CyberGhost VPN Review: Komplett nybörjarguide

Cyberghost VPN Review

Grundades 2011, CyberGhost är ett rumänskt företag som erbjuder en av de bästa tillgängliga VPN-tjänsterna. Företaget har ett starkt fokus på värderingsprissättningsmodeller, serverval och användarvänlig drift med enastående kostnadsfria funktioner.

Med mer än 3600 servrar i sitt nätverk, spänt över mer än 58 länder, möjliggör CyberGhost anslutning av upp till 7 enheter på ett konto, med VPN som stöder stationära och mobila enheter för Android och Apple.

Om du driver ditt företag med en högriskstrategi som öppen åtkomst för allmänt Wi-Fi, ber du om problem. Att använda en VPN hjälper dig dock att mildra dessa risker genom att säkra din kommunikation.

Cyberghost VPN Review

I den här granskningen kommer vi att titta på funktionerna och funktionerna i CyberGhost. Oavsett om du tittar på ett VPN för webbplatsåtkomst, för att undvika geografisk inriktning eller för att surfa, den här recensionen ger dig den information du behöver för att fatta ett välgrundat köpbeslut.

Besök CyberGhost

CyberGhost VPN i korthet

Företag CyberGhost
Jurisdiktion Rumänien
Platser

58 länder
Gratis provperiod

Ja
Loggfiler

Nej
Torrenting Ja
Strömning Ja

Varför du behöver en VPN

För ungefär ett decennium sedan var VPN en obskur teknik som ingen riktigt förstod vikten av att surfa eller ladda ner online. Det var inte förrän de senaste sekretessbrotten mot företag, och tillkomsten av hackare som stjäl människors personliga information från öppna Wi-Fi-nätverk, att människor började vakna upp till vikten av att använda ett VPN.

Idag är en VPN ett viktigt verktyg för att surfa på nätet. Utan det kan du lika gärna gå naken på gatan med ett tjuröga på bröstet. Internetsäkerhet och integritet är en växande oro bland människor som använder internet dagligen. Att skydda dina data är viktigt om du vill gå online och surfa utan en VPN som täcker din I.P. kan hamna i stora problem.

En VPN studsar din I.P. adressera runt en grupp servrar, ständigt ändra I.P. så att webbplatsen inte får ett lås på din plats. Att använda en VPN hjälper till att förhindra att du blir offer för cyberbrott och säkerställer att du kan njuta av en riskfri internetupplevelse.

CyberGhost-funktioner

Webbplatsens känsla och transparens

Innan registrerar dig för ett CyberGhost-konto, ta dig tid att titta runt på deras webbplats. Även om webbplatsen inte ger dig något skydd är det ett användbart sätt att lära känna företaget och dess historia för att ge dig en känsla av deras värderingar.

Stora företag bygger enastående produkter, och webbplatsen är ett exempel på en annan användarvänlig upplevelse som erbjuds av företaget. Det är enkelt att navigera på plattformen för att hitta relevant information du behöver, och “Serveröversikt” ger dig en realtidsvy av de aktiva servrarna som är online.

Webbplatsen har alla sina prenumerationspaket på displayen, så att användare kan jämföra priser och funktioner i var och en av gratis-, Premium- och Premium Plus-versionerna av VPN-prenumerationen.

Vi uppskattar att CyberGhost är öppet med deras offentligt öppna rapportsida som beskriver all skadlig aktivitet på deras servrar. Det listar också meddelanden om brottsbekämpning, liksom DMCA och regeringsförfrågningar.

Användargränssnitt och funktioner

Efter nedladdning och installation av din CyberGhost VPN, du kommer att märka hur gränssnittet är genomtänkt och erbjuder användarna smidig navigering. Det användarvänliga gränssnittet gör installationen snabb och ansluta klienten till en ny I.P. adress är en enkel process.

 • Några av funktionerna och funktionerna i CyberGhost inkluderar;
 • Möjligheten att avblockera streamingwebbplatser.
 • Skydd för din Wi-Fi eller internetanslutning.
 • Ladda ner torrents och bläddra anonymt.

Serveromfång och platser

CyberGhost driver ett servernätverk i 58 länder över hela världen, med platser i Nordamerika och Nordeuropa som utgör huvuddelen av verksamheten. CyberGhost driver tjänster på södra halvklotet, med servrar i Sydafrika, Sydamerika och Australien.

Inom dina inställningar kan du välja servrar och visa deras information för att se om de tillåter specifika uppgifter, som surfning, P2P eller streaming.

CyberGhost expanderar snabbt sitt nätverk över hela världen och lägger till nya platser hela tiden.

CyberGhost-platser

Kontoinställning

Att skapa ett CyberGhost-konto innebär en snabb och effektiv ombordstigningsprocess. Du bestämmer dig för det prenumerationspaket du vill ha och gör ditt köp. På följande skärm börjar din nedladdning automatiskt.

CyberGhost skickar inloggningsinformationen via e-post och efter installation av programvaran anger du dina uppgifter och systemet drar dig vidare till instrumentpanelen. Systemet skapar ett lösenord automatiskt och det är bäst att ändra detta så snart som möjligt.

CyberGhost skickar dig också en speciell nyckel som hjälper dig att komma åt ditt konto, se till att lagra det i en säker mapp.

Registrering av konto

Streaming – Fungerar CyberGhost med Netflix?

Netflix närmar sig 150 miljoner globala användare, vilket gör det till en av de mest populära formerna för onlineunderhållning i många länder runt om i världen. Människor som bor utanför USA som vill ge varje blockerat innehåll på Netflix, kräver en VPN för att dölja sin I.P..

