Hoe X-CASH (XCA) te mijnen: complete beginnershandleiding

Hoe X-Cash te mijnen

X-CASH is een cryptocurrency die tot doel heeft een manier te bieden om voor weinig geld geld over te maken. De munt heeft een maximale voorraad van 100 miljard en de kosten zijn op dit moment ongeveer ongeveer 1,14XCA. Dit zou betekenen dat zelfs als deze munt een marktkapitalisatie van een miljard dollar zou hebben, de kosten nog steeds ongeveer 0,01 USD zouden bedragen om geld te verplaatsen.

Wat betreft de functies van X-CASH, ze zijn een vork van Monero. Daarom heeft X-CASH de privacyaspecten van Monero, RingCT genaamd. Ze laten binnen een paar maanden mixins van 1-10 met 0 mixin-mogelijkheid op de roadmap toe. De munt heeft ook bloktijden van één minuut en is gebaseerd op het anti ASIC cryptongiht_v7-algoritme.

Wat betreft het unieke karakter van X-CASH, het is een munt die op 30 juli 2018 werd gelanceerd door een zelf gefinancierd “geen ICO” -team van drie, dat ernaar streeft X-CASH te integreren in de bankwereld, aangezien hun oprichter een ex-handelaar is voor een grote bank.

Hoe X-Cash te mijnen

Het team is erg actief op BitcoinTalk, telegram en Onenigheid. Ze zijn ook erg actief in de ontwikkeling van X-CASH, met een reeds uitgebrachte Windows GUI-portemonnee en mac, linux, web en mobiel op de roadmap, allemaal tegen het einde van het jaar..

De muntstructuur is als volgt

  • 60% van de te ontginnen munt
  • 40% premine. De toewijzing van de premine is voor
  • 20% wordt uitgezonden naar de community, 1% voor de komende 20 maanden (meer over airdrops en premies op https://bitcointalk.org/index.php?topic=4781246.0
  • 10% is voor het team voor ontwikkelingskosten, uitwisselingslijsten enz
  • 5% is voor particuliere investeerders, die als ze niet binnen 6 maanden worden verkocht, naar de gemeenschap zullen worden uitgezonden

5% is voor het team en nieuwe teamleden (2% is al uitgekeerd) waarbij het geld in 20% wordt uitbetaald elke keer dat de marktkapitalisatie met een factor 10X stijgt. Dus als de munt de marktkapitalisatie van 10 miljoen bereikt, wordt 20% van het teamgeld aan hen uitbetaald, als de marktkapitalisatie 100 miljoen is, wordt nog eens 20% van het teamgeld betaald, enz. Dus hun kans is groot dat 60% daarvan 5% wordt nooit uitgekeerd.

Nu we de details over X-CASH kennen, gaan we wat XCA gaan minen!

X-CASH-openbaarmaking

Ik moet wel vermelden dat ik de CTO van X-CASH ben, en dus een van de teamleden van X-CASH (het staat ook op de X-CASH-website). Ik vind dat ik de lezers van dit artikel weet dat.

Enkele algemene mijnbouwtips

Dus voordat we aan deze tutorial beginnen, heb ik twee tips om het meeste uit je mijnervaring te halen. Zorg er eerst voor dat u de nieuwste stuurprogramma’s voor uw GPU’s heeft. Ten tweede wordt de meeste mining-software door virusscanners als een virus aangemerkt. Daarom, als u mijnbouw op uw normale dagelijkse gebruik of spelcomputer waarop een antivirusprogramma is geïnstalleerd, wilt uitsluiten van de mijnsoftware van de antivirus. Wat ik leuk vind om te doen, is dat ik één map maak en vervolgens al mijn mijnsoftware in submappen zet. Ik sluit vervolgens de map op het hoogste niveau uit van de antivirus en dat sluit alle mijnsoftware uit.

Mijnbouw Pools

Het eerste dat we nodig hebben, is een mijnbouwpool. Je kunt de mijne solo gebruiken, maar de uitbetalingen kunnen maanden duren, afhankelijk van hoe krachtig je mijnbouwinstallatie is, en de mijnbouwpools rekenen meestal een zeer kleine vergoeding (1% of minder). Als u een pool gebruikt, kunt u meerdere keren per dag consistente uitbetalingen ontvangen.

