Avast Secureline VPN Review: Komplett nybörjarguide

Avast VPN-recension

I dagens snabba onlinevärld behöver du en VPN för att dölja din identitet för hackare och din internetleverantörs snygga blick. Att använda en VPN är det säkra sättet att surfa på internet; utan det riskerar din dator attack från brottslingar online.

Avast är känt för sin gratis antivirusprogramvara som gör ett genomsnittligt jobb för att skydda din dator från skadlig kod och virus. Företaget förvärvade nyligen ett av världens ledande VPN-företag, “HideMyAss!” Som ett resultat dröjde det inte länge innan Avast beslutade att lansera sin VPN-produkt, som drivs av den beprövade tekniken från HideMyAss! system.

Avast Secureline är en solid VPN-produkt från ett etablerat namn. Om du behöver ett billigt VPN än att tillhandahålla solid prestanda är Avast SecureLine ett bra alternativ att tänka på när du surfar på nätet.

Avast VPN-recension

Vanligtvis lovar VPN-leverantörer världen och då levererar de inte, med nedladdningshastigheter som den mest betydande nackdelen med att driva ett nätverk. Så hur jämför erbjudandet från Avast? Vi bestämde oss för att packa upp Avast SecureLine VPN för att ge dig en djupare dykning i vad denna programvara kan erbjuda dig.

Besök Avast Secureline

Avast VPN i överblick

Företag Avast
Jurisdiktion Tjeckien
Platser

34 länder
Gratis provperiod

Ja
Loggfiler

Nej
Torrenting Ja
Strömning Ja

Avast SecureLine prissättningsalternativ och planer

Låt oss gå direkt till pengarsidan av saker och då kan du ringa en bedömning i slutet av denna recension för att avgöra om det är värt dina surt förvärvade pengar att köpa Avast SecureLine..

Alla andra VPN-leverantörer tar ut en fast avgift för sin prenumerationstjänst, oavsett vilken enhet du använder. Dessa leverantörer erbjuder vanligtvis enmånaders-, kvartals- eller årsplaner, med en glidande rabattskala om du registrerar dig för längre löptid.

Avast tog dock ett annat tillvägagångssätt med SecureLine och erbjuder programvaran till prispunkter beroende på typen och antalet enheter du kommer att använda med VPN. Standardprissättningsmodellen ser ut så här;

 • Det bästa värdepaketet som erbjuds för SecureLine är 79,99 USD per år för åtkomst till 5 enheter. ($ 6,67 per månad eller $ 16 p / år för varje enhet på planen.
 • Tillgång till Avast SecureLine för Mac eller P.C. är $ 59,99 per år. ($ 5 per månad för åtkomst till en dator.)
 • Tillgång till SecureLine för iPhone- eller Android-enheter kostar 19,99 USD per år. (1,67 USD per månad för åtkomst till en enhet.)

Om du är tveksam till att spendera dina pengar på en otestad produkt, föreslår vi att du tittar på den kostnadsfria “no-strings-attached” 7-dagars testversionen av programvaran. Till skillnad från andra leverantörer behöver du inte ange dina kreditkortsuppgifter för att få tillgång till VPN.

Avast-priser

Om du bestämmer dig för att gå ombord med Avast Secureline kan du betala med Visa, MasterCard och PayPal. Det finns inget alternativ för betalning med kryptovaluta eller alternativa betalningssystem som Perfect Money.

Med tanke på att detta program har väldigt få funktioner och genomsnittlig prestanda är vi förvånade över att se att Avast prissätter sin produkt i linje med andra VPN-tjänster som erbjuds från Private Internet Access och NordVPN. När det gäller kostnad kontra funktionalitet verkar det som om Avast inte har en vinnande kombination i det här fallet.

Återbetalningspolicy

Om du tittar igenom det finstilta märker du att Avast erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti för sin produkt. En närmare granskning av villkoren i löftet avslöjar dock kryphål som du måste vara medveten om innan du köper VPN.

Avast har en klausul i deras T&C: er som anger ditt återbetalningsbelopp är beroende av din användning av programmet under de 30 dagarna. Om du ansluter mer än 100 gånger, eller laddar upp eller laddar ner mer än 10 GB data via VPN, förverkar du din pengarna-tillbaka-garanti.

Om du är en stor användare av bandbredd kanske du vill överväga denna information innan du börjar testa.

Integritet & Skogsavverkning

Sekretess är det viktigaste för många när de köper en VPN, och det är anledningen till att de först tittar på VPN. När vi tittar på säkerhets- och sekretessfunktionerna i programvaran finner vi att det inte finns någon dödsbrytare, ingen kontroll över dina protokollinställningar och ingen anpassningsbar läckageskyddsteknik.

Avast kör dock det mycket säkra och prisbelönta OpenVPN-protokollet, som körs på AES-256-CBC, vilket gör det mycket tillförlitligt när det gäller att skydda din integritet. Även om bristen på funktioner kanske låter nedslående är det inte så förödande som det verkar. Avast täcker grunderna med SecureLine, vilket förhindrar läckage av WebRTC och DNS, vilket kan ge hackare eller nyfikna ögon några ledtrådar om våra online-eskapader.

Avast VPN-integritet

När det gäller loggning hävdar Avast att de inte registrerar din webbhistorik, de lagrar inte informationen om webbplatser du besöker eller övervakar någon av dina aktiviteter. Vid ytterligare läsning i dokumentet avslöjas emellertid följande policyuttalande om sessionsloggning.