CyberGhost har dedikerade servrar som är specialiserade på streaming av Netflix, och du kan komma åt dessa servrar genom att klicka på fliken “för streaming” i gränssnittet. Men när vi loggade in på servern skulle det inte låta oss komma åt webbplatsen. Konstigt nog fann vi att inloggning på en amerikansk server löser detta problem, och vi kunde titta på amerikanskt Netflix-innehåll utan några problem.

Strömmande Netflix

Alla CyberGhost-prenumerationsplaner har obegränsad bandbredd, vilket minskar problem med buffring under streaming. Appen har också en ad-blockerare som stoppar alla popup-fönster och mid-roll-annonser.

CyberGhost VPN ger också åtkomst till Hulu, HBO GO och BBC iPlayer, vilket gör det möjligt för användare att övervinna geoblocks.

CyberGhost-hastigheter

En av de största grejerna om att använda en VPN är en nedgång i nedladdningshastigheten. En VPN tvingar din anslutning genom en tunnel som saktar ner den något. Beroende på styrkan hos VPN-nätverket kan du uppleva hastighetsminskningar som är mer än 90 procent från vissa serverplatser.

När du loggar in på ditt CyberGhost-konto rekommenderar vi att du testar hastigheten på servrarna i Nordamerika och Europa först. Öppna SpeedTest.net och kör ett hastighetstest på var och en av serverplatserna. Vi upptäckte att vi fick en nedgång på 5 till 10 procent av våra nedladdningshastigheter för Nordamerika och Europa, och resultaten för Sydostasiens servrar var dåliga.

CyberGhost-hastighet

Det är av den anledningen att det är bäst att ansluta till en server nära din nuvarande plats. Ju längre data måste resa från servern till din dator, desto långsammare blir din hastighet. Att ha en blixtsnabb anslutning hjälper också till att mildra några av nedladdningshastigheterna, men du kommer aldrig att kunna uppnå samma nedladdningshastigheter genom en VPN som du skulle göra med din standardanslutning.

Om du vill visa geoblockerat innehåll måste du ansluta till servern i innehållskällans land. Om du till exempel vill logga in på USA: s Netflix måste du logga in på en nordamerikansk server för åtkomst till innehållet.

Australiska användare kan dra nytta av att använda CyberGhost VPN för att se amerikanskt innehåll, eftersom vi mätte hastigheter på över 10 Mbps nedladdning och 0,77 Mbps uppladdning, med en ping på 22 ms. Det är en snabb anslutningshastighet för den andra sidan av planeten!

Är CyberGhost bra för torrenting?

Till skillnad från andra VPN-leverantörer som förbjuder nedladdningar av torrent, erbjuder CyberGhost tillgång till dedikerade servrar för nedladdning av torrenter i många olika länder. Appen låter dig också se hur många andra CyberGhost-klienter som använder samma server.

CyberGhost erbjuder vidarebefordran av portar så att du kan ladda upp dina filer, och appens stabilitet och hastighet ger en smidig, buffertfri nedladdning av dina favoritströmmar.

Säkerhet – Är CyberGhost säkert?

De branschledande säkerhetsfunktionerna som finns tillgängliga i CyberGhost VPN-appen inkluderar en policy utan loggar, 256-bitars kryptering av militärgrad och en Internet-kill-switch. För att knäcka krypteringen som erbjuds från CyberGhost VPN, skulle hackare behöva 50 superdatorer som kontrollerar miljarder AES-nycklar varje sekund, och det skulle fortfarande ta miljarder år för hackarna att knäcka krypteringen.

Efter Kape Technologies förvärv av CyberGhost började folk ifrågasätta CyberGhosts integritet för att hålla sina data säkra.

Det israeliska företaget Kape Technologies har tidigare anklagat för att dölja skadlig kod i sina programvarupaket, vilket definitivt är en anledning till oro. CyberGhost har dock ännu inte upplevt några säkerhetsöverträdelser, och deras kunder lämnar i allmänhet utmärkta recensioner online. Graden av deras rykte på marknaden som en av de bästa VPN: erna räcker för att övertyga oss om att de är en pålitlig VPN-leverantör.

Håller CyberGhost loggar?

En av de viktigaste funktionerna hos en VPN-leverantör är att de håller din online-sökhistorik privat. Vissa VPN: er hävdar att de inte spårar de webbplatser du besöker och innehållet du laddar ner. I själva verket håller de dock loggar över sessioner och kommer att ge dig information till myndigheterna om de stämmas.

CyberGhost har sitt huvudkontor i Rumänien, som inte har undertecknat “14-Eyes Alliance”. Därför har de ingen regleringsskyldighet att föra loggar över din online-aktivitet för brottsbekämpning.

Inga loggar

Har CyberGhost en skadlig programvara och adblockerare?

Logga in på ditt CyberGhost-konto och klicka på fliken “anslutningsfunktioner”. Programvaran ger dig alternativ för att aktivera din adware och malware blockerare för att förhindra att annonser dyker upp medan du surfar på internet.

CyberGhost har också en anti-malware-funktion som skannar alla webbplatser du besöker efter malwareinfektioner som kan kapa din webbläsare. Med den här funktionen kan CyberGhost blockera dig från att komma åt dessa webbplatser utan säkerhet innan hackare kan stjäla dina data.

No-Spy-servrar

Om du ofta laddar ner torrents erbjuder CyberGhost ett premiumpaket utan spion som låter dig ansluta direkt till ett dedikerat datacenter som hanteras av CyberGhost-anställda..