Voor X-CASH ga ik de tutorial schrijven met behulp van de officiële X-CASH-pool, omdat ik weet dat deze betrouwbaar is. Dit bevindt zich op http://minexcash.com/  De vergoedingen zijn 2% voor deze pool, omdat het X-CASH-team probeert de miningpools te decentraliseren, aangezien momenteel 85% van de XCA-mijnbouw in de officiële pool zit. Ik moedig iedereen echter aan om lid te worden van een door de gemeenschap gerunde pool, aangezien deze allemaal veel goedkoper zijn in het percentage van mijnvergoedingen en om de hash-snelheid te helpen decentraliseren. De gemeenschappelijke zwembaden zijn te vinden op https://x-cash.org/miningpools/

Wat betreft hun functies, hun grote pool, ze bevinden zich in de EU (Frankrijk), ze rekenen 2% kosten, ze hebben een SSL-verbinding beschikbaar om te gebruiken voor mijnbouw, ze ondersteunen mijnbouw rechtstreeks naar een exchange, aangepaste moeilijkheidsgraad en ze hebben een aangepaste betalingsdrempel. Dit betekent dat u kunt instellen voor welk bedrag u wilt dat de pool u automatisch betaalt.

Ze hebben ook een verscheidenheid aan poorten om verbinding mee te maken:

Gebruik 3333 bij mining met een CPU

Gebruik 5555 als minen met een GPU (een of twee GPU’s, bijvoorbeeld een spelcomputer)

Gebruik 7777 bij mining met een GPU-mining farm (meerdere GPU’s zoals 3 of meer per computer)

Gebruik 9000 bij het minen met SSL

Gebruik 9999 bij mijnbouw met Nicehash

We hebben ook een configuratiegenerator gemaakt voor de pool en de 3 meest populaire cryptonight-mijnwerkers, zodat u eenvoudig uw mijnsoftware kunt instellen.

u vult gewoon de details in, vinkt de vakjes aan van welke GPU’s u wilt gebruiken en klikt vervolgens op meer zien voor de cryptonight-mijnsoftware die u gebruikt.

De mijnbouwsoftware configureren

Voor de CPU, GPU – Nvidia en GPU – AMD tutorials zullen we xmr-stak gebruiken. Het is open source, het meest aanpasbaar, en stelt je in staat om te minen met een mix van Nvidia en AMD GPU’s en je CPU, allemaal vanuit één venster. Het is ook beschikbaar voor Windows en Linux.

U kunt xmr-stak downloaden op https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases De nieuwste versie is 2.4.7, wat we in deze zelfstudie zullen gebruiken. Als je Linux moet gebruiken, moet je de broncode downloaden en de software bouwen. Deze tutorial zal niet focussen op het bouwen van xmr-stak vanaf de broncode.

De eerste keer dat u xmr-stak start, moet u het een beetje configureren. We zullen hier de initiële configuratie behandelen, en dan kun je lezen hoe je de miner configureert in de sectie die op jou betrekking heeft (CPU, GPU – Nvidia en GPU – AMD)

Wanneer u xmr-stak voor het eerst start, krijgt u twee cmd-vensters te zien

U kunt degene sluiten die zegt dat deze moest worden uitgevoerd om beheerdersrechten te hebben.

U krijgt dan een reeks stappen te zien die u zullen begeleiden bij de eerste initialisatie van de software. Als u dit eenmaal heeft gedaan, hoeft u dit niet opnieuw te doen.

De initialisatiestappen zullen de volgende vragen stellen:

Typ een poort waarop u de bewaking op afstand wilt gebruiken. Gewoonlijk zijn 8000 of 3000 beschikbaar op de meeste thuiscomputernetwerken. Later, om uw mining-computers te controleren, kunt u het IP-adres en de poort die u van uw mining-computer kiest, in een webbrowser op elk ander apparaat dat op uw netwerk is aangesloten, typen om uw totale snelheid en andere gedetailleerde rapporten te bekijken.

Valuta: – U wilt “cryptonight_v7” typen

Zwembadadres – Dit is het adres en de poort van de pool waarop u wilt minen. Ik typte bijvoorbeeld ‘minexcash.com:7777’

Gebruikersnaam – Dit is uw openbare sleutel voor uw portemonnee.

