en Windows GUI-tegnebog og mac, linux, web og mobil på køreplanen, alt ved årets udgang.

Møntstrukturen er som følger

  • 60% af den mønt, der skal udvindes
  • 40% premine. Fordelingen af ​​preminen er til
  • 20% er luftdroppet til samfundet, 1% i de næste 20 måneder (mere om luftdrop og dusør på https://bitcointalk.org/index.php?topic=4781246.0)
  • 10% er for teamet til udviklingsomkostninger, udvekslingsfortegnelser osv
  • 5% er til private investorer, som, hvis de ikke sælges om 6 måneder, vil blive droppet til samfundet

5% er for holdet og nye teammedlemmer (2% er allerede uddelt), hvor midlerne betales 20% hver gang markedsdækningen stiger med en faktor på 10X. Så hvis mønten når 10 mio. Markedsværdi, betales 20% af holdets midler til dem, hvis markedsværdien er 100 millioner, betales yderligere 20% af holdets midler osv., Så det er en god chance for, at 60% af det 5% udbetales aldrig.

Nu hvor vi kender detaljerne om X-CASH, skal vi gå ud på at udvinde noget XCA!

X-CASH-videregivelse

Jeg behøver at nævne, at jeg er CTO for X-CASH og dermed også et af teammedlemmerne i X-CASH (Det er også på X-CASH-webstedet) Jeg føler, at jeg har brug for at lade læserne af denne artikel ved det.

Nogle generelle minetip

Så før vi starter denne tutorial, har jeg to tip til at få mest muligt ud af din minedriftoplevelse. Sørg først for, at du har de nyeste drivere til dine GPU’er. For det andet bliver de fleste minesoftware markeret som en virus fra virusscannere. På grund af dette, hvis din minedrift på din normale hverdag eller gamingcomputer, der har et antivirus installeret, vil du udelukke minesoftwaren fra antivirusprogrammet. Hvad jeg kan lide at gøre, er at jeg laver en mappe og derefter lægger al min minesoftware i undermapper. Jeg ekskluderer derefter mappen på øverste niveau fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer al minesoftware.

Minedrift puljer

Den første ting, vi har brug for, er en minedrift. Du kan solo mine, men udbetalingerne kan tage måneder afhængigt af hvor stærk din minedrift er, og minedriftene opkræver normalt et meget lille gebyr (1% eller mindre). Brug af en pool giver dig mulighed for at modtage ensartede udbetalinger flere gange om dagen.

Til X-CASH skal jeg skrive vejledningen ved hjælp af den officielle X-CASH-pool, da jeg ved, at den er pålidelig. Dette er placeret på http://minexcash.com/  Gebyrerne er 2% for denne pool, fordi X-CASH-teamet forsøger at decentralisere minedriftene, da lige nu 85% af XCA-minedrift er på den officielle pool. Jeg opfordrer dog alle til at se på at deltage i en community run pool, da disse alle er meget billigere i procent af mineafgifter og til at hjælpe med at decentralisere hashprocenten. Samfundsbassinerne kan findes på https://x-cash.org/miningpools/

Med hensyn til deres funktioner, deres store pool, de er placeret i EU (Frankrig), de opkræver 2% gebyrer, de har en SSL-forbindelse tilgængelig til brug til minedrift, de understøtter minedrift direkte til en udveksling, brugerdefineret vanskelighed og de har en tilpasset betalingstærskel. Dette betyder, at du kan indstille til det beløb, du ønsker, at puljen automatisk skal betale dig til.

De har også en række forskellige porte at oprette forbindelse til:

Brug 3333 ved minedrift ved hjælp af en CPU

Brug 5555, hvis minedrift bruger en GPU (en eller to GPU’er, for eksempel en spilcomputer)

Brug 7777, hvis minedrift bruger en GPU-minedrift (flere GPU’er som 3 eller mere pr. Computer)

Brug 9000 ved minedrift ved hjælp af SSL

Brug 9999 ved minedrift ved hjælp af Nicehash

Vi oprettede også en konfigurationsgenerator til poolen og de 3 mest populære cryptonight minearbejdere, så du nemt kan opsætte din minesoftware.

du udfylder bare detaljerne, markerer afkrydsningsfelterne for, hvilke GPU’er du vil bruge, og klik derefter på se mere for cryptonight-minesoftwaren, du bruger.

