Hashtoro: Cryptocurency Cloud Mining Plans voor Bitcoin, Litecoin, ZCash & Ethereum

Hashtoro

Hashtoro levert cloudgebaseerde cryptocurrency-services waarvan zowel bedrijven als crypto-investeerders kunnen profiteren om cryptocurrency te minen. De diensten van het bedrijf zijn ontworpen om een ​​beroep te doen op diegenen die cryptocurrency willen minen, maar de benodigde mijnapparatuur niet kunnen betalen of er simpelweg geen ruimte voor hebben. Hashtoro wil ook diegenen aanspreken die simpelweg hun portefeuilles willen diversifiëren over verschillende mijnplatforms.

Hashtoro

Hashtoro is van mening dat zijn infrastructuur belangrijk is omdat het de ontwikkeling van blockchaintechnologie mogelijk maakt. Het bedrijf is ook van mening dat de mogelijkheid om cloud-mining aan te bieden, de toetredingsdrempels vermindert die veel beginnende miners ervan weerhouden om deel te nemen..

Hashtoro-functies

Hashtoro biedt onmiddellijke activering, waardoor het mogelijk wordt om altcoins en bitcoin te minen met zijn cloud mining-service zodra het bedrijf de betaling ontvangt. Gebruikers krijgen dagelijkse uitbetalingen. Bovendien zijn opnames van Hashtoro snel en gemakkelijk. Deze opnames omvatten ook de mogelijkheid om te herinvesteren.

Om klanten te helpen hun inkomsten en meer bij te houden, bevat Hashtoro gedetailleerde statistieken die eenvoudig te gebruiken en beschikbaar zijn wanneer een klant toegang wil. Hashtoro is ook zeer veilig, met bescherming voor fondsen en een sterk beveiligingsprotocol.

Hashtoro-functies

Hashtoro-hardware

Hashtoro.com heeft zijn hardware in verschillende Europese datacentra. Elk van deze datacenters bevindt zich in een land dat loyaal is aan de cryptocurrency-industrie, en de plaatsing in meerdere landen is een strategie die risico’s diversifieert. Het bedrijf maakt de exacte locatie van zijn mijnbouwbedrijven niet bekend vanwege veiligheidsoverwegingen.

Momenteel is de gecombineerde capaciteit van de datacenters van Hashtoro.com 35 MW. Dit maakt het voor het bedrijf mogelijk om ofwel 40.000 Bitmain Antminer L3 + s of 25.000 Bitmain Antminer S9s te plaatsen. De software die door Hashtoro wordt gebruikt, is gebouwd op de nieuwste algoritmen voor machine learning, samen met neurale netwerken. Deze strategie zorgt voor hogere winsten voor mijnwerkers.

Toezicht houden

Zoals gezegd is de software die Hashtoro gebruikt gebaseerd op neuron-netwerkmodellen en leeralgoritmen. Dit helpt Hashtoro om de juiste pool te nemen om de winst te maximaliseren, wat leidt tot maximale inkomsten voor de gekochte hash-snelheid. Er zijn gemakkelijk toegankelijke statistieken met betrekking tot de inkomensprognoses en dagelijkse beoordelingen.

Hashtoro-monitoring

Beschikbare cryptocurrencies

Hashtoro biedt mining aan voor vier verschillende cryptocurrencies, die elk hun eigen methoden, hash-snelheid, kosten en meer hebben. Deze omvatten Zcash, Bitcoin, Litecoin en Ethereum.

Mijnbouwplannen van Hashtoro

Bitcoin-mijnbouw

Bitcoin cloud mining van Hashtoro maakt gebruik van SHA-256 en heeft een minimale hash-snelheid van 500 GH / s. Servicekosten bedragen € 0,0180 per 100 GH / s per dag. De automatische uitbetaling is in BTC en Hashtoro gebruikt Bitmain S9 SHA-256 als hardware. Plannen zijn beschikbaar voor één jaar, twee jaar of onbeperkt. Er is een beperkt aantal eenjarige plannen voor € 4 per 100 GH / s, € 6,4991 per 100 GH / s met tweejarige plannen en € 8,5 per 100 GH / s voor onbeperkte plannen.