No-spy-servrarna har hårdvara av högsta kvalitet, mer bandbredd och dedikerade upplänkar för förbättrade hastigheter. Det extra skyddet håller dig ännu säkrare när du utför riskabla aktiviteter som att ladda ner torrentfiler.

Pris och värde för pengarna

Efter att ha granskat funktionerna och funktionerna i CyberGhost är det dags att analysera deras prenumerationserbjudanden och se om de erbjuder en valuta för pengarna-tjänsten.

Har CyberGhost en gratis version?

CyberGhost erbjuder nya användare en gratis testversion av deras VPN i 24 timmar. Med tanke på att de flesta andra företag som tillhandahåller VPN-produkter har antingen en 3 eller 7-dagars gratis testperiod, tycker vi att 24-timmar är lite kort.

Det är dock en smart marknadsföringsstrategi från CyberGhost. Genom att ge sina potentiella kunder tanken att de har en begränsning av sin testperiod, är de mer benägna att implementera den och prova tidigare än om de har en vecka på sig att använda den i sin surfaktivitet.

Efter att ha använt CyberGhost i några timmar kan du bestämma om programvaran fungerar för dig eller inte. Du har en hel dag för att testa funktionerna ångande, avblockering och torrenting och chansen är att du vill ha en prenumeration efter att du testar det för första gången.

CyberGhosts återbetalningspolicy

CyberGhost stöder sitt rykte som en av de bästa tillgängliga VPN-erna, med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om CyberGhost inte uppfyller dina förväntningar har du möjlighet att avbryta och få återbetalning. Det är dock viktigt att notera att om du ber om en återbetalning kan det ta 7 till 10 arbetsdagar innan pengarna visas på ditt bankkonto.

CyberGhost stöder alla sina planer med en 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti utan frågor. Om tjänsten av någon anledning inte överensstämmer med dina behov kan du begära en återbetalning via dess chattjänst under denna period.

Är CyberGhost kompatibel med min enhet?

CyberGhost fungerar med alla stationära eller mobila enheter. Programvaran är kompatibel med Mac-, Windows-, iOS- och Android-enheter, och den fungerar också med Amazons Fire T.V. Stick, och den har även webbläsartillägg för Firefox och Chrome.

Cyberghost-enheter

CyberGhost har också installationsguider på deras webbplats som ger dig information om hur du konfigurerar din VPN på routrar, liksom andra operativsystem som Chrome O.S., Linux, Synology NAS, Raspberry Pi och VU + Solo 2.

CyberGhost låter dig också ansluta upp till 7 enheter till ditt konto, vilket gör det till en av de mer generösa tjänsteleverantörerna som finns tillgängliga.

Särskilda säkerhetsfunktioner med CyberGhost

Teamet på CyberGhost gör allt de kan för att du ska vara så säker och säker som möjligt när du surfar och laddar ner innehåll. Här är några av de extra säkerhetsfunktionerna i programvaran som gör att den sticker ut från konkurrenterna.

Automatiserad HTTPS-omdirigering och online spårningsblockerare

Den automatiska HTTPS-omdirigeringen gör att din enhet kan ansluta till den säkraste versionen av varje webbplats du surfar på. Med den här funktionen kan du undvika osäkra webbplatser med skadlig kod och nätfiskebedrägerier som väntar på att infektera din webbläsare.

De flesta webbplatser har spårningskakor som installeras i din webbläsare när du besöker deras webbplats. Dessa cookies spårar dina rörelser på nätet och rapporterar dem tillbaka till källsidan. CyberGhost genomsöker automatiskt webbplatser för dessa spårningskakor, blockerar dem från att installeras i din webbläsare samtidigt som du varnas om hotet.

CyberGhost kundtjänst

Det kan vara en branschövergripande trend, men det verkar som om CyberGhosts kundtjänst är i nivå med de flesta andra leverantörer – i den meningen att det är mindre än fantastiskt. Appen erbjuder en livechatt med supportkonsulter som försöker hjälpa dig att fixa eventuella problem du har med produkten.

Men om du efterfrågar låga hastigheter känns det som om de är mer intresserade av kundkvarhållande än med att lösa ditt problem. Vi försökte nå supportdisken och fick en onlinechatt med en konsult när vi inte kunde logga in på den amerikanska Netflix-webbplatsen.

Kundsupport

Konsulten verkade emellertid förvirrad över vad vi försökte göra och fortsatte att svara med allmän information om CyberGhosts-funktioner och funktioner som fick det att känna att vi pratade med en chatbot.

Vi tror att du kan ha bättre lycka till att hitta en lösning på ditt problem på FAQ-sidan, snarare än att kontakta en supportkonsult.

Användarupplevelse

CyberGhost erbjuder ett balanserat tillvägagångssätt för sitt användargränssnitt som gör programvaran lätt att navigera för nybörjare. Samtidigt kommer de avancerade funktionerna som erbjuds att tillgodose behoven hos expert VPN-användare.

Den rena layouten som erbjuds via gränssnittet är användarvänlig och det är inget krångel att hitta och konfigurera dina anslutningsinställningar. Vi gillar “Smart Rules Window”, där du har möjlighet att anpassa din skyddsnivå genom att ställa in regler för din anslutning, till exempel automatisk anslutning vid start.

När du ansluter till CyberGhost har du möjlighet att manuellt välja din server, eller så kan du låta systemet välja den server som erbjuder de bästa anslutningshastigheterna för din plats. Standardprogrammet för programvaran är att leta efter närmaste server, så om du vill visa geblockerat innehåll måste du välja din server innan du ansluter.