Ik zou bijvoorbeeld zetten

XCA1jCj23qwJ45QR47fHMA3HYXuP13SSqa4AhdKoFFXWSz6rwjmzdxmAnKV9A3dYRp1yZiYnVwuLTAuyuXomMhsu5QojRPmFCE

Wachtwoord – typ “x”

SSL-ondersteuning – typ “n”

Wil je Nicehash gebruiken – typ “n”

Wilt u meerdere pools gebruiken – typ ‘n’

Op dit punt zou de software moeten beginnen met mijnen. Wacht tot het “ingelogd in mining_pool: port” zegt, en sluit dan de mijnsoftware. Als je in de map kijkt waar de miner is opgeslagen, zou deze tekstbestanden moeten hebben gemaakt voor je CPU en je grafische kaart (Nvidia of AMD). Ze zouden cpu.txt, nvidia.txt, amd.txt heten. Het zal ook een config.txt en een pools.txt maken. In de volgende secties zullen we laten zien hoe u de txt-bestanden voor elke miningcomponent kunt bewerken en hoe u een bepaald GPU-merk of CPU kunt uitschakelen voor mining.

Zwembad configuratie

Op dit punt zou je pools.txt moeten worden geconfigureerd, maar ik zal je laten zien hoe je het ook handmatig kunt configureren. Open pools.txt en je zou zoiets als dit moeten zien

Als u ooit van server wilt veranderen, moet u het pool_address. Om wallets te wijzigen, moet u het wallet_address. Laat de rig_id blanco. Wijzig het pool_password afhankelijk van uw poolsconfiguratie.

Helemaal onderaan heb je valuta. U moet XMR-Stak vertellen in welke valuta het uw mijnbouw is. Ze ondersteunen de meeste Cryptonight-munten, dus u kunt gewoon de naam van de munt typen uit de lijst in het txt-bestand. Als de munt die u wilt mijnen niet op de lijst staat, moet u weten welk algoritme het gebruikt en de naam van het algoritme voor de valuta gebruiken. Als hun een whattomine-calculator voor uw munt is, vermeld dan meestal het algoritme, anders kunt u de informatie waarschijnlijk vinden op de muntenwebsite.

CPU-mijnbouw

Wat betreft CPU-mining is het Cryptonight-algoritme het meest winstgevende algoritme om een ​​CPU op te gebruiken. Voor het minen met de CPU hebben we de mogelijkheid om xmr-stak of xmrig te gebruiken. xmr-stak heeft alleen voorgecompileerde binaries voor Windows, terwijl xmrig ze heeft voor Windows en Linux. Ze hebben allebei de broncode, dus je kunt ze zelf compileren om met Linux te werken als dat nodig is.

U kunt xmr-stak downloaden op https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

U kunt xmrig CPU downloaden op https://github.com/xmrig/xmrig/releases

Voor deze tutorial gebruiken we xmr-stak.

Nadat we de eerste installatie hebben doorlopen, zouden we klaar moeten zijn om te mijnen. Een ding om te doen is proberen de cpu.txt-instellingen die xmr-stak voor ons heeft gemaakt, aan te passen om de hoogst mogelijke hash-snelheid te krijgen.

Ik ontdekte dat het programma, in ieder geval voor de CPU, meestal automatisch de best mogelijke configuratie-instellingen genereert. De opmerkingen in de cpu.txt zijn een uitstekende manier om elke instelling uit te leggen, en hoe u zou kunnen proberen om meer prestaties uit uw machine te halen.

Nadat je de cpu.txt hebt geconfigureerd, moeten we nu een opstartbatchbestand maken om het programma uit te voeren.

Maak gewoon een nieuw batchbestand (of scriptbestand als u Linux gebruikt) in de map waar de mijnwerker zich bevindt en plak dit in het batchbestand

xmr-stak.exe optionele_vlaggen

Vervang “optional_flags” door niets als u wilt dat de machine mijnen gebruikt met behulp van de CPU en een andere GPU in de machine, of het volgende

–NoCPU Dit zal de CPU uitschakelen om te minen.

–NoNVIDIA Hiermee worden alle Nvidia GPU’s in uw systeem uitgeschakeld voor mining.