Konfiguration af minesoftwaren

Til CPU, GPU – Nvidia og GPU – AMD tutorials bruger vi xmr-stak. Det er open source, det mest tilpasselige, og giver dig mulighed for at udvinde ved hjælp af en blanding af Nvidia og AMD GPU’er såvel som din CPU, alt fra et vindue. Den er også tilgængelig til Windows og Linux.

Du kan downloade xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases Den seneste version er 2.4.7, hvilket vi bruger i denne vejledning. Hvis du har brug for Linux, skal du downloade kildekoden og oprette softwaren. Denne vejledning fokuserer ikke på, hvordan man bygger xmr-stak fra kilden.

Første gang du kører xmr-stak, skal du konfigurere det lidt. Vi dækker den oprindelige konfiguration her, og så kan du læse om, hvordan du konfigurerer minearbejderen i det afsnit, der vedrører dig (CPU, GPU – Nvidia og GPU – AMD)

Når du først kører xmr-stak, får du to cmd-vinduer

Du kan lukke den, der siger, at den skulle køres for at have administratorrettigheder.

Du vil derefter blive præsenteret for en række trin, der vil guide dig gennem første gang initialisering af softwaren. Når du har gennemført dette, behøver du ikke gøre det igen.

Initialiseringstrinnene stiller følgende spørgsmål:

Indtast en port, du vil bruge fjernovervågningen til. Normalt er 8000 eller 3000 tilgængelige på de fleste hjemmecomputernetværk. Senere, for at overvåge dine minedriftcomputere, kan du skrive den ip-adresse og port, du vælger af din minedriftcomputer, i en webbrowser på enhver anden enhed, der er forbundet til dit netværk, for at se din samlede hastighed og andre detaljerede rapporter

Valuta: – Du vil gerne skrive “cryptonight_v7”

Pooladresse – Dette er adressen og porten til den pool, du vil udvinde på. For eksempel skrev jeg “minexcash.com:7777”

Brugernavn – Dette er din offentlige nøgle til din tegnebog.

For eksempel ville jeg sætte

XCA1jCj23qwJ45QR47fHMA3HYXuP13SSqa4AhdKoFFXWSz6rwjmzdxmAnKV9A3dYRp1yZiYnVwuLTAuyuXomMhsu5QojRPmFCE

Adgangskode – skriv “x”

SSL-support – skriv “n”

Vil du bruge Nicehash – skriv “n”

Vil du bruge flere puljer – skriv “n”

På dette tidspunkt skal softwaren starte minedrift. Vent, indtil der står “logget ind på mining_pool: port”, og luk derefter minesoftwaren. Hvis du kigger i mappen, hvor minearbejderen er gemt, skulle den have lavet tekstfiler til din CPU og dit grafikkort (Nvidia eller AMD). De hedder cpu.txt, nvidia.txt, amd.txt. Det opretter også en config.txt og en pools.txt. I de næste sektioner viser vi, hvordan du redigerer txt-filerne for hver minedriftskomponent, samt hvordan du deaktiverer et bestemt GPU-mærke eller CPU fra minedrift.

Poolkonfiguration

På dette tidspunkt skal din pools.txt være konfigureret, men jeg viser dig, hvordan du også konfigurerer det manuelt. Åbn pools.txt, og du skal se noget lignende

Hvis du nogensinde vil skifte server, skal du redigere pool_adressen. For at ændre tegnebøger redigerer du wallet_addressen. Lad den stive_id være tom. Skift pool_password afhængigt af din poolkonfiguration.

I bunden har du valuta. Du skal fortælle XMR-Stak, hvilken valuta det er din minedrift. De understøtter de fleste Cryptonight-mønter, så du kan bare skrive navnet på mønten fra listen i txt-filen. Hvis den mønt, du vil udvinde, ikke er på listen, skal du vide, hvilken algoritme den bruger, og bruge algoritmens navn til valutaen. Hvis deres er en whattomine-lommeregner til din mønt, så viser whattomine normalt algoritmen, ellers kan du sandsynligvis finde oplysningerne på møntsiden.