Vi bestämde oss för att göra en lista över fördelar och nackdelar med att använda CyberGhost; här är våra resultat.

Fördelar

 • OpenVPN, PPTP och L2TP-IPSec-protokoll.
 • Internet kill switch tillgänglig.
 • Obegränsad bandbredd och höga hastigheter.
 • Mer än 3600 servrar i det globala nätverket.
 • 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
 • I.P. och DNS-läckageskydd.
 • Kompatibel med mobila enheter och routrar.
 • Ingen loggpolicy och 256-bitars kryptering av militär klass.
 • Anslut upp till 7 enheter på ett konto.

Nackdelar:

 • Support är svagt, men detta verkar vara detsamma för de flesta VPN-leverantörer.
 • Månadsplanen är högre än de flesta andra VPN-leverantörer i topplådan.

Prenumerationskostnader

CyberGhost är ett premium-VPN som erbjuds till premiumpriser. Denna VPN är en av de bästa produkterna på marknaden, och de är inte rädda att ta betalt för sina tjänster. CyberGhost erbjuder sina prenumerationspaket i tre nivåer.

 • 3 år – $ 2,75 per månad.
 • 1 år – 5,99 USD per månad.
 • 1 månad – $ 12,99 per månad.
 • Gratis provperiod – 24 timmar.

Det är viktigt att notera att om du väljer års- och kvartalsplaner drar företaget hela beloppet från ditt kreditkort eller din betaltjänst för att låsa upp ditt konto. Personer som registrerar sig för det månatliga kontot bör vara medvetna om att CyberGhost automatiskt förnyar betalningen i slutet av faktureringsperioden.

Du kan betala för din prenumeration med MasterCard, Visa, Amex, PayPal eller Bitcoin, vilket gör det till ett av få VPN-nät som tar betalning via kryptovaluta. Att betala med bitcoin är också det bästa alternativet för integritet, eftersom CyberGhost inte lagrar någon av dina betalningsuppgifter, till exempel ditt kreditkortsnummer.

Avsluta recensionen – Är CyberGhost värt det?

Efter att ha testat tjänsten omfattande är vi övertygade om att rekommendera denna programvara till dig. VPN har alla de funktioner du kan förvänta dig av en premiumprodukt och mer.

Med en no-logg-policy och 256-bitars kryptering kommer CyberGhost att hålla dig säker när du laddar ner Torrents, streamar filmer eller utför dagliga surfaktiviteter.

Prenumerationsavgiften är i linje med andra topp-VPN-leverantörer, och vi rekommenderar att du går till den 3-åriga prenumerationen. Det 3-åriga erbjudandet ger det bästa värdet för dina pengar, och med mindre än 10 cent per dag representerar det bra valuta för pengarna.

CyberGhost presterade bättre än vi förväntade oss – särskilt i hastighetsavdelningen. Vi förväntade oss en betydande minskning av nedladdningshastigheter när vi använde programvaran. Vi var dock glada att upptäcka att programmet i vissa fall inte visade några tecken på avmattning. Den här hastigheten är något vi aldrig har upplevt med någon annan VPN, och det är den utmärkta funktionen att använda denna programvara.

Kundstöd var den största besvikelsen för oss, och vi kan fortfarande inte komma över det faktum att CyberGhost kanske använder chatbots istället för riktiga människor för att hantera deras supportchatt online.

Programvaran är enkel att installera och redo att köras på några minuter efter ditt köp, och det är lätt att navigera för nybörjare till VPN-tjänster. Vi skulle sätta CyberGhost i samma kategori som NordVPN och Private Internet Access, som en av de ledande tillgängliga VPN-produkterna.

Besök CyberGhost

CyberGhost VPN

src = “~ bilder \ cyberghost-vpn-recension-komplett-nybörjar-guide.gif”

alt = “CyberGhost VPN”

class = “photo photo-wrapup wppr-product-image” /> 9

Enkel användning

10,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Pris

8,0 / 10

säkerhet

9,0 / 10

Hastighet

10,0 / 10

Fördelar

 • Obegränsad bandbredd och höga hastigheter
 • 3600-servrar
 • 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Ingen loggpolicy och 256-bitars kryptering av militär klass
 • 7-enheter på ett konto

