Sådan mines Electroneum: Komplet begyndervejledning

Sådan udvinder jeg electroneum

Electroneum er en privatlivsmønt, der er designet til at bringe kryptovaluta til masserne. Det bruger Cryptonight-minedriftsalgoritmen, fordi det er en gaffel af Monero. På grund af dette tilføjer Electroneum Moneros privatliv (Ring CT) aspekt til det.

Electroneum, som er Storbritanniens første kryptokurrency, blev oprettet for at være en kryptokurrency for alle og sigter mod at få folk til at komme i kryptokurrency. De sigter mod at opnå dette ved at integrere i mobil- og spilbetalinger. De har også en mobil minearbejder, hvor du kan “mine” ETN på din telefon. Minedrift bruger faktisk ikke telefonen, men er mere en luftdrop baseret på telefonens specifikationer. Vi vil ikke dække, hvordan man bruger den mobile minearbejder i denne vejledning, da det mere er et airdrop-system.

Sådan udvinder jeg electroneum

Nu hvor vi kender detaljerne om Electroneum, skal vi gå ud på at udvinde noget ETN!

Nogle generelle minedriftstip

Så før vi starter denne tutorial, har jeg to tip til at få mest muligt ud af din minedriftoplevelse. Sørg først for, at du har de nyeste drivere til dine GPU’er. For det andet bliver de fleste minesoftware markeret som en virus fra virusscannere. På grund af dette, hvis din minedrift på din normale hverdag eller gamingcomputer, der har et antivirus installeret, vil du udelukke minesoftwaren fra antivirusprogrammet. Hvad jeg kan lide at gøre, er at jeg laver en mappe og derefter lægger al min minesoftware i undermapper. Jeg ekskluderer derefter mappen på øverste niveau fra antivirusprogrammet, og det ekskluderer al minesoftware.

Minedrift puljer

Den første ting, vi har brug for, er en minedrift. Du kan solo mine, men udbetalingerne kan tage måneder afhængigt af hvor kraftig din minedrift er, og minedriftene opkræver normalt et meget lille gebyr (1% eller mindre). Brug af en pool giver dig mulighed for at modtage ensartede udbetalinger flere gange om dagen. For Electroneum er der mange puljer, hvis du søger på nettet. Jeg har personligt brugt https://electroneum.hashvault.pro/da/ og https://etn.spacepools.org/ Jeg foretrækker at bruge https://electroneum.hashvault.pro/da/ så dette er den pool, vi vil bruge i denne vejledning.

Med hensyn til deres funktioner er der en mellemstor til stor pool med et aktuelt skøn over at finde 48 blokke om dagen. De har flere servere i USA, EU og Asien, de opkræver gebyrer på 0% (selvom jeg tror, ​​det for omkring en måned siden var omkring 0,9%), de har en SSL-forbindelse tilgængelig til minedrift, de understøtter minedrift direkte til en børs og de har en tilpasset betalingstærskel. Dette betyder, at du kan konfigurere det beløb, du vil have, at puljen automatisk skal betale dig til.

En ting, der er unik ved denne pool, er at de næsten har alle tilgængelige Cryptonight-mønter til minedrift på poolen. Jeg synes dette er en god funktion, fordi du nemt kan skifte til en anden mønt, hvis du vil, og du vil allerede være fortrolig med websteds dashboard og poolopsætning.

Da minepuljen har flere servere i USA, EU og Asien, er de også opsat til GeoDNS. Dette betyder, at alle bruger den samme minedrift puljeserver i deres konfiguration, og puljen vil forbinde dig til den nærmeste geografiske server. Dette har også den ekstra fordel at fungere som en fejlsikker, hvis den server, din minedrift er afbrudt, forbinder GeoDNS dig til en anden server.