CPU-minedrift

For så vidt angår CPU-minedrift er Cryptonight-algoritmen den mest rentable algoritme at bruge en CPU på. Til minedrift med CPU har vi muligheden for at bruge xmr-stak eller xmrig. xmr-stak har kun forudkompilerede binære filer til Windows, mens xmrig har dem til Windows og Linux. De har begge kildekoden, så du kan kompilere dem selv til at arbejde med Linux, hvis du har brug for det.

Du kan downloade xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan downloade xmrig CPU på https://github.com/xmrig/xmrig/releases

Til denne tutorial bruger vi xmr-stak.

Når vi har gennemgået den oprindelige opsætning, skal vi være klar til minedrift. En ting at gøre er at prøve at finjustere cpu.txt-indstillingerne, som xmr-stak oprettede for os, for at få den højest mulige hashrate.

Jeg fandt ud af, at i det mindste for CPU genererer programmet normalt de bedst mulige konfigurationsindstillinger automatisk. Kommentarerne i cpu.txt gør et godt stykke arbejde med at forklare hver indstilling, og hvordan du kan prøve at få mere ydelse ud af din maskine.

Når du har konfigureret cpu.txt, skal vi nu oprette en startbatchfil for at køre programmet.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

xmr-stak.exe valgfri_flag

Udskift “optional_flags” med intet, hvis du vil have maskinen til at udvinde ved hjælp af CPU’en og enhver anden GPU i maskinen eller det følgende

–NoCPU Dette deaktiverer CPU’en fra minedrift.

–NoNVIDIA Dette deaktiverer alle Nvidia GPU’er i dit system fra minedrift.

–NoAMD Dette deaktiverer alle AMD GPU’er i dit system fra minedrift.

For eksempel er min opsætning:

xmr-stak.exe –noNVIDIA

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

For at se den samlede hastighed til enhver tid skal du trykke på “h” -tasten på tastaturet, når minesoftwaren er i fokus.

GPU Mining – Nvidia

For så vidt angår GPU-minedrift ved hjælp af Nvidia GPU’er, har vi muligheden for at bruge xmr-stak eller xmrig. xmr-stak har kun forudkompilerede binære filer til Windows, mens xmrig har dem til Windows og Linux. De har begge kildekoden, så du kan kompilere dem selv til at arbejde med Linux, hvis du har brug for det.

Du kan downloade xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan downloade xmrig Nvidia på https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

Til denne tutorial bruger vi xmr-stak.

Når vi har gennemgået den oprindelige opsætning, skal vi være klar til minedrift. En ting at gøre er at prøve at tilpasse nvidia.txt-indstillingerne, som xmr-stak oprettede for os, for at få den højest mulige hash-hastighed.

Jeg fandt ud af, at for GPU kan du tilpasse indstillingerne for at få lidt mere ydeevne, men generelt genererer programmet normalt de bedst mulige konfigurationsindstillinger automatisk. Kommentarerne i nvidia.txt gør et godt stykke arbejde med at forklare hver indstilling, og hvordan du kan prøve at få mere ydelse ud af din maskine.

Når du har konfigureret nvidia.txt, skal vi nu oprette en start-batch-fil for at køre programmet.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

xmr-stak.exe valgfri_flag

Udskift “optional_flags” med intet, hvis du vil have maskinen til at udvinde ved hjælp af CPU’en og enhver anden GPU i maskinen eller det følgende

–NoCPU Dette deaktiverer CPU’en fra minedrift.

–NoNVIDIA Dette deaktiverer alle Nvidia GPU’er i dit system fra minedrift.

–NoAMD Dette deaktiverer alle AMD GPU’er i dit system fra minedrift.

For eksempel er min opsætning:

xmr-stak.exe – ingenCPU

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

For at se den samlede hastighed til enhver tid skal du trykke på “h” -tasten på tastaturet, når minesoftwaren er i fokus.

GPU Mining – AMD

For så vidt angår GPU-minedrift ved hjælp af AMD GPU’er, har vi muligheden for at bruge xmr-stak, xmrig, Cast XMR eller Claymore’s Cryptonote AMD-minearbejder.

Du kan downloade xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan downloade xmrig Nvidia på https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

Du kan downloade Cast XMR på https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256917.0;all

Du kan downloade Claymores Cryptonote AMD-minearbejder på https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0

Til denne tutorial bruger vi xmr-stak.

