Nybörjarguide till stadsindex: fullständig recension

Hela stadsindexgranskningen

Stadsindex är en global leverantör för CFD-handel, spread betting och valutahandel. Den har mer än 30 års erfarenhet och rykte om att leverera tillförlitligt och snabbt utförande. Denna Londonbaserade leverantör grundades 1983 i Storbritannien och är världsledande inom spread betting samt CFD- och valutahandel. Förutom att erbjuda tillgång till mer än 12 000 marknader, inklusive kryptovaluta, aktier, valutor, index och råvaror.

Hela stadsindexgranskningen

City Index syftar till att ge handlare verktyg som är nödvändiga för att förbättra sina handelsfärdigheter. De har ett åtagande att leverera marknadsledande tjänster med transparent, rättvis prissättning plus omfattande kundsupport.

Besök stadsindex

Observera: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 74% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Överblick över stadsindex

Mäklare Stadsindex
Förordning FCA (UK), MAS (Singapore) & ASIC (Australien)
Minium initial insättning

£ 100
Demokonto

Ja
Tillgångstäckning CFD-marknader: Forex, index, aktier & Kryptovalutor
Inflytande Varierar
Handelsplattformar Web Trader, Desktop (Windows), MetaTrader 4

City Indexs moderbolag

Moderbolaget för City Index är GAIN Capital Holdings Inc., som är på New York Stock Exchange som GCAP. Detta är bland de största leverantörerna av institutionella handels- och detaljhandelsföretag världen över och grundades 1999. Dessutom har GAIN Capital fått en stark historia för att tillhandahålla handelstjänster till institutionella och privatkunder. Det faktum att GAIN Capital är ett börsnoterat företag på New York Stock Exchange ger handlare extra förtroende. Detta förstärks av det faktum att GAIN Capital regleras i åtta olika jurisdiktioner runt om i världen. GAIN Capital uppfyller också konsekvent de högsta standarderna för bolagsstyrning, offentliggörande och finansiell rapportering.

Om stadsindex

För att få en känsla för GAIN Capitals storlek och tillförlitlighet, anser att företaget har mer än 150 000 detaljhandlare runt om i världen och 978 miljoner dollar i kundtillgångar. Från och med det fjärde kvartalet 2016 hade GAIN Capital $ 1,430 miljarder i totala tillgångar, ett totalt kundkapital på $ 945,5 miljoner och tillgängligt kontanter och likviditet på $ 182,9 miljoner, med ett lägsta kapitalkrav på $ 113 miljoner. GAIN Capitals huvudkontor ligger i Bedminster, New Jersey, och företaget har en global närvaro med mer än 800 anställda runt om i världen.

Kontotyper

City Index har kontor i Storbritannien, Australien, Singapore och Mellanöstern, med konton från varje kontor något annorlunda. De australiska och singaporeiska kontoren erbjuder endast Trader- och Premium Trader-konton, medan Storbritannien och Mellanöstern också erbjuder Professional Trader-konton. Alla kontor erbjuder CFD-handel, och det brittiska kontoret är det enda som också erbjuder spread betting.

Invånare i Storbritannien och EU kan öppna ett konto i Storbritannien, Australien eller Mellanöstern. Storbritannien och Mellanöstern konton har obligatoriskt negativt saldoskydd, medan Australien och Singapore konton endast erbjuder valfria riskhanteringsfunktioner.

Vanliga Trader-konton har negativt saldoskydd, en marginalstängning på 50 procent och bästa utförande.

Kontotyper

Demokonton

Det finns demo-konton tillgängliga på City Index för CFD, spread betting, spread bet och MT4, och gemensamma CFD-konton. Demokonton kommer med £ 10 000 i virtuella pengar och obegränsad åtkomst i 12 veckor. Du kan inte förlänga ett demo-kontos varaktighet, men City Index erbjuder valet att ansöka om ett annat om du behöver mer övning.

Premium Trader-konton

Premiumtraderkontot är endast på inbjudan. Den levererar prioriterad tjänst och en dedikerad relationschef för aktiva detaljhandelskunder. Det finns också riskhantering för varje handel du gör, konkurrenskraftig prissättning och kunskapen om att du aldrig kommer att förlora mer pengar än din insättning.

Premiumhandlare får tillgång till exklusivt innehåll, webbseminarier, seminarier och gästfrihetsevenemang. Dessa kunder får också tillgång till kraftfull forskning, inklusive Faraday Research, överlägsen marknadsinformation och Reuters-nyheter.

För att bli premiumhandlare måste du vara en aktiv handlare som har ett kontosaldo på minst 10 000 £. När du har uppfyllt dessa krav kan du antingen vänta på en inbjudan eller kontakta City Index för att påskynda processen.

Premium Trader-konto

Professionella handelskonton

Erfarna handlare som kvalificerar sig kan ha ett professionellt handelskonto i City Index. Denna typ av konto levererar kreditfacilitet såväl som mäklarassisterad handel och en dedikerad kundrelationschef. Dessa konton har också marginalräntor så låga som 0,25 procent, men du bör komma ihåg att professionella kunder kan samla förluster som överstiger insättningar.

Även med de senaste branschbestämmelserna har professionella handlare exceptionella marginalräntor, med minst 0,25 procent för större index och större valutor, 0,5 procent för råvaror, 3 procent för aktier och 5 procent för krypto. Dessa lägsta marginalräntor är upp till 20 gånger bättre än för privatkunder.

Dessutom får professionella handlare med City Index lojalitetsbelöningar, som främsta inbjudningar till gästfrihet och andra belöningar. Det finns extra ekonomisk flexibilitet tack vare kreditfaciliteten och professionella handlare får prioritetstjänst.

För att bli professionell näringsidkare fyller du bara i det snabba ansökningsformuläret och väntar på godkännande. För att kvalificera dig måste du uppfylla två av följande tre kriterier: gör i genomsnitt 10 transaktioner av betydande storlek varje kvartal under de senaste fyra kvartalen, ha en portfölj för finansiella instrument som överstiger 500 000 euro (inklusive kontantdepositioner) och har arbetat inom den finansiella sektorn i minst ett år i en position som krävde att du hade kunskap för handel med hävstångsprodukter.

Professionellt Trader-konto

Även om det inte finns samma juridiska krav för professionella handlare som typiska detaljhandelskunder, fortsätter City Index att hålla klientpengarna åtskilda från sina egna medel, använda de bästa genomförandemetoderna och göra de viktigaste informationsdokumenten tillgängliga, och det ändrar inte detaljerna av handelsbekräftelser.

Det finns dock vissa undantag från FCA-skydd med professionella handelskonton. Detta inkluderar det faktum att obligatoriska ändringar av produktfunktioner som är utformade för att skydda detaljhandelskunder inte är obligatoriska för professionella kunder, såsom marginalstängningsnivåer och negativt balansskydd. Det kan finnas ett mer sofistikerat språk som används av professionella handlare, och City Index kommer att anta att professionella handlare har nödvändiga erfarenhetsnivåer och kunskap för att förstå riskerna med handel med hävstångsprodukter. Som professionell handlare behåller du ditt FSCS-skydd.

