Genesis Mining: Cryptocurrency & Bitcoin Sha256 Cloud Mining

Genesis Mining

Genesis Mining är en Bitcoin & kryptovaluta molntjänsttjänst som har varit i drift sedan 2013. Plattformen gör det möjligt för den genomsnittliga personen att bryta Bitcoin utan att behöva investera i dyr utrustning eller driva gruvriggar som förbrukar energi, värmer upp utrymmet och kan tjäna mycket ljud.

Genesis Mining

Vad är historien om Genesis Mining?

Genesis Mining började i slutet av 2013. Det skapades av en grupp av dem som hade använt samma plattform för att köpa och sälja Bitcoins. När företagets användarbas växte utökades det med ytterligare gruvgårdar och anställde fler ingenjörer och programmerare. Det nuvarande laget har en gemensam tro på kryptovalutor och bakgrunder inom en rad vetenskapliga discipliner. Genesis Mining är titeln som den första storskaliga multialgorithm-molntjänsten i världen, vilket ger företaget stor erfarenhet inom detta område.

Hur fungerar Genesis Mining?

Med Genesis Mining använder du plattformens gruvkraft och datacenter. Skapa först ett konto för att använda dessa resurser. Välj den kryptovaluta du vill bryta ut och njut sedan av periodiska gruvutmärkelser som skickas till plånboken du anger på ditt konto. Utbetalningarna genereras varje dag, men de skickas bara när du når minsta kvantitet. Från och med april 2018 var detta 0,0035 BTC för BTC. Minsta utbetalning är på plats för att skydda dig från att betala för höga avgifter till kryptonätverket för en liten utbetalning. Genesis Mining syftar till att tilltala dem som vill komma in i kryptovaluta såväl som de som vill bryta krypto i större skala tack vare utbudet av paket.

Vad kan du bryta med Genesis Mining?

Även om Genesis Mining började med Bitcoin kan du nu bryta en rad kryptovalutor med tjänsten. Det finns också möjligheten att byta gruvkraft med ett ögonblicks varsel via webbplatsen. De specifika mynt som du kan bryta varierar beroende på ditt valda kontrakt. Genesis Mining lägger regelbundet till möjligheten att bryta nya mynt. Tänk på att standardallokeringen för din hashkraft är till BTC oavsett algoritmer, vilket innebär att dina utbetalningar är i BTC såvida du inte väljer att justera fördelningen. Om du vill kan du också dela din hashkrafttilldelning mellan flera kryptovalutor.

Det finns specifika planer tillgängliga för gruvdrift av Bitcoin, Dash, Ethereum, Litecoin, Monero och Zcash. Var och en erbjuder tre olika planer beroende på hur mycket du vill betala och dina önskade resultat, plus möjligheten att anpassa en plan baserat på din valda hashfrekvens. De flesta gruvkontrakt är för två år, men de nya Bitcoin-planerna är för fem års kontinuerlig gruvdrift.

Bitcoin Sha256 Cloud Mining Service

Nyligen meddelade Genesis Mining att den skulle starta om Bitcoin Sha256 Cloud Mining Services. Under de senaste månaderna har teamet arbetat hårt för att bygga nya storskaliga datacenter fyllda med effektivitetsoptimeringar och tekniska förbättringar, för att lösa eftersläpningar i service och IT-begäran. Genesis Mining sammanfattar upplösningen av utestående betalningar till användare. Nästan alla användare har fått alla sina gruvutmärkelser.

Men återintroduktionen av Bitcoin Sha256 molngruva är kanske den största nyheten. Detta är det mest attraktiva erbjudandet Genesis Mining har kunnat göra hittills. Det är bara möjligt på grund av dess ansträngningar att förbättra effektiviteten och minska underhållskostnaderna.

En av de största faktorerna som tillåter Genesis Mining att erbjuda Bitcoin Sha256 molnbrytning är GM Radiant-tekniken som förbättrar prestandaeffektiviteten. Detta är resultatet av flera optimeringar, inklusive förbättrad effektivitet för den elektriska infrastrukturen, såsom PDU och PSU, plus nya konstruktioner för DC-layouten. Luftflödesdesignen har också optimerats för att förbättra kyleffektiviteten. Denna lägre medeltemperatur och de mer stabila kylförhållandena gör att flisen kan förbättra effektiviteten. GM Radiant-tekniken inkluderar också förbättrad Genesis Hive-funktionalitet, automatisering och prestationsrutiner. Den totala förbättrade effektiviteten leder till den exceptionellt låga underhållsavgiften i de nya gruvutbuden.

Bitcoin Sha256 Cloud Mining Specifikationer

Den nya Bitcoin-hashkraften har utmärkta specifikationer, inklusive en driftstid på fem år eller 60 månaders gruvdrift. Underhållsavgiften har sjunkit med 50 procent, ner till bara 0,14 USD för varje TH varje dag. Det finns ingen förförsäljning, så gruvdriften kommer att gå live när du köper. Det finns nu lägre minimitransaktionströsklar som du som användare kontrollerar. Dessutom erbjuder det senaste tillskottet Bitcoin Cash mining. Det finns ingen uppsägning med underhållsavgifter.

Gruvplaner

Erbjudandet för återlämnande av Sha256 Bitcoin-gruvdrift är för närvarande begränsat. Erbjudandet lanserades den 14 juni och är för närvarande öppet för de flesta kunder, utom de i USA. Genesis Mining arbetar aktivt med sina efterlevnads- och juridiska team för att utvidga detta erbjudande till USA. Det finns tre paket tillgängliga, som alla har ett femårskontrakt med kontinuerlig gruvdrift. Denna kontinuerliga gruvdrift innebär att även om den dagliga gruvproduktionen ligger under underhållsavgifterna fortsätter tjänsten att köras, vilket ger dig möjlighet att få krypto när marknaden förbättras. Radiant Gold-paketet är 285 $ och inkluderar 1 000 GH / s. För $ 1400 kan du gå upp till Radiant Platinum-paketet med 5.000 GH / s. Slutligen är Radiant Diamond-paketet $ 6 875 och inkluderar 25 000 GH / s.

Slutsats

Genesis Mining är ett respekterat molngruvföretag med en lång historia inom kryptoindustrin och en rad erbjudanden. På grund av många effektivitetsförbättringar kan den nu erbjuda Bitcoin Sha256 Cloud Mining med en otroligt låg underhållsavgift, vilket ökar potentialen för vinst. Molnbrytning i allmänhet är idealisk för personer som vill engagera sig i gruvdrift av kryptokurvor men saknar teknisk expertis för att själva ställa in den eller inte har ett lämpligt utrymme hemma för att lagra utrustningen eller köra den på grund av miljöproblem som t.ex. klimat.

Användbara länkar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me