Når vi har gennemgået den oprindelige opsætning, skal vi være klar til minedrift. Én ting at gøre er at prøve at tilpasse amd.txt-indstillingerne, som xmr-stak oprettede for os, for at få den højest mulige hashrate.

Jeg fandt ud af, at for GPU kan du tilpasse indstillingerne for at få lidt mere ydeevne, men generelt genererer programmet normalt de bedst mulige konfigurationsindstillinger automatisk. For mit Vega-system måtte jeg tilføje dobbelte tråde pr. GPU. Kommentarerne i amd.txt gør et godt stykke arbejde med at forklare hver indstilling, og hvordan du kan prøve at få mere ydelse ud af din maskine.

Når du har konfigureret amd.txt, skal vi nu oprette en start-batch-fil for at køre programmet.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

xmr-stak.exe valgfri_flag

Udskift “optional_flags” med intet, hvis du vil have maskinen til at udvinde ved hjælp af CPU’en og enhver anden GPU i maskinen eller det følgende

–NoCPU Dette deaktiverer CPU’en fra minedrift.

–NoNVIDIA Dette deaktiverer alle Nvidia GPU’er i dit system fra minedrift.

–NoAMD Dette deaktiverer alle AMD GPU’er i dit system fra minedrift.

For eksempel er min opsætning:

xmr-stak.exe – ingenCPU

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

For at se den samlede hastighed til enhver tid skal du trykke på “h” -tasten på tastaturet, når minesoftwaren er i fokus.

Hvis der er problemer, har du muligvis ikke nok virtuel hukommelse. Du har muligvis brug for 16 GB virtuel hukommelse (til Vega GPU’er har du brug for mere som 16 GB pr. GPU) for at ændre dette, gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> System og klik på Avancerede systemindstillinger til venstre. Derfra skal du klikke på indstillinger under den avancerede fane. Klik derefter på skift, og fjern derefter afkrydsningen automatisk fra den tredje skærm, vælg brugerdefineret størrelse, og skriv størrelsen (i MB) for begge tekstfelter. Tryk derefter på knappen Set, og derefter på knappen OK.

Generel fejlfinding

En ting at overvåge for er uaktuelle eller afviste aktier. Hvis du ser mange forældede aktier, kan du prøve en server, der er tættere på dig. Hvis du ser mange afviste aktier, så prøv at sænke minearbejderens intensitet, hvis den er tilgængelig.

Konfiguration af den tilpassede betalingstærskel

Standard er minimumudbetaling er 10000 XCA. Hvis du vil konfigurere det højere, skal du gå til http://minexcash.com/#settings derefter få din IPV4 offentlige IP-adresse. Indtast det derefter i tekstfeltet “miner IP-adresse”

Indtast derefter det ønskede beløb (op til 10 mio. XCA) i tekstfeltet for minimumsudbetalinger, og klik derefter på knappen Set.

Hvor meget XCA tjener jeg om dagen?

X-CASH blev netop frigivet den 30. juli 2018, så vi var ikke på en børs endnu (vi ansøger i øjeblikket og går efter de mere kendte børser) på grund af dette er der endnu ingen pris forbundet med X-CASH. Til beregning af, hvor mange mønter du ville modtage om dagen, kan du bruge minepulver-regnemaskinen. Dette er vil give et groft skøn.

http://minexcash.com/#market

For mit 3 vega-system er shows, skal jeg lave omkring 551.774 XCA om dagen. Dette tal vil ændre sig meget selv hele dagen, da vores samlede netværkshashrate stadig er lille (2MH), hvilket betyder, at dette er et virkelig groft skøn.

Det er det. Du skal nu udvinde X-CASH! Sørg for at indtaste din offentlige nøgle i minedriftens instrumentbræt for at holde styr på dine statistikker. Sørg også for at registrere dig for din dusør og luftfaldet. Vi er i runde 2 af bounty, så de næste 10.000 brugere, der tilmelder sig bounty, får 10.000 XCA gratis! Airdrop åbner også om et par dage.

Hvis du ønsker at deltage i vores samfund, vores uoverensstemmelse og telegram er aktive, og det er her, vi offentliggør meddelelser.

Vi har også en ugentlig statusrapport skrevet af vores CEO den medium

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me