Ethereum-mijnbouw

De Ethereum-mining van Hashtoro heeft een minimale hash-snelheid van 5 MH / s en een automatische uitbetaling in ETH. Servicekosten bedragen € 0,0100 per 100 kH / s per dag. Hashtoro gebruikt GPU-rigs voor deze mijnbouw. Er is een beperkt aantal eenjarige contracten van € 10 voor 1 MH / s, tweejarige contracten voor € 12 voor 1 MH / s en onbeperkte contracten voor € 15 voor 1 MH / s.

Litecoin-mijnbouw

De Litecoin-cloudmining van Hashtoro wordt gedaan via Bitmain L3 + Scrypt met een minimale hashrate van 20 MH / s. De servicekosten bedragen € 0,0150 per 10 MH / s per dag, met automatische uitbetaling in LTC. Er is een beperkt aantal abonnementen voor één jaar, twee jaar en onbeperkt, die respectievelijk € 10, € 12 en € 15 in rekening brengen voor 10 MH / s.

Zcash Mining

De Zcash-mijnbouw van Hashtoro maakt gebruik van Bitmain Asic Z9-hardware en heeft een automatische uitbetaling in ZEC. Het minimale hash-tarief is 400 H / s met servicekosten van € 0,0060 per 100 H / s per dag. Het beperkte aantal abonnementen voor één jaar, twee jaar en onbeperkt is geprijsd per 100 H / s voor respectievelijk € 10, € 20 en € 30.

Betaalmethodes

Hashtoro accepteert betaling voor zijn cloud-mijndiensten via BTC of creditcards. Als u ervoor kiest om met een creditcard te betalen, moet u het bankafschrift controleren om een ​​bevestigingspincode te vinden. Voer de pincode in die op het afschrift verschijnt via de bevestigingspagina om de transacties te bevestigen. Er zijn vijf dagen om een ​​transactie te bevestigen.

Winsten herinvesteren

Naast de mogelijkheid om winst op te nemen, laat Hashtoro je het herinvesteren om extra hashrate te kopen. Om dit te doen, klikt u op “Herinvesteren op” en kiest u welk mijnbouwcontract u het geld wilt gebruiken om te kopen. Na dit punt koopt het systeem automatisch uw geselecteerde hashrateplan wanneer uw saldo de minimale betaling voor dat plan bereikt. U kunt op elk moment op “Herinvestering uitschakelen” klikken om deze optie uit te schakelen.

Hashtoro-beveiliging

Zoals vermeld, onthult Hashtoro de exacte locaties van zijn mijnbouwbedrijven niet als een manier om veiligheidsrisico’s te minimaliseren. Bovendien is het bedrijf gecertificeerd met de PCI-DSS-standaard. Alle klantgegevens zijn beveiligd via een betrouwbaar beveiligingsprotocol. Ten slotte worden fondsen opgeslagen in een koude portemonnee, die geen verbinding maakt met het netwerk.

Hernieuwbare energie

Vanwege de enorme hoeveelheden energie die nodig zijn voor het minen van cryptocurrency, zorgt Hashtoro ervoor dat zijn bedrijfshardware alleen met hernieuwbare energie wordt aangedreven. Bovendien stroomt de hete lucht die mijnwerkers genereren door een reeks warmtewisselaars om warm water te bereiken. Dit water wordt vervolgens naar de buurtverwarming gepompt. Als zodanig is Hashtoro een van de meest ecologische cloudminingdiensten.

Conclusie

Hashtoro is een cloud mining-service die het voor iedereen mogelijk maakt om cryptocurrency te delven zonder te maken te hebben met de hoge kosten van mining-apparatuur of het vinden van ruimte voor die hardware. Hashtoro biedt mijnbouw voor Bitcoin, Ethereum, Zcash en Litecoin en heeft meerdere datacenters in Europa, samen met een hoog beveiligingsniveau.

handige links

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me