De har også en række porte at oprette forbindelse til:

 • Brug 80, hvis minedrift bag en firewall
 • Brug 443, hvis du vil bruge SSL
 • Brug 3333, hvis du bruger minedrift ved hjælp af en CPU
 • Brug 5555 hvis minedrift ved hjælp af en GPU (en eller to GPU’er, for eksempel en spilcomputer)
 • Brug 7777, hvis minedrift bruger en GPU-minedrift (flere GPU’er som 3 eller mere pr. Computer)
 • Brug 8888 til minedrift ved hjælp af nicehash (leje hashkraft fra https://www.nicehash.com)

Nu hvor vi har en pool, kan vi konfigurere minesoftwaren!

Konfiguration af minesoftwaren

Til CPU, GPU – Nvidia og GPU – AMD tutorials bruger vi xmr-stak. Det er open source, det mest tilpassede, og giver dig mulighed for at udvinde ved hjælp af en blanding af Nvidia og AMD GPU’er såvel som din CPU, alt fra et vindue. Den er også tilgængelig til Windows og Linux.

Du kan downloade xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases Den seneste version er 2.2.0, hvilket vi bruger i denne vejledning. Hvis du har brug for Linux, skal du downloade kildekoden og oprette softwaren. Denne vejledning fokuserer ikke på, hvordan man bygger xmr-stak fra kilden.

Første gang du kører xmr-stak, skal du konfigurere det lidt. Vi dækker den oprindelige konfiguration her, og så kan du læse om, hvordan du konfigurerer minearbejderen i det afsnit, der vedrører dig (CPU, GPU – Nvidia og GPU – AMD)

Når du først kører xmr-stak, får du to cmd-vinduer

Du kan lukke den, der siger, at den skulle køres for at have administratorrettigheder.

Derefter vil du blive præsenteret for en række trin, der vil guide dig gennem første gang initialisering af softwaren. Når du har gennemført dette, behøver du ikke gøre dette igen. Du kan altid redigere indstillingerne ved enten at redigere dem direkte i config.txt eller ved bare at slette config.txt og køre opsætningen igen.

Initialiseringstrinnene stiller følgende spørgsmål:

 • Valuta: monero eller aeon – Du vil gerne skrive “monero”, når du udvinder en hvilken som helst Cryptonight-mønt (monero, electroneum, karbo osv.) Du vil gerne skrive “aeon”, når du udvinder en Cryptonight-Lite-mønt. For eksempel skrev jeg “monero”
 • Pooladresse – Dette er adressen og porten til den pool, du vil udvinde. For eksempel skrev jeg “pool.electroneum.hashvault.pro:5555”
 • Brugernavn – Dette er din offentlige nøgle til din tegnebog. Hvis din minedrift direkte til en børs, skal du skrive “wallet_public_key.payment_id”. Du kan også bruge en fast vanskelighed ved at bruge “wallet_public_key + fixed_difficulty” eller “wallet_public_key.payment_id + fixed_difficulty” For eksempel miner jeg til en børs direkte , så jeg skrev min wallet_public_key.payment_id
 • Adgangskode – Dette skal være i formatet “Arbejdstager: e-mail” Arbejdstager er bare et navn, du skal give din computer, så du nemt kan identificere på poolens instrumentbræt. For eksempel kan jeg bruge officecomputer eller gamingcomputer. E-mailen er valgfri. Hvis du ikke angiver en e-mail, kan du ikke konfigurere tilpassede betalingstærskler. Jeg kan godt lide at bruge e-mailen, så jeg skriver “officecomputer: myemail”
 • SSL-support – skriv “y”, hvis du vil bruge en SSL-forbindelse, ellers skriv “n”
 • Vil du bruge Nicehash – skriv “n”
 • Vil du bruge flere puljer – skriv “n”

På dette tidspunkt skal softwaren starte minedrift. Vent, indtil der står “logget ind på mining_pool: port”, og luk derefter minesoftwaren. Hvis du kigger i mappen, hvor minearbejderen er gemt, skulle den have lavet tekstfiler til din CPU og dit grafikkort (Nvidia eller AMD). De hedder cpu.txt, nvidia.txt, amd.txt. Det opretter også en config.txt. I de næste sektioner viser vi, hvordan du redigerer txt-filerne for hver minedriftskomponent, samt hvordan du deaktiverer et bestemt GPU-mærke eller CPU fra minedrift.

