Hoe te minen met NiceHash: complete beginnershandleiding

Hoe te minen met NiceHash

NiceHash is geweldig voor nieuwkomers die hun tenen in de mijnscene willen onderdompelen. Hiermee kan iedereen zijn computer gebruiken om cryptocurrency te minen met zijn GPU (‘s) en / of CPU. Met zijn eenvoudig te gebruiken software en snelle installatie kan iedereen in slechts een paar minuten een NiceHash-mijnwerker installeren.

Hoe te minen met NiceHash

Het belangrijkste kenmerk van NiceHash is dat het automatisch wordt afgestemd op het meest winstgevende cryptocurrency-algoritme, zodat u uw efficiëntie van uw hardware maximaliseert. In deze gids bespreken we de minimumvereisten voor mining, hoe u uw bitcoin-portemonnee instelt en koppelt en hoe u NiceHash installeert en configureert..

NiceHash Mining Guide

Om een ​​stabiele mining-computer op te zetten, moet aan de minimumvereisten worden voldaan.

Minimale vereisten:

Voordat u begint, moet u er altijd voor zorgen dat u de nieuwste geschikte stuurprogramma’s hebt geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt zonder te crashen. Merk ook op dat bijna alle antivirus- of antimalwareprogramma’s deze software als malware beschouwen.

Voordat u Nicehash installeert, wordt het aanbevolen om op dit punt uw virtuele geheugen te vergroten om ervoor te zorgen dat de mijnsoftware soepel werkt.

Om er zeker van te zijn dat het juiste virtuele geheugen is ingeschakeld, zoekt u naar systeem in het startmenu. Open het systeem en klik aan de linkerkant op ‘Geavanceerde systeeminstellingen’. Ga naar het tabblad Geavanceerd, onder Prestatie-instellingen en weer geavanceerd. Klik vervolgens op ‘Wijzigen’ onder virtueel geheugen. Verwijder het vinkje uit het selectievakje ‘Paging-bestandsgrootte automatisch beheren voor alle stations’ en voer vervolgens een aangepast formaat van 16384 in (of wat dan ook de maximaal toegestane waarde is) in de velden Initiële en Maximale grootte. Dit voorkomt dat u fouten met virtueel geheugen krijgt.

Bezoek deze pagina en selecteer de nVidia- of AMD-versie, afhankelijk van uw GPU. Momenteel is er een 2.0-versie voor nVidia-mijnwerkers, maar AMD-gebruikers zullen nog steeds de oude versie moeten downloaden.

Voor nVidia

Voor nVidia, klik gewoon op de downloadknop om de download te starten en voer vervolgens uit om te installeren.

NiceHash Miner

Het installatieprogramma installeert ook de vereiste vereisten, zoals Microsoft Visual C ++ 2017. Zodra u in het hoofdscherm bent geladen, zou het er als volgt uit moeten zien.

Er zijn twee opties om uw bitcoin-adres in te stellen. Ze raden aan om een NiceHash-account die uw vooraf toegewezen bitcoin-adres koppelt en lagere kosten heeft.

Voor de NiceHash-portefeuillemethode:

Zodra u een account heeft aangemaakt en inlogt,

Voor uw persoonlijke portemonneemethode:

Wanneer u op portemonnee klikt, in plaats van een gebruikersnaam in te stellen, staat er onderaan ‘Gebruik BTC-adres (geavanceerd)’, klik hierop en voer uw bitcoin-portemonnee-adres in.

Zodra uw portemonnee is ingesteld, moet u uw apparaten benchmarken. U zou onderaan een bericht moeten ontvangen dat zegt: ‘Bijna klaar! Benchmark uw apparaten om te beginnen met minen. ’U kunt klikken op het gedeelte Benchmark uw apparaten of op de startknop bovenaan.

Het zal de benchmark uitvoeren, en dan ben je klaar om te mijnen!

Zodra de benchmark is voltooid, begint het programma automatisch met mijnen. Als u uw account aanmaakt via een NiceHash-login, moet u naar uw account gaan om periodieke opnames te doen. Als u uw account instelt via een externe bitcoin-portemonnee, ontvangt u uitbetalingen op basis van de minimale uitbetaling.

Dat is het! U zou nu moeten minen op basis van de hardware die u heeft gekozen.

Voor AMD

Als u voor AMD op de downloadknop klikt, gaat u naar de GitHub waar u het nieuwste versie .zip-bestand downloadt. Voor AMD downloadt u op het moment van posten het bestand NHML-1.8.1.9.zip, zoals hieronder weergegeven.

Pak voor de AMD-mijnwerker NHML-1.8.1.9.zip uit in een map naar keuze, met een programma zoals winrar of 7zip.

Dubbelklik op NiceHashMinerLegacy.exe om uit te voeren zoals weergegeven.

Op dit punt zal het programma de mijnbouwprogramma’s downloaden en installeren. Zodra dat is voltooid, vinkt u de vakjes aan voor de apparaten waarmee u wilt minen.

Voordat u met mijnbouw kunt beginnen, moet u twee dingen doen. De eerste is het uitvoeren van de benchmark. Dus klik aan de rechterkant op benchmark en klik vervolgens op start.

Zodra de benchmark is voltooid, moet u uw bitcoin-adres instellen, aangezien alle uitbetalingen van NiceHash in bitcoin plaatsvinden. Als u nog geen bitcoin-adres heeft, kunt u deze handleiding volgen voordat u verder gaat.

Klik op Instellingen op de hoofdpagina, zoals hierboven te zien, en voer uw bitcoin-adres in de eerste regel in, zoals weergegeven.

Als dat eenmaal is voltooid, hoeft u nog maar één ding te doen. U moet uw serverlocatie instellen op de dichtstbijzijnde server. Zodra u dat heeft gedaan, slaat u op en sluit u. U bent nu klaar om te beginnen met mijnbouw! Mogelijk moet u de mijnsoftware via uw Windows-verdediger toestaan.

En dat is het! Je bent nu aan het minen met de apparaten die je hebt geselecteerd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me