Nackdelar

 • Kundsupport inte det bästa
 • Högre pris än konkurrenter

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"CyberGhost VPN","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uploads \ / 2019 \ / 05 \ /cyberghost-vpn-review.gif","beskrivning":"CyberGhost grundades 2011 och är ett rumänskt företag som erbjuder en av de bästa tillgängliga VPN-tjänsterna. Företaget har ett starkt fokus på värderingsprissättningsmodeller, serverval och användarvänlig drift med enastående kostnadsfria funktioner. Med mer än 3600 servrar i sitt nätverk, spänt över mer än 58 länder, möjliggör CyberGhost anslutning av upp…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"9.00"},"namn":"CyberGhost VPN","reviewBody":"CyberGhost grundades 2011 och är ett rumänskt företag som erbjuder en av de bästa tillgängliga VPN-tjänsterna. Företaget har ett starkt fokus på värderingsprissättningsmodeller, serverval och användarvänlig drift med enastående kompletterande funktioner. \ R \ n \ r \ nMed mer än 3600 servrar i sitt nätverk, som sträcker sig över mer än 58 länder, tillåter CyberGhost för anslutning av upp till 7 enheter på ett konto, med VPN som stöder stationära och mobila enheter för Android och Apple. \ r \ n \ r \ nOm du driver ditt företag med en högriskstrategi som öppen tillgång till allmänheten Wi-Fi, då ber du om problem. Användning av en VPN hjälper dig dock att mildra dessa risker genom att säkra din kommunikation. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nI denna recension kommer vi att titta på funktionerna och funktionerna i CyberGhost. Oavsett om du tittar på en VPN för åtkomst till webbplatsen, för att undvika geografisk inriktning eller för att surfa, kommer den här recensionen att ge dig den information du behöver för att fatta ett välgrundat köpbeslut. \ R \ nBesök CyberGhost \ r \ n \ r \ nCyberGhost VPN i överblick \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFöretag \ r \ nCyberGhost \ r \ n \ r \ n \ r \ nJurisdiktion \ r \ nRomania \ r \ n \ r \ n \ r \ nLokaler \ r \ n \ r \ n58 Länder \ r \ n \ r \ n \ r \ nGratis provversion \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nLogfiler \ r \ n \ r \ nNej \ r \ n \ r \ n \ r \ nTorrenting \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nStreaming \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVarför Du behöver en VPN \ r \ nFör ett decennium sedan var VPN en obskyr teknik som ingen riktigt förstod vikten av för att surfa eller ladda ner online. Det var inte förrän de senaste sekretessöverträdelserna mot företag och tillkomsten av hackare som stjäl människors personliga information från öppna Wi-Fi-nätverk, som folk började vakna upp till vikten av att använda ett VPN. en VPN är ett viktigt verktyg för att surfa på nätet. Utan det kan du lika gärna gå naken på gatan med ett tjuröga på bröstet. Internetsäkerhet och integritet är en växande oro bland människor som använder internet dagligen. Att skydda dina data är viktigt om du vill gå online och surfa utan en VPN som täcker din I.P. kan hamna i stora problem. \ r \ n \ r \ nEn VPN studsar din I.P. adressera runt en grupp servrar, ständigt ändra I.P. så att webbplatsen inte får ett lås på din plats. Att använda en VPN hjälper till att förhindra att du blir offer för cyberbrott och säkerställer att du kan njuta av en riskfri internetupplevelse. \ R \ n \ r \ n \ r \ nWebbplatsens känsla och transparens \ r \ n Innan du registrerar dig för en CyberGhost-konto, ta dig tid att titta runt på deras webbplats. Även om webbplatsen inte ger dig något skydd är det ett användbart sätt att lära känna företaget och dess historia för att ge dig en känsla av deras värderingar. \ R \ n \ r \ n Stora företag bygger enastående produkter och sajten är ett exempel på en annan användarvänlig upplevelse som företaget erbjuder. Det är enkelt att navigera på plattformen för att hitta relevant information du behöver och \"Serveröversikt, \" ger dig en realtidsvy av de aktiva servrarna som för närvarande är online. \ r \ n \ r \ nWebbplatsen har alla sina prenumerationspaket på displayen, så att användare kan jämföra priser och funktioner i var och en av Free, Premium och Premium Plus versioner av VPN-prenumerationen. \ r \ n \ r \ nVi uppskattar att CyberGhost är öppet med sin offentligt öppna rapportsida som beskriver all skadlig aktivitet på deras servrar. Det listar också meddelanden om brottsbekämpning, liksom DMCA- och myndighetsförfrågningar. \ R \ nAnvändargränssnitt och funktioner \ r \ nEfter att du laddat ner och installerat din CyberGhost VPN kommer du att märka hur gränssnittet är genomtänkt, vilket ger användarna smidig navigering . Det användarvänliga gränssnittet gör installationen snabb och ansluta klienten till en ny I.P. adressen är en enkel process. \ r \ n \ r \ n \ tNågra av funktionerna och funktionerna i CyberGhost inkluderar; \ r \ n \ tMöjligheten att avblockera streamingwebbplatser. \ r \ n \ tSkydd för ditt Wi-Fi eller internet anslutning. \ r \ n \ tLadda ner torrents och bläddra anonymt. \ r \ n \ r \ nServerområde och platser \ r \ nCyberGhost driver ett servernätverk i 58 länder över hela världen, med platser i Nordamerika och norra Europa som tillhandahåller huvuddelen av verksamheten. CyberGhost kör tjänster på södra halvklotet, med servrar i Sydafrika, Sydamerika och Australien. \ R \ n \ r \ nInom dina inställningar kan du välja servrar och se deras information för att se om de tillåter specifika uppgifter, t.ex. som