CPU-minedrift

For så vidt angår CPU-minedrift er Cryptonight-algoritmen den mest rentable algoritme at bruge en CPU på. Til minedrift med CPU har vi muligheden for at bruge xmr-stak eller xmrig. xmr-stak har kun forudkompilerede binære filer til Windows, mens xmrig har dem til Windows og Linux. De har begge kildekoden, så du kan kompilere dem selv til at arbejde med Linux, hvis du har brug for det.

Du kan downloade xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan downloade xmrig CPU på https://github.com/xmrig/xmrig/releases

Til denne tutorial bruger vi xmr-stak.

Efter at vi havde gennemgået den oprindelige opsætning, skulle vi være klar til at udvinde. En ting at gøre er at prøve at finjustere cpu.txt-indstillingerne, som xmr-stak oprettede for os, for at få den højest mulige hashrate.

Jeg fandt ud af, at i det mindste for CPU genererer programmet normalt de bedst mulige konfigurationsindstillinger automatisk. Kommentarerne i cpu.txt gør et godt stykke arbejde med at forklare hver indstilling, og hvordan du kan prøve at få mere ydelse ud af din maskine.

Når du har konfigureret cpu.txt, skal vi nu oprette en startbatchfil for at køre programmet.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt den i batchfilen

xmr-stak.exe valgfri_flag

Udskift “optional_flags” med intet, hvis du vil have maskinen til minedrift ved hjælp af CPU’en og enhver anden GPU i maskinen eller det følgende

–noCPU Dette deaktiverer CPU’en fra minedrift.

–noNVIDIA Dette vil deaktivere alle Nvidia GPU’er i dit system fra minedrift.

–noAMD Dette deaktiverer alle AMD GPU’er i dit system fra minedrift.

For eksempel er min opsætning:

xmr-stak.exe –noNVIDIA

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Den røde pil angiver den samlede hastighed for dit system i intervaller på 10 sekunder, 1 minut og 15 minutter.

For at se den samlede hastighed til enhver tid skal du trykke på “h” -tasten på tastaturet, når minesoftwaren er i fokus.

GPU Mining – Nvidia

For så vidt angår GPU-minedrift ved hjælp af Nvidia GPU’er, har vi muligheden for at bruge xmr-stak eller xmrig. xmr-stak har kun forudkompilerede binære filer til Windows, mens xmrig har dem til Windows og Linux. De har begge kildekoden, så du kan kompilere dem selv til at arbejde med Linux, hvis du har brug for det.

Du kan downloade xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan downloade xmrig Nvidia på https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

Til denne tutorial bruger vi xmr-stak.

Efter at vi havde gennemgået den oprindelige opsætning, skulle vi være klar til at udvinde. En ting at gøre er at prøve at tilpasse nvidia.txt-indstillingerne, som xmr-stak oprettede for os, for at få den højest mulige hash-hastighed.

Jeg fandt ud af, at for GPU kan du tilpasse indstillingerne for at få lidt mere ydeevne, men generelt genererer programmet normalt de bedst mulige konfigurationsindstillinger automatisk. Kommentarerne i nvidia.txt gør et godt stykke arbejde med at forklare hver indstilling, og hvordan du kan prøve at få mere ydelse ud af din maskine.

Når du har konfigureret nvidia.txt, skal vi nu oprette en start-batch-fil for at køre programmet.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

xmr-stak.exe valgfri_flag

Udskift “optional_flags” med intet, hvis du vil have maskinen til at udvinde ved hjælp af CPU’en og enhver anden GPU i maskinen eller det følgende

–noCPU Dette deaktiverer CPU’en fra minedrift.

–noNVIDIA Dette vil deaktivere alle Nvidia GPU’er i dit system fra minedrift.

–noAMD Dette deaktiverer alle AMD GPU’er i dit system fra minedrift.

