Sådan mines Monero: Komplet begyndervejledning

Hvordan man udvinder Monero

Monero er en privatlivsfokuseret mønt, der i øjeblikket sidder omkring top 10 af Cryptocurrency efter marketcap. Minedrift Monero kan være en rentabel venture på grund af sin kryptografiske algoritme, der er resistent over for ASIC’s minedrift. Dette betyder, at alle med en CPU eller GPU kan mine til Monero.

Denne guide viser dig, hvilke softwareprogrammer du har brug for, og hvordan du indstiller disse programmer, så du kan udvinde Monero på få minutter.

Hvordan man udvinder Monero

Monero Mining Software

Følgende er en liste over måder at udvinde Monero på, og hvilken software der skal bruges til minedrift:

AMD-kort

 • XMR Stak 2% Dev-gebyr (medmindre du selv er kompileret)
 • Wolf’s Miner No Dev-gebyr (ikke så optimeret)

nVidia-kort

 • XMR Stak 2% Dev-gebyr (medmindre du selv er kompileret)
 • CC Minearbejder

CPU’er (Intel / AMD)

 • Monero Spelunker
 • XMR Stak
 • Ulve Minearbejder

Installer minesoftware

XMR Stak er for nylig kommet med en opdatering, der giver brugerne mulighed for simpelthen at downloade et installationsprogram uanset den hardware, de planlægger at bruge. Derfor bruger vi XMR Stak i denne vejledning, da det altid giver gode resultater og er meget brugervenligt.

XMR Stak kan downloades her link. Bemærk, at nogle af antivirusprogrammerne henter minesoftware som ondsindede filer. For at være sikker skal du altid kontrollere, at du downloader fra den officielle kilde.

Den seneste version af XMR Stak gør det meget nemt at opsætte. Vi antager, at brugerne bruger Windows til dette, men Linux- og MacOS-versioner er også tilgængelige. Du skal blot downloade fra linket ovenfor, pakke ud til en filplacering og køre den eksekverbare.

Deltag i Mining Pool

Når du kører applikationen, vil den spørge, om du vil udvinde Monero eller Aeon. Vi vælger Monero. Derefter beder den os om at indtaste pooladressen. At blive involveret i en god minedrift er vigtig, da solo minedrift kan give lidt eller ingen belønninger uden en ekstremt høj hashrate. Puljerne kommer normalt med et mindre gebyr, men det er berettiget at få en ensartet indkomst. Nogle af de minedriftbassiner, vi kan bruge til Monero, er:

MineXMR

 • Servere i: Frankrig, Tyskland, Canada
 • 1% poolgebyr
 • ~ 25.000 forbundne brugere
 • 0,5XMR Minimum udbetaling

Moneropool

 • 0,5XMR Minimum udbetaling

Nanopool

 • Servere i: Europa (2), USA øst, USA vest, Asien
 • 1% poolgebyr og udbetalingskommission på 0,015XMR
 • ~ 5000 forbundne brugere
 • 1XMR Minimum udbetaling

Dværgpool

 • Servere i: Europa, USA
 • 1,5% poolgebyr og udbetalingskommission på 0,014XMR for udveksling af tegnebøger eller 0,008XMR for normale tegnebøger

Til denne vejledning bruger vi MineXMR-softwaren, da den har de laveste gebyrer og er den nærmeste server for mig (du vil vælge den server, der er tættest på din placering for at minimere latens). Det følgende billede viser forbindelsesdetaljerne til mineXMR, som vi vil indtaste i applikationen.

Til mine anvendelser vil jeg indtaste den server, jeg ønsker at bruge med portnummeret, i applikationen. For eksempel bruger jeg ‘ca.minexmr.com:5555’.

Monero Wallet-adresse

Når dette er afsluttet, beder det om din tegnebog-adresse (eller pool-login, hvis du bruger noget som Supernova). Se denne Monero-guide for at opsætte en tegnebog. Når du har dit tegnebog-id, skal du indtaste det i applikationen. For adgangskode i vores tilfælde kan vi bare trykke på Enter. MineXMR-poolen understøtter ikke TLS / SSL, så vi bruger ikke eller ‘n’ her. Vi ønsker ikke at bruge NiceHash, og vi ønsker ikke at bruge flere puljer på dette tidspunkt (selvom det kan være en fordel at oprette yderligere puljer med automatisk overgang, hvis en går ned). Alle disse værdier kan justeres i konfigurationsfilen senere.

Nu kører applikationen baseret på de GPU’er, du har installeret. Du kan bruge kommandoerne i bunden til at se status på dine minearbejdere. Klik på ‘h’ for at se hashrate, ‘r’ for at se resultaterne af dine hashes eller ‘c’ for at bekræfte forbindelsen til puljen.

Konfigurationsfil

Hvis du vil udvinde med din CPU, skal du stadig konfigurere CPU-konfigurationsfilen, før du kan gøre det. For at gøre dette skal du klikke på det cpu-tekstdokument, der bliver genereret.

Når vi er i tekstdokumentet, vil vi tilføje CPU-tråde til tekstdokumentet, så det bruger disse tråde til monero-miner. For min sag har jeg en FX-8150 AMD Chip, der bruger 8 kerner, så i mit cpu-tekstdokument vil jeg tilføje:

"cpu_threads_conf" :

[

{ "low_power_mode" : falsk, "ingen_hentning" : sand, "affine_to_cpu" : 1},

{ "low_power_mode" : falsk, "ingen_hentning" : sand, "affine_to_cpu" : 2},

{ "low_power_mode" : falsk, "ingen_hentning" : sand, "affine_to_cpu" : 4},

{ "low_power_mode" : falsk, "ingen_hentning" : sand, "affine_to_cpu" : 5},

{ "low_power_mode" : falsk, "ingen_hentning" : sand, "affine_to_cpu" : 6},

{ "low_power_mode" : falsk, "ingen_hentning" : sand, "affine_to_cpu" : 7},

],

Dette betyder, at det vil bruge CPU’s 1,2,4,5,6,7. Jeg bruger også denne pc hele dagen, så jeg vil lade et par kerner være åbne til mine daglige aktiviteter. Til din opsætning vil du muligvis køre alle kernerne (selvom der undertiden forekommer frysning, hvis du gør dette). Du kan prøve at tilpasse forhentningen ved at ændre den til falsk, men der er ikke mange muligheder her for at optimere CPU’erne til minedrift. Når du har foretaget disse ændringer, skal du genstarte applikationen, og du skal bemærke en stigning i din hashrate, da den skulle bruge både din GPU og CPU. Du kan også kontrollere dette ved at se på belastningen på din CPU med en applikation som OpenHardwareMonitor.

Og det er det! Du udvinder nu Monero med dine GPU’er og CPU’er. Hvis du nogensinde har brug for at foretage ændringer eller tweaks på grund af nedbrud, eller ændringer i din minedrift pool, kan yderligere indstillinger findes under konfigurationsfilen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me