”Vi kommer att lagra en tidsstämpel och I.P. adress när du ansluter och kopplar från vår VPN-tjänst, mängden data som överförs (upp- och nedladdning) under din session tillsammans med I.P. adress till den enskilda VPN-servern som du använder. ”- citerad direkt från källan.

Även om detta villkor kanske inte spelar någon roll för dig om du bara tittar på YouTube-videor och surfar genom dina favoritbloggar, är det ett problem om du laddar ner torrents. Den som tittar på IP-användare som laddar ner torrents kan sluta med att de kopplar tillbaka din aktivitet till ditt Avast SecureLine-konto.

Navigera i SecureLine

Vi blev positivt överraskade när Avast inte uppmanade oss att ange vår kreditkortsinformation för att ladda ner gratisversionen – och de behövde inte heller någon e-postadress. Vi tyckte att programvaran var enkel att installera och har ett utmärkt gränssnitt.

Det är tydligt att Avast utformade sin programvara med tanke på nybörjaren. När du öppnar programvaran för första gången uppmanar systemet dig med pilar så att du blir vana vid att ansluta och byta servrar. Systemet innehåller också bildtexter som informerar dig om varje funktion och hur du använder dem.

Avast-funktioner

SecureLine ger dig aviseringar för att meddela dig när den ansluter och om den går offline. Även om detta är ett viktigt verktyg för att hjälpa människor att förstå om de är skyddade eller inte, var vi rimligt irriterade över att programvaran inte skickar meddelanden via Windows, utan snarare genom dess oberoende popup-fönster.

När aviseringen visas och du är mitt i en annan uppgift, som att skriva din inköpslista på en anteckningsblock, kommer du inte att kunna fortsätta skriva förrän du markerar rutan i meddelandet – vi kan inte berätta nog hur irriterande det är för vår produktivitet. Lyckligtvis finns det en inställning som låter dig stänga av aviseringar, men då vet du inte om klienten arbetar eller är offline.

Platsväljaren för SecureLine låter dig byta mellan separera platser genom att filtrera efter kontinent – vilket är en användbar funktion. Det finns dock ingen indikation på pingtid eller serverbelastning som hjälper dig att välja den bästa avskiljningsplatsen. SecureLine har inte heller någon funktion för att påskynda processen för återanslutning till servrar.

Inställningarna för SecureLine ger också en liknande historia. Vi njuter av den automatiska anslutningen när du öppnar osäkra Wi-Fi-nätverk, men det finns inte mycket annat att erbjuda. Du har inget alternativ att justera eller ändra protokollet från OpenVPN, liksom ingen kill-switch och inga DNS-inställningar.

SecureLine-åtkomstfältet lämnar också mycket att önska, utan möjlighet att snabbt växla mellan servrar utan att öppna klienten. Om du vill använda en annan server än standardalternativet måste du öppna klienten och klicka flera gånger för att byta till en annan plats.

Prestanda

Vissa VPN-leverantörer erbjuder endast sina produkter för användning på P.C. eller Mac-produkter. Med Avast SecureLine får du dock skydd för din iPad och telefon också. SecureLine är tillgängligt för Android- och iPhone- eller iPad-enheter.

När vi bestämde oss för att prova Android-appen fann vi att den hade mycket av samma gränssnitt som skrivbordsklienten, utan några ytterligare funktioner. Det finns inte heller något alternativ att filtrera serverplatser efter kontinent i appen och ingen ny serverlista som hjälper dig att påskynda dina återanslutningar.

En av funktionerna vi gillade var hur programvaran ansluter till en VPN-server när den upptäcker något annat nätverk än din angivna säkra lista, även när du använder en mobil enhet.

Sammantaget fungerar och skyddar programvaran dig när du surfar, men den saknar några av de ytterligare funktioner som finns tillgängliga för andra kunder som kostar samma summa pengar..

Avast Secureline Performance

Avast SecureLine har inte OpenVPN-konfigurationsfiler tillgängliga för sina användare, vilket innebär att du måste köra manuella test för att kontrollera anslutningshastigheter. Vi använde SpeedTest.net och Fast.com för att kontrollera vår anslutningsinformation.

Vi fann att nedladdningshastigheter i Storbritannien är den bästa servergruppen som erbjuds med SecureLine. Våra tester visar hastigheter mellan 50-60 Mbps på vår 75 Mbps linje. Användning av andra serverplatser i hela Europa i Tyskland, Nederländerna, Frankrike och Sverige ger alla liknande resultat när det gäller nedladdningshastighet och pinghastigheter.

Hastigheter i USA uppfyllde våra förväntningar, med genomsnittliga hastigheter på mellan 35 Mbps på västkusten och östkusten kom in med snabbare hastigheter mellan 50 och 55 Mbps. Vi fann att alla andra europeiska serverplatser producerade oönskade hastigheter mellan 10 och 25 Mbps, med Polen som erbjuder dystra 13 Mbps.

Hastighet

Att åka internationellt ger dock intressanta resultat, med Malaysia som returnerar skrattretande 1,3 Mbps, medan Australien erbjöd hastigheter mellan 25 och 40 Mbps..

Sammantaget måste vi säga att vi är imponerade av nedladdningshastigheter som erbjuds via SecureLine-programvaran. Medan det saknar funktion, krusiduller, klockor och visselpipor, får programvaran jobbet gjort och minskar inte surfhastigheten om du inte använder flera platser utanför USA eller Europa.