For eksempel er min opsætning:

xmr-stak.exe –noNVIDIA

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Den røde pil angiver den samlede hastighed for dit system i 10 sekunder, 1 minut og 15 minutters intervaller.

For at se den samlede hastighed til enhver tid skal du trykke på “h” -tasten på tastaturet, når minesoftwaren er i fokus.

GPU Mining – AMD

For så vidt angår GPU-minedrift ved hjælp af AMD GPU’er, har vi muligheden for at bruge xmr-stak, xmrig, Cast XMR eller Claymore’s Cryptonote AMD-minearbejder.

Du kan downloade xmr-stak på https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

Du kan downloade xmrig Nvidia på https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

Du kan downloade Cast XMR på https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256917.0;all

Du kan downloade Claymores Cryptonote AMD-minearbejder på https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0

Til denne tutorial bruger vi xmr-stak.

Når vi har gennemgået den oprindelige opsætning, skal vi være klar til minedrift. Én ting at gøre er at prøve at tilpasse amd.txt-indstillingerne, som xmr-stak oprettede for os, for at få den højest mulige hashrate.

Jeg fandt ud af, at for GPU kan du tilpasse indstillingerne for at få lidt mere ydeevne, men generelt genererer programmet normalt de bedst mulige konfigurationsindstillinger automatisk. For mit Vega-system måtte jeg tilføje dobbelte tråde pr. GPU. Kommentarerne i amd.txt gør et godt stykke arbejde med at forklare hver indstilling, og hvordan du kan prøve at få mere ydelse ud af din maskine.

Når du har konfigureret amd.txt, skal vi nu oprette en start-batch-fil for at køre programmet.

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

Opret bare en ny batchfil (eller scriptfil, hvis du bruger Linux) inde i den mappe, hvor minearbejderen er, og indsæt denne i batchfilen

xmr-stak.exe valgfri_flag

Udskift “optional_flags” med intet, hvis du vil have maskinen til at udvinde ved hjælp af CPU’en og enhver anden GPU i maskinen eller det følgende

–noCPU Dette deaktiverer CPU’en fra minedrift.

–noNVIDIA Dette vil deaktivere alle Nvidia GPU’er i dit system fra minedrift.

–noAMD Dette deaktiverer alle AMD GPU’er i dit system fra minedrift.

For eksempel er min opsætning:

xmr-stak.exe –noNVIDIA

Dobbeltklik på batchfilen for at køre minearbejderen, og du skal se noget lignende

Den røde pil angiver den samlede hastighed for dit system i 10 sekunder, 1 minut og 15 minutters intervaller.

For at se den samlede hastighed til enhver tid skal du trykke på “h” -tasten på tastaturet, når minesoftwaren er i fokus.

Hvis der er problemer, har du muligvis ikke nok virtuel hukommelse. Du har muligvis brug for 16 GB virtuel hukommelse (til Vega GPU’er har du brug for mere som 16 GB pr. GPU) for at ændre dette, gå til Kontrolpanel -> System og sikkerhed -> System og klik på Avancerede systemindstillinger til venstre. Derfra skal du klikke på indstillinger under den avancerede fane. Klik derefter på skift, og fjern derefter afkrydsningen automatisk fra den tredje skærm, vælg brugerdefineret størrelse, og skriv størrelsen (i MB) for begge tekstfelter. Tryk derefter på knappen Set, og derefter på knappen OK.

Generel fejlfinding

En ting at overvåge for er uaktuelle eller afviste aktier. Hvis du ser mange forældede aktier, kan du prøve en server, der er tættere på dig. Hvis du ser mange afviste aktier, så prøv at sænke minearbejderens intensitet, hvis den er tilgængelig.

Konfiguration af den tilpassede betalingstærskel

Hvis du har valgt at inkludere en e-mail i adgangskodefeltet til dine minecomputere, kan du ændre, hvilket beløb minepuljen betaler dig. For at gøre dette skal du klikke på knappen Indstillinger i øverste højre hjørne af webstedets dashboard. En kasse skal åbnes og se sådan ud

Derefter vil du skrive beløbet på betalingstærsklen i tekstboksen og derefter klikke på knappen OPDATER TÆRSKEL.