surfning, P2P eller streaming. \ r \ n \ r \ nCyberGhost expanderar snabbt sitt nätverk över hela världen och lägger till nya platser hela tiden. \ r \ n \ r \ n \ r \ nKontoinställning \ r \ nInställning upp ett CyberGhost-konto innebär en snabb och effektiv ombordstigningsprocess. Du bestämmer dig för det prenumerationspaket du vill ha och gör ditt köp. På följande skärm börjar din nedladdning automatiskt. \ R \ n \ r \ nCyberGhost skickar e-post till dig inloggningsinformationen och efter installation av programvaran anger du dina uppgifter och systemet drar dig vidare till instrumentpanelen. Systemet skapar ett lösenord automatiskt och det är bäst att ändra detta så snart som möjligt. \ R \ n \ r \ nCyberGhost skickar dig också en speciell nyckel som hjälper dig att komma åt ditt konto, se till att lagra det i en säker mapp. \ r \ n \ r \ n \ r \ nStreaming – Fungerar CyberGhost med Netflix? \ r \ n Netflix närmar sig 150 miljoner globala användare, vilket gör det till en av de mest populära formerna för onlineunderhållning i många länder runt om i världen. Människor som bor utanför USA och som vill ge varje blockerat innehåll på Netflix, kräver en VPN för att dölja sina I.P. \ r \ n \ r \ nCyberGhost har dedikerade servrar som specialiserar sig på att streama Netflix, och du kan komma åt dessa servrar genom att klicka på \"för streaming \" fliken i gränssnittet. Men när vi loggade in på servern skulle det inte låta oss komma åt webbplatsen. Konstigt nog fann vi att inloggning på en amerikansk server löser detta problem, och vi kunde titta på USAs Netflix-innehåll utan några problem. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAlla CyberGhost-prenumerationsplanerna kommer med obegränsad bandbredd, vilket minskar problem med buffring under streaming. Appen har också en ad-blockerare som stoppar alla popup-fönster och mid-roll-annonser. \ R \ n \ r \ nCyberGhost VPN ger också tillgång till Hulu, HBO GO och BBC iPlayer, vilket gör det möjligt för användare att övervinna geoblocks. \ nCyberGhost-hastigheter \ r \ n Ett av de största grepparna om att använda en VPN är en nedgång i nedladdningshastigheten. En VPN tvingar din anslutning genom en tunnel som saktar ner den något. Beroende på VPN-nätverkets styrka kan du uppleva hastighetsminskningar som är mer än 90 procent från vissa serverplatser. \ R \ n \ r \ nNär du loggar in på ditt CyberGhost-konto, rekommenderar vi att du testar hastigheten på servrarna i Nordamerika och Europa först. Öppna SpeedTest.net och kör ett hastighetstest på var och en av serverplatserna. Vi upptäckte att vi fick cirka 5 till 10 procents minskning av våra nedladdningshastigheter för Nordamerika och Europa, och resultaten för Sydostasiens servrar var dåliga. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Det är av den anledningen att det är bäst att ansluta till en server nära din nuvarande plats. Ju längre data måste resa från servern till din dator, desto långsammare blir din hastighet. Att ha en blixtsnabb anslutning hjälper också till att mildra några av nedladdningarna i nedladdningshastigheten, men du kommer aldrig att kunna uppnå samma nedladdningshastigheter genom en VPN som du skulle göra med din standardanslutning. \ R \ n \ r \ nOm du vill visa geblockerat innehåll måste du ansluta till servern i innehållskällans land. Till exempel, om du vill logga in på USA: s Netflix, måste du logga in på en nordamerikansk server för åtkomst till innehållet. \ R \ n \ r \ nAustraliensiska användare kan dra nytta av att använda CyberGhost VPN för att se amerikanskt innehåll, när vi mätte hastigheter på över 10 Mbps nedladdning och 0,77 Mbps uppladdning, med en ping på 22 ms. Det är en snabb anslutningshastighet för den andra sidan av planeten! \ R \ n Är CyberGhost bra för Torrenting? \ R \ n Till skillnad från andra VPN-leverantörer som förbjuder torrentnedladdningar, erbjuder CyberGhost tillgång till dedikerade servrar för nedladdning av torrents i många olika länder. Appen låter dig också se hur många andra CyberGhost-klienter som använder samma server. \ R \ n \ r \ nCyberGhost erbjuder vidarebefordran så att du kan ladda upp dina filer och appens stabilitet och hastighet ger en smidig, buffertfri nedladdning av dina favoritströmmar. \ r \ nSäkerhet – Är CyberGhost Safe? \ r \ nDe branschledande säkerhetsfunktionerna som finns i CyberGhost VPN-appen inkluderar ingen loggpolicy, 256-bitars kryptering av militärgrad och en Internet-kill-switch . För att knäcka krypteringen som erbjuds från CyberGhost VPN, skulle hackare behöva 50 superdatorer som kontrollerar miljarder AES-nycklar varje sekund, och det tar fortfarande miljarder år för hackarna att knäcka krypteringen. \ R \ n \ r \ nEfter förvärvet av CyberGhost av Kape Technologies, folk började ifrågasätta CyberGhosts integritet för att hålla sina data säkra. \ r \ n \ r \ nDet israeliska företaget Kape Technologies har tidigare anklagat för att dölja skadlig programvara i sina programvarupaket som definitivt är en anledning till oro. CyberGhost har dock ännu inte upplevt några säkerhetsintrång, och deras kunder lämnar i allmänhet utmärkta recensioner online. Graden av deras rykte på marknaden som en av de bästa VPN: erna räcker för att övertyga oss om att de är en pålitlig VPN-leverantör. \ R \ nHåller CyberGhost loggar? \ R \ nEn av de viktigaste funktionerna hos en VPN-leverantör är att de håll din sökhistorik online privat. Vissa VPN: er hävdar att de inte spårar