Några nackdelar vi hittade

Varje programvara har sina fördelar och nackdelar, och SecureLine är inte annorlunda. Det finns några nackdelar med att använda denna programvara; här är vad vi inte gillade med Avast SecureLine.

Ingen supportchatt

Vi ser detta som den största nackdelen med SecureLines kundservice. Det finns ingen direkt supportlinje där du kan chatta med en live supportkonsult. Nästan alla andra VPN-leverantörer vi tittade på erbjöd sina kunder denna grundläggande funktionalitet.

Lyckligtvis har Avast ett forum med dedikerade moderatorer som alltid är i beredskap för att ställa dina frågor. Lägg upp ditt problem med SecureLine i lämpligt forum så får du förmodligen svar på ditt problem inom några timmar.

Brister i funktioner

Vi har stönat om detta problem under hela denna översikt, men det är något som vi anser att Avast måste arbeta med för att förbättra produkten. Några tweaks skulle vara allt som krävs för att göra denna VPN till en av de bästa tillgängliga på marknaden.

Meddelandena och bristen på användarvänlig serveranslutning är vårt främsta grepp om denna programvara, och bristen på kontroll irriterar oss också.

Vi skulle verkligen vilja se Avast lägga till andra funktioner i denna VPN. Port vidarebefordran, kill-switchar och ad-blockering kommer alla att göra en lång väg för att förbättra värdet och överklagandet av SecureLine. Om du vill ha grundläggande skydd, och kontroll inte är ett problem för dig, är Avast det perfekta VPN. Men om du behöver kontroll över dina inställningar är det troligen bättre om du istället går med en annan tjänsteleverantör.

Inget routerstöd

Vi gillar att ställa in vår VPN på en router. Genom att anta denna VPN-strategi skyddar du alla enheter som ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk hemma eller på kontoret. SecureLine erbjuder dock inte denna funktion, och det är uppenbart att de avser att SecureLine endast är en oberoende VPN för stationära och mobila enheter..

Avsaknaden av den här funktionen är inte en deal-breaker på något sätt, men det är en funktion som avsevärt skulle förbättra vårt intryck av programvaran om den var tillgänglig.

Antal serverplatser

Avast underhåller servrar i 34 länder runt om i världen. De geografiskt olika serverplatserna erbjuder dock inte mycket för server- eller landsval för användaren. Även om detta inte är dåligt, är det inte enastående heller, och vi är förvånade över att Avast kan behålla så anständiga nivåer av anslutning och nedladdningshastighet, med tanke på deras brist på servrar.

Därför, om du bor i USA, tror vi att SecureLine kommer att täcka dina behov. Men om du bor utanför dessa länder eller ofta reser till andra regioner i världen, kan din hastighet sakta ner avsevärt.

Platser

Krypterad & Säkra

Avast SecureLine kör en OpenVPN AES-256-kryptering. Denna krypteringsnivå anses vara militär, och Avast erbjuder två protokoll till användare, IPSec och OpenVPN. 256 är den ledande krypteringsnivån som regeringar och företag litar på över hela världen.

Avast SecureLine erbjuder också DNS-läckageskydd för sina kunder. Denna funktion förhindrar läckage av dina personuppgifter från nätverket till det offentliga området där hackare kan få tillgång till dina uppgifter.

Torrenting är tillåtet

Till skillnad från många andra VPN-leverantörer tillåter Avast SecureLine torrentnedladdningar. Enligt informationen i villkoren anger Avast att de tillåter peer-to-peer-anslutning via sina serverplatser listade nedan.

 • Frankfurt, Tyskland
 • Prag, Tjeckien
 • Amsterdam, Nederländerna
 • New York City, New York
 • Seattle, Washington
 • Miami, Florida
 • Paris, Frankrike
 • London, Storbritannien

SecureLine Netflix & Streaming Support

Avast VPN: s användarvillkor anger att den endast driver 4-servrar som är “optimerade för streaming”. Som ett resultat kan du bara titta på strömmat innehåll genom att komma åt deras Storbritannien, Miami, New York och “Gotham City.”

Vi bestämde oss för att testa SecureLine och försöka titta på geblockerat innehåll på våra favoritplattformar. Från och med åtkomst till amerikansk YouTube blev vi förvånade över att tjänsten endast erbjöd full funktionalitet via New York-servern, och vi hade inga problem att streama YouTube-klipp..

Strömning

Vi förblev inloggade på New York-servern och försökte komma åt Netflix. Vi upplevde inga problem med att streama Netflix-innehåll, vilket kan vara ett problem för vissa leverantörer eftersom Netflix ofta blockerar nya I.P.

Kundsupport

Om det är en sak som Avast inte gör särskilt bra, har den en supportdisk för sina kunder. Avasts supportwebbplats är en oumbärlig resurs för allt som har att göra med internetsäkerhet och integritet. Webbplatsen har massor av felsökningsguider, liksom artiklar och guider om installation och användning.

Men det mesta av supportinformationen på webbplatsen är relaterad till Avasts andra produkter, med endast basinformation tillgänglig om SecureLine. Vi tror att detta kan bero på att SecureLine är nytt och att de fortfarande utvecklar produkten – eller kanske det inte finns tillräckligt med material för att ägna ett helt avsnitt till SecureLine.