–NoAMD Hiermee worden alle AMD GPU’s in uw systeem uitgeschakeld voor mining.

Mijn setup is bijvoorbeeld:

xmr-stak.exe –noNVIDIA

Dubbelklik op het batchbestand om de mijnwerker uit te voeren, en je zou zoiets als dit moeten zien

Om de totale snelheid op elk moment te zien, drukt u op de “h” -toets op het toetsenbord wanneer de mijnsoftware in focus is.

GPU-mijnbouw – Nvidia

Wat betreft GPU-mining met Nvidia GPU’s, hebben we de mogelijkheid om xmr-stak of xmrig te gebruiken. xmr-stak heeft alleen voorgecompileerde binaire bestanden voor Windows, terwijl xmrig ze heeft voor Windows en Linux. Ze hebben allebei de broncode, dus je kunt ze zelf compileren om met Linux te werken als dat nodig is.

U kunt xmr-stak downloaden op https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

U kunt xmrig Nvidia downloaden op https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

Voor deze tutorial gebruiken we xmr-stak.

Nadat we de eerste installatie hebben doorlopen, zouden we klaar moeten zijn om te mijnen. Een ding om te doen is proberen en de nvidia.txt-instellingen die xmr-stak voor ons heeft gemaakt, aan te passen om de hoogst mogelijke hash-snelheid te krijgen.

Ik ontdekte dat je voor de GPU de instellingen kunt aanpassen om iets meer prestaties te krijgen, maar over het algemeen genereert het programma meestal automatisch de best mogelijke configuratie-instellingen. De commentaren in de nvidia.txt zijn een uitstekende manier om elke instelling uit te leggen, en hoe u zou kunnen proberen om meer prestaties uit uw machine te halen.

Nadat u de nvidia.txt heeft geconfigureerd, moeten we nu een opstartbatchbestand maken om het programma uit te voeren.

Maak gewoon een nieuw batchbestand (of scriptbestand als u Linux gebruikt) in de map waar de mijnwerker zich bevindt en plak dit in het batchbestand

xmr-stak.exe optionele_vlaggen

Vervang “optional_flags” door niets als u wilt dat de machine mijnen gebruikt met behulp van de CPU en een andere GPU in de machine, of het volgende

–NoCPU Dit zal de CPU uitschakelen om te minen.

–NoNVIDIA Hiermee worden alle Nvidia GPU’s in uw systeem uitgeschakeld voor mijnbouw.

–NoAMD Hiermee worden alle AMD GPU’s in uw systeem uitgeschakeld voor mining.

Mijn setup is bijvoorbeeld:

xmr-stak.exe –noCPU

Dubbelklik op het batchbestand om de mijnwerker uit te voeren, en je zou zoiets als dit moeten zien

Om de totale snelheid op elk moment te zien, drukt u op de “h” -toets op het toetsenbord wanneer de mijnsoftware in focus is.

GPU-mijnbouw – AMD

Wat betreft GPU-mining met AMD GPU’s, hebben we de mogelijkheid om xmr-stak, xmrig, Cast XMR of Claymore’s Cryptonote AMD-mijnwerker te gebruiken.

U kunt xmr-stak downloaden op https://github.com/fireice-uk/xmr-stak/releases

U kunt xmrig Nvidia downloaden op https://github.com/xmrig/xmrig-nvidia/releases

U kunt Cast XMR downloaden op https://bitcointalk.org/index.php?topic=2256917.0;all

U kunt de Cryptonote AMD-mijnwerker van Claymore downloaden op https://bitcointalk.org/index.php?topic=638915.0

Voor deze tutorial gebruiken we xmr-stak.

Nadat we de eerste installatie hebben doorlopen, zouden we klaar moeten zijn om te mijnen. Een ding om te doen is proberen de amd.txt-instellingen die xmr-stak voor ons heeft gemaakt aan te passen om de hoogst mogelijke hash-snelheid te krijgen.

Ik ontdekte dat je voor de GPU de instellingen kunt aanpassen om iets meer prestaties te krijgen, maar over het algemeen genereert het programma meestal automatisch de best mogelijke configuratie-instellingen. Voor mijn Vega-systeem moest ik dubbele threads per GPU toevoegen. De opmerkingen in het amd.txt-bestand zijn een uitstekende manier om elke instelling uit te leggen, en hoe u zou kunnen proberen om meer prestaties uit uw machine te halen.