Det är också anmärkningsvärt att professionella handlare har tillgång till vissa resurser och plattformar som handlare och premiumhandlare inte har. När det gäller plattformar finns det stöd för AT Pro och Meta Trader 4-plattformarna, och det finns extra verktyg tillgängliga från Dataminr.

Vilka marknader kan du handla med City Index?

Med City Index har du tillgång till mer än 12 000 spread bet- och CFD-marknader, inklusive index, aktier, valutor, råvaror och kryptovalutor. Om du öppnar ett konto med kontor i Australien eller Singapore minskas åtkomsten något till mer än 4500 CFD-marknader av samma typ. De med konton från Mellanöstern-kontoret har tillgång till mer än 100 CFD-marknader, inklusive råvaror, valutor och index.

Handel med kryptovaluta

Minsta hävstång & Marginal

Lägsta hävstång och marginal för City Index beror något på kontoret du har kontot på, liksom marknaden. Detaljkunder med konton från Storbritannien har en lägsta marginal på 5 procent och 20: 1-hävstång för större index, 3,33 procent och 30: 1 för större valutor, 5 procent och 20: 1 för råvaror, 20 procent och 5: 1 för aktier, och 50 procent och 2: 1 för kryptovalutor.

För konton från kontoret i Australien är dessa siffror 0,5 procent och 200: 1, 0,5 procent och 200: 1, 0,5 procent och 200: 1, 5 procent och 20: 1 respektive 25 procent respektive 4: 1. För Singapore är de 5 procent och 20: 1, 2 procent och 50: 1, 20 procent och 5: 1, 10 procent och 10: 1 och 25 procent och 4: 1.

Mellanösternkontoret stöder inte aktier eller kryptovalutor. Den har dock 5 procent och 20: 1 för större index, 3,33 procent och 30: 1 för större valutor och 5 procent och 20: 1 för råvaror.

Handelsutförande på stadsindex

City Index har en policy för bästa utförande, vilket innebär att det alltid ger dig det snabbaste utförandet på varje handel. Dessutom, om priset rör sig i en riktning som är till din fördel under bearbetningen kommer City Index att utföra beställningen till det förbättrade priset. Handelsutförande med City Index inkluderar möjligheten att samtidigt gå kort och lång, prisförbättringsteknik och tillgång till en rad flexibla ordertyper.

City Index gör det också möjligt att använda orealiserade vinster från dina öppna positioner i form av marginal för nya positioner, så att du kan maximera handelsresurserna. Det finns också en futures-roll-over-rabatt, möjligheten att skala in eller ut av affärer genom att göra det i steg (antingen en FIFO- eller icke-FIFO-bas) och en slutnivå där City Index alltid försöker stänga dina affärer när fonderna sjunker under 50 procent av marginalbehovet. Detta hjälper till att skydda mot negativa balanser men bör inte ersätta stoppförlust.

Stadsindex sprider sig

Spreads för större index på City Index går från 0,4, även om de går från 2 med kontoret i Mellanöstern. Spreads på större valutor är från 0,6 i Storbritannien och Australien, 0,5 i Singapore och 3 i Mellanöstern. Oavsett plats är råvaruspreadar från 0,06, aktier har spreadar från 0,1 och kryptovalutor har spreadar från 0,8.

Stadsindex sprider sig

Stadsindexinsättningar & Uttag

City Index rekommenderar en minsta insättning på minst £ 100 eller tillräckligt för att täcka marginalen för din första handel. Du kan finansiera ditt City Index-konto med Visa- eller Mastercard-kreditkort; betalkort från Mastercard, Visa, Maestro eller Electron; eller en banköverföring. Det finns ingen avgift för att göra en insättning på ditt City Index-konto, även om kreditkortsleverantörer kan ta ut en avgift. Tänk på att du bara kan sätta in pengar i samma basvaluta som ditt källkonto, men du kan ha upp till tre kort kopplade till ditt konto.

När det är dags att ta ut medel, kom ihåg att de måste gå tillbaka till samma källa som originalfinansiering. Det finns ett lägsta uttagsbelopp på £ 50 eller hela tillgängliga kontosaldot, beroende på vilket som är lägst. Med onlineuttag kan du inte ta ut mer än £ 20 000 i en transaktion, och detta är också det maximala uttagsbeloppet online via kreditkort på 24 timmar. Du kan ta bort mer än dessa gränser genom att kontakta kundhantering. Det finns inga avgifter för uttag.

Stadsindexavgifter

Som med de flesta liknande mäklare gör City Index vinst via spreadar istället för provisioner. City Index är mycket transparent om sina avgifter på olika marknader, och du kan se specifik information för varje marknad. Listan över spreadar och marginaler är indelade i spread betting och CFD och sedan efter tillgångstyp. För var och en hittar du information som minimispread (fast), minimispreadtimmar, marginal från (%), spread på varje sida (DFT), genomsnittlig spread, finans över natten (%), spreadprissättning ( fast eller runt marknadsspridning), CFD-spread och / eller CFD-provision / minimum, beroende på marknadstyp och om det är en CFD eller spread betting.

Du kommer att märka att det finns både fasta och variabla spridningar tillgängliga. Marginalerna för privatkunder börjar på 3,33 procent. Finansieringskostnaderna följer riktmärket i Storbritannien för finansiering, vilket är LIBOR +/- 2,5 procent. För att ge några exempel på priser, överväg ett exempel från varje kategori för spread betting. I index har UK 100 en fast minsta spread på 1 poäng mellan 8:00 och 16:30 och en marginal från 5 procent. I aktier har Amazon en 4-procentig spread på varje sida och marginal från 20 procent. I forex har EUR / USD en lägsta spread på 0,5, en genomsnittlig spread på 0,69 och en marginal från 3,33 procent.

Stadsindexavgifter

Bitcoin ($) har en spridning från $ 40, marginalräntor från 50 procent och över natten finansiering på 0,08 procent. För råvaror har den amerikanska råoljan en spridning på 0,4 poäng (runt marknaden), spreadprissättning runt marknadsspridningen och marginalen från 10 procent. För metaller har guld en lägsta spridning på 0,3 poäng runt marknadsspridning och marginal från 5%. I obligationer har UK Long Gift en minsta fast spread på 0,03 poäng och marginal från 20 procent. För räntor har Eurodollar en lägsta fast spread på 0,02 poäng och marginal från 20 procent. Dessa siffror är likadana för CFD-priser, även om Amazon har en CFD-provision på 0,15 procent med ett minimum av $ 25 istället för spread.

Har både forex och CFD: er, City Index tillämpar alltid kommersiellt rimliga priser för valutakonvertering. De använda priserna anges alltid tydligt på uttalanden och kontraktsnoteringar. Dessa konverteringar spelar ingen roll för spread betting konton eftersom alla transaktioner sker i en enda basvaluta. City Index erbjuder en futures-övergångsrabatt på 50 procent på spread när du automatiskt rullar futuresavtalet vid utgången. För CFD: er görs detta via telefonen medan spridningsinsatser kan göras på plattformen.