Avast erbjuder endast 15 artiklar på SecureLine, i tre kategorier – Inköp och prenumeration, grundläggande användning och tekniska problem. Många av dessa artiklar innehåller information som inte är relaterad till din användning av SecureLine, såsom att skapa ett konto eller GDPR-efterlevnad. Webbplatsen erbjuder ett användbart FAQ-segment med ämnen som är relevanta för att köra SecureLine.

Om du inte hittar vad du vill ha på webbplatsen kan du fylla i en supportbegäran och någon i supportteamet kommer tillbaka till dig inom 48 timmar. Alternativt kan du besöka Avast-säkerhetsforum i avsnittet SecureLine. De flesta av dessa trådar har användbar information som kan hjälpa dig vid felsökning.

Ingen adware eller skadlig programvara hittades i testprogramvaran

Vi är säkra på att du hade tidigare erfarenhet av att ladda ner ett gratis mjukvarupaket som slutligen installerade skadlig kod på din dator. Många kostnadsfria erbjudanden från företag är inget annat än datainsamlingsverktyg som är utformade för att kapa din webbläsare och omdirigera din navigering.

Vi tål inte dessa typer av programvaruerbjudanden, och det var därför vi körde SecureLine genom VirusTotal.com för att kontrollera om det finns någon skadlig kod innan vi körde installationen på pour machine och mobila enheter..

En VPN ska skydda dig från att ladda ner skadliga filer, inte installera dem på din dator. Lyckligtvis innehåller Avast SecureLine ingen dold skadlig kod eller adware-kod som vi kunde hitta i vår sökning.

Wrapping Up – Domen

Efter att ha testat och granskat Avast SecureLine uttömmande, når vi vår slutsats om denna programvara. Innan vi ger dig vår dom, vill vi kortfattat titta på fördelarna och nackdelarna med denna VPN.

Fördelar

 • SecureLine erbjuder en lättanvänd tjänst.
 • Enkel installation, navigering och användning.
 • Utmärkt prestanda jämfört med andra konkurrerande produkter.
 • Lågkostnadslicens för personer med en enhet.
 • Pålitlig leverantör – Avast Free Antivirus är känt som en av de bästa gratis antivirusprogrammen för din stationära, bärbara dator eller telefon

Nackdelar

 • Minimala funktioner.
 • Det fungerar bara med officiella appar.
 • Begränsad tillgång till support.

Vi skulle vilja att fler funktioner läggs till i SecureLine innan vi överlämnar våra pengar för en prenumeration. Men om du är ute efter en VPN och du bryr dig om funktionalitet mer än funktioner, tror vi att Avast SecureLine kommer att fungera bra för dig.

Det finns andra alternativ tillgängliga för dig, och vi tycker att det är värt att ta en titt på vad andra konkurrenter erbjuder innan du förbinder dig att köpa Avast SecureLine. Men om du bara har en P.C. eller bärbar dator, då kan det vara värt att överväga att använda Avast SecureLine på grund av de besparingar som erbjuds.

Programvarans hastighet och anslutning är enastående jämfört med andra VPN-operatörer, men bristen på funktioner kan göra att vissa människor blir avskräckta. Så om du är ute efter grundläggande men snabb anslutning är Avast Secureline värt att titta på det.

Besök Avast Secureline

Avast Secureline

src = “~ images \ avast-secureline-vpn-review-complete-beginners-guide.gif”

alt = “Avast Secureline Review”

class = “photo photo wrapup wppr-product-image” /> 8.2

Enkel användning

8,0 / 10

Rykte

8,0 / 10

Pris

8,0 / 10

säkerhet

8,0 / 10

Hastighet

9,0 / 10

Fördelar

 • Pålitlig leverantör
 • Enkel installation
 • Låga avgifter
 • Utmärkt prestanda
 • Snabba hastigheter