Nadat u de amd.txt heeft geconfigureerd, moeten we nu een opstartbatchbestand maken om het programma uit te voeren.

Maak gewoon een nieuw batchbestand (of scriptbestand als u Linux gebruikt) in de map waar de mijnwerker zich bevindt en plak dit in het batchbestand

xmr-stak.exe optionele_vlaggen

Vervang “optional_flags” door niets als u wilt dat de machine mijnen gebruikt met behulp van de CPU en een andere GPU in de machine, of het volgende

–NoCPU Dit zal de CPU uitschakelen om te minen.

–NoNVIDIA Hiermee worden alle Nvidia GPU’s in uw systeem uitgeschakeld voor mijnbouw.

–NoAMD Hiermee worden alle AMD GPU’s in uw systeem uitgeschakeld voor mining.

Mijn setup is bijvoorbeeld:

xmr-stak.exe –noCPU

Dubbelklik op het batchbestand om de mijnwerker uit te voeren, en je zou zoiets als dit moeten zien

Om de totale snelheid op elk moment te zien, drukt u op de “h” -toets op het toetsenbord wanneer de mijnsoftware in focus is.

Als er problemen zijn, beschikt u mogelijk niet over voldoende virtueel geheugen. Mogelijk hebt u 16 GB virtueel geheugen nodig (voor Vega GPU’s heeft u meer dan 16 GB per GPU nodig) om dit te wijzigen, ga naar het Configuratiescherm -> Systeem en veiligheid -> Systeem en de klik op Geavanceerde systeeminstellingen aan de linkerkant. Klik vanaf daar op instellingen onder het geavanceerde tabblad. Klik vervolgens op wijzigen en schakel op het derde scherm automatisch beheren uit, kies een aangepast formaat en typ de grootte (in MB) voor beide tekstvakken. Druk vervolgens op de instelknop en vervolgens op de ok-knop.

Algemene probleemoplossing

Een ding om op te letten is verouderde of afgewezen aandelen. Als u veel verouderde shares ziet, wilt u misschien een server proberen die dichter bij u staat. Als je veel afgewezen shares ziet, probeer dan de intensiteit van de miner te verlagen, indien beschikbaar.

De aangepaste betalingsdrempel configureren

De standaardinstelling is dat de minimale uitbetaling 10.000 XCA is. Als je dat hoger wilt configureren, ga dan naar http://minexcash.com/#settings haal dan uw openbare IPV4-adres op. Typ dat vervolgens in het tekstvak “IP-adres van mijnwerker”

Typ vervolgens het gewenste bedrag (tot 10M XCA) in het tekstvak met minimale uitbetalingen en klik vervolgens op de knop instellen.

Hoeveel XCA verdien ik per dag?

X-CASH is net vrijgegeven op 30 juli 2018, dus we waren nog niet op een beurs (we zijn momenteel van toepassing en gaan voor de meer bekende uitwisselingen), hierdoor is er nog geen prijs gekoppeld aan X-CASH. Om te berekenen hoeveel munten u per dag zou ontvangen, kunt u de miningpool-calculator gebruiken. Dit geeft een ruwe schatting.

http://minexcash.com/#market

Voor mijn 3 vega-systeem is shows ik ongeveer 551.774 XCA per dag zou moeten maken. Dit aantal zal zelfs gedurende de dag veel veranderen, aangezien onze totale netwerkhash-snelheid nog steeds klein is (2MH), wat betekent dat dit een heel ruwe schatting is.

Dat is het. Je zou nu X-CASH moeten minen! Zorg ervoor dat u uw openbare sleutel invoert in het dashboard van de miningpool om uw statistieken bij te houden. Zorg er ook voor dat je je registreert voor je premie en de luchtdruppel. We zitten in ronde 2 van de premie, dus de volgende 10.000 gebruikers die zich aanmelden voor de premie krijgen 10.000 XCA gratis! De airdrop gaat ook over een paar dagen open.

Als je lid wilt worden van onze community, is onze onenigheid en telegram actief zijn, en het is waar we aankondigingen plaatsen.

We hebben ook een wekelijks voortgangsrapport opgesteld door onze CEO op medium

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me