Hvor meget ETN tjener jeg om dagen?

For at finde ud af dette ville du gå til http://whattomine.com og brug deres lommeregner. De har lommeregnere til de fleste af de mønter, der er tilgængelige for mine. I dette tilfælde er ETN-regnemaskinen placeret på https://whattomine.com/coins/213-etn-cryptonight Lommeregneren giver et groft skøn, så du kan få betalt et højere eller lavere beløb end hvad lommeregneren faktisk siger.

De fleste af værdierne er allerede korrekt indtastet, og du behøver kun at redigere et par værdier.

Hash-hastighed: Indtast din samlede hastighed (i hashes pr. Sekund) for alle dine minecomputere. Dette ville være “total hastighed” -værdien i din minesoftware. Jeg bruger 15 minutters totalhastighed, da dette ville være en bedre gennemsnitlig totalhastighed. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til Electroneum-minedrift.

Strøm: Indtast den samlede mængde strøm (i watt), som din minedrift bruger. Noget minesoftware måler dette for dig. Du kan også måle det samlede strømforbrug til din computer ved hjælp af speciel software eller et kilowattmeter. Jeg foretrækker at bruge en kilowattmeter, fordi jeg finder det mest nøjagtigt. Sørg for at tilføje alle de computere, du bruger til Electroneum-minedrift.

Koste: Indtast omkostningerne pr. Kilowattime, som du betaler til dit elselskab. Jeg var i stand til at finde disse oplysninger i min månedlige regning såvel som på deres hjemmeside.

Poolgebyr: Indtast poolgebyret + mineafviklingsgebyret. For vores eksempel skal du indtaste 0 + 2 = 2

Hardwareomkostninger: Indtast de samlede omkostninger for al din hardware.

Ved hjælp af mit AMD Vega-system som et eksempel vil jeg vise dig, hvordan du læser dataene. I ovenstående billede er der virkelig 3 ting, jeg ser efter.

 • Se på Sværhedsgrad 24 timer i døgnet og Sværhedsgrad 7 dage. Vi ønsker, at disse skal være omkring det samme, som de er. Dette fortæller os, at de beregninger, vi vil se på i det andet billede nedenfor, vil være nøjagtige i de kommende dage, så længe prisen ikke er ustabil.
 • Se på EX. volumen 24 timer og Markedsværdi. Generelt, jo større disse er, jo mindre ustabil vil prisen være. Vi ønsker, at prisen ikke skal være ustabil, så vores beregninger vil være nøjagtige i de kommende dage. I dette eksempel er markedsværdien stor.
 • Se på Opret 1 BTC i og Bryde lige ind. Det er altid interessant at se, hvor lang tid det tager din minedrift at oprette 1 BTC. Indbruddet viser dig et groft skøn over, hvor lang tid det vil tage at betale din minedrift ved at udvinde denne særlige mønt. Dette er fantastisk at bruge, før du bygger din minedrift, for at se, hvor lang tid det tager, indtil du vil se overskud.

I dette billede kan vi hurtigt se, hvor mange mønter og USD-værdi vi laver i bestemte tidsrammer. Du vil se på kolonnen Profit, da dette er værdien efter at have betalt for dit elforbrug. Jeg fokuserer normalt kun på den daglige udbetaling i USD. Ved bare at fokusere på dette nummer kan du køre lommeregneren for et par forskellige mønter og hurtigt se, hvilken mønt der er mest rentabel for din opsætning af minedrift. Husk, at du også vil afveje den daglige udbetaling med markedsværdien. En mønt med lav markedsværdi kan være rigtig rentabel en dag og kan derefter have halvdelen af ​​udbetalingen i morgen.

Det er det. Du skal nu udvinde Electroneum! Sørg for at indtaste din offentlige nøgle i minedriftens instrumentbræt for at holde styr på dine statistikker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me