När du gör en garanterad stoppförlustorder kostar det ingen förskottsavgift. Istället betalar du bara premien om GSLO utlöses. Detaljerna om avgifterna för utlösta garanterade stoppförlustorder finns på marknadsinformationsbladet via handelsplattformen. För några exempel är den nuvarande avgiften för 100 UKF tre gånger så mycket CFD som debiteras i basvalutan. För EUR / USD CFD: er (per 0,0001) är det fyra gånger antalet CFD: er som debiteras i basvalutan. För Barclays aktie CFD är det 0,25 procent av den teoretiska handelsvolymen. Slutligen är det för amerikanska råoljecfd fyra gånger så mycket som CFD i basvalutan.

Om ditt City Index-konto är inaktivt i minst 12 månader eller mer kommer City Index att ta ut en månadsavgift som är lika med £ 12. Om ditt kontantsaldo är mindre än detta kommer inaktivitetsavgiften att vara lika med ditt kontantsaldo.

Handelsplattformar

Alla City Index-klienter kan välja mellan Advantage Web, applikationer för iOS och Android, MetaTrader 4 och AT Pro. Kunder i Storbritannien har också möjlighet att använda Web Trader.

Web Trader innehåller intelligenta verktyg, snabb och pålitlig HTML5-teknik, anpassningsbara arbetsytor och avancerade diagram med anpassade indikatorer. Det har också smartare biljetter som inkluderar avancerade riskhanteringsalternativ. Plattformens anpassningsbarhet sträcker sig till möjligheten att anpassa och konfigurera flera arbetsytor, växla mellan dessa arbetsytor med ett enda klick, använda precisionsritningsverktyg, handla via sjökorten och lägga över flera marknader. Andra verktyg inkluderar en realtidsmarginalräknare och möjligheten att definiera stopp och gränser efter pris, P&L eller poäng. Det finns också 360-graders marknadsvy-sidor som hjälper dig att hitta viktiga handelsmöjligheter, se marknadsanalys från Reuters och se de senaste marknadsuppgifterna med priser, nyheter och diagram.

Handelsplattformar

Mobilapplikationerna för City Index är tillgängliga för både Android och iOS, och erbjuder säker 24-åtkomst till konton, live Reuters-nyhetsflödet, den levande ekonomiska kalendern och direktuppspelningspriser, plus diagram. De två mobila plattformarna har liknande funktioner, inklusive ett-knapps hantering via sjökorten, aviseringar i realtid och prisvarningar och intelligenta handelsbiljetter. Applikationerna stöder även live-appchatt och personliga övervakningslistor. Du kan växla mellan dina enheter sömlöst när du handlar, inklusive smartphones och surfplattor, för ökad mångsidighet.

AT Pro är en stationär plattform som kommer att tilltala avancerade användare som vill ha de mest kraftfulla handelsverktygen. Den inkluderar förbättrad effektivitet och hastighet, ett avancerat kartpaket och ditt val av handelsmallar. Eller så kan du skapa din egen handelsmall med Visual Basic, .NET eller C #. Njut av sjökorten med mer än 100 indikatorer och använd de omfattande ritverktygen. Det finns också ett back-testing excel-verktyg som låter dig se hur handelssignaler utförs baserat på historisk data. AT Pro använder 15 tidsramar som du enkelt kan växla eller zooma över. Den innehåller också de olika handelsverktygen direkt i plattformen, till exempel den anpassningsbara ekonomiska kalendern.

AT Pro & amp; Meta Trader

Eller så kan du handla med MetaTrader 4, med dess imponerande utbud av funktioner. MetaTrader 4 är tillgänglig för Windows, iOS och Android. Det är en av de mest populära valutahandelsplattformarna tack vare dess intuitiva och funktionsrika natur. Den innehåller anpassade indikatorer, handelssignaler, professionell kartläggning och support för expertrådgivare.

Beställningstyper

City Index strävar efter att erbjuda kunderna en rad olika ordertyper för att göra det möjligt att förprogrammera det pris som du vill använda för att komma in och / eller lämna marknaden. Stop loss-order kan automatiskt stänga affärer och därför begränsa förluster när marknaden rör sig i en riktning mot dig. Limitorder kan automatiskt stänga affärer till bättre priser än den som för närvarande finns, vilket kan leda till vinst. Stoppa och begränsa inträdesorder kan låta dig komma in på marknaden när den når din valda prisnivå.

Man annullerar en annan (OCO) beställning låter dig samtidigt ställa in en gräns och stopporder och annullera en beställning när den andra uppfylls. Garanterade stoppförlustorder garanterar din specifika exekveringsnivå, oavsett gap på marknaden, men kostar en liten premie. Slutligen slutar efterföljande spåra aktuella marknadspriser med ett visst antal poäng, så att du minimerar förluster utan att också begränsa dina potentiella vinster.

City Index låter dig anpassa handelsinställningarna så att de passar din handelsstil bättre. Du kan aktivera handelsläget med ett klick och enkelt växla fram och tillbaka mellan inställningarna för detta och två klick. Du kan också justera pristoleransen för varje instrument, minska eller öka din acceptabla glidning när exekveringspriset flyttas från ordernivån.

Handelsverktyg för stadsindex

För att hjälpa kunder att göra informerade affärer och förbättra sina chanser att lyckas erbjuder City Index ett antal handelsverktyg. Dessa inkluderar en portal för teknisk och grundläggande analys, driven av Recognia. Forskningsportalen för teknisk analys söker igenom marknaderna för att söka efter diagrammönster innan de ger dig de bästa försäljnings- och köpmöjligheterna, vilket sparar tid att genomföra din egen forskning. Den grundläggande aktieanalysatorn visar om ett lager sannolikt är övervärderat eller undervärderat med en överblick.

För att hjälpa dig att enkelt hitta de bästa handelsmöjligheterna listar portalen först de bästa köpmöjligheterna. Det finns detaljerade företagsstatistik, inklusive resultat- och intäktshistorik, skuldkvot och vinst per aktie. Du hittar global data och kan filtrera möjligheter. Det finns till och med “vad händer om?” analysverktyg.

Handelsverktyg

City Index har ett partnerskap med Faraday Research, som ger kunderna en gratis 30-dagars testversion av UK FX Daily Trading Signals eller UK Equities, perfekt för dem som inte har tid att själva undersöka marknaderna. Dessa signaler skickas via e-post och SMS.

Om du väljer att använda AT Pro-handelsplattformen från City Index får du tillgång till mer än 100 handelssignaler som hjälper dig att hitta möjligheter. Du kan välja mellan alternativ som Heikin-Ashi ljusstake-omvändningssystem, ett MACD-snabblinje / signallinjekorssystem och glidande medelvärde över systemet.

Dessutom är diagrammen inom City Index-handelsplattformarna otroligt kraftfulla, med de verktyg du behöver för att analysera marknader och skapa en plan. Det finns mer än 65 tekniska indikatorer och möjligheten att handla direkt från ett diagram. Dina begränsningsorder, stopp och positioner visas i diagrammet, med valet att justera dem genom att dra linjer. I diagrammen kan du använda ett enda diagram för att jämföra flera marknader med varandra, inklusive deras relativa prestanda och prisåtgärd.