Nackdelar

 • Minimala funktioner
 • Endast officiella appar

Besök {"@sammanhang":"http: \ / \ / schema.org \ /","@typ":"Produkt","namn":"Avast Secureline","bild":"https: \ / \ / blockonomi-9fcd.kxcdn.com \ / wp-content \ / uppladdningar \ / 2019 \ / 05 \ /avast-secureline-review.gif","beskrivning":"I dagens snabba onlinevärld behöver du ett VPN för att dölja din identitet för hackare och din internetleverantörs snygga blick. Att använda en VPN är det säkra sättet att surfa på internet; utan det riskerar din dator attack från brottslingar online. Avast är känt för sitt gratis antivirusprogram som gör en…","erbjudanden": {"@typ":"Erbjudande","pris":"0,00","priceCurrency":"$","säljare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"}},"recension": {"@typ":"Recension","recensionBetyg": {"@typ":"Betyg","bestRating":"10","värsta Betyg":"0","ratingValue":"8.20"},"namn":"Avast Secureline","reviewBody":"I dagens snabba onlinevärld behöver du ett VPN för att dölja din identitet för hackare och din internetleverantörs snygga blick. Att använda en VPN är det säkra sättet att surfa på internet; utan det riskerar din dator attack från brottslingar online. \ r \ n \ r \ nAvast är känt för sin kostnadsfria antivirusprogramvara som gör ett genomsnittligt jobb för att skydda din dator från skadlig kod och virus. Företaget förvärvade nyligen ett av världens ledande VPN-företag, \"HideMyAss! \" Som ett resultat dröjde det inte länge innan Avast bestämde sig för att lansera sin VPN-produkt, som drivs av den beprövade tekniken från HideMyAss! system. \ r \ n \ r \ nAvast Secureline är en solid VPN-produkt från ett etablerat namn. Om du behöver ett billigt VPN än det ger bra prestanda, är Avast SecureLine ett bra alternativ att överväga för skydd när du surfar på nätet. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nTypiskt, VPN-leverantörer lovar världen och då levererar de inte, med nedladdningshastigheter som den viktigaste nackdelen med att driva ett nätverk, så hur jämför erbjudandet från Avast? Vi bestämde oss för att packa upp Avast SecureLine VPN för att ge dig ett djupare dyk i vad denna programvara kan erbjuda dig. \ R \ nBesök Avast Secureline \ r \ n \ r \ nAvast VPN i korthet \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nFöretag \ r \ nAvast \ r \ n \ r \ n \ r \ nJurisdiktion \ r \ nTjeckien \ r \ n \ r \ n \ r \ nLokaler \ r \ n \ r \ n34 Länder \ r \ n \ r \ n \ r \ nGratis testversion \ r \ n \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nLogfiler \ r \ n \ r \ nNej \ r \ n \ r \ n \ r \ nTorrenting \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ nStreaming \ r \ nJa \ r \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nAvast SecureLine-prissättningsalternativ och planer \ r \ nLåt oss få ner till pengarsidan av saker direkt, och sedan kan du ringa en bedömning i slutet av den här översynen för att avgöra om du köper Avast SecureLine är värt dina surt förvärvade kontanter. en fast avgift för deras prenumerationstjänst, oavsett vilken enhet du använder. Dessa leverantörer erbjuder vanligtvis 1-månaders-, kvartals- eller årsplaner med en glidande rabattskala om du registrerar dig för längre löptid. \ R \ n \ r \ n Avast tog dock en annan metod med SecureLine och erbjuder mjukvaran till pris poäng beroende på typ och antal enheter du kommer att använda med VPN. Standardprissättningsmodellen ser ut så här; \ r \ n \ r \ n \ tDet bästa värdepaketet som erbjuds för SecureLine är 79,99 USD per år för tillgång till 5 enheter. ($ 6,67 per månad eller $ 16 p \ / år för varje enhet på planen. \ R \ n \ tTillgång till Avast SecureLine för Mac eller PC är $ 59,99 per år. ($ 5 per månad för åtkomst till en dator.) \ R \ n \ tTillgång till SecureLine för iPhone- eller Android-enheter är 19,99 USD per år. (1,67 USD per månad för åtkomst till en enhet.) \ r \ n \ r \ nOm du tvekar att spendera dina pengar på en oproverad produkt, föreslår vi att du titta in i den fria \"no-strings-attached \" 7-dagars testversion för programvaran. Till skillnad från andra leverantörer behöver du inte ange dina kreditkortsuppgifter för att få tillgång till VPN. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nOm du bestämmer dig för att gå ombord med Avast Secureline, då kan betala med Visa, MasterCard och PayPal. Det finns inget alternativ för betalning med kryptovaluta eller alternativa betalningssystem som Perfect Money. \ R \ n \ r \ nDet här programmet har väldigt få funktioner och genomsnittlig prestanda, vi är förvånade över att se att Avast priser sina produkter i linje med andra VPN som erbjuds från privat internetåtkomst och NordVPN. När det gäller kostnad kontra funktionalitet verkar det som om Avast inte har en vinnande kombination i det här fallet. \ R \ nReturpolicy \ r \ nOm du tittar igenom det finstilta kommer du att märka att Avast erbjuder 30- återbetalningsgaranti för deras produkt. En närmare granskning av villkoren i löftet avslöjar dock kryphål som du måste vara medveten om innan du köper VPN. \ R \ n \ r \ nAvast har en klausul i deras T&C som anger ditt återbetalningsbelopp är föremål för din användning av programmet under de 30 dagarna. Om du ansluter mer än 100 gånger, eller laddar upp eller laddar ner mer än 10 GB data via VPN, förverkar du din pengarna-tillbaka-garanti. \ R \ n \ r \ nOm du är en stor användare av bandbredd kan du vill överväga den här informationen innan du börjar din provperiod. \ r \ nSekretess & Loggning \ r \ nPrivacy är det största problemet för många människor när de köper en VPN, och det är anledningen till att de i första hand tittar på VPN. Med tanke på säkerhets- och sekretessfunktionerna i programvaran finner vi att det inte finns någon dödsbrytare, ingen kontroll över dina protokollinställningar och ingen anpassningsbar läckageskyddsteknik. \ R \ n \ r \ n Avast kör dock det mycket säkra och prisbelönta OpenVPN-protokollet, som körs på AES-256-CBC, vilket gör det mycket tillförlitligt när det gäller att skydda din integritet. Även om bristen på funktioner kan låta nedslående är det inte så förödande som det verkar. Avast täcker grunderna med SecureLine, vilket förhindrar WebRTC och DNS-läckor som kan ge hackare eller nyfikna ögon några ledtrådar om våra online-eskapader. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n När det gäller loggning hävdar Avast att de spelar inte in din webbhistorik, de lagrar inte informationen om webbplatser du besöker eller övervakar någon av dina aktiviteter. Vid ytterligare läsning i dokumentet avslöjas dock följande policyuttalande om loggning av sessioner. \ R \ n \ r \ n’Vi lagrar en tidsstämpel och I.P. adress när du ansluter och kopplar från vår VPN-tjänst, mängden data som överförs (upp- och nedladdning) under din session tillsammans med I.P. adress till den enskilda VPN-servern som du använder. ‘ \ u2013 citeras direkt från källan. \ r \ n \ r \ n Även om detta villkor kanske inte spelar någon roll för dig om du bara tittar på YouTube-videor och surfar genom dina favoritbloggar, är det ett problem om du laddar ner torrents. Den som tittar på IP-adresser för personer som laddar ner torrents kan sluta med att de ansluter din aktivitet till ditt Avast SecureLine-konto. \ R \ nNavigera SecureLine \ r \ nVi blev positivt överraskade när Avast inte uppmanade oss att ange vår kreditkortsinformation för att ladda ner den kostnadsfria provperioden \ u2013 och de behövde inte heller någon e-postadress. Vi tyckte att programvaran var lätt att installera och har ett utmärkt gränssnitt. \ R \ n \ r \ nDet är tydligt att Avast utformade deras programvara med nybörjaren i åtanke. När du öppnar programvaran för första gången uppmanar systemet dig med pilar så att du blir vana vid att ansluta och byta servrar. Systemet tillhandahåller även bildtexter som informerar dig om varje funktion och hur du använder dem. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nSecureLine ger dig aviseringar för att meddela dig när den ansluter och om den går off-line. Även om detta är ett viktigt verktyg för att hjälpa människor att förstå om de är skyddade eller inte, var vi rimligt irriterade över att programvaran inte skickar aviseringar via Windows, utan snarare genom dess oberoende popup-fönster. \ R \ n \ r \ nNär meddelandet visas och du befinner dig mitt i en annan uppgift, som att skriva din inköpslista på ett anteckningsblock, kommer du inte att kunna fortsätta skriva förrän du markerar rutan i meddelandet \ u2013 vi kan ‘ Jag kan inte berätta för dig hur irriterande det är för vår produktivitet. Lyckligtvis finns det en inställning som låter dig stänga av aviseringar, men då vet du inte om klienten arbetar eller är offline. \ R \ n \ r \ nPlaceringsväljaren för SecureLine låter dig byta mellan olika platser genom att filtrera efter kontinent \ u2013 vilket är en användbar funktion. Det finns dock ingen indikation på pingtid eller serverbelastning som hjälper dig att välja den bästa avskiljningsplatsen. SecureLine har inte heller någon funktion för att påskynda processen för återanslutning till servrar. \ R \ n \ r \ nInställningarna för SecureLine ger också en liknande historia. Vi njuter av den automatiska anslutningen när du öppnar oskyddade Wi-Fi-nätverk, men det finns inte mycket annat att erbjuda. Du har inget alternativ att justera eller ändra protokollet från OpenVPN, liksom ingen kill-switch och inga DNS-inställningar. \ R \ n \ r \ n SecureLine-åtkomstfältet lämnar också mycket att önska, utan möjlighet att snabbt ändra mellan servrar utan att öppna klienten. Om du vill använda en annan server än standardalternativet måste du öppna klienten och klicka flera gånger för att byta till en annan plats. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ nVissa VPN-leverantörer erbjuder bara deras produkter för användning på PC eller Mac-produkter. Med Avast SecureLine får du dock skydd för din iPad och telefon också. SecureLine är tillgängligt för Android- och iPhone- eller iPad-enheter. \ R \ n \ r \ nNär vi bestämde oss för att prova Android-appen fann vi att den hade mycket av samma gränssnitt som skrivbordsklienten, utan ytterligare funktioner. Det finns inte heller något alternativ att filtrera serverplatser efter kontinent i appen och ingen ny serverlista som hjälper till att påskynda dina återanslutningar. \ R \ n \ r \ nEn av de funktioner vi tyckte om var hur programvaran ansluter till en VPN-server när den upptäcker något annat nätverk än din angivna säkra lista, även när du använder en mobil enhet. \ R \ n \ r \ nSammantaget fungerar programvaran och skyddar dig medan du surfar, men den saknar något av de ytterligare funktioner tillgängliga med andra klienter som kostar samma summa pengar. \ r \ nAvast Secureline Performance \ r \ nAvast SecureLine har inte OpenVPN-konfigurationsfiler tillgängliga för sina användare, vilket innebär att du måste köra manuella prestandatester för att kontrollera anslutningen hastigheter. Vi använde SpeedTest.net och Fast.com för att kontrollera vår anslutningsinformation. \ R \ n \ r \ nVi fann att nedladdningshastigheter i Storbritannien var den bästa servergruppen som erbjuds med SecureLine. Våra tester visar hastigheter mellan 50-60 Mbps på vår 75 Mbps linje. Med andra serverplatser i hela Europa i Tyskland, Nederländerna, Frankrike och Sverige ger alla liknande resultat när det gäller nedladdningshastighet och pinghastigheter. \ R \ n \ r \ nHastigheter i USA uppfyllde våra förväntningar, med en genomsnittlig hastighet på mellan 35 Mbps på västkusten och östkusten kom in med snabbare hastigheter mellan 50 och 55 Mbps. Vi fann att alla andra europeiska serverlokaler producerade oönskade hastigheter mellan 10 och 25 Mbps, med Polen som erbjuder dystra 13 Mbps. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Men att åka internationellt ger intressanta resultat, med Malaysia tillbaka en skrattretande 1,3 Mbps, medan Australien erbjöd hastigheter mellan 25 och 40 Mbps. \ r \ n \ r \ n Sammantaget måste vi säga att vi är imponerade av nedladdningshastigheter som erbjuds via SecureLine-programvaran. Medan det saknar funktion, krusiduller, klockor och visselpipor, får programvaran jobbet gjort och minskar inte surfhastigheten om du inte använder flera platser utanför USA eller Europa. \ R \ nNågra nackdelar vi hittade \ r \ nVarje programvara har sina fördelar och nackdelar, och SecureLine är inte annorlunda. Det finns några nackdelar med att använda denna programvara; här är vad vi inte gillade med Avast SecureLine. \ r \ nIngen supportchatt \ r \ nVi ser detta som den största nackdelen med SecureLines kundservice-strategi. Det finns ingen direkt supportlinje där du kan chatta med en live supportkonsult. Nästan alla andra VPN-leverantörer vi tittade på erbjöd sina kunder denna grundläggande funktionalitet. \ R \ n \ r \ n Lyckligtvis har Avast ett forum med dedikerade moderatorer som alltid är i beredskap för att ställa dina frågor. Lägg upp ditt problem med SecureLine i lämpligt forum så kommer du förmodligen att få svar på ditt problem inom några timmar. \ R \ nMangel på funktioner \ r \ nVi har stönat om detta problem under hela denna recension, men det är något som vi anser att Avast behöver arbeta med för att förbättra produkten. Några justeringar skulle vara allt som krävs för att göra denna VPN till en av de bästa tillgängliga på marknaden. \ R \ n \ r \ nMeddelandena och bristen på användarvänlig serveranslutning är våra främsta grepp om denna programvara och bristen på kontroll irriterar oss också. \ r \ n \ r \ nVi skulle verkligen vilja se Avast lägga till andra funktioner i denna VPN. Port vidarebefordran, kill-switchar och ad-blockering kommer alla att göra en lång väg för att förbättra värdet och överklagandet av SecureLine. Om du vill ha grundläggande skydd och kontroll inte är ett problem för dig är Avast det perfekta VPN. Men om du behöver kontroll över dina inställningar, är det förmodligen bättre om du går med en annan tjänsteleverantör istället. \ R \ nIngen routersupport \ r \ nVi vill ställa in vårt VPN på en router. Genom att anta denna VPN-strategi skyddar du alla enheter som ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk hemma eller på kontoret. SecureLine erbjuder dock inte denna funktion, och det är uppenbart att de avser att SecureLine endast är en oberoende VPN för stationära och mobila enheter. \ R \ n \ r \ n Bristen på den här funktionen är inte på något sätt en affärsbrytare, men det är en funktion som avsevärt skulle förbättra vårt intryck av programvaran om den fanns tillgänglig. \ r \ nAntal serverplatser \ r \ nAvast underhåller servrar i 34 länder runt om i världen. De geografiskt olika serverplatserna erbjuder dock inte mycket för server- eller landsval för användaren. Även om detta inte är dåligt är det inte enastående heller, och vi är förvånade över att Avast kan upprätthålla sådana anständiga nivåer av anslutning och nedladdningshastighet, med tanke på deras brist på servrar. \ R \ n \ r \ nDärför, om du bor i USA i Storbritannien tror vi att SecureLine kommer att täcka dina behov. Men om du bor utanför dessa länder eller ofta reser till andra regioner i världen kan din hastighet sakta ner betydligt. \ R \ n \ r \ n \ r \ nKrypterad & Secure \ r \ nAvast SecureLine kör en OpenVPN AES-256-kryptering. Denna krypteringsnivå anses vara militär, och Avast erbjuder två protokoll till användare, IPSec och OpenVPN. 256 är den ledande krypteringsnivån som regerings- och företagsledningar över hela världen litar på. \ R \ n \ r \ nAvast SecureLine erbjuder också DNS-läckageskydd för sina kunder. Denna funktion förhindrar läckage av dina personuppgifter från nätverket till det offentliga området där hackare kan få tillgång till dina uppgifter. \ R \ nTorrenting är tillåtet \ r \ n Till skillnad från många andra VPN-leverantörer tillåter Avast SecureLine torrentnedladdningar. Enligt informationen i villkoren anger Avast att de tillåter peer-to-peer-anslutning via sina serverplatser listade nedan. \ R \ n \ r \ n \ tFrankfurt, Tyskland \ r \ n \ tPrag, Tjeckien \ r \ n \ t Amsterdam, Nederländerna \ r \ n \ tNew York City, New York \ r \ n \ tSeattle, Washington \ r \ n \ tMiami, Florida \ r \ n \ tParis, Frankrike \ r \ n \ tLondon, Storbritannien \ r \ n \ r \ nSecureLine Netflix & Streaming Support \ r \ nAvast VPN: s användarvillkor anger att den endast driver 4-servrar som är \"optimerad för streaming. \" Som ett resultat kan du bara titta på strömmat innehåll genom att komma åt deras Storbritannien, Miami, New York och \"Gotham City.