webbplatserna du besöker och innehållet du laddar ner. I själva verket håller de loggar över sessioner och kommer att ge dig information till myndigheter om de blir stämda. \ R \ n \ r \ nCyberGhost har sitt huvudkontor i Rumänien, vilket inte har undertecknat \"14-Eyes Alliance. \" Därför har de ingen laglig skyldighet att föra loggar över din online-aktivitet för brottsbekämpningsändamål. \ R \ n \ r \ n \ r \ n Har CyberGhost en skadlig programvara och Adblocker? \ R \ nLogga in på ditt CyberGhost-konto och klicka på den \"anslutningsfunktioner \" flik. Programvaran ger dig alternativ för att aktivera din adware och malware blockerare för att förhindra att annonser dyker upp medan du surfar på internet. \ R \ n \ r \ nCyberGhost har också en anti-malware-funktion som skannar alla webbplatser du besöker efter malwareinfektioner som kan kapa din webbläsare. Denna funktion gör det möjligt för CyberGhost att blockera dig från att komma åt dessa osäkra webbplatser innan hackare kan stjäla dina data. \ R \ nInga spion-servrar \ r \ nOm du ofta laddar ner torrents, erbjuder CyberGhost en No-spy \" premiumpaket som låter dig ansluta direkt till ett dedikerat datacenter som hanteras av CyberGhost-anställda. \ r \ n \ r \ nDe servrar utan spion har högkvalitativ hårdvara, mer bandbredd och dedikerade upplänkar för förbättrade hastigheter. Det extra skyddet håller dig ännu säkrare när du utför riskabla aktiviteter som att ladda ner torrentfiler. \ R \ nPris och värde för pengarna \ r \ n Efter att ha granskat funktionerna och funktionerna i CyberGhost är det dags att analysera deras prenumerationserbjudanden och se om de erbjuder en valuta för pengarna. \ r \ n Har CyberGhost en gratis version? \ r \ nCyberGhost erbjuder nya användare en gratis testversion av deras VPN i 24 timmar. Med tanke på att de flesta andra företag som tillhandahåller VPN-produkter har antingen en kostnadsfri provperiod på 3 eller 7 dagar, tycker vi att 24 timmar är lite korta. \ R \ n \ r \ nDet är dock en smart marknadsföringsstrategi från CyberGhost. Genom att ge sina potentiella kunder tanken att de har en begränsning av sin testperiod är de mer benägna att implementera den och prova den tidigare än om de har en vecka på sig att använda den i sin surfaktivitet. \ R \ n \ r \ nEfter att ha använt CyberGhost i några timmar kan du bestämma om programvaran fungerar för dig eller inte. Du har en hel dag för att testa funktionerna ångande, avblockering och Torrenting och chansen är att du vill ha en prenumeration efter att du testar det för första gången. \ R \ nCyberGhosts återbetalningspolicy \ r \ nCyberGhost stöder sitt rykte som en av de bästa tillgängliga VPN-erna, med 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om CyberGhost inte uppfyller dina förväntningar har du möjlighet att avbryta och få återbetalning. Det är dock viktigt att notera att om du ber om en återbetalning kan det ta 7 till 10 arbetsdagar innan pengarna visas på ditt bankkonto. \ R \ n \ r \ nCyberGhost säkerhetskopierar alla sina planer med ett nej frågor ställda, 45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om tjänsten av någon anledning inte överensstämmer med dina behov kan du begära återbetalning via dess chattjänst under denna period. \ R \ n Är CyberGhost kompatibel med min enhet? \ R \ nCyberGhost fungerar med vilken stationär eller mobil enhet som helst. Programvaran är kompatibel med Mac-, Windows-, iOS- och Android-enheter, och den fungerar också med Amazons Fire TV Stick, och den har även webbläsartillägg för Firefox och Chrome. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nCyberGhost har också installationsguider på deras webbplats som ger dig information om hur du konfigurerar din VPN på routrar, liksom andra operativsystem som Chrome OS, Linux, Synology NAS, Raspberry Pi och VU + Solo 2. \ r \ n \ r \ nCyberGhost låter dig också ansluta upp till 7 enheter till ditt konto, vilket gör det till en av de mer generösa tjänsteleverantörerna som finns. \ r \ nSärskilda säkerhetsfunktioner med CyberGhost \ r \ nTeamet på CyberGhost gör allt de kan för att säkerställa att du förblir så säker och säker som möjligt när du surfar och laddar ner innehåll. Här är några av de extra säkerhetsfunktionerna i programvaran som gör att den sticker ut från konkurrenterna. \ R \ nAutomatiserad HTTPS-omdirigering och online spårningsblockerare \ r \ nDen automatiska HTTPS-omdirigeringen gör att din enhet kan ansluta till den säkraste versionen av varje webbplats du surfar på. Med den här funktionen kan du undvika osäkra webbplatser med skadlig programvara och nätfiskebedrägerier som väntar på att infektera din webbläsare. \ R \ n \ r \ nDe flesta webbplatser har spårningskakor som installeras i din webbläsare när du besöker deras webbplats. Dessa cookies spårar dina rörelser på nätet och rapporterar dem tillbaka till källsidan. CyberGhost söker automatiskt efter webbplatser för dessa spårningskakor och blockerar dem från att installeras i din webbläsare samtidigt som du varnas om hotet. \ R \ nCyberGhost kundtjänst \ r \ n Det kan vara en branschomfattande trend, men det verkar som om CyberGhosts kundtjänst är på i nivå med de flesta andra leverantörer \ u2013 i den meningen att det är mindre än fantastiskt. Appen erbjuder en livechatt med supportkonsulter som försöker hjälpa dig att lösa eventuella problem du har med produkten. \ R \ n \ r \ n Men om du kräver långsamma hastigheter känns det som om de är mer sysslar med kundkvarhållande än att lösa ditt problem. Vi försökte nå supportdisken och fick en online supportchatt med en konsult när vi inte kunde logga in på den amerikanska Netflix-webbplatsen. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nKonsulten verkade emellertid förvirrad om vad vi försökte göra och fortsatte att svara med allmän information om CyberGhosts-funktioner och funktioner som fick det att känna att vi pratade med en chatbot. \ r \ n \ r \ nVi tror att du kan ha bättre tur att hitta en lösning på din problem på FAQ-sidan, snarare än att nå ut till en supportkonsult. \ r \ nAnvändarupplevelse \ r \ nCyberGhost erbjuder ett balanserat tillvägagångssätt för sitt användargränssnitt som gör programvaran lätt att navigera för nybörjare. Samtidigt kommer de avancerade funktionerna som erbjuds att tillgodose behoven hos expert-VPN-användare också. \ R \ n \ r \ nDen rena layouten som erbjuds via gränssnittet är användarvänlig och det är inget krångel att hitta och konfigurera din anslutningsinställningar. Vi gillar"Fönster för smarta regler, \" där du har möjlighet att anpassa din skyddsnivå genom att ställa in regler för din anslutning, till exempel automatisk anslutning vid start. \ r \ n \ r \ nNär du ansluter till CyberGhost, har du möjlighet att manuellt välja din server, eller du kan låta systemet välja den server som erbjuder de bästa anslutningshastigheterna för din plats. Standardprogrammet för programvaran är att leta efter närmaste server, så om du vill se geblockerat innehåll måste du välja din server innan du ansluter. \ R \ n \ r \ nVi bestämde oss för att göra en lista över proffsen och nackdelar med att använda CyberGhost; här är våra resultat. \ r \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tOpenVPN-, PPTP- och L2TP-IPSec-protokoll. \ r \ n \ tInternet-dödomkopplare tillgänglig. \ r \ n \ tObegränsad bandbredd och höga hastigheter. \ r \ n \ tMer än 3600 servrar i det globala nätverket. \ r \ n \ t45-dagars pengarna-tillbaka-garanti. \ r \ n \ tI.P. och DNS-läckageskydd. \ r \ n \ tKompatibel med mobila enheter och routrar. \ r \ n \ tIngen loggpolicy och 256-bitars kryptering av militär klass. \ r \ n \ t Anslut upp till 7 enheter på ett konto. \ r \ n \ r \ nKonsoler: \ r \ n \ r \ n \ tSupporten är svag, men detta verkar vara detsamma för de flesta VPN-leverantörer. \ r \ n \ tMånadsplanen är högre än de flesta andra topplådor VPN-leverantörer. \ R \ n \ r \ nTeckningskostnader \ r \ nCyberGhost är ett premium-VPN som erbjuds till premiumpriser. Denna VPN är en av de bästa produkterna på marknaden, och de är inte rädda att ta betalt för sina tjänster. CyberGhost erbjuder sina prenumerationspaket i tre nivåer. \ R \ n \ r \ n \ t3 År – $ 2,75 per månad. \ R \ n \ t1 År – $ 5,99 per månad. \ R \ n \ t1 Månad – $ 12,99 per månad. \ r \ n \ tGratis provperiod \ u2013 24 timmar. \ r \ n \ r \ nDet är viktigt att notera att om du väljer års- och kvartalsplaner drar företaget hela beloppet från ditt kreditkort eller betaltjänst för att låsa upp ditt konto. Personer som registrerar sig för det månatliga kontot bör vara medvetna om att CyberGhost automatiskt förnyar betalningen i slutet av faktureringsperioden. \ R \ n \ r \ nDu kan betala för din prenumeration med MasterCard, Visa, Amex, PayPal eller Bitcoin- vilket gör det till ett av få VPN-nät som tar betalning genom kryptovaluta. Att betala med bitcoin är också det bästa alternativet för sekretess, eftersom CyberGhost inte lagrar någon av dina betalningsuppgifter, till exempel ditt kreditkortsnummer. \ R \ nSammanfattning av recensionen \ u2013 Är CyberGhost värt det? \ R \ nEfter att ha testat tjänsten i stor utsträckning, är vi övertygade om att rekommendera denna programvara till dig. VPN har alla funktioner som du kan förvänta dig av en premiumvarumärkesprodukt och mer. \ R \ n \ r \ nMed en policy utan loggar och 256-bitars kryptering kommer CyberGhost att hålla dig säker medan du laddar ner Torrents, streamar filmer, eller genomföra dagliga surfaktiviteter. \ r \ n \ r \ nPrenumerationsavgiften är i linje med andra topp VPN-leverantörer, och vi rekommenderar att du går till 3-års prenumerationen. Det 3-åriga erbjudandet ger det bästa värdet för dina pengar, och med mindre än 10 cent per dag representerar det bra valuta för pengarna. \ R \ n \ r \ nCyberGhost presterade bättre än vi förväntade oss att det skulle \ u2013 särskilt i hastighetsavdelning. Vi förväntade oss en betydande minskning av nedladdningshastigheter när vi använde programvaran. Vi var dock glada att upptäcka att programmet i vissa fall inte visade några tecken på avmattning. Den här hastigheten är något vi aldrig har upplevt med någon annan VPN, och det är den utmärkta funktionen att använda den här programvaran. \ R \ n \ r \ nKundsupporten var den största besvikelsen för oss och vi kan fortfarande inte komma över det faktum att CyberGhost kan använda chatbots istället för riktiga människor för att hantera deras supportchatt online. \ r \ n Programvaran är enkel att installera och redo att köras på några minuter efter ditt köp, och det är lätt att navigera för nybörjare VPN-tjänster. Vi skulle sätta CyberGhost i samma kategori som NordVPN och Private Internet Access, som en av de ledande tillgängliga VPN-produkterna. \ R \ nBesök CyberGhost","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2020-01-02"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","nsn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me