Diagram

Du kan också dra nytta av de omfattande ritverktygen för att rita saker som Fibonacci-dragningar och trendlinjer, så att du kan hitta viktiga motstånds- och supportnivåer. Spara dina diagramanpassningar i din användarprofil så att du sömlöst kan använda dem i framtida diagram. Inte överraskande finns det också flera diagramtyper att välja mellan, till exempel Ljusstake, Punkt & Figur och Heikin-Ashi. Välj det diagram du föredrar att visa viktiga nivåer och trender. Diagrammet visar alltid den grundläggande informationen du väljer, såsom bud, mitt och pris.

City Index Market Intelligence Tools

City Index ger kontoinnehavare finansiell realtidsinformation, nyheter och marknadsrapporter från Reuters, införlivade direkt i handelsplattformarna. Det finns också en anpassningsbar ekonomisk kalender för City Index, som är utformad för att hjälpa handlare att förstå marknadsförande händelser, så att de kan planera sina handelsstrategier bättre. Den ekonomiska kalendern har färgkodade punkter för höga, medelstora och låga volymer, samt kategorier för faktiska, konsensus och tidigare siffror. Naturligtvis visar det också namnet på händelsen, landet och datum och tid.

Marknadsnyheter

Du hittar också expertmarknadsanalys från City Index globala forskargrupp, som identifierar information som driver marknaderna för att hjälpa dig att förutsäga prisrörelser och dra nytta av möjligheter. Marknadsnyheterna & Analysavsnittet innehåller avsnitt för företagets intäkter, den dagliga informationsvideon, den ekonomiska kalendern och Brexit. Huvudsidan för marknadsanalys visar de senaste och topphistorierna. Nära toppen av berättelserna hittar du kategorier att visa, inklusive nyheter som är specifika för index, aktier, FX, Storbritannien och USA, plus Brexit-uppdateringar, webbseminarier och “våra analytiker.” Du kan också filtrera ut nyhetsberättelserna efter marknad, ämnen, författare eller region, med möjlighet att spara dina filter.

Ekonomisk kalender

Om du klickar på kategorin för företagsintäkter visas de datum då stora företag släpper eller släppte sina resultatrapporter, med företagen indelade i Storbritannien, USA och EU. Genom att klicka på Daily Briefing Video kommer du till en sida med titeln “The Day Ahead.” Detta tar dig till en video som beskriver dagen, inklusive de största rörelserna under veckan på marknaderna. Nedanför videon finns en lista över viktiga ämnen / marknader som täcks, samt vid vilken tid i videon de översiktliga. Det betyder att du inte behöver titta på hela videon om du bara är intresserad av några av marknaderna.

Stadsindex kundsupport

Om du handlar med hjälp av mobilapplikationerna kan du chatta med kundsupport live i applikationen för enkelhetens skull. När du är på City Index-webbplatsen kan du klicka på “Kontakta oss” högst upp på sidan. Detta tar dig till en sida med stadsindexadress och telefonnummer, samt ett telefonnummer och e-postadress för kontoöppning och support. Eller så kan du bläddra längst ner på vilken sida som helst på webbplatsen för stadsindex, där du ser en chattikon, supportens e-postadress och ett telefonnummer.

Kundsupport

Stadsindexföreskrifter

Financial Conduct Authority (FCA) reglerar och godkänner City Index. Tack vare den här förordningen kan handlare räkna med att City Index följer FCAs kundpengaregler, inklusive segregering av kundpengar. Dessutom kan kunder få ersättning på så mycket som £ 85 000 från Financial Services Compensation Scheme (FSCS) i det osannolika fallet att likvidation inträffar.

Konton som öppnas i Australien regleras och godkänns av Australian Securities and Investments Commission (ASIC), som inte inkluderar ett insättningsersättningssystem. Konton som öppnas i Singapore är auktoriserade och reglerade av Monetary Authority of Singapore (MAS) och erbjuder inte heller något insättningsersättningssystem. Klagomyndigheten för alla City Index-konton är Financial Ombudsman Service (FOS), med undantag för konton som har öppnats i Singapore, i vilket fall klagomyndigheten är Financial Industry Disputes Resolution Center (FIDReC).

Är stadsindex säkert?

Enligt riktlinjerna från Financial Conduct Authority separerar City Index klientens bankkonton. Det innebär att de medel som ägs av privatkunder är helt separerade från företagets medel via separata konton. Detta gäller för varje City Index-konto, oavsett var det öppnades. City Index gör det också enkelt att hålla koll på din finansiering och ekonomi med säkra och gratis insättningar och uttag. Det erbjuder också en säker finansieringsportal där du kan se dina pengar och skicka in insättningar och uttag.

Tävlande

City Index konkurrerar med våra liknande mäklare som har täckt tidigare, enligt följande:

 • Plus500
 • AVATrade
 • IQ-alternativ
 • 24alternativ
 • ExpertOption
 • Vantage FX
 • Forex.com
 • Pepperstone
 • ETX Capital
 • NordFX
 • Stadsindex
 • Binary.com
 • XTB
 • FXTM

Slutsats

City Index erbjuder spread betting och CFD-handel till handlare runt om i världen. Online-leverantören är baserad i Storbritannien. Grundades 1983 och har fått ett starkt rykte sedan starten.

Med City Index kan du komma åt mer än 12 000 marknader med konkurrenskraftiga spridningar och ditt val av flera olika plattformar.

Stadsindexwebbplatsen är mycket omfattande med ett brett utbud av handelsverktyg och marknadsinformation om dina fingertoppar. Webbhandlargränssnittet är väl utformat och enkelt att använda och du har också möjlighet att använda AT Pro eller Meta Trader om du föredrar.

Moderbolaget GAIN Capital Group är en väletablerad och respekterad enhet inom detta område, reglerad i Storbritannien av FCA, så du kan vara mycket säker när du väljer denna mäklare.

Besök stadsindex

Observera: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång. 74% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.

Stadsindex

src = “~ bilder \ nybörjar-guide-till-stad-index-komplett-recension.gif”

alt = “City Index Review”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 8.6

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

9,0 / 10

Avgifter

8,0 / 10

Kundsupport

9,0 / 10

Betalningsmetoder

9,0 / 10

Fördelar

 • FCA-reglerad
 • Låg insättningskrav
 • Spread Betting för Storbritannien
 • Flera handelsplattformar
 • Stort utbud av marknader