\"\ r \ n \ r \ nVi bestämde oss för att testa SecureLine och försöka titta på geblockerat innehåll på våra favoritplattformar. Från och med att komma åt USA: s YouTube, blev vi förvånade över att tjänsten endast erbjöd full funktionalitet via New York-servern, och vi hade inga problem med att streama YouTube-klipp. \ R \ n \ r \ n \ r \ n \ r \ n Vi var kvar loggade in på New York-servern och försökte komma åt Netflix. Vi upplevde inga problem med att streama Netflix-innehåll, vilket kan vara ett problem hos vissa leverantörer eftersom Netflix ofta blockerar nya IP: er \ r \ nKundsupport \ r \ nOm det är en sak som Avast inte gör särskilt bra, har den en supportdisk för deras kunder. Avasts supportwebbplats är en oumbärlig resurs för allt som har att göra med internetsäkerhet och integritet. Webbplatsen har massor av felsökningsguider, liksom artiklar och guider om installation och användning. \ R \ n \ r \ nDe flesta supportinformationerna på webbplatsen är dock relaterade till Avasts andra produkter, med endast grundläggande information tillgänglig om SecureLine. Vi tror att detta kan bero på att SecureLine är nytt och de fortfarande utvecklar produkten \ u2013 eller kanske det inte finns tillräckligt med material för att ägna ett helt avsnitt till SecureLine. \ R \ n \ r \ nAvast erbjuder endast 15 artiklar på SecureLine, i tre kategorier – \ u00a0 Inköp och prenumeration, grundläggande användning och tekniska problem. Många av dessa artiklar innehåller information som inte är relaterad till din användning av SecureLine, som att skapa ett konto eller GDPR-efterlevnad. Webbplatsen erbjuder ett användbart FAQ-segment med ämnen som är relevanta för att köra SecureLine. \ R \ n \ r \ nOm du inte hittar vad du vill ha på webbplatsen kan du fylla i en supportbegäran och någon på supporten teamet kommer tillbaka till dig inom 48 timmar. Alternativt kan du besöka Avasts säkerhetsforum i avsnittet SecureLine. De flesta av dessa trådar har användbar information som kan hjälpa dig vid felsökning. \ R \ nIngen adware eller skadlig programvara finns i Trial Software \ r \ nVi är säker på att du hade tidigare erfarenhet av att ladda ner ett gratis mjukvarupaket som slutade installera skadlig kod på din dator. . Många kostnadsfria erbjudanden från företag är inget annat än datainsamlingsverktyg som är utformade för att kapa din webbläsare och omdirigera din navigering. \ R \ n \ r \ nVi tål inte dessa typer av programvaruerbjudanden, och det var därför vi körde SecureLine genom VirusTotal. com för att kontrollera om det finns någon skadlig kod innan vi körde installationen på pour machine och mobila enheter. \ r \ n \ r \ nEn VPN ska skydda dig från att ladda ner skadliga filer, inte installera dem på din maskin. Lyckligtvis innehåller Avast SecureLine ingen dold skadlig kod eller adware-kod som vi kunde hitta i vår sökning. \ R \ nWrapping Up \ u2013 Bedömningen \ r \ n Efter att ha testat och granskat Avast SecureLine fullständigt når vi vår slutsats om denna programvara. Innan vi ger dig vår bedömning vill vi kortfattat titta på fördelarna och nackdelarna med detta VPN. \ R \ n \ r \ nPros \ r \ n \ r \ n \ tSecureLine erbjuder en lättanvänd tjänst . \ r \ n \ tLätt installation, navigering och användning. \ r \ n \ tUtmärkt prestanda jämfört med andra konkurrerande produkter. \ r \ n \ tLågkostnadslicens för personer med en enhet. \ r \ n \ tPålitlig leverantör \ u2013 Avast Free Antivirus är känd som en av de bästa gratis antivirusprogramvarorna för din stationära, bärbara dator eller telefon \ r \ n \ r \ nKonsoler \ r \ n \ r \ n \ tMinimala funktioner. n \ tDet fungerar bara med officiella appar. \ r \ n \ tBegränsad åtkomst till support. \ r \ n \ r \ nVi vill se fler funktioner läggs till i SecureLine innan vi överlämnar våra pengar till ett abonnemang. Men om du är ute efter en VPN och du bryr dig om funktionalitet mer än funktioner, tror vi att Avast SecureLine kommer att fungera bra för dig. \ R \ n \ r \ nDet finns andra alternativ tillgängliga för dig, och vi tycker att det är värt att kolla in vad andra konkurrenter erbjuder innan du förbinder dig att köpa Avast SecureLine. Men om du bara har en P.C. eller bärbar dator, då kan det vara värt att överväga att använda Avast SecureLine på grund av de besparingar som erbjuds. \ r \ n \ r \ nMjukvarans hastighet och anslutning är enastående jämfört med andra VPN-operatörer, men bristen på funktioner kan sätta några människor av. Så om du är ute efter grundläggande men snabb anslutning är Avast Secureline värt att titta på. \ R \ nBesök Avast Secureline","författare": {"@typ":"Person","namn":"Oliver Dale"},"datum Publicerat":"2020-03-19"},"ytterligare typ":"odefinierad","alternativt namn":"odefinierad","tilldela":"odefinierad","utmärkelser":"odefinierad","varumärke":"odefinierad","kategori":"odefinierad","Färg":"odefinierad","djup":"odefinierad","disambiguatingDescription":"odefinierad","gtin":"odefinierad","gtin12":"odefinierad","gtin13":"odefinierad","gtin14":"odefinierad","gtin8":"odefinierad","höjd":"odefinierad","identifierare":"odefinierad","logotyp":"odefinierad","mainEntityOfPage":"odefinierad","material":"odefinierad","modell":"odefinierad","mpn":"odefinierad","nsn":"odefinierad","Serienummer":"odefinierad","Produktionsdatum":"odefinierad","inköpsdatum":"odefinierad","Utgivningsdatum":"odefinierad","samma som":"odefinierad","sku":"odefinierad","slogan":"odefinierad","url":"odefinierad","vikt":"odefinierad","bredd":"odefinierad"}

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me