Nackdelar

 • Ingen registreringsbonus

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Stadsindex","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2018 \ / 12 \ /city-index-review.gif","beskrivning":"City Index är en global leverantör för CFD-handel, spread betting och valutahandel. Den har mer än 30 års erfarenhet och rykte om att leverera tillförlitligt och snabbt utförande. Den här Londonbaserade leverantören grundades 1983 i Storbritannien och är världsledande inom spread betting samt CFD och forex…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.60"},"namn":"Stadsindex","reviewBody":"City Index är en global leverantör för CFD-handel, spread betting och valutahandel. Den har mer än 30 års erfarenhet och rykte om att leverera tillförlitligt och snabbt utförande. Denna Londonbaserade leverantör grundades 1983 i Storbritannien och är världsledande inom spread betting samt CFD- och valutahandel. Förutom att erbjuda tillgång till mer än 12 000 marknader, inklusive kryptovaluta, aktier, valutor, index och råvaror. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCity Index syftar till att ge handlare verktyg som är nödvändiga för att förbättra sina handelsfärdigheter. De har ett åtagande att leverera marknadsledande tjänster med transparent, rättvis prissättning, plus omfattande kundsupport. \ R \ nBesök stadsindex \ r \ n \ r \ n Observera: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att förlora pengar snabbt på grund av hävstång. 74% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD: er fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. \ nBroker \ r \ nCity Index \ r \ n \ r \ n \ r \ nReglering \ r \ nFCA (UK), MAS (Singapore) & ASIC (Australien) \ r \ n \ r \ n \ r \ nMinimum initial insättning \ r \ n \ r \ n \ u00a3100 \ r \ n \ r \ n \ r \ nDemokonto \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nTillgångstäckning \ r \ nCFD-marknader: Forex, index, aktier & Kryptovalutor \ r \ n \ r \ n \ r \ nLeverage \ r \ nVarier \ r \ n \ r \ n \ r \ nHandelsplattformar \ r \ nWeb Trader, Desktop (Windows), MetaTrader 4 \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nStadsindexets moderbolag \ r \ n Moderbolaget till City Index är GAIN Capital Holdings Inc., som är på New York-börsen som GCAP. Detta är bland de största leverantörerna av institutionella handels- och detaljhandelsföretag världen över och grundades 1999. Dessutom har GAIN Capital fått en stark historia för att tillhandahålla handelstjänster till institutionella och privatkunder. Det faktum att GAIN Capital är ett börsnoterat företag på New York Stock Exchange ger handlare extra förtroende. Detta förstärks av det faktum att GAIN Capital regleras i åtta olika jurisdiktioner runt om i världen. GAIN Capital uppfyller också konsekvent de högsta standarderna för bolagsstyrning, offentliggörande och finansiell rapportering. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFör att få en känsla för GAIN Capitals storlek och tillförlitlighet, anser att företaget har mer än 150000 detaljhandlare runt om i världen och 978 miljoner dollar i kundtillgångar. Från och med det fjärde kvartalet 2016 hade GAIN Capital $ 1,430 miljarder i totala tillgångar, ett totalt kundkapital på $ 945,5 miljoner och tillgängligt kontanter och likviditet på $ 182,9 miljoner, med ett lägsta kapitalkrav på $ 113 miljoner. GAIN Capital har sitt huvudkontor i Bedminster, New Jersey, och företaget har en global närvaro med mer än 800 anställda runt om i världen. \ R \ nKontotyper \ r \ nCity Index har kontor i Storbritannien, Australien, Singapore och Mellanöstern, med konton från varje kontor något annorlunda. De australiska och singaporeiska kontoren erbjuder endast Trader- och Premium Trader-konton, medan Storbritannien och Mellanöstern också erbjuder Professional Trader-konton. Alla kontor erbjuder CFD-handel, och det brittiska kontoret är det enda som också erbjuder spread betting. \ R \ n \ r \ n EU-invånare kan öppna ett konto hos kontoret i Storbritannien, Australien eller Mellanöstern. Storbritannien och Mellanöstern har konton obligatoriskt negativt saldoskydd, medan konton i Australien och Singapore endast erbjuder valfria riskhanteringsfunktioner. \ R \ n \ r \ nRegular Trader-konton har negativt saldoskydd, en marginalstängning på 50 procent och bästa utförande. \ R \ n \ r \ n \ r \ nDemokonton \ r \ nDet finns demo-konton tillgängliga på City Index för CFD, spread betting, spread bet och MT4, och gemensamma CFD-konton. Demokonton kommer med \ u00a310 000 virtuella pengar och obegränsad åtkomst i 12 veckor. Du kan inte förlänga ett demo-konto, men City Index erbjuder valet att ansöka om ett annat om du behöver mer övning. \ R \ nPremium Trader Accounts \ r \ nPremiumtraderkontot är endast på inbjudan. Den levererar prioriterad tjänst och en dedikerad relationschef för aktiva detaljhandelskunder. Det finns också riskhantering för varje handel du gör, konkurrenskraftig prissättning och kunskapen om att du aldrig kommer att förlora mer pengar än din insättning. \ R \ n \ r \ nPremiumhandlare får tillgång till exklusivt innehåll, webbseminarier, seminarier och gästfrihetsevenemang . Dessa kunder får också tillgång till kraftfull forskning, inklusive Faraday Research, överlägsen marknadsinformation och Reuters-nyheter. \ R \ n \ r \ n För att bli premiumhandlare måste du vara en aktiv näringsidkare som har ett kontosaldo på minst \ u00a310 , 000. När du har uppfyllt dessa krav kan du antingen vänta på en inbjudan eller kontakta City Index för att påskynda processen. \ R \ n \ r \ n \ r \ nProfessionella handelskonton \ r \ nErfarna handlare som kvalificerar sig kan ha ett professionellt handelskonto på stadsindex. Denna typ av konto levererar kreditfacilitet såväl som mäklarassisterad handel och en dedikerad kundrelationschef. Dessa konton har också marginalräntor så låga som 0,25 procent, men du bör komma ihåg att professionella kunder kan ackumulera förluster som överstiger insättningar. \ R \ n \ r \ n Även med de senaste branschbestämmelserna har professionella handlare exceptionella marginalräntor, med minst 0,25 procent för större index och större valutor, 0,5 procent för råvaror, 3 procent för aktier och 5 procent för krypto. Dessa lägsta marginalräntor är upp till 20 gånger bättre än detaljhandelskundernas. \ R \ n \ r \ nDessutom får professionella handlare med City Index lojalitetsbelöningar, som främsta gästfrihetsinbjudningar och andra belöningar. Det finns extra ekonomisk flexibilitet tack vare kreditfaciliteten, och professionella handlare får prioritetstjänst. \ R \ n \ r \ nFör att bli en professionell näringsidkare, fyll bara i snabbansökningsformuläret och vänta på godkännande. För att kvalificera dig måste du uppfylla två av följande tre kriterier: gör i genomsnitt 10 transaktioner av betydande storlek varje kvartal under de senaste fyra kvartalen, ha en portfölj för finansiella instrument som överstiger 500 000 000 dollar (inklusive kontantdepositioner) och har arbetat inom den finansiella sektorn i minst ett år i en position som krävde att du hade kunskap för handel med hävstångsprodukter. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Även om det inte finns samma juridiska krav för professionell handlare som typiska detaljhandelskunder, fortsätter City Index att hålla klientpengarna åtskilda från sina egna medel, använda de bästa exekveringsmetoderna och göra de viktigaste informationsdokumenten tillgängliga, och det ändrar inte detaljerna i handelsbekräftelser. \ r \ n \ r \ nDet finns dock vissa undantag från FCA-skydd med professionella handelskonton. Detta inkluderar det faktum att obligatoriska ändringar av produktfunktioner som är utformade för att skydda detaljhandelskunder inte är obligatoriska för professionella kunder, såsom marginalstängningsnivåer och negativt balansskydd. Det kan finnas ett mer sofistikerat språk som används av professionella handlare, och City Index kommer att anta att professionella handlare har nödvändiga erfarenhetsnivåer och kunskap för att förstå riskerna med handel med hävstångsprodukter. Som professionell handlare behåller du ditt FSCS-skydd. \ R \ n \ r \ n Det är också anmärkningsvärt att professionella handlare har tillgång till vissa resurser och plattformar som handlare och premiumhandlare inte har. När det gäller plattformar finns det stöd för AT Pro och Meta Trader 4-plattformarna, och det finns extra verktyg tillgängliga från Dataminr. \ R \ nVilka marknader kan du handla med stadsindex? \ R \ nMed stadsindex har du tillgång till mer än 12000 spread bet- och CFD-marknader, inklusive index, aktier, valutor, råvaror och kryptovalutor. Om du öppnar ett konto med kontor i Australien eller Singapore minskas åtkomsten något till mer än 4500 CFD-marknader av samma typ. De med konton från Mellanösternkontoret har tillgång till mer än 100 CFD-marknader, inklusive råvaror, valutor och index. \ R \ n \ r \ n \ r \ nMinimal hävstång & Marginal \ r \ n Lägsta hävstång och marginal för City Index beror något på kontoret du har kontot på, liksom marknaden. Detaljhandelskunder med konton från Storbritannien har en lägsta marginal på 5 procent och 20: 1-hävstång för större index, 3,33 procent och 30: 1 för större valutor, 5 procent och 20: 1 för råvaror, 20 procent och 5: 1 för aktier, och 50 procent och 2: 1 för kryptovalutor. \ r \ n \ r \ nFör konton från Australiens kontor är dessa siffror 0,5 procent och 200: 1, 0,5 procent och 200: 1, 0,5 procent och 200: 1, 5 procent och 20: 1 respektive 25 procent respektive 4: 1. För Singapore är de 5 procent och 20: 1, 2 procent och 50: 1, 20 procent och 5: 1, 10 procent och 10: 1 och 25 procent och 4: 1. \ r \ n \ r \ nMitten East office stöder inte aktier eller kryptovalutor. Den har dock 5 procent och 20: 1 för större index, 3,33 procent och 30: 1 för större valutor och 5 procent och 20: 1 för råvaror. \ R \ nHandelsutförande på stadsindex \ r \ nCity Index har det bästa exekveringspolicy, vilket innebär att den alltid ger dig det snabbaste genomförandet på varje handel. Dessutom, om priset rör sig i en riktning som är till din fördel under bearbetningen kommer City Index att utföra beställningen till det förbättrade priset. Handelsutförande med City Index inkluderar möjligheten att samtidigt gå kort och lång, prisförbättringsteknik och tillgång till en rad flexibla ordertyper. \ R \ n \ r \ nCity Index gör det också möjligt att använda orealiserade vinster från dina öppna positioner i form av marginal för nya positioner, så att du maximerar handelsresurserna. Det finns också en futures-roll-over-rabatt, möjligheten att skala in eller ut av affärer genom att göra det i steg (antingen en FIFO- eller icke-FIFO-bas) och en slutnivå där City Index alltid försöker stänga dina affärer när fonderna sjunker under 50 procent av marginalbehovet. Detta hjälper till att skydda mot negativa saldon men bör inte ersätta en stoppförlust. \ R \ nCity Index Spreads \ r \ n Spridningar för större index på City Index går från 0,4, även om de går från 2 med kontoret i Mellanöstern. Spreads på större valutor är från 0,6 i Storbritannien och Australien, 0,5 i Singapore och 3 i Mellanöstern. Oavsett plats är varispreadar från 0,06, aktier har spreadar från 0,1 och kryptovalutor har spreadar från 0,8. \ R \ n \ r \ n \ r \ nStadsindexinsättningar & Uttag \ r \ nCity Index rekommenderar en insättning på minst \ u00a3100 eller tillräckligt för att täcka marginalen för din första handel. Du kan finansiera ditt City Index-konto med Visa- eller Mastercard-kreditkort; betalkort från Mastercard, Visa, Maestro eller Electron; eller en banköverföring. Det finns ingen avgift för att göra en insättning på ditt City Index-konto, även om kreditkortsleverantörer kan ta ut en avgift. Tänk på att du bara kan sätta in pengar i samma basvaluta som ditt källkonto, men du kan ha upp till tre kort kopplade till ditt konto. \ R \ n \ r \ nNär det är dags att ta ut pengar, kom ihåg att de måste gå tillbaka till samma källa som originalfinansiering. Det finns ett minsta uttagsbelopp på \ u00a350 eller hela tillgängliga kontosaldot, beroende på vilket som är lägst. Med onlineuttag kan du inte ta ut mer än \ u00a320,000 i en transaktion, och detta är också det maximala uttagsbeloppet online via kreditkort på 24 timmar. Du kan dra tillbaka mer än dessa gränser genom att kontakta kundhantering. Det finns inga avgifter för uttag. \ R \ nStadsindexavgifter \ r \ Som på de flesta liknande mäklare gör City Index vinst via spreadar istället för provisioner. City Index är mycket transparent om sina avgifter på olika marknader, och du kan se specifik information för varje marknad. Listan över spreadar och marginaler är indelade i spread betting och CFD och sedan efter tillgångstyp. För var och en hittar du information som minimispread (fast), minimispreadtimmar, marginal från (%), spread på varje sida (DFT), genomsnittlig spread, budget över natten (%), spreadprissättning ( fast eller runt marknadsspridning), CFD-spread och \ / eller CFD-provision \ / minimum, beroende på marknadstyp och om det är en CFD- eller spreadbetting. \ r \ n \ r \ nDu kommer att märka att det finns båda fasta samt tillgängliga variabla spreadar. Marginalerna för privatkunder börjar på 3,33 procent. Finansieringskostnaderna följer riktmärket i Storbritannien för finansiering, vilket är LIBOR + \ / – 2,5 procent. För att ge några exempel på priser, överväg ett exempel från varje kategori för spread betting. I index har UK 100 en fast minsta spread på 1 poäng mellan 8:00 och 16:30 och en marginal från 5 procent. I aktier har Amazon en 4-procents spread på varje sida och marginal från 20 procent. I forex har EUR \ / USD en lägsta spread på 0,5, en genomsnittlig spread på 0,69 och en marginal från 3,33 procent. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nBitcoin ($) har en spread från $ 40, marginalräntor från 50 procent och dagslånfinansiering på 0,08 procent. För råvaror har den amerikanska råoljan en spridning på 0,4 poäng (runt marknaden), spreadprissättning runt marknadsspridningen och marginalen från 10 procent. För metaller har guld en minimispridning på 0,3 poäng runt marknadsspridningen och marginal från 5%. I obligationer har UK Long Gift en lägsta fast spread på 0,03 poäng och marginal från 20 procent. För räntor har Eurodollar en lägsta fast spread på 0,02 poäng och marginal från 20 procent. Dessa siffror är likadana för CFD-priser, även om Amazon har en CFD-provision på 0,15 procent med ett minimum av $ 25 istället för spread. \ R \ n \ r \ nFå både forex och CFD: er, City Index tillämpar alltid kommersiellt rimliga priser för valutaomvandlingar . De använda priserna anges alltid tydligt på uttalanden och kontraktsnoteringar. Dessa konverteringar spelar ingen roll för spread betting konton eftersom alla transaktioner sker i en enda basvaluta. City Index erbjuder en futures-övergångsrabatt på 50 procent på spread när du automatiskt rullar futureskontraktet vid utgången. För CFD: er görs detta via telefonen medan spridningsinsatser kan göras på plattformen. \ R \ n \ r \ nNär du placerar en garanterad stoppförlustorder, debiteras ingen förskottsavgift. Istället betalar du bara premien om GSLO utlöses. Detaljerna för avgifterna för utlösta garanterade stoppförlustorder finns på marknadsinformationsbladet via handelsplattformen. För några exempel är den nuvarande avgiften för UK 100 CFD tre gånger den mängd CFD som debiteras i basvalutan. För EUR \ / USD CFD: er (per 0,0001) är det fyra gånger antalet CFD: er som debiteras i basvalutan. För Barclays aktie CFD är det 0,25 procent av den nominella handelsvolymen. Slutligen, för amerikansk råoljecfd, är det fyra gånger mängden CFD i basvalutan. \ R \ n \ r \ nOm ditt City Index-konto är inaktivt i minst 12 månader eller mer kommer City Index att ta ut en månads inaktivitet avgift lika med \ u00a312. Om ditt kontantsaldo är mindre än detta kommer inaktivitetsavgiften att vara lika med ditt kontantsaldo. \ R \ nHandelsplattformar \ r \ nAlla City Index-klienter kan välja mellan Advantage Web, applikationer för iOS och Android, MetaTrader 4 och AT Proffs. Kunder i Storbritannien har också alternativet Web Trader. \ R \ n \ r \ nWeb Trader innehåller intelligenta verktyg, snabb och pålitlig HTML5-teknik, anpassningsbara arbetsytor och avancerade diagram med anpassade indikatorer. Det har också smartare biljetter som inkluderar avancerade riskhanteringsalternativ. Plattformens anpassningsbarhet sträcker sig till möjligheten att anpassa och konfigurera flera arbetsytor, växla mellan dessa arbetsytor med ett enda klick, använda precisionsritningsverktyg, handla via diagrammen och lägga över flera marknader. Andra verktyg inkluderar en marginalräknare i realtid och möjligheten att definiera stopp och gränser efter pris, P&L eller poäng. Det finns också 360 graders marknadsvy-sidor som hjälper dig att hitta viktiga handelsmöjligheter, se marknadsanalys från Reuters och se de senaste marknadsuppgifterna med priser, nyheter och diagram. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nMobilapplikationerna för City Index är tillgängliga för både Android och iOS, och erbjuder säker 24-åtkomst till konton, live Reuters-nyhetsflödet, den levande ekonomiska kalendern och direktuppspelningspriser plus diagram. De två mobila plattformarna har liknande funktioner, inklusive ett-knapps hantering via sjökorten, realtidsmeddelanden och prisvarningar och intelligenta handelsbiljetter. Applikationerna stöder även live-appchatt och personliga övervakningslistor. Du kan växla mellan dina enheter sömlöst när du handlar, inklusive smartphones och surfplattor, för ökad mångsidighet. \ R \ n \ r \ nAT Pro är en stationär plattform som kommer att tilltala avancerade användare som vill ha de mest kraftfulla handelsverktygen. Den inkluderar förbättrad effektivitet och hastighet, ett avancerat kartpaket och ditt val av handelsmallar. Eller så kan du skapa din egen handelsmall med Visual Basic, .NET eller C #. Njut av sjökorten med mer än 100 indikatorer och använd de omfattande ritverktygen. Det finns också ett back-testing excel-verktyg som låter dig se hur handelssignaler utförs baserat på historisk data. AT Pro använder 15 tidsramar som du enkelt kan växla eller zooma över. Den innehåller också de olika handelsverktygen direkt på plattformen, till exempel den anpassningsbara ekonomiska kalendern. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nEller du kan handla med MetaTrader 4, med sitt imponerande utbud av funktioner. MetaTrader 4 är tillgänglig för Windows, iOS och Android. Det är en av de mest populära valutahandelsplattformarna tack vare dess intuitiva och funktionsrika natur. Den innehåller anpassade indikatorer, handelssignaler, professionell kartläggning och support för expertrådgivare. \ R \ nBeställningstyper \ r \ nCity Index strävar efter att erbjuda kunderna en rad olika ordertyper för att göra det möjligt att förprogrammera det pris som du vill använda till gå in och / / eller lämna marknaden. Stop loss-order kan automatiskt stänga affärer och därför begränsa förluster när marknaden rör sig i en riktning mot dig. Limitorder kan automatiskt stänga affärer till bättre priser än den som för närvarande är tillgänglig, vilket leder till vinst. Stoppa och begränsa inträdesorder kan låta dig komma in på marknaden när den når din valda prisnivå. \ R \ n \ r \ nDet ena avbryter en annan (OCO) order gör att du samtidigt ställer in en gräns och stopporder och annullerar en order när den andra är uppfyllt. Garanterade stoppförlustorder garanterar din specifika exekveringsnivå, oavsett gap på marknaden, men kostar en liten premie. Slutligen slutar efterföljande spåra aktuella marknadspriser med ett visst antal poäng, så att du minimerar förluster utan att också begränsa dina potentiella vinster. \ R \ n \ r \ nCity Index låter dig anpassa handelsinställningarna så att de passar din handelsstil bättre. Du kan aktivera handelsläget med ett klick och enkelt växla fram och tillbaka mellan inställningarna för detta och två klick. Du kan också justera pristoleransen för varje instrument, minska eller öka din acceptabla glidning när exekveringspriset flyttas från ordernivån. \ R \ nStadsindexhandelsverktyg \ r \ nFör att hjälpa kunder att göra informerade affärer och förbättra deras chanser att lyckas, City Index erbjuder en rad handelsverktyg. Dessa inkluderar en portal för teknisk och grundläggande analys, driven av Recognia. Forskningsportalen för teknisk analys söker igenom marknaderna för att söka efter diagrammönster innan de ger dig de bästa försäljnings- och köpmöjligheterna, vilket sparar tid på att göra din egen forskning. Den grundläggande aktieanalysatorn visar om ett aktie sannolikt är övervärderat eller undervärderat med en överblick. \ R \ n \ r \ nFör att hjälpa dig att enkelt hitta de bästa handelsmöjligheterna listar portalen de bästa köpmöjligheterna först. Det finns detaljerade företagsstatistik, inklusive vinst- och intäktshistorik, skuldkvot och resultat per aktie. Du hittar global data och kan filtrera möjligheter. Det finns till och med \ u201c vad om? \ U201d analysverktyg. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCity Index har ett partnerskap med Faraday Research, som ger kunderna en gratis 30-dagars testversion av UK FX Daily Handelssignaler eller brittiska aktier, perfekt för dem som inte har tid att undersöka själva marknaderna. Dessa signaler skickas via e-post och SMS. \ R \ n \ r \ nOm du väljer att använda AT Pro-handelsplattformen från City Index får du tillgång till mer än 100 handelssignaler för att hjälpa dig hitta möjligheter. Du kan välja mellan alternativ som Heikin-Ashi ljusstake-reverseringssystem, ett MACD-snabblinje \ / signallinjekorssystem och glidande medelvärde över systemet. \ R \ n \ r \ nDessutom är diagrammen inom City Index-handelsplattformarna otroligt kraftfull, med de verktyg du behöver för att analysera marknader och skapa en plan. Det finns mer än 65 tekniska indikatorer och möjligheten att handla direkt från ett diagram. Dina begränsningsorder, stopp och positioner visas i diagrammet, med valet att justera dem genom att dra linjer. Diagrammen låter dig använda ett enda diagram för att jämföra flera marknader med varandra, inklusive deras relativa prestanda och prisåtgärder. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu kan också dra nytta av de omfattande ritverktygen för att rita saker som Fibonacci-dragningar och trendlinjer, så att du hittar viktiga motstånds- och supportnivåer. Spara dina diagramanpassningar i din användarprofil så att du sömlöst kan använda dem i framtida diagram. Inte överraskande finns det också flera diagramtyper att välja mellan, till exempel Ljusstake, Punkt & Figur och Heikin-Ashi. Välj det diagram du föredrar att visa viktiga nivåer och trender. Diagrammet visar alltid den grundläggande informationen du väljer, såsom bud-, mellan- och begärt pris. \ R \ nCity Index Market Intelligence Tools \ r \ nCity Index ger kontoinnehavare finansiell realtidsinformation, nyheter och marknadsrapporter från Reuters, införlivade direkt i handelsplattformarna. Det finns också en anpassningsbar ekonomisk kalender för City Index, som är utformad för att hjälpa handlare att förstå marknadsrörelser, så att de kan planera sina handelsstrategier bättre. Den ekonomiska kalendern har färgkodade punkter för höga, medelstora och låga volymer, samt kategorier för faktiska, konsensus och tidigare siffror. Naturligtvis visar det också namnet på händelsen, landet och datum och tid. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nDu hittar också expertmarknadsanalys från City Index globala forskargrupp , som identifierar information som driver marknaderna för att hjälpa dig att förutsäga prisrörelser och dra nytta av möjligheter. Marknadsnyheterna & Analysavsnittet innehåller avsnitt för företagets intäkter, den dagliga informationsvideon, den ekonomiska kalendern och Brexit. Huvudsidan för marknadsanalys visar de senaste och topphistorierna. Nära toppen av berättelserna hittar du kategorier att visa, inklusive nyheter som är specifika för index, aktier, FX, Storbritannien och USA, plus Brexit-uppdateringar, webbseminarier och \ u201cour analytiker. \ U201d Du kan också filtrera bort nyhetsberättelser efter marknad, ämnen, författare eller region, med möjlighet att spara dina filter. \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKlicka på kategorin för företagsintäkter visar de datum då stora företag släppa eller släppa sina resultatrapporter, med företagen uppdelade i Storbritannien, USA och EU. Genom att klicka på Daily Briefing Video kommer du till en sida med titeln \ u201cDagen framåt. \ U201d Detta tar dig till en video som beskriver dagen, inklusive de största rörelserna under veckan på marknaderna. Nedanför videon finns en lista över viktiga ämnen \ / marknader som täcks, samt vid vilken tid i videon de översiktligt. Det betyder att du inte behöver titta på hela videon om du bara är intresserad av några av marknaderna. \ R \ nCity Index Customer Support \ r \ nOm du handlar med mobilapplikationerna kan du chatta med kundsupport live inuti applikation för bekvämlighet. På City Index-webbplatsen kan du klicka på \ u201cKontakta oss \ u201d högst upp på sidan. Detta tar dig till en sida med stadsindexadress och telefonnummer, samt ett telefonnummer och e-postadress för kontoöppning och support. Eller så kan du bläddra längst ner på vilken sida som helst på webbplatsen för stadsindex, där du ser en chattikon, supportens e-postadress och ett telefonnummer. \ R \ n \ r \ n \ r \ nCity Index Regulations \ r \ n Financial Conduct Authority (FCA) reglerar och godkänner City Index. Tack vare denna förordning kan handlare räkna med att City Index följer FCAs kundpengaregler, inklusive segregering av kundpengar. Dessutom kan kunder få ersättning på så mycket som \ u00a385.000 från Financial Services Compensation Scheme (FSCS) i den osannolika händelse att likvidation inträffar. \ R \ n \ r \ nKonton som öppnas i Australien regleras och godkänns av Australian Securities. och investeringskommissionen (ASIC), som inte inkluderar ett insättningsersättningssystem. Konton som öppnas i Singapore är auktoriserade och reglerade av Monetary Authority of Singapore (MAS) och erbjuder inte heller något insättningsersättningssystem. Klagomyndigheten för alla City Index-konton är Financial Ombudsman Service (FOS), med undantag för konton som har öppnats i Singapore, i vilket fall klagomyndigheten är Financial Industry Disputes Resolution Center (FIDReC). \ R \ n Är City Index Safe? \ r \ n I enlighet med riktlinjerna för Financial Conduct Authority, separerar City Index klientens bankkonton. Det innebär att de medel som ägs av privatkunder är helt separerade från företagets medel via separata konton. Detta gäller för varje City Index-konto, oavsett var det öppnades. City Index gör det också enkelt att hålla koll på din finansiering och ekonomi med säkra och gratis insättningar och uttag. Det erbjuder också en säker finansieringsportal där du kan se dina pengar och skicka in insättningar och uttag. \ R \ nKonkurrenter \ r \ nCity Index konkurrerar med våra liknande mäklare som har täckt tidigare, enligt följande: \ r \ n \ r \ n \ tPlus500 \ r \ n \ tAVATrade \ r \ n \ tIQ Option \ r \ n \ t24option \ r \ n \ tExpertOption \ r \ n \ tVantage FX \ r \ n \ tForex.com \ r \ n \ tPepperstone \ r \ n \ tETX Capital \ r \ n \ tNordFX \ r \ n \ tCity Index \ r \ n \ tBinary.com \ r \ n \ tXTB \ r \ n \ tFXTM \ r \ n \ r \ nSlutsats \ r \ nCity Index erbjuder spread betting och CFD-handel till handlare över hela världen. Online-leverantören är baserad i Storbritannien. Grundades 1983 och har fått ett starkt rykte sedan starten. \ R \ n \ r \ nMed City Index kan du komma åt mer än 12 000 marknader med konkurrenskraftiga spridningar och ditt val av flera olika plattformar. \ R \ n \ r \ nStadsindexwebbplatsen är mycket omfattande med ett brett utbud av handelsverktyg och information om marknadsinformation som fingertopparna. Webbhandlargränssnittet är väl utformat och enkelt att använda och du har också möjlighet att använda AT Pro eller Meta Trader om du föredrar. \ R \ n \ r \ n Moderföretaget GAIN Capital Group är en väletablerad och respekterad enhet i detta fält, reglerat i Storbritannien av FCA, så du kan vara mycket säker när du väljer den här mäklaren. \ r \ nBesök stadsindex \ r \ n Observera: CFD är komplexa instrument och har en hög risk att snabbt förlora pengar på grund av hävstång . 74% av investerarkonton för privatpersoner förlorar pengar när de handlar med CFD: er med denna leverantör. Du bör överväga om du förstår hur CFD fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar.","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2019-07-24"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","nsn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me